|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.3.2007 8:18:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Bom malo požrla besedo, ki sem jo zgoraj napisala in rekla: hvala, Pikabu, vsaj ti...user posted image ... še vedno sem pa nezaupljiva do muki, altati in Luuser posted image

user posted image user posted image

ja, me smo pa opasne....a ne Muki in Lu????
kar začni prodajat hiškouser posted image ...mene čedalje bolj vrat boliuser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8776
15.3.2007 8:21:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

samo na hitro. bili cel dan zunaj, popoldan pri pediatru. imamo začetek bronhitisa, dobili pumpico... mala je super dobrovoljka in smejko, cel dan. je pa že spala, pa se je zdej začela premetavat, pa se je zbudila. zdej sem ji pa še vzglavje dvignila, pa sluz s pumpico spucala... upam da bo ker sem tud jest čist zdelana...

nočko

MIS - a resno? A imaš nastavek za inhalirat za dojenčke? Direkt s pumpco ne smeš, upam, da ti je povedala pediatrinjauser posted image ???? Pa nujno mora piti po inhaliranju! Daj, če rabiš kakšn dodatno info, me pokliči. Na tem področju sem jaz 'doktorirala' 5 let nazaj!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8777
15.3.2007 8:23:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

drgač sm se pa glih stehtala in imam 1.5kg več kot altati, pa 5cm sm manjša od nje... ne vem kaj se ma za pritoževat... js sm že cela ponosna, ker sm jih imela oktobra 80.0 - me je kr pognalo in sm mogla it rodit, ko sm to vidla user posted image evo, zdej pa veste zakaj sm tolk prej rodila user posted image user posted image

FRRRR - moja kilaža je zavajajoča! Jaz imam ful drobne in lahke kosti! Verjemi! lahko imaš več kg, ampak si bolj suha kot jaz, ker imaš bistveno težje kosti!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8778
15.3.2007 8:26:15   
Anonimen
čawww..

kaj ste mele spet en šmorn glede oblačenja..ja se strinjam s frrrr ker tale vreme je res čudno letos..in tud jz sm ga mela še nedaleč nazaj v kombenizjonu pa je blo čist ok...samo da bi ga pa mela brez kapce (kot je ena napisala) to pa ni šans!...ma sm mela ušesa vneta in vem kako to boli....sicer pa ne bom več o tem...

kako ste mi kj dones??

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 8779
15.3.2007 8:27:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

altati - sporoči, kolk mm frizure je šlo preč user posted image
a greš danes z mojim user posted image  na giro? sem ga že vprašala, če ti bo družbo delal, pa je za....user posted image

potem sem bila pa še z enim bivšim sodelavcem zmenjena za pijačo.
 z bivšim karkoli že na pijačo, tvojega user posted image  pa spakirat?
ej to meni smrdi ko hudič....kaj je zdaj to VIVuser posted image user posted image ????
Jaz moram pa zdajle še mojega spakirat, ker me za 2 dni zapušča. Jutri pa še Mirno oddam, gre z našimi za vikend na morje.

pa še Mirno oddajaš, ki zna govorit...ostane samo Zarja, ki je še nema...in ti in tisti bivši nekdouser posted image user posted image user posted image ????

PUNCE, A JE KATERI KAJ JASNO, KAJ SE DOGAJA PRI VIV?
MENI LIČI NA TELENOVELOuser posted image ....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8780
15.3.2007 8:28:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

krema za sončenje - enkrat sem poslušala po radiu, da s faktorji nad 30 narediš že več škode kot koristi, da je že preveč agresivno. Mi smo imeli tisto Niveino zeleno kremo v spreju (faktor je pa 20) in nismo imeli nikoli težav s soncem. Pazite pa, če imate še kakšne lanske zaloge kreme. Mi smo šli na prvo kopanje lani s staro kremo in nas je malo posmodilo, tako da vse stare kreme preč pometat in nove nabavit.

