|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
14.3.2007 20:32:18   
Freycha
joj kapica, bi si želela, da bi lahko zdržala malo več oblečena, pa kaj, ko še v kratki majčki švicam ko konj user posted image user posted image
Noro vroče mi je stalno

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
14.3.2007 21:06:06   
arijana..
Še moj dober večer s Savinjskega konca.
Danes ste bile pa res pridne, kar nekaj časa je trajalo, da sem se prebila, čez vse vaše poste.
Drugače pa je pri nas vse po starem, še vedno me jezi, da moram biti po mnenju komisije zaprta med štiri stene in malo celo razmišljam o vrnitvi v službo. Po drugi strani pa se zavedam, da me bo že samo vožnja ubijala in, da dlje kot kak teden verjetno sploh ne bi zdržala. To pa bi verjetno še dodatno razkurilo šefa, ki ne razume zakaj sem si ravno zdaj omislila nosečnost.
Freyha, tole omenjanje sladoleda je pri meni sprožilo veliko željo po njem in vprašanje je, če jo bom lahko premagala. Do zdaj sem bila po mojem še kar pridna in sem nabrala le +4 kg, v upanju, da se ne bo ponovila zgodba prve nosečnosti, ko se prišla v porodnišnico težja za 24 kg iz nje pa odšla še vedno s +12 kg .
Lep pozdrav vsem in mirno noč.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.3.2007 22:11:35   
pupi
Baja moram ti javit, da sem jaz prav zaradi takih komentarjev, "da ne morejo verjet da bom julija rodil, pakje je ta otrok, itd.", včeraj G vprašala, če je otrok zaradi "tega ker se mi nič ne vidi" otrok kaj manjši pa mi je rekla, da se naj nič ne sekiram da ma naše dete že pol kile. Pa še pravi velikan je naša pupa, tak da se nič ne sekiraj res rajši bodi vesela, da boš taka lepa šlank user posted image , one pa ti kar anj bojo fauš da so bile baloni user posted image user posted image .
Freycha sem bla danes prvič na tvojem blogu pa sem vidla tvoje UZ z morfologije pa maš tak lepe slikice, meni pa je samo stegnjenico slikala in mi jo sprintala user posted image  Ne bi vedla zakaj je to dobrouser posted image user posted image
Jaz sem drugače OK, malo me matra laufanje na totih naših vajah, od hiše do hiše pol pa ko not stopim samo stole iščem da se vsedem in to žal ni vsepovsod možno pa se jočem od sile v sebi user posted image !! Saj bo, zdaj sem dobila od os. zdravnice napotnico za fiziatra pa bomo vidli kaj bo!!
Fajn bodite, pa fejst božaje bušije
čao

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.3.2007 8:00:50   
baja*
Dobro jutro!

Ste se naspale? Jaz bedim že od pol šestih - sem bla pridna in sem že kri pa vodo dala.
Tiste, ki ste na bolniški pišete, da vam je dolgčas doma... Meni tudi! Januarja sem diplomirala in lahko pozabim, da bi zdaj, ko sem user posted image  našla kako zaposlitev. Odkar se ne rabim več učit in pisat diplome, si kar naprej iščem neko delo doma... Pa saj se vedno kaj najde, če le hočeš (npr. kaj za pospravit user posted image ). Pa hvala bogu za sončka in sprehode. Joj, upam da ga ne mislijo drug teden na sončni upravi res srat z nekim snegom. user posted image

Pupi, tudi meni dol visi za tiste komentarje, saj je naš otroček velik že okoli 20cm in težek 520-540g. Juhuhu:) Včeraj me je pač razp... vse skupaj.
Bonni user posted image  za morfologijo!

Drage moje, pridno se razvajajte...
lp

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.3.2007 11:41:46   
*maja
Ojla punce!
Danes pa niste tako zgovorne, kot prejšne dni. Se vse martinčkate na sončku pa nimate časa sedet za računalnikom user posted image .
No jaz se pa ravno odpravljam malo v šoping po otroških trgovinah (čeprav ne smem preveč zapravljati imam cunjic in stvari za user posted image  že več kot preveč).  No malo firbcanja pa tudi ne škodi kaj ne user posted image ...
No uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.3.2007 12:11:13   
anja7
Hojla punce!

