|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.3.2007 17:45:17   
tejčica
user posted image MoonEve, čestitke za hčerkico Lilu!user posted image

user posted image Karina, čestitke za sinka Domna!user posted image

Super, še dve marčevki cartata svoje zakladke!

Jaz sem pa komaj domov priracala. Sem bila aktivna ves čas in sem non-stop hodila naokrog. Upam da ne bo edini rezultat ta da sem do kosti prepihana od burje, ampak se tudi naše dete malo zgane. 

Lejci, lepo da sta z malo pupico že doma. Veselo se cartajte.user posted image

Pocka, prava se oglaša in sprašuje če ne mislimo rodit! Najprej sebe vprašej kaj še čakaš!user posted image  Me veseli da ti v torek sprožijo, če prej nič ne bo, ker to čakanje je res kruto.Včasih za druge še bolj kot nas same.user posted image  
TeDyBear, super da sta že doma.user posted image

Sedaj grem pa po dolgem ker ne morem več! Sem že od zjutraj na nogah.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5751
11.3.2007 17:54:03   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image   Mooneve!

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image   05.03. urskas: Vita, 3080 g, 51 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : Ines, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
user posted image   08.03. Encijan : Špela, 3300 g, 51 cm (pdp: 11.3.)
user posted image   08.03. vaihativa : Zoja, 3460 g, 52 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    09.03. karina: Domen, 3220g, 48,5 cm (pdp: 8.3.)
user posted image   11.03. Mooneve: Lilu, ? g, ? cm (pdp: 14.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

15 user posted image     in     15 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5752
11.3.2007 17:59:37   
VRTNICA30
čestitke MoonEva za hčerkico Lilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me prav veseli, da se nadaljuje pohod proti porodnišnicam, čeprav slišim da so totalno polne.

lp,

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5753
11.3.2007 18:13:18   
tejčica
Drage moje marčevke, mi gremo pa v P po naše dete saj mi je odtekla voda! Čakam mojega, ki je Tajo peljal k njegovim in potem odšibava!

Pa pa!

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5754
11.3.2007 18:14:29   
tinaaja
Tejcica, pa je G imela prav .. juhuhu drzi se, se malo pa bos cartala user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5755
11.3.2007 18:21:33   
Anonimen
tejcica naj ti hitro mine,da se cimprej pocartate!!! vso sreco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5756
11.3.2007 18:22:17   
pocka
Braaavooo Tejčica, želim ti čimlažji porod. Pa se mogoče srečamo ta teden!user posted image Srečno! user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5757
11.3.2007 18:22:55   
slumpo
MoonEve čestitke za hčerkico!! user posted image   user posted image  
Karina čestitke za sinčka!!user posted image user posted image

Tejčica tebi pa želim lep porod s čimanj bolečinami.  Pa hiter sporoči.

No pa smo preživeli mirno popoldne. Po kosilu se je stanje malček umirilo. Je pa mislim da mali že tok velik in moj busi njemu ocitno premajhen, da me že prav boli ko se premakne predvsem tam kjer ima nogice. Upam da mi ne naredi luknje preden pride ven (te ne bom mela pol kej rabit)
Tko kot se je danes zgodilo ena punčka in en fantek bi blo pa kar fajn ane za naprej tudi.
Nič gremo večerjat ker sem že pošteno lačna....imam pa zadnje dneve zelo majhne obroke ker mislim da imam želodec že čisto majhen ali pa stisnjen in ne gre nič več not.
Jaaaa pol pa cartat. Mojga namreč še boli vsk glidek zase ampak za cartanje se pa oba potrudiva.

Nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5758
11.3.2007 18:25:53   
Dajadada
user posted image MoonEve, čestitke za hčerkico Lilu!user posted image

user posted image Karina, čestitke za sinka Domna!user posted image

S polnim trebuščkom sardelic z žara in bolečimi nogami s sprehoda javljam, da se pri nas še vedno nič ne dogaja. 

Pocka, mojega tudi kličejo vsi po vrsti, kaj je zdaj, da nič ne sporočimo. Mene pa sploh ne upajo večuser posted image . So že vsi bolj nestrpni kot midva. Počasi bo že treba nekaj naresti, da bo kakšna dobra novica za povedat.

Vidim, da se vse zamudnice trudimo, da bi malo pospešile prihod malčkov, pa nič ne pomaga. Prehitevajo nas tiste, ki še niso na vrsti. Uf, sem jim kar malo foušuser posted image user posted image .  

