|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  338 339 [340] 341 342   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.3.2007 17:24:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tole sem našla med pripravo seminarja, pa mi je všeč:

Življenje je kot ključavnica, le da ima več številk. Če obrnete prave številke, v pravilnem zaporedju in pravem delu, se vam bo ključavnica odprla.  To ni čudež, niti ni odvisno od sreče in ne od tega, kdo ste, poznati morate le prave številke. Obstaja namreč prava kombinacija misli in dejanj, ki vam bo omogočila doseči skoraj vse, kar si resnično želite, in to kombinacijo lahko najdete, če le hočete.

kako najti te številke, vam sporočim, ko pridem do tjauser posted image user posted image user posted image

moci, saj del številk si že našla, se ti ne zdi????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8476
12.3.2007 17:31:37   
moci
seveda, največja se igra pod mostomuser posted image

ampak jih imam še precej v dobremuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8477
12.3.2007 17:33:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pravzaprav bi te res lahko..... kaj pravite babe? Se spuntamo? user posted image

Jaz sem pa mislila, da si ti moja prijateljica user posted image user posted image

Saj sem, zaenkrat še user posted image , ampak če se tožimo, pa več ne bom.
Draga moja....denar nima prijateljev user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8478
12.3.2007 17:33:48   
altati
tika.-hello! Kar napiši kaj! saj te vzamemo!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8479
12.3.2007 17:35:30   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Pravzaprav bi te res lahko..... kaj pravite babe? Se spuntamo? user posted image

Jaz sem pa mislila, da si ti moja prijateljica user posted image user posted image

Saj sem, zaenkrat še user posted image , ampak če se tožimo, pa več ne bom.
Draga moja....denar nima prijateljev user posted image

Muki1-pa ti si men ena totalna materialistična suser posted image ...denar ni vse! je samo sveta vladaruser posted image ....a si bova delili odškodnino od @line?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8480
12.3.2007 17:43:18   
muki1
Hja, še Tashi sem hotela napisati, ampak v bistvu ji je to, kar sem hotela napisati, povedala že Altati sama ( je že velika punca ta naša Altati).

Tasha, naša Altati je res neposredna in pove to kar misli, ter za tem tudi stoji. Mogoče si preobčutljiva zadnje čase, saj tudi sama pišeš, da imaš težave. Ampak karkoli je povedano, nikar tega ne jemlji kot zlonamerno. Žal je Altati morala zaradi svojih izkušenj z alergijo že veliko prestat in ji verjamem, da ti želi samo dobro. Je pa pač povedala na svoj neposredni način, ki si ga ti vzela za napad.
Punce, v prvi vrsti smo tu, ker nas vse skupaj druži ljubezen do naših oktobrčkov( pa tudi september in november - čkov user posted image ). Že več kot leto dni se družimo, menda, da imamo tudi dobre in slabe dneve, menda, da se v vsem ne strinjamo in si to tudi povemo. Nobena pa ni zlobna, skupaj smo naredile že nekaj kilometrov in še ogromno jih je pred nami. Zato zamere preč in gremo veselo naprej v nove boje in novim zmagam nasproti.
šKORPIJONI PIKAJO, LEVI PA RJOVEJO. Tako je tudi prav.
A SE RAZUMEMO?

Uh, sem že pravi Dalajlama user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8481
12.3.2007 17:43:38   
tika.
Altati, res sem si vzela danes že dvakrat čas in prečekirala zelo zanimive debate oktoberk. Res ste face! Če me vzamete, bom pa res kdaj pa kdaj kaj napisala. user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8482
12.3.2007 17:46:37   
moci
tika. seveda te vzamemo. dobrodošla...
... v svetu kilometerskih gofelj (zaščiteno ime, ane mukiuser posted image )

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8483
12.3.2007 17:49:47   
muki1
Tika, zdaj se ravno tožarimo, morda ni najboljši čas. Malo se še potuhni, če nočeš biti ob premoženje. Kot novinka lahko mimogrede kaj napačnega napišeš user posted image .

Šala mala user posted image . Welcome to the club. Napiši nam kaj o svojem oktobrčku, pa EMŠO, kakšno plačo imaš in kakšen voziček, ter kakšen avto voziš user posted image .

