|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.3.2007 21:11:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, a bo?

POPOLNO JE! SE STRINJAM!
MOGOČE BI DODALI ŠE TO,DA JE ZA ČLANICEE KLUBA BOSANSKIH PAPUČ ČLANARINA DVOJNA!!!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8901
15.3.2007 21:12:05   
Pikabu
O, kako vas je luštno brati. Se režim kot pečen maček tukaj zraven. user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sem pa čisto ven padla. Sploh ne vem, kje naj začenm, kaj naj pišem.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8902
15.3.2007 21:12:05   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati, viv sladoled pri globusu, fuuuuul dobr.

a tržiški? jaz se pa zmer norca delam. a pol bi ga morala probat. mmmm... pa bom,no. user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 15.3.2007 21:17:10 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8903
15.3.2007 21:13:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati, viv sladoled pri globusu, fuuuuul dobr.

a tržisški? jaz se pa zmer norca delam. a pol bi ga morala probat. mmmm... pa bom,no. user posted image

Ta je ja ta najtabolš!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8904
15.3.2007 21:15:47   
moci

torej danes se je uradno dogodila...

ustanovitev kluba za pomoč pri uvajanju zdrave prehrane v vsakodnevni jedilnik
ustanoviteljici: altati in frrrr
pristopnina znaša 1 veliko Milko s celimi lešniki

VABLJENE vse, ki se ne morete upreti hladilniku in omari, v kateri hranite junk food!
vabljene tudi vse tiste, ki težko greste mimo slaščičarne!

dolžnosti člana kluba so:
- vsaj 1x tedensko se upreti mamljivim dobrotam in jih poslat altati ali frrrr
- najbolj pridni člani lahko pošljejo dobrote tudi obema ustanoviteljicama

ugodnosti člana kluba so:
- občutek, da so nekaj naredili zase in svoje telo
- pohvale s strani ustanoviteljic kluba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam jaz občutek, da bosta vidve sami v klubu. ker jaz bom članarino kar pojedla, sam da do nje pridem. se včlanim, samo če bom lahko blagajnikuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8905
15.3.2007 21:17:04   
altati

torej danes se je uradno dogodila...

ustanovitev kluba za pomoč pri uvajanju zdrave prehrane v vsakodnevni jedilnik
ustanoviteljici: altati in frrrr
pristopnina znaša 1 veliko Milko s celimi lešniki

VABLJENE vse, ki se ne morete upreti hladilniku in omari, v kateri hranite junk food!
vabljene tudi vse tiste, ki težko greste mimo slaščičarne!

dolžnosti člana kluba so:
- vsaj 1x tedensko se upreti mamljivim dobrotam in jih poslat altati ali frrrr
- najbolj pridni člani lahko pošljejo dobrote tudi obema ustanoviteljicama

-ta najnajbolj pridne jih lahko tudi same pripravijo doma (spečejo, bi se temu reklo) in pošljejo ustanoviteljicama

ugodnosti člana kluba so:
- občutek, da so nekaj naredili zase in svoje telo
- pohvale s strani ustanoviteljic kluba

- nasvete s strani ustanoviteljic na temo, kako prikriti otrokom nezdravo prehranjevanje staršev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo sem še dopolnila!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8906
15.3.2007 21:18:39   
moci
altati, kaj si ti odsoten. ti bom jz dalauser posted image , a si komu kaj dolžna, pa te po rr-ju iščeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 15.3.2007 21:20:41 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8907
15.3.2007 21:20:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, kaj si ti odsoten. ti bom jz dala, a si komu kaj dolžna, pa te po rr-ju iščeuser posted image user posted image user posted image

BUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8908
15.3.2007 21:20:36   
frrrr
popravek: pristopnina članic kluba bosanskih papuč za naš klub uvajanja zdrave prehrane je dvojna  user posted image torej 2 veliki Milki s celimi lešniki... če je katera izstopila iz zgoraj omenjenega kluba, mora za dokaz prinesti ob vpisnini 3 velike Milke user posted image user posted image

moci, se mi zdi da blagajnika ne bova potrebovale, ker bova imele vse avtomatizirano - z roko v usta in hrusta hrusta user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8909
15.3.2007 21:21:45   
moci

