|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.3.2007 10:09:02   
Žabika
Tudi pri meni še nič novega! Včeraj zvečer me je sicer nekaj zvijalo po trebuhu, pa tudi ponoči me je dvakrat zbudilo, zdaj pa spet nič od nič.

Sem pa zjutraj že mufine pekla, take z velikoooooooooo čokolade. "Njami - še bi mami!" je reku Junior in sem pojedla kar dva! Za vsakega enega!

Tudi mi gremo danes na kosilo k moji mami, ki ima rojstni dan sicer čez en teden, ampak ker takrat sigurno ne bom več 2v1 (najkasneje v petek mi sprožijo porod) smo se odločili, da danes malo popraznujemo!

slumpo: kar mirno, vse bo ok. Kakšen dober film, pa bo.

Upam, da se vsaj danes kaj novega zgodi. Bom pa pripopala seznam, da vidimo kdo vse zamuja, oziroma je na vrsti!

Lp,
Ž.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
11.3.2007 10:10:18   
Žabika
Opazila sem, da na seznamu nimamo Lejci, ki se nam je zadnjič javila 06.03. in imela na ta dan tudi PDP. Verjetno je že mamica! Jo bom vseeno dodala še na tale seznam čakajočih mamic.

Čakajoče:

user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14 (27) – LJ user posted image
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – PO user posted image
user posted image 14.3. VMS – LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 20.3. cv105 (27) – PO user posted image
user posted image 20.3. lulu155
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 24.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 24.3. soncek008
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

< Sporočilo je popravil Žabika -- 11.3.2007 10:15:30 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5727
11.3.2007 10:12:03   
skačica
ej,punce,še to:
zdejle sem sterilizirala dudke za malo in jih bom nesla sabo v porodnišnico. 
Tiste,ki ste že mamice: ali ste malim takoj dale dude v usta al kako? Samo v sili?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5728
11.3.2007 10:25:45   
tinaaja
Opazila sem, da na seznamu nimamo Lejci, ki se nam je zadnjič javila 06.03. in imela na ta dan tudi PDP. Verjetno je že mamica! Jo bom vseeno dodala še na tale seznam čakajočih mamic.

Zabika,
Lejci je mamica ze od 8.3., na mojem seznamu user posted image Je ze med srecnicamiuser posted image

Skacica, ostrcki imajo razlicno mocne sesalne reflekse in mislim, da je od tega odvisno ali potrebujejo dudo ali ne. Jaz ji ne bom ponujala, ce bo pa sila, bo pa dobila. Sama nisem nikoli imela dude ne flaske.. Pravijo, da polno dojen otroke ne potrebuje user posted image - milsim, da je pa kot sem napisala vse odvisno od sesalnega refleksa. Vec pa bodo mamice povedale iz izkusenj user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 11.3.2007 10:27:21 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5729
11.3.2007 10:26:08   
Pikca
Jutro!

Oh, zamudnice, skor vse ste se že javile danes, torej ni blo ponoči nič novega... pa saj bo, sam težko je čakat, jaz sem bila tudi prvič 1 teden čez rok... Pa res pomaga vožnja po ne preveč ravni cesti, ampak potem, ko se že enkrat začne (čeprav takrat to glih ni kakšen užitek).

Glej jo Drajo, prava biznismanka, takoj pograbi idejouser posted image . Se ni za bat zanjo, če ne bo biznisa z avioni, bo pa bifejček user posted image . Sam še kakšno pijačko al kakšen tretma bi morale pogruntat, ki bi zadeve pospešili, pa se za biznis ni batuser posted image .

Skačica, jaz sem imela dudico s sabo v porodnišnici in sem ji jo dala, mi je celo ena sestra tako svetovala, ker bi mala bila najraje skoz priklopljena. Sam Živa ni bila ne vem kako navdušena nad dudo, tko, da je potem ni nikol imela.

Tejčica; zdaj pa rabim mal tvojega navdušenja za brisanje prahu; sta včeraj naša mojstra nekaj žagala in ga je povsod polno... naprašil se je celo avtosedežek-jajčka, ki smo jo pozabili umaknit na varno in jo bo treba najbrž še 1x opratuser posted image , al pa jo bom samo fino presesala... kaj bi ve naredile?

Lepo nedeljo, Pikca

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5730
11.3.2007 10:29:12   
Žabika
Ups, ne sledim več! Hvala tinaaja, jo bom pa spet zbrisala!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5731
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 10:39:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5732
11.3.2007 10:39:24   
amy26
Tiste,ki ste že mamice: ali ste malim takoj dale dude v usta al kako? Samo v sili?

skačica, jaz bom imela s sabo dudo in seveda če bo jok jo bo user posted image  takoj dobil

Vidim da ste v glavnem vse še v enem kosu, po eni strani bolje saj je v porodnišnicah tak naval.
Vseeno mislim da se bo nekaterim že danes začelo dogajat torej Erna14, Pocka, tako da srečno če boste šle v RIM.

