Maxica
|
Zdaj pa na brzino še pokomentiram, ker gremo pol mal po opravkih. Ponoči se mi je Lan zdel malo vroč, pa je imel v ritki 37,9. Če prav vem, je treba pol še pol stopinje odštet. Mogoče je lih mal povišana temperatura,verjetno je to od cepljenja, kajne?! Mah, mi bomo vseeno šli malo ven, al kaj?! Včeraj sem pa malo tuhtala, kva je zdaj za en mesec, in sem ugotovila, da sem sedaj točno pol leta doma. In čez pol leta grem že v službo. Smo že na polovici drage moje. Kva gre hitro tale čas. A kaj računate, kdaj boste šle? Jaz imam še 30 dni dopusta in si moram malo preračunat. Verjetno ga bom toliko pokurila, da bo Lan star prav eno leto, ko bom šla v službo, mal si ga bom pa prihranila. Arabela, ja, mi imamo eno cepljenje še pri pol leta, pa takrat se da vodo. Za kri pa men se zdi, da kasneje, če se prav spomnim od Maxa. Mislim, da takrat, ko že jejo gosto hrano, da vidijo, kako je z železom. Pri devetih mesecih se mi zdi. Evik, jaz mu kakšnega časopisa ne dajem, ker itak vse v usta roma, kar dobi v roke. Se pa spomnim, da je bil moj bratranec ful alergičen na tisto barvo od časopisa. Je tudi (ma ni bil več prav dojenček) skoz valjal po rokah časopise in revije in bil ves pikast. Tako da so potem ugotovili, da je od barve. Gaya, kakšna manekenka je tale vaša punčka. A Jaša jo še skoz zanima? Sicer ponudim Lana ali Maxa, vseeno, za vsak slučaj, če se Prekmurke premislijo. Spet ste pri kilah. Lu, kaj ti si manekenka al kva? Jaz imam 170 cm, pa bom zelo zadovoljna, ko pridem nazaj na svojo normalno težo 61 kg. Še ene tri kilce torej. Kaj ti sanjaš še o -7? Mis, poštimajte se čimprej. Muki, kako lepo si ti to napisala. Saj si že čisto razsvetljena. Ne, se pa strinjam. Pri ljudeh, s tako lepo dušo, kot jo ima naša Pikabu, telesa niti opaziš ne, ker notranjost tako žari. Pa itak verjamem, čeprav je še nisem videla v živo, da tako grozna pa spet ni, kot nas straši. Moci, fino, da se tako super izboljšuje. Še malo, pa bo. Beki, fajn porihtajte. Sem že hotela tiralico danes izobesit, kje si. Zdaj pa še par vprašanj- 1.a po kopanju še date kapico na mokro glavico? 2.ga v banjico še dajete skupaj s pleničko? 3.kako pri vas zaščitijo vbod po cepljenju? Pri nas dajo eno gazico, čez pa tisti bel hansaplast, da je taka svinjarija potem. Je tako težko tisto dol potegnit, pol pa še tisto lepilo ostane. Še ena fotka od mojih manekenov v novi trenirki: