|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.3.2007 9:03:38   
muki1
user posted image  oktobrkam se pa spet čveka user posted image .

Greta Garbo, super si user posted image  . Ali pa moram rečt Gaja user posted image ?

Oblačim jaz po potrebi user posted image . Bodi s kratkimi rokavi, tanka majčka, pa jaknica( gornji del trenirke ). Spodaj pa žabice in nepodložene hlačke. Včeraj je bila brez kapice, ker je res nabijalo.

Mis, upam, da je ta vaš bronhitis zdaj enkrat za trikrat; prvič, zadnjič in nikoli več.

Kile; meni je že prav smešno ratalo to sekiranje. Tudi moje, da ne bo pomote. Nekaj stradam, potem se pa nažrek kot svinja, ker cel dan samo na hrano mislim, menda, če sem pa lačna user posted image . Veliko zelenjave, veliko sadja, veliko gibanja na svežem zraku in več malih obrokov, pa je volk sit in koza cela. Koga pa motijo moji šlaufi, naj jih ne gleda. Lepota je v glavi in srcu. Pikabu, ti si pa še najbolj tipšičen primer. Takšna dušica, kot si ti...mah, jaz ko sem te prvič vidla, kar objela bi te, prav žariš, ženska. Sploh se ne spomnim, kako izgleda tvoje telo, če je res tak trebuh, jaz se spomnim samo zelo dobrega vtisa, ki si ga naredila name.
Altati pa enako.

**** the kilos user posted image  user posted image  user posted image . ( to je zdaj ena nova angleška beseda...kilos user posted image )

< Sporočilo je popravil muki1 -- 15.3.2007 9:07:38 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8801
15.3.2007 9:04:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

no še to za notri...bodi s kratkimi...čez pa tanko majčko z dolgimi..pa nogavičke pa hlačke....sj ni premal. t je 20-22 st...pa nikol ga ne zebe al pa da bi se potil....

čez glavo dost, za moje pojme...
je pa res tako, da so si user posted image  različni.
jaz sem za Jaša hitro ugotovila, da mu je rado vroče.
Tia je bila pa zmrznjenček.
Je pa Jaša bolj debelinko, Tia pa je bila totalni suhec....vse res zavisi od otroka. Po vratu zadaj se ga potipa, pa se hitro vidi ali mu je vroče....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8802
15.3.2007 9:04:48   
altati

no aja še ena bed novica....spet je dobil temenceuser posted image user posted image

saj bodo šli stran...ni panike!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8803
15.3.2007 9:06:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro.user posted image

Dobro jutro tudi tebi.
Kako si? Si lepo spala?
Lepo te je brati, še lepše videti.
Daj nam eno fotkouser posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8804
15.3.2007 9:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

no še to za notri...bodi s kratkimi...čez pa tanko majčko z dolgimi..pa nogavičke pa hlačke....sj ni premal. t je 20-22 st...pa nikol ga ne zebe al pa da bi se potil....

čez glavo dost, za moje pojme...
je pa res tako, da so si user posted image  različni.
jaz sem za Jaša hitro ugotovila, da mu je rado vroče.
Tia je bila pa zmrznjenček.
Je pa Jaša bolj debelinko, Tia pa je bila totalni suhec....vse res zavisi od otroka. Po vratu zadaj se ga potipa, pa se hitro vidi ali mu je vroče....

no to je pol kul...za vratom..zatilje.ma ok...normalno...sam  me je tko skos strah ali ga zebe al mu je vroče a veš..oh ja ...bo že...

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 8805
15.3.2007 9:08:29   
Anonimen
no sicer smo se mi ponoči samo 1 x zbudili...pa je pol naprej pančkal....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8806
15.3.2007 9:08:35   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro.user posted image

Dobro jutro tudi tebi.
Kako si? Si lepo spala?
Lepo te je brati, še lepše videti.
Daj nam eno fotkouser posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8807
15.3.2007 9:09:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kile; meni je že prav smešno ratalo to sekiranje. Tudi moje, da ne bo pomote. Nekaj stradam, potem se pa nažrek kot svinja, ker cel dan samo na hrano mislim, menda, če sem pa lačna user posted image . Veliko zelenjave, veliko sadja, veliko gibanja na svežem zraku in več malih obrokov, pa je volk sit in koza cela. Koga pa motijo moji šlaufi, naj jih ne gleda. Lepota je v glavi in srcu. Pikabu, ti si pa še najbolj tipšičen primer. Takšna dušica, kot si ti...mah, jaz ko sem te prvič vidla, kar objela bi te, prav žariš, ženska. Sploh se ne spomnim, kako izgleda tvoje telo, če je res tak trebuh, jaz se spomnim samo zelo dobrega vtisa, ki si ga naredila name.
Altati pa enako.