Kako? Jaz mam ta teden bolj slab teden. Počutje je vse prej kot ok. Ful sem utrujena, zaspana, pa tale moja prebava mi dela težave. Kr naprej me neki šraufa po trebuhu. Niso bolečine, sam tak zoprn občutek. Po moje je vse skup zarad tega, ker sem tok zaprta. A ma še kera podobne težave? Kako se pa kej ostale počutite? Pa vaše pikice, so živahne? Moj piki je tko tko. Zdele ma ena dva lena dneva. Upam, da je to normalno.

Ja, čestitke vsem za dobro opravljeno morfologijo!user posted image user posted image user posted image

Kej pište, pa pobožajte svoje trebuščke!

LP

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
15.3.2007 12:20:21   
Anonimen
Evo mene nazaj z dveurnega sprehoda. Zdaj, ko mi je to tudi uradno od komisije dovoljeno.
Sem požrla zdaj pol kilograma sliv, si čisto zapacala majco po trebuhu, zdaj pa grem noge dvignit malo in nekaj knjigce prebrat.

Čau..

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
15.3.2007 14:48:52   
Mari71
Nekaj mi leži na duši pa se vam moram izpovedat. Včeraj mi je ena znanka rekla: "Ja kje te imaš ti trebuh? Sem že mislila, da je kaj narobe..." Pa že zadnjič mi je ena rekla, da bom imela majhnega otroka, ker imam manjši trebuh . Mislim, halo?!? Kak sploh lahko kdo reče kaj takega. Meni pa se sploh ne zdi, da imam mali trebuh. Res, da ni ne vem kako velik, ampak spadam bolj med suhice in se pač nisem tako zredila. Plus tega, saj sem dopolnila šele 5 mesecev... Sicer pa tudi, če ima nosečka majhen trebuh, to še ne pomeni, da bo imela malega otročka.
Ne vem, če sem preveč občutljiva, ampak sem celo jokala zaradi tega. Me je precej prizadelo. Jaz ne bi mogla nosečnici rečt, da zgleda kot da je nekaj narobe z njo ali otročkom... Vedno dam kakšen kompliment in rečem, da fajn zgleda al pa jo vprašam po počutju. Eh, sto ludi, sto čudi.

Baja- jaz sem v prejšnji user posted image  tudi imela bolj mali buši in vse do konca so letele take pripombe, kot pri tebi. Sem tudi jaz med večjimi in bolj elegantnimiuser posted image . Pa saj se velikost otroka sploh ne mere po obsegu maminega bušija, od kod ljudem taka laična razlaga (da ne rečem neumna!!). Dr. Pušenjak bi čisto popi....... Ti kar uživaj v user posted image  in naj ti gredo taki komentarji pri enem ušesu not, pri drugem pa takoj ven.
Punce - jaz sem staknila verjetno angino. Sem tako na Lekadolih.
Pazite nase in pobožajte bušije!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
15.3.2007 15:08:52   
GabiW
Živjo lepotičke,

jaz se pa ne bom čisto nič pritoževala. Počutim se dobro (končno), user posted image  miga, včeraj je tudi moj dragi prvič začutil brce. To sva bila vesela.
Danes je bolj pri miru, ker ve, da je mami malo živčna, ker imam danes izpit. No saj ni nič takega. Velik smo jih že naredili, pa bomo še tega.
Komaj čakam da bo vikend. Ta vikend je v Ljubljani prvi slovenski swing festival. Plesalo se bo do onemoglosti. Res, da jaz ne bom mogla plesat (mogoče na skrivaj kakšen plesuser posted image ), ampak so tuji inštruktorji in udeleženci delavnic prava paša za oči. Komi čakam sobote, festivalna dvorana, dress code: black & white, lepe obleke, živahna glasba, hitri gibi,... Saj vem, da to ni tema za tukaj...
Punce uživajte ob lepem dnevu.

pa pa

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
15.3.2007 16:05:04   
Freycha
GabiW, meni se swing zelo dopade in sem bila tudi na Kodeljevem, ko so imeli svoja srečanja. Mi je bilo zelo všeč!!

Sicer pa sem jaz danes zapravljala in že kupila prve tri bodije, pa ene nogavičke..... sem se komaj ustavila, ven pa sem prišla 20€ lažja...... user posted image

Včasih sem govorila, da bom dala vse kartice dragiju, sedaj pa nisem  več prepričana kdo bo komu dajal kartice user posted image  Mojemu se že tako meša, kot se meni........

