frrrr
|
moci, po moje ima vsaka oseba svojo ključavnico s svojo kombinacijo... drgač je pa še ena dobra: če mislimo pozitivno in pričakujemo pozitivne stvari, se bodo pozitivne stvari tudi dogodile in enako je z negativnimi... tasha, forumi so za izmenjavo mnenj... nobeden ni vseved... mamice z več otroki, že kaj več vedo od nas, ki smo novinke in se vsak dan spopadamo z novimi izzivi in nas mali vsak dan postavijo v vlogo, ko ne vemo čist točno kaj je prav in kaj ne... strokovna mnenja so različna, eni so zagovorniki določenih stvari, drugi jih spodbijajo in spet za kaj drugega navijajo... ne smeš jemat odgovorov na poste kot napad nate... še posebej pa ne odgovorov na prigode tvoje sosede v bolnici... tut mene bi lahk moci ali Arabela, ki hodita na popoldanska predavanja, al pa mis, ki hodi na skupinsko vadbo popoldne, napadle kako ne morem Jaše pustit same 2 uri in it na izpit... ker sm taka čveka, me pač ne preberejo al pa si mislijo svoje... sicer pa bi njihove komentarje prebrala, mogoče naslednjič upoštevala, al pač ne in še vedno imela Jašo za izgovor, da nism šla na izpit ne vem... vsekakor pa moje ravnanje ne ogroža njegovega življenja (no, razen mogoče finančnega, če bo mamica brez izobrazbe in brez službe), prehitevanje pri hrani pa lahko ogrozi otročka in se ti bo vsaka vtaknila v post! pa še en primer za zgražanje: znanka mojih staršev (no, so bolj kolegi z njeno taščo in živijo pač pod isto streho) je rodila prve dni novembra... mleka imela premalo in so že v porodnišnici mau dodajali... ker ji je sedlo, da je malega pustila tašči, sama pa šopingirala, je kaj hitro čist opustila dojenje in mali je bil na adaptiranem mleku... pri starosti treh tednov so "znanstveno" ugotovili, da ga po adaptiranem mleku napenja (menda so menjavali mleka in je bilo po vseh enako... grem stavit, da Novolaca niso poskusili)... prešli so na domače kravje mleko in ga malemu mešajo 1/3 kravjega mleka + 2/3 bebe čaja mali sicer raste, kaj je pa z njegovim razvojem???? kravje mleko je primerno za telička, oni pa svojega otroka s tem filajo aja, no to še ni vse... pred tremi tedni sta bila mama in ata na obisku in sta mamica in očka tega otročka ravno večerjala... ker ju je mali gledal, sta mu dala mau za poskusit - regrat s trdo kuhanimi jajci... in to zvečer pred spanjem še živite? menda je pa pri treh mesecih jedel tut že hrenovke... res ne morm kaj, da se ne bi smejala, ker dajejo malemu prav vse, kar je prepovedano... kot bi ga hoteli zagiftat še pred dopolnjenim enim letom... no, dost... mali me kliče... mogoče vas še zvečer kaj preberem
|