Hvala za tolažbo...Ampak mene motijo moji šlaufki, meneuser posted image ..in to je najhuje! za druge se en kuser posted image  sekiram!!!! mene, ko s pogledam v ogledalu!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8808
15.3.2007 9:11:41   
Anonimen
joj sm zdj skor crknla od smehauser posted image ..mali je na ležalniku se igra..pa slišm  kaj neki ropotauser posted image ..rita itakuser posted image ..ga pogledam..pa se napenja..pa je čist namiru pa samo usta skupj stiska pa oči pa kaka...joj kok je faca...zdj bo pa treba previt.drugače bo jok..sam res no kok je smešn bil....tko prov vidš da kaka zraven pa še primerna melodijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8809
15.3.2007 9:32:43   
viv_
Jutrce lepo user posted image

Evo, odpakirala vse, enega ob 2h ponoči, eno ob 6h zjutri v zgornji štuk, da je šla potem za ajo v vrtec (aja = babi, ampak tamala od kar zna govorit striktno govori aja), z Zarjo sva pa potem skupaj zaspali nazaj. Bi še mal vlekli, ampak je tako dehtelo izpod kovtra, da je bilo treba Zaronko previt. Zdaj pa počasi ven ...
altati - ha ha... bom ujagala kje tvojega... user posted image  Un bivši sodelavec je pa še fejst po vrh vsega, ha ha... sam bolj vrstnik od naše Mirne user posted image

piskot - a boš kje po mestu?

hujšanje - jaz sem ukinila večerje in je prec kilca manj... Ampak niso problem kile, ampak odvečna koža na trebuhu. Res zgledam, kot ene 3-4 mesec. Drugače pa, a veste, da ko sem zanosila z Mirno sem imela 48 kg, zdele mam pa 10 več user posted image .

Evik - sončna očala naj bi bila koristna, ampak morajo pa biti kakovostna. Če niso, je pa bolje, da jih ni. Ker zenica se pod temnim steklom razširi in če ni na očalih prave UV zaščite, samo še bolj pobere vsa sevanja...

Tako, šibam na teren... Pa en krof si grem kupit. Sem lačna, ker nisem večerjala user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8810
15.3.2007 9:47:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

hujšanje - jaz sem ukinila večerje in je prec kilca manj... Ampak niso problem kile, ampak odvečna koža na trebuhu. Res zgledam, kot ene 3-4 mesec. Drugače pa, a veste, da ko sem zanosila z Mirno sem imela 48 kg, zdele mam pa 10 več user posted image .

Hvala enako! Ko sem zanosila s Taro sem imela 48 kg. Ko je imela Tara 6 mesecev, sem imela pa 45 kg. Po Tii sem jih imela, ko je bila stara cca 4 mesece, 53 kg. Kaj pa zdaj????????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8811
15.3.2007 10:01:36   
moci
morgen.
pa je mir. spi. aaaaa paše.

da še mal poročam:
včeraj je blo zelo zanimivo. slišala sem veliko zanimivih stvari o odnosu do otroka, pa mal o vzgoji, o nagnjenosti k alergijam... dobili smo res veliko kremic in zoja je danes skoraj dobra. samo še malo izpuščajev tam, kjer je bilo najhujeuser posted image user posted image user posted image user posted image bi me skor kap. res nisem pričakovala tako hitrega rezultata. user posted image
spotoma je pogledal še moje mozoljčke in mi naročil naj uporabljam kremo, ki jo je dal za zojo. dogovorila sva se tudi za odstranitev znamenja, ki ga imam na čelu. noro. tip je čisto hiperaktiven. midva pa navdušena.
najprej sva se pa z mtino ful smejali, ker je res smešen.
no, spali smo pa vseeno ful slabo, ne vem kaj se gre, kar dere se sredi noči. in ne neha. zaspi in spet auf čez 1 urouser posted image mami pa nooooro utrujena.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8812
15.3.2007 10:02:47   
Clody
Hoy,