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
15.3.2007 19:55:55   
bačko
En lep dobr večer!
Rumba moram ti povedati, da nisem šla v Kepico sem pa si danes kupila v Popku majico na kateri piše pridem Julija.Zelo mi je bila všeč in sem jo hotela imeti.
Jaz sem pa včeraj imela prav težek dan v službi.En stranka me ja tako spravila ob živce da sem morala oditi na stranišče da sem se zjokala.Eni ljudje pa so res grozni.Ampak me je sodelavka potolažila in je bilo potem bolje.
Drugače pa se čisto super počutim!
Vsem ki ste opravile morfologijo čestitam!
Lepo se imejte in pa pa!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
15.3.2007 20:37:19   
Anonimen
Bačko* to majčko si pa želim tudi jaz. Pa ne vem, če mi bo uspelo kaj do Ljubljane prit. Koliko si pa odštela za njo?

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
15.3.2007 21:07:45   
tani33
Dober večeruser posted image !

Končno smo po 10 dnevih dobili računalnik s popravila, tako da si lahko predstavljate koliko dela me je čakalo na tem našem forumu.
user posted image user posted image user posted image  vsem za opravljeno morfologijo.
Bačko, takšno majčko bi imela tudi jaz, upam da jo najdem, ko me pot zanese v LJ.

Moj trebuh pridno raste. 20.3. imam pregled in komaj čakam, da spet vidim našo pikico in dodam kakšno novo slikco v album.

Tako , zdaj pa se spet vračam k branju, da nadoknadim zamujeno.

Lep večer vse in jutri  veliko sončkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
16.3.2007 8:42:27   
bačko
Za majčko sem odštela 26 euro pa še nekaj centov!Trgovina pa je na magistratu!Imajo s kratkimi rokavi ali pa samo z naramnicami!Full je hudo!user posted image
Pa pa

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
16.3.2007 9:23:25   
Anonimen
Ja, bačko, vem kako zgledajo. Le da se mi zaradi majčke ne splača prevozit pol Slovenije. Pa še zaradi bolniške ne smem tako daleč.

Šmrc....

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
16.3.2007 9:38:00   
rumba
Pozdravček še z moje strani!user posted image

Končno sem upela do računalnika. V službi imamo norišnico. Včeraj so me kar fejst razjezili. Nikomur se ne ljubi delati in samo prelagajo svoje obveznosti. Ma kje najdejo glih mene user posted image  Moja šefica je deloholik in temu sledi, da sprejme vsako delo, njeni otroci (tako nas kliče, svoje podrejeneuser posted image ) pa moramo slediti njenemu tempu. Sej po eni strani je fajn, se veliko naučimo, a sedaj se mi res ne da raztrgat na delovnem mestu. Koliko dni je še do prvomajskih, ko neham delat???? Pišuka, bom res začela šteti.
No, drugače pa me je nekako začela grabiti majhna panika pred prezgodnjim porodom in kar gledam na koledar koliko še, da priguramo tam nekje do 28t. Vsak G mi grozi, da naj se le potrudim zdržati do 32t.... A kakih pametnih napotkov, kako in kaj, mi nihče ne da. Pri obeh prejšnjih porodih ni bilo prej nobenih znakov, dan pred porodom sem bila še sigurna, da bom vsaj še nekaj časa v enem kosu. Nikoli mi tudi niso znali povedati, zakaj rojevam prej. Eh, vem da težim..... mogla sem nekam napisati svoje skrbi. Saj bo.
Še tri dni do moje morfologije! Komaj čakam ponedeljek!
Bonni, user posted image  za morfolofijo!
Freycha, super previjalno mizico si kupila. Res fajn nakup!
Bačko, jaz bi tudi tako majčko. Moram kaj v Popka. Se bomo lažje spoznale na ulici, kajne?
Jelenche, končno sem ti uspela fotokopirati Dojenje in materinstvo iz srca. Če bi še katera hotela kopije, mi naj javi! Upam, da ti bom uspela še v spiralo speti, pol se pa morava zmeniti, kje se dobiva.