Se samo podpišem, ker se strinjam v celoti!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8781
15.3.2007 8:28:33   
mis
Dobro jutro!

Hvala za želje. Noč za nami. Me je kar skrbelo. je bilo še kar v redu, čeprav je bila mala precej boga. Ob devetih je zaspala, pol pa ob pol desetih auf, se je premetavala... no pol ob desetih je pa zaspala. Jedla je potem ob pol treh, ob pol petih sem ji morala spet pumpico dat, pa je potem jedla ob 6h, vstali sva ob sedmih. Je pa celo noč jamrala, kašljala, se premetavala... jaz pa skor nisem spala k sem skoz poslušala. pa dudo ma težko v ustih ker hrope in pol verjetno težje diha. vročine nima.
Altati, vsaka informacija pride prav. so mi razložili kako delat. plastenki tamali sva odbila dno, rob oblepila z vato, potem enkrat stran špricnem, pa potem noter, preštejem do 8, nato umaknem. po eni minuti ponovim. to delam na 8 ur. v petek zjutraj kontrola. kaj se tudi kakšen drugačen nastavek kupi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8782
15.3.2007 8:37:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Dobro jutro!

Hvala za želje. Noč za nami. Me je kar skrbelo. je bilo še kar v redu, čeprav je bila mala precej boga. Ob devetih je zaspala, pol pa ob pol desetih auf, se je premetavala... no pol ob desetih je pa zaspala. Jedla je potem ob pol treh, ob pol petih sem ji morala spet pumpico dat, pa je potem jedla ob 6h, vstali sva ob sedmih. Je pa celo noč jamrala, kašljala, se premetavala... jaz pa skor nisem spala k sem skoz poslušala. pa dudo ma težko v ustih ker hrope in pol verjetno težje diha. vročine nima.
Altati, vsaka informacija pride prav. so mi razložili kako delat. plastenki tamali sva odbila dno, rob oblepila z vato, potem enkrat stran špricnem, pa potem noter, preštejem do 8, nato umaknem. po eni minuti ponovim. to delam na 8 ur. v petek zjutraj kontrola. kaj se tudi kakšen drugačen nastavek kupi?

ja, kupi se prav za dojenčke. Ker tisto s plastenko je bilo meni mal mimuser posted image ...V lekarni ga kupiš. Za bronhitise je značilno da ni vročine, to je ravno najbolj zavajajočeuser posted image , misliš da ni nič, ko ni vročine. Pa res ji nujno daj pit po inhaliranju. Delci zdravil ostanejo po ustni votlini, to pa ni zdravo. Jaz imam doma ta nastavek za dojenčke, še od Tie. če ne boste hitro dobri, sporoči, pa ti ga posodim-samo razkužiti ga boš morala. V nekaterih ZD-jih jih posojajo, ker so kar dragi. Mi smo imeli pa bronhitis 9 mesecev in smo ga kupili.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8783
15.3.2007 8:39:03   
Anonimen
o ježeš mis..upam da se boste kmal poštimal...tele bolezni..oh.....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 8784
15.3.2007 8:40:13   
gaya
O moj bog mis, upam, da se vidve s Tino čim prej zrihtata. user posted image .

Glede oblačenja pa jst samo Gajo pogledam v lica in če je ko kuhan rak, pol jo sam slačimuser posted image . Ker sem ugotovila da mali izredno hitro rata vroče. Ampak čez ušesa ma pa vedno nekaj, tukaj pa jst tud ne odstopam. Ni šans da bi jo mela brez pokrivala. Včer k je blo vroče je mela rutko, danes k je malo bolj hladno pa bo mela tanjšo kapico. V ponedeljek k bo pa sneg greva pa nazaj v debel kombinizion, šal pa kapo iz velurja user posted image .
Frrrr degač sem pa jst tud poskusla Gajo tko oblečt, sam žabce pa bodi pa majčka pa plišat kombinizionček, pa brez pokrivanja, pa je tulila ko user posted image user posted image , pa sem to idejo opustila, ker meni je blo tud lažje jo tko oblačit. Itak pa moj otrok ne mara kombiniziona že od nekdajuser posted image , doma mam celo zalogo, ker sem celo zimo mislila, da ji je neudobno v kombinizionu in smo si jih sposojali na okol, ane MUKI1user posted image