Sem vedla, da ste preveč čvekale, zdej mamo pa nizko oblačnost. Čveke.
Pa vsi ti govori o kilah - moj desc bi sam z očmi zavijou če bi tole bral. No, sej včas kej prebere če glih tipkam, pa se samo zasmeji. Pravi: "Matr ve uživate!" Jah, pa sej u bistvu res.
Glede kil in šlaufkou se pa nič sekirat, važn da smo zdravi, veseli, debeli! We love you kilos!!

Nejc je celo mal zadremal, tako da je hoja okol jezera prestavljena, ma kasnejšo uro, ampak danes ni panike, ker ni take vročine.
Ponoč sem mogla 3 krat ustat, prvič že ko sem prišl spat. Matr nam poden tako škripa, da se še miši poskrijejo!

Mtina, kje si se pa skrivala? A te je moci najdla a? Matr je ta Slovenija mehjna!

Viv, ni čudno da "te tvoj zapušča" če pa z drugimi okol po kafetih letaš!

Mis - hitro se pocajtejte. Vidiš. včasih je res boljš, da ne čakaš ampak kar šibaš k pediatru. Tko bi se pa zihr še eno noč sekirala, pa nič spala.

Arabela, a ti se pa kar s kislo smetano mažeš. Še dobr, da se te pesek ni ustrašil? Jest vem, da bi se te! Baje je dobra tud za oplekline.

Aki, jest bi znorela, če bi mene gledala kako kakam.user posted image user posted image Včasih se jest matram na wc-ju, pa pride moj, da bi si zobe umil. Se mi kar meša. Sem pa tud jaz rdeča u glavo, če se napenjam!!user posted image user posted image user posted image Čeprou maš prou, tamali so res posrečeni ko ga spušajo!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8813
15.3.2007 10:06:53   
moci
arabela, a daš link za nahrbtnik. jaz sem ga tudi na ebayu iskala in ugotovila, da ga sploh ne znam uporabljatuser posted image so se mi rabljene stvari kazaleuser posted image a to si na nemškem kupovala?
kaj je na pregledu pa ne vem, boste vi povedali, katarina je najstarejša, orješ ledinouser posted image

gaya, kok je originalna user posted image sem se prav nasmejalauser posted image a to nič dol ne vleče???

nanica, uživajta na gorenjskem.
lahko bi kar en študijski krožek odprle. tamali bi se pogovarjaliuser posted image mame pa študiraleuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8814
15.3.2007 10:11:44   
lucika
joj, kile. saj ne vem, al vas naj se berem, al se kar takoj cez okno vrzem:(

sem ze iz prvega sprehoda+kavice. sem srecala kolegico in je bilo kar prijetno jutro...
mali se vedno spi v vozicku. sem prisla vmes malo nazaj domov, ker sem prevec utrujena, ce sem celo dopoldne na terenu. in to pomeni res na terenu, ker pri nas ni nobenih klopc (lazem, vceraj sem eno odkrila). pa pol komaj hodim...

kaj so "žabice". štajerke, a so to štrampli? no, jaz sem jih spakirala. mu dam dvojne zokne. one oh h&m, ki so tak lepo zlozeni na zavihke, ce jih pa odvijes, pa pridejo ravno do kolen. glih tolko da ne piha po nogicah. al mu pa dam hlacke na stopala, pa je tud ok, ne premrzlo, ne prevroce. ker strampli+hlace se pa mi zdijo prevec.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8815
15.3.2007 10:27:07   
Lu
Dan!

Mi smo pa danes vstali ob 7.30 user posted image user posted image user posted image Se spedenali in šli k zdr. na kontrolo. Rezultat. Maja je ZDRAVA user posted image user posted image user posted image user posted image , Tian še vedno zabasanuser posted image Zdaj se greva šele drugič cepit 29.3. ko bo skoraj 6 mesecev star. Nimamo kaj. Malo bolj pozno bomo končali z cepljenji pa nič hudega.