Joj, ne vem, kaj mi je....da nimam sončarice user posted image  

< Sporočilo je popravil muki1 -- 12.3.2007 17:50:10 >

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8484
12.3.2007 17:50:13   
altati
tika.-saj veš da te vzamemo! sem ti že povedala! saj nas zamujaš samo za 72 ur! Da vam povem, da ima Tika. punčko Saro, pravo princesko, več bo pa sama povedala....a ne tika.?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8485
12.3.2007 17:56:27   
tika.
jaaa, sam da jo nafutram.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8486
12.3.2007 18:01:52   
frrrr
moci, po moje ima vsaka oseba svojo ključavnico s svojo kombinacijo...
drgač je pa še ena dobra: če mislimo pozitivno in pričakujemo pozitivne stvari, se bodo pozitivne stvari tudi dogodile in enako je z negativnimi...

tasha, forumi so za izmenjavo mnenj... nobeden ni vseved... mamice z več otroki, že kaj več vedo od nas, ki smo novinke in se vsak dan spopadamo z novimi izzivi in nas mali vsak dan postavijo v vlogo, ko ne vemo čist točno kaj je prav in kaj ne... strokovna mnenja so različna, eni so zagovorniki določenih stvari, drugi jih spodbijajo in spet za kaj drugega navijajo... ne smeš jemat odgovorov na poste kot napad nate... še posebej pa ne odgovorov na prigode tvoje sosede v bolnici...
tut mene bi lahk moci ali Arabela, ki hodita na popoldanska predavanja, al pa mis, ki hodi na skupinsko vadbo popoldne, napadle kako ne morem Jaše pustit same 2 uri in it na izpit... ker sm taka čveka, me pač ne preberejo user posted image al pa si mislijo svoje... sicer pa bi njihove komentarje prebrala, mogoče naslednjič upoštevala, al pač ne in še vedno imela Jašo za izgovor, da nism šla na izpit user posted image ne vem... vsekakor pa moje ravnanje ne ogroža njegovega življenja (no, razen mogoče finančnega, če bo mamica brez izobrazbe in brez službe), prehitevanje pri hrani pa lahko ogrozi otročka in se ti bo vsaka vtaknila v post!

pa še en primer za zgražanje:
znanka mojih staršev (no, so bolj kolegi z njeno taščo in živijo pač pod isto streho) je rodila prve dni novembra... mleka imela premalo in so že v porodnišnici mau dodajali... ker ji je sedlo, da je malega pustila tašči, sama pa šopingirala, je kaj hitro čist opustila dojenje in mali je bil na adaptiranem mleku... pri starosti treh tednov so "znanstveno" ugotovili, da ga po adaptiranem mleku napenja (menda so menjavali mleka in je bilo po vseh enako... grem stavit, da Novolaca niso poskusili)... prešli so na domače kravje mleko in ga malemu mešajo 1/3 kravjega mleka + 2/3 bebe čaja user posted image user posted image user posted image mali sicer raste, kaj je pa z njegovim razvojem???? kravje mleko je primerno za telička, oni pa svojega otroka s tem filajo user posted image user posted image user posted image
aja, no to še ni vse... pred tremi tedni sta bila mama in ata na obisku in sta mamica in očka tega otročka ravno večerjala... ker ju je mali gledal, sta mu dala mau za poskusit - regrat s trdo kuhanimi jajci... in to zvečer pred spanjem user posted image
še živite? user posted image menda je pa pri treh mesecih jedel tut že hrenovke... user posted image user posted image user posted image res ne morm kaj, da se ne bi smejala, ker dajejo malemu prav vse, kar je prepovedano... kot bi ga hoteli zagiftat še pred dopolnjenim enim letom...

no, dost... mali me kliče... mogoče vas še zvečer kaj preberem

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8487
12.3.2007 18:07:18   
frrrr
tika, welcome!
mi se grebemo za punčke, ker jih je bolj malo med oktoberčki... še to si 3 septembrske prisvajamo user posted image   dej povej, imata z altati že kakšno pogodbo Jaša:Sara, al lahk me tut pecamo tvojo princesko z našimi lepotci?

