|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
7.3.2007 11:02:08   
lana38
Hvala za čestitke mojemu sinu. user posted image
Pri nas je še sonček. verjetno pa bo tudi tu kamlu izinil, ker se že neki oblaki zbirajo. Mislim, da je danes popoldan in jutri celo dež napovedan.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.3.2007 11:07:48   
Sulfinija
Lana38,tvojemu sinu vse naj,naj ob praznovanju.Naj se mu uresničijo vse skrite želje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
7.3.2007 12:26:23   
monikap
lana za tvojega sinka vse naj naj in enouser posted image za poslatkat.
raho ti pa hitro po test me že pesti bolijo kako močno jih stiskam zate še malo sreče ti pošljem

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
7.3.2007 13:37:23   
aljaža
Lana38 - vsenajboljše tvojemu sinčku user posted image user posted image .
raho - hitro po test, držim pesti za + user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
7.3.2007 14:19:25   
Špela100
Lana38 dej tvojmu sinčku anga lupčka od mene.

Sonchek jaz sem se komaj na pregled naročila, kerje že eno leto od čiščenja, pol pa naprej...verjetno mi sledi slikanje maternice, pa malo informacije zbiram, vnaprej, da se v glavi pripravim.

(odgovor članu aljaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
7.3.2007 14:25:57   
Špela100
Joj posluši mene anga lupčka, kot da sem iz enih rovt...ha, ha....ENGA LUPČKA......lahko tud dva....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
7.3.2007 14:49:05   
lana38
Špela100, mislim, da po 30 letu bi lahko tudi prej šla na kakšen pregled, ne šele po enem letu. A si se že naročila pri G? Saj dnevi kar hitro grejo. Meni se je najprej zdelo, da je 26.3. še zelo daleč. Zdaj pa je manj kot 20 dni še do takrat.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
7.3.2007 16:03:11   
Anonimen
lana38 - BT povišana (pojma nimam kako dolgo) - nisem si pisalauser posted image . Pred dvema tednoma - 36,4 ali 36,3. Sedaj - pred 3 dnevi 36,5, včerja in predvčerajšnjim 36,6, danes 36,7. Pa ja nimam zdaj O.user posted image

Ja - pa tvojemu sinku vseeee naj, naj.... 10 svečka!

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
7.3.2007 19:23:37   
lana38
raho, potem pa šibaj po test, pa boš videla, kaj bo pokazal. Sem mislila, da si natančno vodiš gibanje BT, potem bi ti lahko kako pomagala.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
7.3.2007 21:20:23   
Anonimen
Šla po test - kupila 5 testov (le čemu)user posted image . Prvega naredila pred 10 minutami. Jaz ne vidim ničesar, moj trdi, da je čisto rahla črtica, vidna pri močni svetlobi. Jaz ne verjamem. Razmontiram celi test (da vidim, kaj se skriva pod njim - radovednost, pač) - pa res ni pod testom ničesar (sem mislila, da je narejen tako, da se kaj vidi). Torej - če sem res odkrita - neka rahla, rahla črtica je (komaj vidna). Ne vem, kaj to pomeni. Nočem se veseliti, da ne bom potem razočarana. Znaov, da prihaja user posted image  nobenih. Enako znakov, da sem user posted image . Nobenih. Evo, zdaj sem popolnoma zmedena in ne vem, kaj naj si mislim.

No, malo sem vam zatežilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počakam do nedelje in če user posted image  ne bo, ponovim test (dovolj jih imam na zalogi). Ja - delala sem pa s first sign. A mogoče katera ve, če je zanesljiv?

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.3.2007 7:02:51   
lana38
raho, morda pa bosta v nedeljo močni user posted image . S temu rahlimi ne vem, kako je. Jaz sem jo imela v januarju, pa ni pomenila nič. Delala pa sem BC mini. Drugače nikoli ni bilo čartice druge, če nisem bila user posted image .user posted image  za močne črtice v nedeljo.
Se vidi, da sem bolj zgodnja, ker grem v službo.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.3.2007 7:37:01   
tinaaja
Lana, za vceraj cestitke tvojemu sinetu user posted image user posted image

Raho, morda bi morala zjutraj delati ? Drzim pesti, da se ti uresnici zelja user posted image

Cestitke ob dnevu zena user posted image user posted image

Jaz sem ze malo navelicana, bi sla kar iskat pikico, moj tud, ampak nic ne kaze, da bo sla na svoje, tko da ... Sva skoz mislila, da bo prej, mami me je pa hecala, da jo bova kar cakala se po pdp. Upam,d a ne, ker bom pol res ta prava user posted image MAh, sam da bo vse OK..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.3.2007 7:50:44   
sonchek
V user posted image E user posted image Suser posted image E user posted image L     Duser posted image A user posted image N      Žuser posted image E user posted image N user posted image A

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.3.2007 10:45:10   
andreja2000
Lana38,čestitke tvojemu sinu,ter veliko uspeha v šoli,zdravja in sreče mu želim.Želim mu tudi,da čim prej dobi bratca ali sestrico.

raho,stiskam pesti za user posted image  v nedeljo.

tinaaja,ja tole čakanje je res mučno.Jaz sem sina rodila 3 dni pred rokom,hčero pa kar teden dni po roku.Želim ti vse lepo.