Lep dan vam želim. Mogoče se uspem še kaj javiti!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
16.3.2007 9:45:42   
anja7
Se moram pa še jaz mal javit. Moram povedat, da se danes ful boljš počutim in upam, da bo tko tud naprej. Pa še tole nor lepo vreme me čist poživi.
Jaz grem pa jutr v Celje v H&M za kake hlače pogledat. Drugač sem iz okolice Domžal, ampak se mi tele naše LJ trgovine z nosečniškimi oblačili čist predrage zdijo. Bom rajš mal manj zase zapravla, pa več za najinega sončka. A mi lohk kera pove, kje je tale H&M v Celju? V Citycentru?

Tiste k mate čas (niste v službi), pejte na sončka in se mal razvajajte. Komi čakam jutr, da bom tud jaz doma in bom lahk mal na terasci uživala.

Pa ne pozabite pobožati in pocrkljti vaših trebuščkov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
16.3.2007 10:24:18   
Anonimen
Jao, zjutraj sem spala kot konj in nikaor ne morem priti k sebi. Pritisk imam ful nizek. Sem že požrla liter vode, nič boljše. Zdaj sem že nazaj s hitrega sprehoda, pa imam za rezultat še malo nižji pritisk. Zdaj poskušam z vrečko čipsa, če ne bom pa spet mogla še pred kosilom napast steklenico s teranom.

aaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
16.3.2007 10:28:56   
*maja
Uf jaz sem danes tudi čist podrta me tudi matra nizek pritisk (80/50) in je za znort meni ne pomaga nič. Ne sonček pa sprehod, veliko tekočine, kava.... Ni ga recepta. Torej zvesta, ko pogruntaš recept za tale pritisk mi PROSIMMMMMM povej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
16.3.2007 10:37:33   
bačko
Rumba zdajle sem iz Kepice.So kar založeni.Kupila sem si ene kavbijke.Sem bolj športni tip.Pa tudi za v službo se ne morem ravno spedenati, ker se lahk kaj hitro umažen s kako štampiljko ali pa žigom.
Danes sem tako nekaj žalostna pa sploh ne vem zakaj!Me bo že minilo.
Zdajle nekaj pojem potem pa počasi v službo.Lepo se imejte in pojdite na sončka še namesto mene!user posted image
Pa pa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
16.3.2007 10:37:58   
Anonimen
Za sigurno pomaga 1 dcl terana, refoška, merlota...

Le da se pač kao alkohola poskušam izogibat v nosečnosti. Ampak če je sila, je pa sila. Kak kozarček na teden ne škodi.

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
16.3.2007 10:49:21   
corfu
Punce za pritisk dobro rdeče vino sigurno pomaga-preverjeno!!! Pa ni treba da samo enkrat na teden, jaz si ga privoščim vsak dan po dobrem kosilu, kozarček seveda. Danes sem čisto delavno razpoložena in sem ribala teraso, zdaj pa šibam v šoping po nov prt za na mizo in nove blazine za pod rituser posted image , da bomo zuser posted image  poleti uživale na sončku.

Lepo izkoristite dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
16.3.2007 10:58:58   
Anja O.
Anja7 H&M v Celju imaš v Citycentru to je bivši Interspar. Ko zaviješ iz avtoceste, greš na semaforju pri izvozu desno, nato samo naravnost enih 500 m in na levi strani boš videla najprej Planet Tuš potem pa takoj za njim Citycenter.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.3.2007 11:41:13   
tejči77
Anja 7, iz avtoceste greš na izvozu Center, da ne boš prehitro dol zavila ker so trije. Potem pa pri semaforju levo in ne desno, da te ne bo zavedla Anja O. Potem pa res samo naravnost in boš že opazila City center. Čeprav, meni se ne zdi, da je kaj bolje založen kot v Ljubljani. Meni je pa v Ljubljani bolj všeč. Sicer se pa le pripelji mal na Štajersko na izlet.
lp vsem nosečkam.

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.3.2007 12:02:32   
Anonimen
Drage punce, naj se vam še jaz pridružim. Rok imam 17.7.2007 Še naslednji teden delam (da uvedem novo punco) in potem grem na bolniško. Moje počutje je tako, tako. Zelo, zelo nizko nosim. Pomagam si s trebušnim pasom, pijem buscopan in šumeče tablete Mg. Včasih imam take krče (podobno menstrualnim), včasih ne, včasih me vse tišči. Moja pikica ni tok živahna brcne na vsake toliko časa, tudi žgečka me, mogoče bo pa bolj mirna kot brat, ki je totalni hiperaktivc. Lepo se imejte in držim pesti, da bomo vse lepo dale čes. Papa

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.