Pikabu
|
OK. Poskušam nekako priti skozi in komentirati, itak bo ful za časom, pa vseeno. Mis, držim pesti, da se Tina čim prej pozdravi. Maxica, kakšna frajerja in lepotca sta vašedva fanta. Jaz bi ju tudi enako oblačila, če bi imela isti spol. Meni je to fuuuuuuuuul všeč. A se lahko naša Ema za starejšega zagrebe? Glede krsta, a da bi v domači cerkvi, pa da Slavko krsti, pa ni možno? A župnik spet ne bo pustil, a se samo sploh nočeš nič ve nič z njim pogovarjati? Drugače pa poskusi v cerkvi, kjer je tvoj bratranec. Arabela, pri nas pri Emi ni nič omenila, da bi morali dati kri in vodo, je pa res, da je bila pol meseca prej bolna in sva dali tudi kri in vodo, mogoče se ji potem ni zdelo potrebno, da bi jemala še enkrat. Za Maksa mu je zdaj delala pregled za pol leta, za naslednjič je rekla, da se prideva samo cepit, ker malo zamujamo, pa ni nič omenila, da bi dali še kri in vodo. Pri nas je itak to bolj čudno, se mi zdi... Gaya, uvav. Kakšna mačka.... Maksu raje ne pokažem.... Kako je z izpuščajčkem? Je kaj boljše? Kile: samo to še rečem, potem bom pa tiho. Jaz sem načeloma trenutno zelo vesela, da mi stojijo in ne gre gor. Po tistem, po porodu, sem zelo vesela. Se pa počutim podobno kot altati. Mene moti, ko se pogledam v ogledalo. Kaj si drugi mislijo, mi je vseeno, čeprav včasih vseeno malo zaboli, ko kakšna stara mamca reče: "Joj, kuko s' pa ti debeva.." Za trebuh pa vem, da se ga nikoli ne bom znebila, edino, kar si želim je, da bi si lahko spet nataknila gor eno modro obleko. Erdbeere, a veš, katero? Če mi to uspe, sem na konju. Avtosedež: sva danes prišla do zaključka, da bova kar kupila Emi novega, sicer nima 15 kg, ampak je šla njena sestrična tudi pri tej starosti v večjega, tako da bo šla tudi Ema. Itak bi tega vseeno kmalu prerasla in bi morali kupiti novega. Ostajamo pa zvesti firmni: maxi cosi. beki, samo uživaj in izkoristi trenutke, ko ste še skupaj. Zdaj ti je čisto oproščeno, da za nas nimaš časa, potem ti bomo pa stale ob strani in odštevale s tabo, da bo čas hitreje minil. Služba: malo privajanja imam že sedaj. Zdaj bom na nekaj vajah, pa potem koncert, pa mogoče bom šla na en dvodnevni seminar, to bomo še videli, odvisno, kako bo Maks jedel. Sicer bom pa začela že nekaj dni pred končano porodniško. Jaz na žalost ne morem koristiti dopusta (imam ga 30 dni, koliko ga imate pa ostale?), tako da bom zadnji teden v avgustu že pridno začela hodit v službo. Če pa pridem slučajno v 1. razred, se bo pa delo doma vejetno začelo že prej, da bom vse pripravila. Dopust mi pa načeloma propade, ker ga ne moremo koristiti med šolskim letom, mi pa ne bo potrebno delati doprinosa, kar je tudi že nekaj. Maxica, še odgovori na tvoja vprašanja: kapico mu damo gor, ker gremo od kopalnice do spalnice po zelo mrzlem hodniku, po dojenju, ko se malo navadi na prostor, mu jo pa dam dol. Plenice za kopanje že dolgo ne uporabljamo več. Pri cepljenju mu isto nalepijo gor. viv, ti pa imaš dogodivščine. Sem se prav nasmejala. A se je potem hotela tista ženska še kam peljat? A Ceco si pa kar zamudila? To si jokala, ker nisi dobila vatograma, kajne? muki, blagor za drnohanje. Ti samo izkoristi, če lahko. Glede napak se pa nikar ne opravičuj. Jaz grem načeloma popravljat to, kar napišem, pa jih je še vedno ogromno. Me je kar sram, da sem učiteljica. Nanica, eno za boljše počutje. S temi pogovori o kilah pa samo druga drugi moralo dvigujemo, da vidimo, da smo vse na istem. mtina, veš, da te pogrešamo. Žan pa je pravi korenjak. Pri isti višini ima celo kilo več od našega. za lepe mere. Maxica, si ubogala nasvet od altati? Uživaj..... Frrrr, pri nas striže nohte ati. Pojma nimam, kako pogosto, pomojem kar zelo, ker mu tudi hitro rastejo. Gaya, po čem je pa ugotovila, da imaš neaktivne jajčnike? Ah, jaz zase itak vem, da so aktivni. Moji izcedki: sem včeraj klicala, da bi govorila z zdravnico, pa mi je sestra rekla, naj se kar pridem pokazat, ampak pazite to, naročila me je pa šele 30. maja. Jah, nič, bomo pa do takrat počakali. Jaz bi tudi v klub, jaz bi tudi... A lahko? Tisto mi je nabolj všeč, da pošljemo dobrote ustanoviteljicama. Jaz vama z veseljem.... Uf, za silo sem čez prišla, upam, da niste vmes preveč napisale.