|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  349 350 [351] 352 353   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.3.2007 22:37:08   
moci
sem pa mislila, da sem na koncu. pa je še ena stranuser posted image

mis, pozravi tino.

eh ne da se mi več pisat. moram spat.
sej samo o tortah berem pa o petdeset kilskih sumo borkah.user posted image bajsike. dejte se no mal v roke vzetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8751
14.3.2007 22:39:24   
Maxica
Pikabu, glede avtosedežev se kar na Viv obrni, jaz je nisem ubogala in mi je že pošteno žal. user posted image  Lan je sicer še vedno v lupinici, Maxa smo imeli pa v avtosedežu 9-36kg, ampak se nam je zdelo, da mu je premajhen, zato smo mu šli kupit 15-36, da bo prejšnjega lahko Lanu dal. Ampak nismo ubogali Viv, ki ima Römerja z isofixom, ampak smo kupili tistega najvarnejšega Cybexa, pa nekak nismo najbolj zadovoljni z njim. Ne vem, morda je Max vendarle še premajhen za ta sedež. Sedaj smo vsaj pogruntali eno zadevo, da se stolček ne nagiba levo in desno med vožnjo. No, kot rečeno, za avtosedeže je na RR zadolžena Viv.user posted image
Slavko pa ni župnik in nima "cerkve", ampak "le" duhovnik.user posted image
Altati, pofotkaj se kaj, da vidimo novo frizurco.user posted image Pa rdeč dekolte tudi.user posted image
Sončna očala smo mi Maxu tudi kupili v BC. In jih redno nosi, prav zahteva, da jih ima, kadar gremo na sprehod, ker ga sonce moti.
Pikabu, Pikabu, kaj mi ga zdaj serješ s postom? Kako za vraga so te haribo bomboni zmotili?user posted image
Mis, a kar bronhitis? Ojoj, uboga Tinči, upam, da se čimprej porihtata.user posted image  Probaj narediti čimbolj vlažno stanovanje, pa pod ležišče vrele kamilice, da to vdihava.
A res ste imeli 21 stopinj kje?user posted image  Ne, pri nas je bilo okrog 17, pa še piha skozuser posted image , tako da jaz kar ne upam preveč še slačiti otroka. Dobro, nimam ga lih v kombinezonu, ampak dvoji rokavčki, pa žabice in hlačke, pa zgoraj še ena jaknica je pa zihr.
Arabela, jaz sem danes v Tušu vzela Pamperske Active Fit. Sem šla zdaj prav pogledat, so nemške, notri jih je 46, tako kot v Mercatorju, cena je pa res 12,49€.
@lina, v BTCju so nekaj zapirali Ariel, ampak baje ga je BC vzel v okrilje in naj bi bilo sedaj to njihovo, pa povečali so ga. So pa imeli tudi skoz ene razprodaje, ampak nismo še šli tja. Moramo iti en dan, pa magari še v Merkur pogledat.
Gaya, a hodiš potem kaj v solarij? Jaz tudi razmišljam, da bi šla ene parkrat pred poletjem. Sem hodila pred poroko, pa mi je tako pasalo, se mi zdi, da sem si prav vzela deset minut res zase. Ne vem pa že, kako je z dojenjem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8752
15.3.2007 6:41:57   
Evik
hojla, no arabela čakam, da boš prvauser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8753
15.3.2007 6:46:40   
Evik
mislim, ste se pa spravile na frrr - moj je bil včeraj tudi v flisastem kombinezončku - je bele barve in ga bomo ponosiliuser posted image drugače mu ga pa malo odpenjam pa ko je v vozičku  mu dam dol kapico. no jaz sem hodila v kratkih rokavih naokoli in danes malo šmrkam...ti mami ti!
očala - poslušajte, koliko so pa sploh zdrava? mi je včeraj prijateljica rekla, da se mora otrok navadit tudi tako gledat, da drugače ne razvije oči al kako bi rekla? saj moram znat pripret veke ipd...
drugače smo pa danes po dolgem času spali - to pomeni da je bilo futranje enkrat ponoči pa potem spet ob petih zjutraj.
ob šestih nas je dragi zbudil in zdaj migamo. kako mate pa ve urejeno a zjutraj naredite tako da tamaučki spijo?
včeraj sem kupila caligel in tudi mazala - mu je olajšalo...
to je pa pri nas v glavnem to - jutri pa spet delam.
dobro jutro vsem...
user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8754
15.3.2007 6:47:59   
Arabela
Dobro jutro!!

evo Evik si me prehitela....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8755
15.3.2007 6:48:43   
Evik
hmmm le kako saj sem te pol ure čakala?user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8756
15.3.2007 6:49:21   
Arabela
Vstala sem že ob 5.45, ampak preden pridem do računalnika... sebe uredim, nato sem si spet faco s kislo smetano namazala, pa popedinat pesiko, ji dat hrano in vodo, sebe malo nahranit, pa malecki sem dala sadje kuhat..