Avtosedež. Midva sva nabavila od MaxiCosija 15-36 kg. Maji je sicer za malenkost še prevelik, ampak zdaj nam služi kot drugi sedež za kratke razdalje. In ravno ko bomo hodili poleti na morje, bo pa mali v Majinem zdajšnjem sedežu tudi od Maxija 9-18kg, Maja gre pa v tavelikega.

mis čimpreje se podzravite.

Gaya tudi vaši izpuščajčki naj čimpreje zginejo.

Kg. Zdaj ko sem bila bolna je šlo dol 3 kg. Zdaj sem na 60.user posted image Še 7 kg mora it preč. Pri Maji je šlo šele po enem letu na -2 kg. Aja velika sem pa 169 cm. Bom poleti kazala šlaufke. Me saj potopilo ne bo.

Evo zdaj pa mali kliče.

Se javim še kaj kasneje.

Lep dan.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8816
15.3.2007 10:35:04   
beki24
Živjo!

Se samo ogLASIM, DA BOSTE VEDELE, DA SEM ŠE MED ŽIVIMI!!

ja sej se vidi, da sem čist zmedena( glej zgornjo vrsticouser posted image )

V glavnem- brala bom kasneje, ko bo čas in komentirala( samo teole pa moram- Lu 1 cm imam več kot ti pa 5 kg več kot ti sedaj, če bi jih imala 5 manj bi bila že za manekenkouser posted image , ti se pa pritožuješuser posted image user posted image ) Aha vidim, da je debata glede kil- no upam, da bom zdaj shujšala, glede na to da bom sama za vseuser posted image !

Likam, po štacunah hodim- kot veste oz nekatere še ne veste- moj dragi jutri odhaja v Anglijo do konca majauser posted image
Trenutno je pri nas norišnica ( Tinkaro dlesni matrajo....pa zoprna je...nič novega v glavnem........za kopanje v nedeljo, ne vem, če bova prišli, ker sva obe malo prehlajeni)

Aha, to se še spomnim- maxica user posted image user posted image user posted image  za krst!!

Vsem, ki praznujete mesečnice- ČESTITKEuser posted image user posted image

Če malčki že kaj novega znajo- tudi čestitke ( aja, Tinkara se je 2 dni nazaj sama obrnila s hrbta na trebuhuser posted image )

V glavnem, pokam kovčke, likam...kuham, se sprehajava, ker je res čudovito vreme, samo učim se ne- prekratek dan!!