altati glej da nam kmal pokažeš svojo novo glavo user posted image

viv kaj pa ti tole zdaj nekaj kuhaš z bivšimi in odpakiranjimiuser posted image , in ti altati ji še svojga moža ponujaš za sprehod.user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8785
15.3.2007 8:40:37   
piskot
Jutro.

Danes sicer ni sonca, jaz grem pa vseeno eno kremo za soncenje kupit. vceraj zvecer pride moz domov, pogleda martina in pravi, lej kako ga je sonce, da se mu od dude pozna. no fantek je potem postajal vse bolj rdec. se je mami totalno zasekirala. namazala sem ga z bepantenom. danes je ze boljse.

No pa pravijo da vseeno v nedeljo se ne bo snega.

Lep dan vam zelim. Grem nekej vase vrzt.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8786
15.3.2007 8:43:58   
Anonimen
no k sm glih neki zasledila od enih kremic za sončenje tukj..a jih vse upoorabljate in zakaj???

sicer bo pa tako ali tako spet sneg (bojdauser posted image ) in ne vem če bodo kj prav prišle....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 8787
15.3.2007 8:45:52   
altati
Gaya - moja glava ni za kazanje....ni tako lepoa kot tvojauser posted image

Ja, moj Jaša tudi takoj zašvica...revež postane ćist moker v glavo, po hrbtu...Včeraj ko sva prišla iz Bleda, sem mu takoj preoblačila bodija, je bil popolnoma moker po hrbtu. tak je kot user posted image , ki mu je tudi vedno vroče. Čez ušesa pa ima trakec. Poleti oz. tam enkrat maja, če biodo majske temperature, bo šel pa tudi ta stran. Pri puncah sem ga tudi hitro umaknila, da so se ušeska navadila in ni bilo problemov z vnetji ušes-

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8788
15.3.2007 8:47:23   
tasha23
TO JE ŽE 3. POST, KI PIŠEM IN UPAM, DA TOKRAT BO:

JUTRO,

kot sem že prej napisala je pri nas sonček in poletne temperature. Jaz sem user posted image , ker je prišla user posted image  v vsej njeni grdobi.

Gael si je izbral nov urnik spanja: 20.30 - 06.00 in meni kar odgovarja, je pa včeraj zaspal še prej in se zato ob 23.20 zbudil, malo pojedel in zaspal z dudo v ustih po 10 min, ter spal vse do jutra. Zjutraj pa se mali obrne s trebuha na hrbet, jaz mu prižgem vrtiljak nad posteljico in še malo potegnem, doj+kler on debatira z letečimi medvedki user posted image user posted image user posted image .

Končno je vzljubil voziček in uživa na sprehodih. Včeraj smo šli, da mu kupimo sončna očala pa so zmanjkala za fantke in bomo morali v TS v Chicco trgovino, ker tu niso sigurni, če dobijo še kaj novega user posted image .
Gaja je prava dama s tistimi očali user posted image user posted image user posted image

Moci kako je kaj stanje, se je poboljšalo?
Mis, a je Tina kaj boljše?

Drugače smo poskusili stolček:

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8789
15.3.2007 8:48:00   
mis
altati hvala. če bomo še rabli te bom prosila. bom videla kaj bo jutri na kontroli. samo vesela sem da se že včeraj šla, sicer bi se ponoči ful sekirala. sem se sekirala, kaj bom hodila, če jo šele en dan slišim tako čudno, ampak je prav da sem šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8790
15.3.2007 8:48:31   
Anonimen
no zdj pa bom še jz napisala kako ga oblečem..pa djte pokomentirat če je prov ali narobeuser posted image user posted image sprejmem vseuser posted image user posted image
za zunaj:bodi z dolgimi rokavčki,žabce,hlače,tanko majico s kartkimi rokavčki dam kr čez pol pa še tanko (kok ena) jopica pa zg. del trenerkice čez...pa kapico iz flisa...pa take mejhne supergice za male...
ok???user posted image s sabo imam rezervno še dekico...

