|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.3.2007 15:03:56   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aja, čau
a je vam tudi zdravnik rekel da male sploh ne gleda, samo staršeuser posted image

Našo Nejo je samo od daleč pogledal in točno vedel, kaj je z njo. Potem ti da pa full napotkov...no, nekaj sem ti jih napisala prejšnjič že v ZS  in če se tega držiš, je resnično boljše. Mi smo od takrat (zdaj je že 3 tedne) imeli malo pikic le 1x, ker ji je bilo full vroče v avtu. No, jutri imamo pa kontrolo pri njem. Neja je se  pa spremenila za 100% na boljše. Res je postala pravi dobrovoljček, joka samo takrat, ko je lačna, prej smo pa prejokali in se nosli cele dneve in noči user posted image .
Boš videla, da ti ne bo žal. Srečno.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8451
12.3.2007 15:13:16   
moci
potem se bomo ravno zgrešiliuser posted image
mi imamo v sredo. komaj čakam. držim se tvojh napotkov (in njegovih) in je bolje. včeraj zvečer se je začela spet smejčkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni pa niti slučajno dobra. toliko, da je nisem peljala k pediatruuser posted image .
a je vam tud rekel, da ne ven?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8452
12.3.2007 15:16:23   
Aja1
Nam ni rekel, da ne ven, ker ni bila pa nič otečena okoli učkov user posted image  Ampak vas je kar hitro naročil. Nas je najprej dva tedna po klicu, ampak sem pol težila in nas je vzel naprej (je podaljšal delovni čas).

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8453
12.3.2007 15:16:50   
moci
meni je naročil, da morava varuško s seboj vzetiuser posted image .
dopoldansko je pa  težko dobiti, tako da gre z nami dedi, ki pa še ni nikoli bil z zojo več kot 5 miniutuser posted image to bo še zanimivo, sploh zato, ker mu je ne moreva dat v voziček, pa ajdeuser posted image user posted image user posted image
joj, aja, ko te berem, kar ne morem dočakati, da bo to za nami...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8454
12.3.2007 15:18:56   
moci
izgleda da mu ni težko podaljšat. je rekel, da je bil v soboto v ordinaciji, ker ga je ena družina z ad potrebovalauser posted image .
na, zdaj pa imava debate. sami. muki bo pa hudauser posted image

imaš msn? ti pošljem naslov.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8455
12.3.2007 15:19:41   
Aja1
Nam je tudi rekel da varuško s sabo (za čas, ko vama bo dajal napotke  - pri nas je trajalo to 45 minut). Ampak ker varuške nisva dobila je nisva imela s sabo in je bilo tudi ok. Malo sem jo jaz okoli nosila, pa zraven poslušala kar je razlagal, moj je pa pisal.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8456
12.3.2007 15:21:17   
Aja1
Nmama msn-ja user posted image  Si ga moram res enkrat zrihtat.
Muki, ne bit huda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8457
12.3.2007 15:22:27   
moci
no, sem ti vseeno poslalauser posted image
ti bom pa tukaj težila. ne zameriuser posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8458
12.3.2007 15:24:07   
moci
moj cuker je po enournem uspavanju zaspal na taveliki posteljiuser posted image user posted image user posted image
me je mami že kregala, da jo crkljam. pa kaj, če je pa uboščekuser posted image

mami pa kao seminarsko dela-osebni in poslovni uspehuser posted image nimam idejuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8459
12.3.2007 15:24:49   
moci
muki, a si prišla počekirat, da ne bo preveč napisanega, a???user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8460
12.3.2007 15:27:45   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: altati

@lina-super slikice, samo vrat me malo boliuser posted image ...drugače je pa videti, da ste se imeli lepo...aja, pa fejst atiuser posted image ....

OK, OK, se bom morala še navadit nalagat slikce gor tako, da jih prej obrnem, sicer me boste še tožile za povzročanje vratnih bolečin user posted image user posted image  

Pravzaprav bi te res lahko..... kaj pravite babe? Se spuntamo? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8461
12.3.2007 15:29:47   
muki1

Mah, naj ti bo..... ampak samo zaradi Zoje, prav?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8462
12.3.2007 15:31:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mah, naj ti bo..... ampak samo zaradi Zoje, prav?

tud prav. sej če nebi spala bi se že spokalauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8463
12.3.2007 15:34:49   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Včeraj nismo bili nikjer ker je tukaj pihala burja in Gael je imel 37 vročine, jaz pa vsa taka user posted image user posted image , danes pa sem že velikooooooo boljša