popravek: pristopnina članic kluba bosanskih papuč za naš klub uvajanja zdrave prehrane je dvojna  user posted image torej 2 veliki Milki s celimi lešniki... če je katera izstopila iz zgoraj omenjenega kluba, mora za dokaz prinesti ob vpisnini 3 velike Milke user posted image user posted image

moci, se mi zdi da blagajnika ne bova potrebovale, ker bova imele vse avtomatizirano - z roko v usta in hrusta hrusta user posted image

eh, pol pa nič. potem se pa ne grem. bodita pa sami.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8910
15.3.2007 21:23:30   
frrrr
altati, do 360. strani bo statut najinega kluba popoln... se povsem strinjam s tvojimi popravki user posted image

se spomnite, da smo še nedavno tega pisale proti 100. strani, zdej se pa že 400ki približujemo user posted image a se sam men zdi, al nas je nekaj zmešanih bab tu gr? user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8911
15.3.2007 21:27:23   
nanica
Še dobro, da je jutri petek, da bo kmalu sobota, da bomo skupaj lahko cel dan.
In da je jutri ga ga - ali ga katera posluša?

In čokolada z espresom je bila odlična popotnica v sanje. Punce, tudi jaz bi se včlanila v vaš klub, pa ne maram milke, jaz jem bolj "zdravo junk food". Me vseeno sprejmete, spečem kaj veganskega?

Počasi grem v mižavlje, želim si kakšne hude sanje, že dolgo nisem dobila kakšnega "zanimivega" obiska.

nočko

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8912
15.3.2007 21:33:19   
mis
Kolk vprašanj. Upam da se bom vse spomnila...

-pri kopanju ne dajem več plenice noter
-po kopanju sem kapico dajala kakšna 2 meseca
-nohte strižem nekje 1x na teden (Tini....)
-glavico ima Tina toplejšo (zato pa pravijo da je treba dajat kapco, ker se skozi glavo največ toplote izgublja (kolikor jaz vemuser posted image )
-žilic nisem opazila na glavi

joj, punce, naša Tina se tako bori... Kašlja in kiha v spanju, pa čist je fertik. Dobro da mava jutri kontrolo. Na štedilnik sem dala lonec vode, pa žajbelj noter, pa vre, da delam vlažen zrak, pa da bo lažje dihala. Groza. Je pa bla res čist drugačna. Nekaj časa je jokala, pa kar na glas jamrala, pol se je pa umirila in nepremično v naročju sedela... Boga. Se mi tako smili. Pa zdej spi, pa kašlja... se premetava....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8913
15.3.2007 21:36:30   
mis
ja pa o kilah ste govorile. mam 163 cm in 53 kg, pred nosečnostjo sem mela 54,5 kg.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8914
15.3.2007 21:38:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pa še - a se jim kaj vidijo žilice po glavi? Lan ima res malo laskov, pa jaz potem vse preučujem, kar se vidiuser posted image , ampak ima res zelo vidne žile po glavi. Je to normalno?user posted image

Ojoj, da nima žilnitisa user posted image . Huda zadeva, pejta se jutri malo pokazat user posted image .
Nehaj iskati dlako v jajcu. Tak dedec kot je Lan pri še ne dopolnjenem 5 mesecu. Kaj bi mu pa lahko bilo? Pač ima malo laskov. Iva je ful bleda, pa se ji še po obrazu žilice vidijo.

Mal kompliciram.
Ah, saj ne......
user posted image  

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8915
15.3.2007 21:38:39   
frrrr
punce, poglejte to lepotičko
user posted image
ima pa že uhane user posted image

ime ji je Tala´a in je doma v UAE (Združeni Arabski Emirati)... sm že povprašala kolk kamel ima za doto... mogoče pa Jašo k njim poročimo in bova z očkom lahk v unem fensi hotelu v Dubaju počitnikovala, ko bova vnučke hodila obiskovat user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8916
15.3.2007 21:39:33   
Evik
punce -z vami je vse jasnouser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8917
15.3.2007 21:41:31   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

ja pa o kilah ste govorile. mam 163 cm in 53 kg, pred nosečnostjo sem mela 54,5 kg.user posted image
 user posted image da en bomo sam jamrale, a ne... moremo še uspešne pohvalit! user posted image

bogica Tina... tolk se mi smilijo mali otročki, ki so bolani user posted image že mi smo čist adijo, kadar kaj fašemo, ti naši nebogljenčki pa sploh user posted image pocajtajte se!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8918
15.3.2007 21:44:55   
mis
ne da bi se hvalila frrrr, ampak trebuha mi je pa res ostalo. ne vem kam sem vse zgubila, ker na trebuhu in v joškah je pa več. veš kaj, mišic nimam, ki so težje od špehauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8919
15.3.2007 21:45:57   
mis
ja, @lina kot vidiš me jutri ne bo na telovadbo... pa tako sem se veselila.user posted image  poročaj!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8920
15.3.2007 21:47:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Punce ob prvi priliki jo pritisnem s fotkičem k bomo girale po Bleduuser posted image .