Duda: Jaz imam pripravljeno, pa bomo videli, a jo bo rabil ali ne. Se mi zdi, da jo kar večina uporabi že v porodnišnici - vsaj tako nam javljajo naše marčevske mamice.

Jutri imam CTG in pregled pri G, pa bomo videli kako napredujemo.

Neposredna povezava do sporočila: 5759
11.3.2007 18:26:19   
VRTNICA30
Bravo Tejčica,

naj ti porod čim hitreje mine in brez večjih bolečin. user posted image user posted image user posted image user posted image .

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5760
11.3.2007 18:26:35   
Anonimen
MoonEve, čestitke za Lilu!user posted image user posted image user posted image
Karina, čestitke za Domna!user posted image user posted image user posted image

Tejčica, čimlažji in čimkrajši porod, pa pridno se crkljajte! Seveda pričakujemo obširno poročilo in slikce! Srečno!

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5761
11.3.2007 18:29:58   
Žabika
Tejčica srečno in hitro!

Čestitke novim mamicam MoonEve in Karini!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5762
11.3.2007 18:30:22   
Dajadada
Hej Tejčica, superuser posted image user posted image user posted image  Naj bo porod čim lažji in čim hitrejši.

Jaz grem pa malo počivat - sem si zaslužila. Možek pa pridno sesa stanovanjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5763
11.3.2007 18:36:39   
thaiss
Drage marčevke en lep pozdravček iz moje strani!!!

Vidim da smo kr aktivne pri rojevanju, zato čestitke vsem novopečenim mamicam!!!
Malček sem vas pogrešala, ampak do danes nisem utegnila na RR user posted image
Ker ste se full razpisale si bom mogla vzet par urc dopusta da vse za nazaj prečitam user posted image  

No, naj vam povem kako smo postali 3je!!

V pon 26.2. se mi je odluščil čep, zvečer ob 22:40 pa so se začeli popadki na 20 min... ob 1h zjutraj (27.2.) so bili že na 5 min in sva z user posted image  šibnila v Postojno.
Prideva gor, CTG ne pokaže nič user posted image  user posted image  a mene je bolelo ko user posted image . Babica me pregleda in po njeno se še nič ne dogaja, vse trdo in samo 1 cm odprta.
Tko da nas kr domov pošlje....ampak mene je pa še vedno bolelo na 5 minut.
Prideva domov (4h zjutraj), moj dragi zaspi, jaz pa trpim ko hudič.
Ob 8:30 so bili popadki še vedno na 5 min in so boleli 3x bolj kot ponoči.
Ker sva bila z G dogovorjena da se slišiva ko se začne kej dogajat, sem ga poklicala in mi je kr naroču da prideva nazaj v porodnišnico.
Od Izole do Postojne se mi je zdela dooolllllgggggaaa  pot, vsako luknjico na avtocesti sem čutla user posted image .

Par minut pred 11h sva prišla v PO, CTG pokaže močne popadke, odprta 4-5cm
Po klistirju in tuširanju ( in popadki na 2 min) greva z user posted image  v porodno, ob 12:15 so mi vstavili kateter za EA in potem je bilo vse super, nič ni bolelo user posted image , tko da sem 3x pritisnila in je bila glavica že zunaj.
Ker je imel user posted image  popkovino 2x tesno ovito okoli vratu, ga nisem mogla iztisnit do konca, tako da sta mi dve babici kr na trebuh naslonle in ob 12:59 je na svet pokukal MATIA ( 3070 / 51 / 33) user posted image  user posted image  user posted image  
Mama in tata pa v user posted image  od sreče!!!

V porodnišnici sva ostala par dni dlje, ker je Matia s težo padel na 2.750g in so ga hranli z umetnim mlekom. Zdej sva doma, ob odpustu je imel 2.900g , danes pa je že na 3.180g.
Je fuuulll priden, samo spančka, za hranjenje ga zbujam, ker bi kar 6 ur prespal. Ponoči tudi pridno pančka..... vse lepo kot v pravljici user posted image !!!

Drage user posted image  želim vam čim lepši porod!