Tasha, temperatura 37 za malega otroka ni vročina! To je normalno!

druga pa, na srečo je hčerka samo malo prehlajena ( od začetka pa imela hudo alergijo na mamino mleko in več vrst adaptiranega mleka, nato so poskusili z Allernovo in alpskim mlekom, zdaj pa ne mara več vleka in je že skoraj vse - navodila dobila iz bolnice - mala pa praznuje z Gaelom. - bili so skoraj mesec dni v pediatrični kliniki v LJ user posted image

Tasha, brez zamere, ampak to da so v bolnici dali navodila naj otrok ob alergiji na mleko pije alpsko mleko in naj zdaj je že skoraj vse je pa za lase privlečeno....Lahko da ti je kolegica to rekla, ampak je pa definitivno čista laž.

Aja pa še ena novica:  po zadnjem se na obali obdarujejo dojenčki - novorojnčki in sicer občina Koper podari 400€, bolnica - porodnišnica Izola pa 500€ vsakemu, ki se rodi tu user posted image user posted image user posted image  - glede na moje izkušnje sem se vprašala, če je to kakšna vrsta odškodnine, ki jo apriori obljubijo pacientkam, da se ne bodo preveč pritoževale čez porodnišnico.... sicer pa to zveni kot nekakšno podkupovanje, saj ne vem kje bodo dobili denar, če je bolnica v stečaju?????

Občine v veliko primerov obdarujejo (tudi Kranjska), to da pa bolnica podari???? Kdo pa iz bolnice? ker bolnica se financira iz našega denarjauser posted image ...Kvečjemu če imajo kakšnega donatorja! ja nov župan....

Vse lepo in prav, sam imam občtek, da ti nisem preveč simpa, saj ni nujno, da me vsi imajo radi, vedar, da me vedno opozarjaš - me spominjaš na mojo mamo user posted image , ko mi vedno ''svetuje'' ... Saj ne bom več nič napisala, ker očitno samo neumosti kvasim in je boljš, da sem tiho!

Tasha, saj ne gre za simpatičnost ali nesimpatičnost. Res ne! Samo, če nekdo napiše stvari, za katere vem, da absolutno ne držijo, enostavno moram replicirati! Ne morem mimo, žal! Pa čeprav bi včasih rada in se naredila kot da ne vidim in ne vem...Ti pa kar piši! Mirne duše....ampak ne verjemi vsakomur vsega, raje se sama prej prepričaj in izobrazi o določenih zadevah. Tu mislim npr.varianto o alpskem mleku 4 mesečnikom (ko  vse vemo, da pediatri odsvetujejo alpsko mleko do dopolnjenega 1.leta)  ali pa npr. uvajanje goste hrane po knjigi iz pred cca 25 let... Pa brez zamere!

Tasha, vzemi v zakup, da karkoli napišeš na forum, iz tega lahko pridejo tako pozitivne in negativne kritike oz. komentarji. Menim, da forum zato je. Če tega ne preneseš, v bodoče potem raje napiši samo Sonček je in malo pihlja, pa še na to temo se lahko razvijejo raznorazne debate. Ni pa nič rečeno, da te potem kdo mara ali ne mara, če ti napiše nekaj, kar tebi ni všeč. Življenje ni sestavljeno samo iz svetlih koščkov sestavljanke, naj se še tako trudimo. Prepričana pa sem, da je Altati tako dobra, da bo vsaki, ki bo napisala kaj podobnega kot ti, pa naj bom to jaz ali Gaya ali sosedova Micka, napisala svoje mnenje in svoje izkušnje, ki jih ima, v to sem prepričana, pri treh otrocih že ogromno. Tudi naše mame znajo težiti, pa sem prepričana, da le zato, ker nam hočejo dobro. Tudi jaz težim svojim otrokom in še jim bom, samo zato, da jih vzgojim v dobre in poštene ljudi. user posted image
Moci in Aja, obstajajo tudi zasebna sporočila. user posted image Muki je le moja ljubica, se moram zanjo postavit.user posted image
Zdaj me pa pustite pri miru, tašča prihaja, jaz pa še testa nisem zamesila. Čav.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8464
12.3.2007 15:40:06   
muki1

Kje pa je Altati? Ponavadi zvečer še kaj kolovrati po RR.

Altati se je posvečala možuuser posted image .