Saj verjetno boste mislile, da si zmišljujem, če bom napisala, da sem prebrala RIGALE PO BLEDU user posted image  

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8921
15.3.2007 21:52:35   
mis
joj, tud v spanju ful kreha. kakšen predlog? dvignjeno ima vzglavje, ampak kakšen položaj je najboljši? na hrbtu, boku...?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8922
15.3.2007 21:54:47   
muki1

KOT SAMOOKLICANA PREDSEDNICA KLUBA BOSANSKIH OPANK VAM SPOROČAM, DA SI JIH BOMO RAJE V RIT VTAKNILE!!!!!! Ne sicer dobesedno, ampak po daljši poti, preko prebavnega trakta.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8923
15.3.2007 21:58:52   
muki1
Mis, po mojem, če ima dvignjeno vzglavje, jo daj v tak položaj kot je vajena, da bo vsaj mirno spala. Pa res vam želim, da vam ta noč odnese bronhitis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8924
15.3.2007 22:00:36   
@lina
Jap, jaz sem se tudi nasmejala vašim debatam...user posted image

Pokomentiram:
Maxica, res imaš dva manekena...kako to pozirata, kot dva odrasla! Cukra sta!
Kapice ne dajem več, pleničke tudi ne, glavica je toplejša, za žile pa ne vem, nisem porajtala user posted image

Viv, jaz sem tudi vesela ker mi je mož naštimal zaklepanje, čeprav sem takrat nanj bentila, ker to ni varno v primeru nesreče... Opišem en dogodek: decembra sva šle s kolegico ven, in ko sva odvile v ulico kafiča, je tam na sredi ceste stal en avto, v katerem sta sedela dva pijana moška primerka. Mimo nisem mogla. Sem poblendala in čakala... nista se premaknila z avtom, nista sploh pogledala...Itak da si nisem upala ven pa spraševat kaj jima je, sva čakali v avtu. Seveda se je nabrala kolona za nama, in še en moški primerek za nama, predvidevam da ne ravno trezen (čas silvestrovanj) se je čist odštekal in prilimal na trobljo... In seveda je tudi ven stopil, ampak ne da bi tista dva nadrl, on je prišel do mojega avta in meni skor kljuko odtrgal, ki je bila k sreči zaklenjena...po moje bi me kar zvlekel ven iz avta...pa naj grem naprej (kam, budalo smotano) al naj se pa umaknem... in pol sem se raje umaknila kar na eno dvorišče, ta nasilnež je pol šel pa do unih dveh in so se vsi trije objemali user posted image ... Takrat me je bilo res pošteno strah in ko sem prišla domov, sem se kar zahvalila možu, da mi je naštimal zaklepanje...

AKI, prejšnji vikend smo se pa tudi mi sprehajali okoli Blejskega jezera...a smo tudi krivi za gužvo? user posted image

Moci - se ti pridružujem - imam 176 cm kot ti in zaenkrat še 7 spredaj...5 spredaj sem nazadnje imela v OŠ, načrt pa je še 5 kg dol spravit... Pa si ne tolčem glave s kilami - pravijo 9 mesecev gre gor in ravno toliko časa dol... No, naša mis je izjema, ki potrjuje pravilo!user posted image

Arabela, če se boš odločila za svečko, kot ti je muki predlagala, bodi pozorna na doziranje... za tako majhne (jaz sem starejšemu dajala pri 6 mes.) se priporoča 1/2 svečke...sicer tudi odvisno kolk močne maš (12,5 mg ali se mi zdi da so 15 mg)

Jaz sem tudi postrižena...mam jutri obletnico mature...no, pri meni ni ful razlike, kratkolaska sem bila že prej...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?