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8488
12.3.2007 18:11:17   
muki1
Frrrr, saj vem, da se večkrat zezamo na to temo, ampak ta dva bi bila že res za socialno.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8489
12.3.2007 18:11:57   
moci
frrrr, moja prijateljica daje svoji user posted image tud kravje mleko z vodo in sladkorjem.
sej to sem že napisala, no. samo očitno me ne berešuser posted image
jaz sem samo prvič nekaj pripomnila in ugotovila, da je bolje da zadržim svoje mnenje zase. zdaj pa sploh, ko ima moje samo dojeno dete alergije, njihovo pa je čist zdravouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8490
12.3.2007 18:15:33   
tika.
Hvala za dobrodošlico punce...gofljeuser posted image
Kot je že Altati napisala imamo oktoberčka z 72 urno zamudo, torej novemberčka (2.11. 2006). Ime ji je Sara (53cm, 3790g- ob rojstvu,na zadnjem merjenju 14.2. 63cm 6370g). Sem pa iz KR, živimo blizu Altati in skupaj kdaj pa kdaj vozičkamo...danes mi bodo odpadle noge...veš Altati sem spremila Blekico do njenega doma, pol pa naredila še dva kroga po mestu.

Hmmm muki1, a to je tudi važno al kaj???user posted image  Kateri avto in kateri voziček vozim, he he!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8491
12.3.2007 18:17:16   
štorkljica
Ajda je pa slabe voljeuser posted image  Nimam pojma zakajuser posted image  Kar nekaj se krega pa cmevka pa gruli, pa z igračko se jezno igrauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8492
12.3.2007 18:17:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pa še en primer za zgražanje:
znanka mojih staršev (no, so bolj kolegi z njeno taščo in živijo pač pod isto streho) je rodila prve dni novembra... mleka imela premalo in so že v porodnišnici mau dodajali... ker ji je sedlo, da je malega pustila tašči, sama pa šopingirala, je kaj hitro čist opustila dojenje in mali je bil na adaptiranem mleku... pri starosti treh tednov so "znanstveno" ugotovili, da ga po adaptiranem mleku napenja (menda so menjavali mleka in je bilo po vseh enako... grem stavit, da Novolaca niso poskusili)... prešli so na domače kravje mleko in ga malemu mešajo 1/3 kravjega mleka + 2/3 bebe čaja user posted image user posted image user posted image mali sicer raste, kaj je pa z njegovim razvojem???? kravje mleko je primerno za telička, oni pa svojega otroka s tem filajo user posted image user posted image user posted image
aja, no to še ni vse... pred tremi tedni sta bila mama in ata na obisku in sta mamica in očka tega otročka ravno večerjala... ker ju je mali gledal, sta mu dala mau za poskusit - regrat s trdo kuhanimi jajci... in to zvečer pred spanjem user posted image
še živite? user posted image menda je pa pri treh mesecih jedel tut že hrenovke... user posted image user posted image user posted image res ne morm kaj, da se ne bi smejala, ker dajejo malemu prav vse, kar je prepovedano... kot bi ga hoteli zagiftat še pred dopolnjenim enim letom...

pa niso edini...moja sestrični (škis od škisa ji rečem jazuser posted image ) je svoji 3 tedenski hčeri, ki ni hotela spati ponoči (zdaj je ta punčka stara 2 leti) naprej anmesto adaptiranega mleka dajala kravje mleko z vodo in sladkorjem (ker ji je tako svetovala njena mati, saj je ona tudi od tega gor rasrlauser posted image ). ker pa dete še vedno ni spalo celo noč (grozen otrok, a neuser posted image ) so ji pri mesecu in pol v to mešanico (po nasvetu tašče) zamešali še piškoteuser posted image .......jaz sem jim povedala svoje, čas bo pa tudi pokazal svoje....vsaj pomoje....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8493
12.3.2007 18:18:52   
tika.
Frrrr (kolk r-jev žeuser posted image ), Sara še ni oddanauser posted image ...Jaša od Altati še ni pokazal zanimanja, Sara pa tudi ne. Al sem pa jaz kaj spregledala, kaj praviš Altati ?(ti imaš že več izkušenj)

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8494
12.3.2007 18:19:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

tika, welcome!
mi se grebemo za punčke, ker jih je bolj malo med oktoberčki... še to si 3 septembrske prisvajamo user posted image   dej povej, imata z altati že kakšno pogodbo Jaša:Sara, al lahk me tut pecamo tvojo princesko z našimi lepotci?