Vsem pa želim lep in vesel dan žena,drugi smeškoti pa spet ne delajo,zato vam še rožic ne morem poslat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.3.2007 11:11:02   
lana38
tinaaja, še manj kot 10 dni, pa bo user posted image  tu.user posted image

Tudi jaz vam želim lep dan lena.
lp

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.3.2007 12:29:40   
sonchek
Raho...probaj s prvim jutranjim urinom....

...sam jaz kr mislim, da je touser posted image to!!!!bravo...user posted image user posted image user posted image
čestitam....!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.3.2007 12:55:54   
Anonimen
Punce, user posted image  še vedno ni.... Pojma nimam, kaj naj bi to bilo user posted image user posted image user posted image . Danes je 30 dan, sem jo pa sedaj že 2x po abraziji dobila točno na 28 dan. Bomo videli. Mah, mešani občutki. Po eni strani juhej, če sem res user posted image , po drugi strani pa me je že sedaj groza, da bo spet šlo kaj narobe.  Mah, kaj vas bom morila...

Želim vam prelep praznik, lepo ga praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rahela

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.3.2007 15:53:36   
Lusa
No pa sem se je dočakala ,user posted image  mislim.Sem komaj čakala!Sonchek ,danes je bil 38 dan.Samo ,da je.Upam ,da bo v bodoče prihajala"normalno"še par mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.3.2007 18:14:47   
lana38
Lusa, tudi mene bi zelo jezilo, če bi user posted image  zafrkavala, če že mora priti. Dobro, da si je premislila in se pojavila. Čez par mesecev pa naj izgine, da boš končno srečna user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.3.2007 20:35:22   
micla
Ejla punce,

najprej čestitke ob prazniku. Sama sem dobila mimozo od tasta in tašče in je, takoj ko sta šla, bila prestavljena na terso, ker enostavno nisem prenesla vonja.

Lana - me veseli, da si spet v akciji (služba, rojstno dnevna zabava, nadaljni načrti o user posted image ).

Raho - držim pesti, da bo črtica samo še močnejša.

Tinaaja - zdrži še malo. Kmalu boš zaslišala jok tvoje pikice. Če bo čez rok, bo pa mali ovenček - tudi sama sem oven - trmasta, a vztrajna in korajžna.

Špela, Andreja, Sonchek, krtexx, pilotgirl, Milamay..... želim vam, da kmalu dosežete tisto, kar že predolgo čakate.

Sicer pa so moje slabosti malo ponehale, se je pa pojavila UTRUJENOST - vsak popoldan prespim, od 2 do 3 ure. Skratka, samo spim in od mene ni nič. Zgleda, da mi ne bo prišparana prou nobena nosečniška težavica. Ma, bomo že preživeli.

Mejte se in lahko noč,

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.3.2007 20:49:23   
andreja2000
micla user posted image ,super,da slabosti pojenjajo.Če ti pa paše spanje,pa si ga kar privošči.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.3.2007 7:05:14   
lana38
micla, jaz pa navijam za ribico pri tinaaji. Dajmo tinaaja, a že treniraš kaj dihanje.user posted image
Lep pozdrav tudi ostalim.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.3.2007 8:32:40   
tinaaja
user posted image Jaz sem tud za ribico, bi sla mislim da bolje k levu in raku..  Ceprav mi je en znanec astrolog reku, da bi bi bil oven tud super za naju.. Ma bi ribico, ker bo prej user posted image
Nekako bi midva ze sla iskat naso kengurujko, ampak nic ne kaze na to. Tko da sem se odlocila, da neham razmisljat o tem in da zivim day by day in da se malo poglobim v fax.

Micla, ti sam spanckaj user posted image Jaz sem hodila spat pred 8 zvecer in spala do zjutraj.. In bil je cisti uzitek user posted image

Petek je in vikend je par ur oddaljen - jah tud jaz se veselim tega, ker v bistvu bit sam doam cele dneve ni tok lustno, sploh ce si malo neokreten, ne mobilen user posted image Ampak sem se naucila dobro zabusavat user posted image

Lepo se imejte punce!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.3.2007 11:29:05   
andreja2000
Ja,punce,petek je in vikend pred vrati.user posted image user posted image user posted image
Naša user posted image  se je poslovila,pa upam,da je odšla na daljši dopust.

Punce,a katera ve kje je teri ,nekam dolgo se že ni javila?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.3.2007 11:56:09   
lana38
Meni se zdi, da je teri rekla, da bo šla malo na OFF. Izklopila je se mi zdi. Se bo že javila. Morda pa s kakšno dobro novico.user posted image
Jaz pa sem zdaj 2 dni sama s sinom. Moj user posted image  je šel na izlet v Nemčijo preko OZS. Danes ponoči je odšel. Tako je bil poln pričakovanja kot kakšen otrok. Najprej ni mogel spati, potem pa je že ob 2h hodil po stanovanju. Odšel je šele 15 minut do 3h. Potem pa jaz nisem mogla takoj nazaj zaspati. Zdaj sem pa čisto user posted image , Komaj sem pokonci. Res dobro, da je vikend pred nami. Sicer bomo praznovali, ampak to je že bolje kot služba.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.