lp

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8817
15.3.2007 10:50:10   
Maxica
Zdaj pa na brzino še pokomentiram, ker gremo pol mal po opravkih.
Ponoči se mi je Lan zdel malo vroč, pa je imel v ritki 37,9. Če prav vem, je treba pol še pol stopinje odštet. Mogoče je lih mal povišana temperatura,verjetno je to od cepljenja, kajne?! Mah, mi bomo vseeno šli malo ven, al kaj?!user posted image
Včeraj sem pa malo tuhtala, kva je zdaj za en mesec, in sem ugotovila, da sem sedaj točno pol leta doma. In čez pol leta grem že v službo. Smo že na polovici drage moje. Kva gre hitro tale čas.user posted image user posted image user posted image  A kaj računate, kdaj boste šle? Jaz imam še 30 dni dopusta in si moram malo preračunat. Verjetno ga bom toliko pokurila, da bo Lan star prav eno leto, ko bom šla v službo, mal si ga bom pa prihranila.
Arabela, ja, mi imamo eno cepljenje še pri pol leta, pa takrat se da vodo. Za kri pa men se zdi, da kasneje, če se prav spomnim od Maxa. Mislim, da takrat, ko že jejo gosto hrano, da vidijo, kako je z železom. Pri devetih mesecih se mi zdi.
Evik, jaz mu kakšnega časopisa ne dajem, ker itak vse v usta roma, kar dobi v roke. Se pa spomnim, da je bil moj bratranec ful alergičen na tisto barvo od časopisa. Je tudi (ma ni bil več prav dojenček) skoz valjal po rokah časopise in revije in bil ves pikast. Tako da so potem ugotovili, da je od barve.
Gaya, kakšna manekenka je tale vaša punčka. A Jaša jo še skoz zanima? Sicer ponudim Lana ali Maxa, vseeno, za vsak slučaj, če se Prekmurke premislijo.user posted image
Spet ste pri kilah.user posted image  Lu, kaj ti si manekenka al kva?user posted image  Jaz imam 170 cm, pa bom zelo zadovoljna, ko pridem nazaj na svojo normalno težo 61 kg. Še ene tri kilce torej. Kaj ti sanjaš še o -7?user posted image
Mis, poštimajte se čimprej.user posted image
user posted image Muki, kako lepo si ti to napisala. Saj si že čisto razsvetljena.user posted image user posted image  Ne, se pa strinjam. Pri ljudeh, s tako lepo dušo, kot jo ima naša Pikabu, telesa niti opaziš ne, ker notranjost tako žari. Pa itak verjamem, čeprav je še nisem videla v živo, da tako grozna pa spet ni, kot nas straši.user posted image
Moci, fino, da se tako super izboljšuje. Še malo, pa bo.user posted image
Beki, fajn porihtajte. Sem že hotela tiralico danes izobesit, kje si.
Zdaj pa še par vprašanj-
1.a po kopanju še date kapico na mokro glavico?
2.ga v banjico še dajete skupaj s pleničko?
3.kako pri vas zaščitijo vbod po cepljenju? Pri nas dajo eno gazico, čez pa tisti bel hansaplast, da je taka svinjarija potem. Je tako težko tisto dol potegnit, pol pa še tisto lepilo ostane.user posted image
Še ena fotka od mojih manekenov v novi trenirki:
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8818
15.3.2007 10:57:53   
lucika
maxica, tvoja dva pikca imata pa cist iste ocke! kak sta lustna, res! no, pa trenerke tudi, to sem tud opazla. sam tele cokoladne ocke kot od medvedkov, pa se prej.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8819
15.3.2007 12:32:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

**** the kilos user posted image  user posted image  user posted image . ( to je zdaj ena nova angleška beseda...kilos user posted image )
moje novo vodilo user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8820
15.3.2007 13:16:22   
viv_
Nizka oblačnost je že mimo, sonček že pripeka user posted image . Samo da smo babe popokale dol z neta in nehale klepetat, pa se je takoj pokazal sonček!

Maxica
1. kapico še dam
2. pleničke že dolgo nimamo več, ker mi je šla na živce, ko se je kot ena alga vlekla po čebričku
3. gazico prilimajo z mikroporom, da je vse rdeče in popasto user posted image

Zdaj pa šibam tole našo Hirošimo sanirat, dokler tamala lepo spančka pred hišo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8821
15.3.2007 13:23:31   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

drgač sm se pa glih stehtala in imam 1.5kg več kot altati, pa 5cm sm manjša od nje... ne vem kaj se ma za pritoževat... js sm že cela ponosna, ker sm jih imela oktobra 80.0 - me je kr pognalo in sm mogla it rodit, ko sm to vidla user posted image evo, zdej pa veste zakaj sm tolk prej rodila user posted image user posted image

FRRRR - moja kilaža je zavajajoča! Jaz imam ful drobne in lahke kosti! Verjemi! lahko imaš več kg, ampak si bolj suha kot jaz, ker imaš bistveno težje kosti!
ja pa ja user posted image pol se pa dajmo o teži brez kosti pogovarjat user posted image

Lu, da se nam neuš prelomila... jest je treba!
pa super za Majo... še Tiana uštimajte in ste zmagali.

AKI, ni blo šmorna user posted image ... debate se odpirajo in zapirajo... z vsakim postom sm bolj pametna user posted image user posted image če kej narobe delam, me hitr razsvetljijo user posted image več kot jih je, bolj resno jih je treba vzet... PUNCE, tk naprej!!!
glavco ma v kapuci, zato je brez kapce, če ne piha... in ker nima dude, mu mini pleničko k ličku nastavim in tk naštimam, da uhe ne vn gledajo (mali od veselja zaspi user posted image )...
aja, drgač se mi pa zdi, da more bit user posted image bolj od mene oblečen, ker leži pr miru, js pa šibam okol...