< Sporočilo je popravil AKI -- 15.3.2007 8:49:42 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8791
15.3.2007 8:49:19   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: AKI

no k sm glih neki zasledila od enih kremic za sončenje tukj..a jih vse upoorabljate in zakaj???

Jst jo še iščem okol, ker jih v lekarni še nimajo, bom poskusla še drugje. In sicer s tem razlogom, ker Gajo včasih moji starši in stari starši veliko prenosijo okol hiše in jo dobi direkten sonček po obrazku in rokicah in me skrbi da ne bi bla opečena, ker je tale spomladansk sonce opasanuser posted image . Plus tega ma pa še vozek tko obrnjen da gleda stran od mene, včasih tud proti soncu. Zato pa ma celo bonjo opremo, očala, senčnik, pa še s kremico bo namazana. Boljš preventiva kot kurativauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8792
15.3.2007 8:50:30   
Anonimen
Boljš preventiva kot kurativa

ja ja to pa definitivno....

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8793
15.3.2007 8:52:58   
altati

no zdj pa bom še jz napisala kako ga oblečem..pa djte pokomentirat če je prov ali narobeuser posted image user posted image sprejmem vseuser posted image user posted image
za zunaj:bodi z dolgimi rokavčki,žabce,hlače,tanko majico s kartkimi rokavčki dam kr čez pol pa še tanko (kok ena) jopica pa zg. del trenerkice čez...pa kapico iz flisa...pa take mejhne supergice za male...

AKI - če je zunaj 10 stopinj, se mi zdi to ok. Če je zunaj 3 stopinje, se mi zdi premalo, če je pa zunaj 16 stopinj in sonce, se mi zdi pa preveč.
Vse odvisno od vremena in temperatur.
Jaz Jaša oblečem toliko kot sebe, po potrebi ga pa pokrijem, če se mi zdi, da ga zebe. Ima pa vedno tople rokice.

< Sporočilo je popravil altati -- 15.3.2007 8:53:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8794
15.3.2007 8:53:02   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

ja in ker je tko lepa joi res skoz razkazujem user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8795
15.3.2007 8:54:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

ja in ker je tko lepa joi res skoz razkazujem user posted image

That's right, my dear! user posted image  

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8796
15.3.2007 8:56:43   
Anonimen

AKI - če je zunaj 10 stopinj, se mi zdi to ok. Če je zunaj 3 stopinje, se mi zdi premalo, če je pa zunaj 16 stopinj in sonce, se mi zdi pa preveč.
Vse odvisno od vremena in temperatur.
Jaz Jaša oblečem toliko kot sebe, po potrebi ga pa pokrijem, če se mi zdi, da ga zebe. Ima pa vedno tople rokice.

no ja  glede na temp.  ja..sj sm mela že neki časa nazaj ga v kombenizonu..pa je blo kul...

no je pa tako napravljen tudi če je 16 st. no mu bom pa mogla verjetno dat eno plast dol al kkao??!!user posted image
no pa nj še povem da je bolj zmeznjenček.....

sicer pa mislim da bi se itak drl če mu nebi blo kj v redu...

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 8797
15.3.2007 8:59:52   
Anonimen
no še to za notri...bodi s kratkimi...čez pa tanko majčko z dolgimi..pa nogavičke pa hlačke....sj ni premal. t je 20-22 st...pa nikol ga ne zebe al pa da bi se potil....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8798
15.3.2007 9:01:23   
Anonimen
no aja še ena bed novica....spet je dobil temenceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8799
15.3.2007 9:01:46   
Maxica
Dobro jutro.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?