Ej, oprosti Altati, nimam očal, veš kaj sem( perverznica) na brzino prebrala.
Altati je povečala možu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8465
12.3.2007 15:40:29   
moci
maxica, kaj težišuser posted image
sploh si pa rekla, da teli obiski naslednjič ne dobijo presticuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8466
12.3.2007 15:53:32   
Anonimen
hojla..kaj ste spet mele tukj goruser posted image user posted image

no mi se gremo jutri spet cepit..mali spi.jz pa tle...

kako ste kj???

< Sporočilo je popravil AKI -- 12.3.2007 15:54:01 >

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8467
12.3.2007 15:54:01   
@lina

@lina-super slikice, samo vrat me malo boliuser posted image ...drugače je pa videti, da ste se imeli lepo...aja, pa fejst atiuser posted image ....

OK, OK, se bom morala še navadit nalagat slikce gor tako, da jih prej obrnem, sicer me boste še tožile za povzročanje vratnih bolečin user posted image user posted image  

Pravzaprav bi te res lahko..... kaj pravite babe? Se spuntamo? user posted image

Jaz sem pa mislila, da si ti moja prijateljica user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8468
12.3.2007 15:55:59   
@lina

user posted image user posted image user posted image  mogoče je pa tudi to pasalo v posvečanje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 12.3.2007 15:56:28 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8469
12.3.2007 16:05:49   
altati

enkrat ji oprostimo, ok?
Naslednjič pa pade tožba!!!!
Definitivno!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8470
12.3.2007 16:07:22   
altati

kaj pa?????user posted image user posted image
kako pa????user posted image user posted image
zakaj pa?????user posted image user posted image

PACKA PERVERZNAuser posted image !!!!Ti, ti, ti!!!!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8471
12.3.2007 16:08:52   
altati

user posted image user posted image user posted image  mogoče je pa tudi to pasalo v posvečanje user posted image user posted image

@lina-popolnoma imaš prav!user posted image  Pametna punca!
Kajti kriza bo ratala, ko se mu bom jaz posvečala in se ne bo povečalo!user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8472
12.3.2007 16:11:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Tasha, vzemi v zakup, da karkoli napišeš na forum, iz tega lahko pridejo tako pozitivne in negativne kritike oz. komentarji. Menim, da forum zato je. Če tega ne preneseš, v bodoče potem raje napiši samo Sonček je in malo pihlja, pa še na to temo se lahko razvijejo raznorazne debate. Ni pa nič rečeno, da te potem kdo mara ali ne mara, če ti napiše nekaj, kar tebi ni všeč. Življenje ni sestavljeno samo iz svetlih koščkov sestavljanke, naj se še tako trudimo. Prepričana pa sem, da je Altati tako dobra, da bo vsaki, ki bo napisala kaj podobnega kot ti, pa naj bom to jaz ali Gaya ali sosedova Micka, napisala svoje mnenje in svoje izkušnje, ki jih ima, v to sem prepričana, pri treh otrocih že ogromno. Tudi naše mame znajo težiti, pa sem prepričana, da le zato, ker nam hočejo dobro. Tudi jaz težim svojim otrokom in še jim bom, samo zato, da jih vzgojim v dobre in poštene ljudi. user posted image

Definitivno bom vedno vsaki povedala svoje mnenje. Zaradi izkušenj in mojega značajauser posted image . In tudi sama rada berem vaša mnenja. Se vedno izve kaj novega, uporabnega.....Zato pa smo tu-da izmenjujemo mnenja, izkušnje, da se spodbujamo, pogovarjamo, a ne punce?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8473
12.3.2007 16:15:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

hojla..kaj ste spet mele tukj goruser posted image user posted image

kdo? kje? kdaj?user posted image

no mi se gremo jutri spet cepit..mali spi.jz pa tle...
pa nisi bla dolgouser posted image

kako ste kj???
to pa rajš ne bom odgovorilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8474
12.3.2007 17:18:25   
moci
tole sem našla med pripravo seminarja, pa mi je všeč:

Življenje je kot ključavnica, le da ima več številk. Če obrnete prave številke, v pravilnem zaporedju in pravem delu, se vam bo ključavnica odprla.  To ni čudež, niti ni odvisno od sreče in ne od tega, kdo ste, poznati morate le prave številke. Obstaja namreč prava kombinacija misli in dejanj, ki vam bo omogočila doseči skoraj vse, kar si resnično želite, in to kombinacijo lahko najdete, če le hočete.

kako najti te številke, vam sporočim, ko pridem do tjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?