sicer pa mislim da bi se itak drl če mu nebi blo kj v redu...
no to... itaq povedo, če kaj ne štima...
mi imamo v kopalnici max 25 stopinj... če proti 26 leze, začne nabirat, pr 26ih je pa histerija... torej bi mi zunaj tut povedal, če bi mu blo vroče
smo imeli štalo že kr drugi dan iz porodnišnice, ko je bil kr neki jokav... sva šla termometr k babici sposodit in ugotovila, da imamo med 26 in 27 v stanovanju... prezračili in peč na manj naštimali in blo ok... pol smo pa prec termometre za po stanovanju nabavli, pa enga mam na balkonu za orientacijo pri oblačenju user posted image oktobra, novembra sm se je držala, zdej pa mogoče mau lenobno pozabla na to user posted image se bom potrudla, da bom za otroka bolje skrbela, da mi ne socialne pošljete user posted image

dans pa MAMICA81 in Eva praznujeta 5 mesecev.... sam sta nas zgleda zapustili, ko je mala Eva prikukala na svet user posted image

gaya, tvoja mala je dama in dame ne morejo kombinezončkov nosit, ker bi v njih zgledala kot pajacek user posted image tolk, da veš zakaj kombinezona ne mara user posted image

moci user posted image za super izboljšanje Zoje Katarine user posted image

beki - js nč ne pakiram, pa časa ravnotako zmanjka za učenje user posted image dejte se še pocrkljat za vnaprej!

Maxica evo odgovori z moje strani:
- mi smo pr Jaši ukinili s pleničko v banjico kr hitro, ker ni bilo potrebe... enih 3-4x smo na ta način kopali
- kapco damo po kopanju na glavo... čeprav obstajajo zagovorniki anti kapce, ker so mnenja, da s kapco narediš slabše za ušesa, ker voda v ušesu dlje časa izhlapeva kot pa če kape ne bi imel oblečene
- pr nas po cepljenju enako prilepijo... je Jaša bolj jokal, ko sm mu odstranila gazico kot pa pr piku... smo jo pa čez kakšno urco že odstranili, ko smo se kopali... je rekla zdravnica nej kr vse normalno počnemo... bi blo treba to dlje časa met gor user posted image
- zadnji odgovor - lepe trenirke user posted image na še lepših otročkih

< Sporočilo je popravil frrrr -- 15.3.2007 13:25:02 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8822
15.3.2007 13:27:20   
frrrr
zdej se morm pa za v javnost oblečt user posted image očka pride tamaučka prevzet, js pa na govorilne pičim. nč čvekat, da bo tako vreme še naprej user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8823
15.3.2007 13:27:59   
frrrr
_andreja_, dolgo te ni blo... smo naklanfale user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8824
15.3.2007 14:25:08   
viv_
Kako sem pa jest zdjele fajn brala user posted image  Grem gledat "zadnjih 50 sporočil" in mal površno preletim, mal po temah, mal po forumih in gledam, da je na "Želimo si novega člana" odprta ena tema "Kastracija". Meni nič jasno... Pa grem še enkrat brat in vidim, da je bila pod želimo si novega člana debata na forumu "Hišni ljubljenčki", jaz sem pa mal napačne vrstice brala user posted image user posted image

Pa kaj se mi je včerej zgodilo... Čakam Naomi pred blokom in naenkrat se k meni v avto vsede ena teta user posted image  Sem najprej mislila, da je kakšna poznana, pa jo pogledam, nič znanega. Sem ji rekla:"Gospa, tole pa ne bo prav." Ona pa meni vsa čukasta:"Aja, sem mislila, da si ti Elvisa.". Mater, dobr da je bila ženska, še tako sem se ustrašila. Da bi bil pa kakšen dec... Jaz pa Zarjo zadi. Od zdaj naprej sem zaklenjena, tudi če v avtu sedim!

Danes grem pa mimo Creine (naš velecenjeni hotel) in tam gužva, ta dolga limuzina, 100 varnostnikov, punce jokale...  In jaz firbec stat zraven, ker je bilo več kot jasno, da mora bit nekdo velepomemben. Pol pa le vprašam enega varnostnika, koga mi čakamo in mi odgovori:"Je že mimo. Ceca je bila." Jaz pa zamudila... user posted image

NČ, zdej grem pa nafutrat tamalo pa šibam v vrtec po taveliko.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?