O shit, na sadje sem pozabilauser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8757
15.3.2007 6:51:57   
Arabela
 O joj, še malo pa bi se sadje peklo namesto kuhalo, je vsa voda povrela... zato ker mami na RR sedi in bere...user posted image user posted image user posted image

Upam da bo danes spet lepo vreme... pa 15i je tu, porodniška prihaja....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8758
15.3.2007 6:56:54   
Arabela
Frrr, saj te nismo kregali...user posted image .. saj sem jaz tudi cella zmedena kako Katarinco oblečt, ker... če pa je bilo še pred kratkim mrzlo, pa šele marec je...

Včeraj sva z dragim na e-bayu kupila nahrbnik za malecko.. novega... za 70Euro (uradna cena 160Euro).. komaj čakam da ga dobimo, bomo videli kako bo... ker v kenguruju mi malecka že pošteno v kolena brca..

A na pregledu pri 6.mesecih je tudi cepljenje? A mora mala kri dati?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8759
15.3.2007 6:57:58   
Evik
kaj naj rečem - pridna.
in ta kisla smetana, kako se pa gor obdrži?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8760
15.3.2007 6:59:05   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Gaya, a hodiš potem kaj v solarij? Jaz tudi razmišljam, da bi šla ene parkrat pred poletjem. Sem hodila pred poroko, pa mi je tako pasalo, se mi zdi, da sem si prav vzela deset minut res zase. Ne vem pa že, kako je z dojenjem.user posted image

jap hodim v solarij in nobene povezave ni z dojenjem. Sem se pozanimala povsod predem sem šla pa tud ne opazim razlike da bi mala kaj drugače so obnašala do svoje velecenjenje joške user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8761
15.3.2007 7:11:14   
Evik
jaz jem pa svoj zajtrk z rok mojega tamaučka - mi pomaga packati sojine kosmiče potem jih pa moram dol polizati...
pa totalno ga zanima časopis ipd - a jim vi dovolite da se igrajo s tem - tiskarska barva pa to? saj v usta mu ne dovolim, trga pa lahko, samo so te igrače kot so časopis, vrečke, tube... dosti bolj zanimive kot ta prave. koliko zdaj čuvati pred umazanijo mislim , tako ga tako ali tako nadzorujem, da kaj ne pogoltne...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8762
15.3.2007 7:11:49   
Evik
ovsene kosmiče sem mislila... pa premalo jih je bilo

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8763
15.3.2007 7:12:10   
gaya

Evo našo Greto Garbo

user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8764
15.3.2007 7:15:05   
gaya

No zdaj pa še dobro jutro.

Spali sva ok. Mala ma zdaj še en tak izpuščajčekkot na rokici še na joškici user posted image , tko da jutri se greva definitivno pokazat.

Spet se nam obeta en krasen dan. Jst vas zdajle še mal preberem,l pol grem pa se spedenat in peljem Gajo v varstvo, svojo fuflo pa na pregelduser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8765
15.3.2007 7:46:45   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

kaj naj rečem - pridna.
in ta kisla smetana, kako se pa gor obdrži?

Strdi se... fuj pa smrdi.. ampak moj dragi se je tako rešil mozoljev.. pa je treba malce potrpet.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8766
15.3.2007 7:46:54   
nanica
Dobro jutro, tudi mi smo spali dobro, zaspali že pred pol osmo, a smo se tudi pred pol šesto polulani in premočeni zbudili. Seveda potem ni hotel še enkrat zaspati nazaj in je zdajle že spet zaspan in tečkan.

Včeraj je bil naporen dan, sva se potepala naokoli, danes pa greva k mojim na Gorenjsko, bova bolj na izi.

Jaz bi se že morala začeti učiti, konec meseca imam izpit, pa sem zvečer tako zaspana, da niti filma ne morem do konca pogledati. Mogoče mi bo danes uspelo, ko se bo fant vozičkal z dedijem ali nonico.

SE javim če popoldan kaj. Uživajte, dan bo krasen.

