Maxica
|
Pikabu, glede avtosedežev se kar na Viv obrni, jaz je nisem ubogala in mi je že pošteno žal. Lan je sicer še vedno v lupinici, Maxa smo imeli pa v avtosedežu 9-36kg, ampak se nam je zdelo, da mu je premajhen, zato smo mu šli kupit 15-36, da bo prejšnjega lahko Lanu dal. Ampak nismo ubogali Viv, ki ima Römerja z isofixom, ampak smo kupili tistega najvarnejšega Cybexa, pa nekak nismo najbolj zadovoljni z njim. Ne vem, morda je Max vendarle še premajhen za ta sedež. Sedaj smo vsaj pogruntali eno zadevo, da se stolček ne nagiba levo in desno med vožnjo. No, kot rečeno, za avtosedeže je na RR zadolžena Viv. Slavko pa ni župnik in nima "cerkve", ampak "le" duhovnik. Altati, pofotkaj se kaj, da vidimo novo frizurco. Pa rdeč dekolte tudi. Sončna očala smo mi Maxu tudi kupili v BC. In jih redno nosi, prav zahteva, da jih ima, kadar gremo na sprehod, ker ga sonce moti. Pikabu, Pikabu, kaj mi ga zdaj serješ s postom? Kako za vraga so te haribo bomboni zmotili? Mis, a kar bronhitis? Ojoj, uboga Tinči, upam, da se čimprej porihtata. Probaj narediti čimbolj vlažno stanovanje, pa pod ležišče vrele kamilice, da to vdihava. A res ste imeli 21 stopinj kje? Ne, pri nas je bilo okrog 17, pa še piha skoz , tako da jaz kar ne upam preveč še slačiti otroka. Dobro, nimam ga lih v kombinezonu, ampak dvoji rokavčki, pa žabice in hlačke, pa zgoraj še ena jaknica je pa zihr. Arabela, jaz sem danes v Tušu vzela Pamperske Active Fit. Sem šla zdaj prav pogledat, so nemške, notri jih je 46, tako kot v Mercatorju, cena je pa res 12,49€. @lina, v BTCju so nekaj zapirali Ariel, ampak baje ga je BC vzel v okrilje in naj bi bilo sedaj to njihovo, pa povečali so ga. So pa imeli tudi skoz ene razprodaje, ampak nismo še šli tja. Moramo iti en dan, pa magari še v Merkur pogledat. Gaya, a hodiš potem kaj v solarij? Jaz tudi razmišljam, da bi šla ene parkrat pred poletjem. Sem hodila pred poroko, pa mi je tako pasalo, se mi zdi, da sem si prav vzela deset minut res zase. Ne vem pa že, kako je z dojenjem.