Neposredna povezava do sporočila: 5764
11.3.2007 18:56:19   
thaiss
pa še to sem pozabla:

- samo en šivček sem si prislužla user posted image  ...estetski user posted image
- na trdem stolu sem sedela že isti večer, KOT DA NEBI RODILA!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5765
11.3.2007 19:38:17   
erna14
MOONEVE CESTITKE ZA MALO LILUuser posted image user posted image user posted image user posted image

KARINA CESTITKE TUDI TEBI ZA SINKA DOMNAuser posted image user posted image user posted image user posted image

tejcica tebi pa veliko srece pa naj ti hitr mine pa cim manj bolecin,kr ne morem vrjet da je slo tole pr teb tok na hitr ob 5 se nic zdaj pa ze na pol poti v porodnisncouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pocka midve sva pa kar na veliko zahinavle tole pr nama se kr nc,jaz ne vem vec kaj in kako user posted image user posted image . sem danes tastu povedala k je ena napisala da je na pop tv slisala kao da rdece vino pospesi porod,mi je kr litr ponuduuser posted image user posted image sam da bo kaj.

tinaaja ti pa sibas nadure,aaaa le kam bos z dnarjemuser posted image

pri meni ni nc novga,sploh ne bom nc vec pisala o tem zato k ze mal zacnem upat da bo kaj in k se ze prpravla pa vse mine sem jezna k user posted image .jutr grem spet v porodnisnco po bomo vidl kako in kaj bo ceprav spet mislm da me bodo domov poslaluser posted image , upam da se motm.cez noc pa upam da vas cim vec prime stric popadek,pa srecno vsem ki nameravate ponoci kam odlutat.

dijo,user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5766
11.3.2007 19:40:07   
draja
KARINA ČESTITKE ZA DOMNA user posted image user posted image

MOONEVE IN LUKA ČESTITKE ZA LILU user posted image user posted image

Lejci dobrodošla nazaj. Pa komaj čakamo porodno zgodbo. Naj se ti šivi hitro zacelijo, da boš lahko spet več pred računalnikom sedela user posted image .

Tejčica juhuhu user posted image user posted image . Pa je vsa hoja po burji le pomagala. Držim pesti, da malega čim prej stisneš v svoj objem. Pa še obljubo Taji si držala in bo dobila bratca preden gre spet v vrtecuser posted image .
In evo dokaz o kvaliteti moje (zdaj že bivše) letalske družbe - letala za Rim vzletajo tudi v najhujši burji. Samo kakšno user posted image , ki hoče biti mamica rabimo, pa je.

Thaiss dobrodošla nazaj in hvala za tvojo porodno izkušnjo. Sem še jaz na koncu, ko ste dobili Matio v naročje, zajokala z vama. Res ganljivo. In naj vaša prvaljica traja in traja in traja...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5767
11.3.2007 20:02:04   
TeDyBear
Mooneve, karina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tejčica -drž se, pa čimlažje in čimhitreje!

Thaiss - hvala za porodno zgodbo, pa lepo se cartajte z Matio!

V album sem dodala slikce "iz solarija" user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5768
11.3.2007 20:13:50   
dskubin
Tejčica, srečno user posted image , pa da bi šlo čimhitreje (sej mogoče pa že stiskaš sineta).

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 5769
11.3.2007 20:24:51   
A-N-J-A
Mooneve čestitke za hčerkico Liluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Karina čestitke za sinčka Domnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tejčica naj bo hitro in nepozabnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

TeDyBear super da sta z Jurijem domauser posted image !Zdaj grem pa prečekirat slikce s solarija!

Thaiss uff si sploh ne predstavljam popadke na 2 min.pa vožnja z  avtom pol pa še klistir.Sej sploh ne veš a te zvija popadek al morš kakatuser posted image .Super da je Matia napredoval v teži in da je pridkanuser posted image

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 5770
11.3.2007 20:29:39   
amy26
Mooneve čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

tejčica, srečno pa čimlažji porod ti želimuser posted image

Thaiss dobrodošla nazaj

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5771
11.3.2007 20:30:00   
A-N-J-A
simonka vidim da si že domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5772
11.3.2007 20:31:24   
simonka
Drage moje user posted image user posted image user posted image !

Pravkar z Jakcem iz porodnišnice.

Čestitke vsem novopečenim mamicam, nosečkam pa vse dobro in čim lažji porod.

Takoj jutri sledi zgodbica zdaj pa se gremo cartat vsi štirje člani naše družinice.

Vaša simonka

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5773
11.3.2007 20:34:48   
A-N-J-A
TeDyBear in Thaiss obe imata lepe fantkeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5774
11.3.2007 20:35:12   
amy26
erna14, srečno jutri na pregledu imam občutek da boš jutri v dveh delihuser posted image  če boš vsaj mal odprta te bodo sigurno obdržali notri

včeraj naj bi Babri sprožili porod, nič se ne oglaša tako da mislim da se že carta s  user posted image   

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?