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8767
15.3.2007 7:48:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

jaz jem pa svoj zajtrk z rok mojega tamaučka - mi pomaga packati sojine kosmiče potem jih pa moram dol polizati...
pa totalno ga zanima časopis ipd - a jim vi dovolite da se igrajo s tem - tiskarska barva pa to? saj v usta mu ne dovolim, trga pa lahko, samo so te igrače kot so časopis, vrečke, tube... dosti bolj zanimive kot ta prave. koliko zdaj čuvati pred umazanijo mislim , tako ga tako ali tako nadzorujem, da kaj ne pogoltne...

Moja zadnje čase samo reklame trga... in pri tem ful uživa in vriska... v usta pa saeveda ne sme...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8768
15.3.2007 7:51:15   
Arabela
Gaya, mala je prava Greta Garbo user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8769
15.3.2007 7:55:31   
frrrr
Evik, vsaka svoje mnenje pove user posted image no, midva bova otroke mesecu primerno oblačile in naju pač hinavsko sonce ne bo zapeljalo user posted image ne, men se zdi bolj enostavno oblečt kombinezon in pustit odprtega + spodaj eno plast kot oblačit ga v 3 plasti, ki konec koncev prepihajo...
vi pa zobke čakate - bravo!
mečkanje časopisa naj ne bi blo škodljivo dokler tega ne tišči preveč v usta... mau po moje lahk, sam preveč pa verjetno ni zdravo... mi nismo na noben časopis naročeni, zato Jaša nima te igrače user posted image
mi smo danes tut prvo noč po cepljenju normalno spali... in celo do 7ih zjutraj user posted image to je bila prava redkost ta teden...

Arabela, a ti zato tolk hitr vstajaš, da te ne poštar zasači s kislo smetano na faci user posted image dej povej, a pomaga? pa ne sam zato rečt, da bi js tut taka okol skakala user posted image
sporoči kakšen je nahrbtnik... mi smo ut v nabavi

gaya, kaka frajerka je tvoja prinčipesa user posted image
fajn opravi dans pr G... pa upam, da Gaji zgine izpuščajček do jutri

zdej morm pa tamauga mau posnet za babice, ker ima take dialoge, da je kr noro user posted image
lep in produktiven dan!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8770
15.3.2007 8:12:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

sicer nisem ne oktobrka..ne vozickarca...za 1 x seuser posted image ...ampak vseen hvala...za tortico ;)...pa za krajsanje cakanja na dojencota...gaya, altati, clody in VIV ;))...se klanjam kukr se lahko..:)
papa

Ne klanjaj se preveč...da ne bo fantič ven pokukal ob klanjanju....
Ti sam dober zrihtaj, da bomo lahko hitr vozičkale....

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8771
15.3.2007 8:12:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pupe moje, a sem vas danes dobr s tortico pocrkljalauser posted image  

Tortica bla super...(muki1-ti ne smeš tega brat!!!!!)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8772
15.3.2007 8:16:10   
lucika
jaz sem tudi ze v odhodu od doma.  se gospodic zdsaj ob sestih zbujajo. je prestavil iz osme ure. pa se tista mi je bila prezgodnja. malo ga se zamotim, potem pa sitnari in jokca. kak pa dvignem glavo, ima nasmesek do uses. saj ne mores bit jezen no....

jaz sem zamenjala bundico za eno iz flisa, samo je podlozena. pol mu jo pa malo odpnem. brez kape ga pa skor ne upam imet. smo pa vedno bolj malo obleceni, tudi notri, samo zokni, hlace in bodi, pa spodaj brez rokavov bodi. ponoci pa okno malo priprtno, da pridemo do zraka. pa mu zgleda da pase, ker s e ne buni:)

no, zdaj pa se...sem ga napakirala v vozek, pa sem malo upala da bo kr sred dnevne zadremal. seveda, utrujen je ful, ko pa rokovili ze dobri dve uri.

lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8773
15.3.2007 8:17:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati mi je tk pobegnila po številu postov, da jo bom zeeeelo malo verjetno ujela, pa čeprav vam cel večer zdej težim user posted image

ti kar tež, saj me boš ujela...jaz sem dnevna tička, ti pa nočnauser posted image ..
v soboto je pa tud moj Jaša imel kapo in jaknico, ker je tud na Gorenjskem fullll pihalo

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8774
15.3.2007 8:17:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

dons tedn...sitnoooo :)

Naomi broji sitno...push baybe, pushuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  349 350 [351] 352 353   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  349 350 [351] 352 353   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?