Ni še pogodbe-zaenkrat! Preventivno pa raje roke stran!!!!user posted image Potencialno Jaševo taščo še preizkušam.....ali bo dovolj dobra za mojega Jaša...jah, saj itak ne bo nobena dovolj dobra, brez veze da se trudim preizkušatuser posted image user posted image .....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8495
12.3.2007 18:20:34   
štorkljica
tika. DOBRODOŠLAuser posted image

Jaz sem pa glih danes razmišljala, kam so pa ušle vse naše nove pridružene članice...kaj a se nas bojijo. Kje so Borovnička, pa _andreja_, pa Lea, pa Barb, pa še nekaj jih je blo.  Mogoče se nas po nekaj postih prestrašijo koliko čvekamo...mogoče pa že res nismo glih čisto normalneuser posted image user posted image

Moram it, mala je popizdila...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8496
12.3.2007 18:20:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, moja prijateljica daje svoji user posted image tud kravje mleko z vodo in sladkorjem.
sej to sem že napisala, no. samo očitno me ne berešuser posted image
jaz sem samo prvič nekaj pripomnila in ugotovila, da je bolje da zadržim svoje mnenje zase. zdaj pa sploh, ko ima moje samo dojeno dete alergije, njihovo pa je čist zdravouser posted image

moci - njihovo dete je zdravo-zaenkrat...čas pa bo pokazal svoje! Verjemi, da ti z dojenjem narediš ogromno za Zojin nadaljni razvoj in zdravje......

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8497
12.3.2007 18:22:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

Hvala za dobrodošlico punce...gofljeuser posted image
Kot je že Altati napisala imamo oktoberčka z 72 urno zamudo, torej novemberčka (2.11. 2006). Ime ji je Sara (53cm, 3790g- ob rojstvu,na zadnjem merjenju 14.2. 63cm 6370g). Sem pa iz KR, živimo blizu Altati in skupaj kdaj pa kdaj vozičkamo...danes mi bodo odpadle noge...veš Altati sem spremila Blekico do njenega doma, pol pa naredila še dva kroga po mestu.

Pridna punca! Saj jutri bomo pa tudi cel Kranj z okolico prevozile, a ne?
Hmmm muki1, a to je tudi važno al kaj???user posted image  Kateri avto in kateri voziček vozim, he he!

Ja, če kandidiraš za taščo katerega od oktobrčkov je pomemben tako voziček, kot avto, še najbolj pa TRR in stanje na njem, pa tisto v štumfih in trezorjih tudi preštej in sporočiuser posted image ....

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8498
12.3.2007 18:24:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

Frrrr (kolk r-jev žeuser posted image ), Sara še ni oddanauser posted image ...Jaša od Altati še ni pokazal zanimanja, Sara pa tudi ne. Al sem pa jaz kaj spregledala, kaj praviš Altati ?(ti imaš že več izkušenj)

Veš kako je tika.: nista še bila skupaj budna, vsaj kolikor daleč mi spomin seže....Morava počakati, da bosta skupaj budna, pa bova videli....

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8499
12.3.2007 19:17:43   
mis
Hoj! Ravno kuham krompir, bova jedla regrat s krompirjem in ocvirki. Njamiuser posted image

Jutri imamo spet odpravo. Zopet kombi istih bab (no en otroček je fant, tri so punceuser posted image  - joj frrrr, res je ful punc) tokrat na gorenjsko. Med Brnikom in Krvavcem prodajajo čevlje (Koritnik) in gremo mal v nabavo. Sam da mamo kaj početuser posted image

Naša Tina je danes tudi precej razdražena. Ne vem zakaj. Prej samo odložila sem jo in tuljenje. Jo dam jest se pa reži kot pohan maček. Pride dan pomoje. Danes pa že lepše spi. Tudi čez dan je lepo spala. Zddej pa že spi spet uro in pol. Sej se je zbudila vmes, ampak s takim jokom, da se mi ni zdela naspana. Pa sem dala dudo in spi naprej.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  338 339 [340] 341 342   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  338 339 [340] 341 342   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?