Sem pa prejšnji mesec zasledila en članek na pop tv, da začetek poroda lahko pospešiš tudi z rdečim vinom, tako da mogoče predlog, danes na kosilu spijte deci rdečga vinčka pa da vidimo če bo kaka akcija pri kateri zamudnici, pri meni sigurno ne bi še bila saj imam še 15 dni do pdp pri ostalih kaj pa veš, pa za kri je dobro. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5733
11.3.2007 11:23:20   
erna14
user posted image user posted image spet jutrouser posted image

sem se ravnokar zbudila iz spanca,me je moj lubi mal po hrbtu cohov pa sm zaspala,moram priznat tle sm pa sibka user posted image ,pa nikol ni dost.drugac dogajanja ni sploh nic,pomoje se bom usidrala na eno trolo pa na tist zic k so kolesa k full trese pa en krog cez lublano da me full preruka pa da vidmo al bo kaj al nc.jo katera je napisala ze da je zepke peklauser posted image ,upam da niso bli cokoladni ker bom huddda,jaz bi jih tud papala pa zraven cokoladno mleko user posted image  njamaaaa.zdaj pa grem tuki pr ns ze kaze soncek ampak zeloooo pocasi pa sibava zuser posted image  v merkator po sladkarije in jogurtke pol pa k tasci na kopsilo imamo danes zrezke v omaki z sirokimi rezanci pa motovivca.njama.a gre se komu tok hrana po glav jaz bi sam jedla pa jedla.

lep dan user posted image user posted image user posted image pa uzivajte v nedelji,kar pomeni da se dons nc nedela,k vidm da spet ene misljo na pucanje,vsaka naj prime svojo rito pa jo odnese mal vnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5734
11.3.2007 11:27:01   
Dajadada
Amy26, bom probala danes še z vinčkom pospešiti, ampak se bojim, da ne bo pomagalo. Sporočim popoldan/zvečer, če bo kaj sprememb v trebuščku. Zdaj grem pa malo na sončka.
Lepo nedeljo vsem nestrpnim user posted image  in lep sončen dan od možekauser posted image (je še bolj nestrpen kot jaz in skupaj spremljava, kdaj bo kakšna odletela) .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5735
11.3.2007 11:39:03   
dskubin
Jaz pa sem zdej naklofala enih nasvetov pa vse sorte, pa sem pozabla shranit, pa je zbrisalo user posted image .

No na kratko: zamudnice, želim vam, da bi čimprej prišel vaš čas in bi bilo tako čimmanj nestrpnega čakanja.

Jaz sem bila včeraj spet cel dan v moovingu, zjutraj sem se (na srečo) celo spomnila, da moram it pisat izpit za gasilca. Sem tekla (no, se odkotalila) do gasilskega in upala, da bom kaj znala, ker nisem nič ponovila. No, pa je kar šlo, se mi zdi, da bo. Pol sem pa motovilec brala, pa kosilo kuhala, pa ob morje smo šli (mami se je sončila, moja dva moška pa sta se igrala v peskovniku). So nas redki sprehajalci prav čudno gledali, kaj počnemo tam v tej burji. Ampak tamali tako uživa zunaj, da gremo kar vsak dan - ne glede na vreme. Ker postane pa prav siten, če je cel dan doma. No, vsi moški iz hiše so šli danes oljke sadit, midva s tamalim sva se pa ravno vrnila s sprehoda (ampak gor v klanec pa komaj še priguram voziček), zdej je malo zaspal (na mojo srečo). Potem pa bomo imeli piknik (no ja, jaz bolj reven, zaradi moje diete user posted image ). Še malo, Milka v torbi za porodnišnico me že nestrpno čaka. user posted image

duda
- prvič je nisem imela s sabo, pa baje da v Izoli težijo, če jo imaš. Ampak mam zdej spakirano, kajti moj taprvi je bil tak sesalec, da je bil kar 24/24 priklopljen - krvavihbradavic se pa pol nisem znebila pol leta! Samo naj mi poskusi katera sestra kaj rečt. V glavnem, nisem pristaš dud in bi rajši, da je otrok nima, ampak pri nas ni šlo/ne gre brez. Imamo jo pa od vedno samo za spanje, čez dan pa je nima po ustih.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5736
11.3.2007 12:44:04   
Barči78
Skačica - mi sicer dude nismo imeli s seboj, ampak je nastopil problem, ker se je mali tolk plodovnice napil, da je ves čas samo ven bljuval, ni pa znal sesati. Tko, da nam je sestra rekla, da bo najbolje, da ga kar z dudo naučimo, lažje kot z dojko. Tko, da sem mu prve dva dni dobesedno tiščala dudo v usta, da je sploh dojel, kaj mora početi. Ja, sva bla oba malo nerodna.
So mu jo pa že tud sami v porodnišnici dali. Se je en dan nazaj pripeljal z dodo?!

Kupili smo Aventove, pa mu ni šlo, pa NUKove iz silikona, mu ne gre, pa NUKove iz kavčuka, nekaj vmes, sedaj pa najlažje zagrabi aventovo iz silikona, pa še to moram en čas držat, pa kmalu jo pljune ven. No, sej prov, važno da lažje zaspi.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5737
11.3.2007 13:29:56   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

ej,punce,še to:
zdejle sem sterilizirala dudke za malo in jih bom nesla sabo v porodnišnico. 

Jaz dude v porodnišnico sploh nisem jemala - jo je pa kasneje možek moral prinesti, ker se je mali po dojenju začel crkljati, če sem ga odstavila pa je začel prste cuzat - in tako je v usta dobil dudo user posted image Zdaj, ko imamo cele kolobocije s krčki in se mali začne dret, pa je duda res potrebna (ali duda ali joška, ker bi bil kar cel dan priklopljen gor user posted image ).

kr_enamami tudi naš je na začetku dudo pljuval v loku, daaaaleč stran in ni bilo variante, da bi jo imel v ustih - ampak ker je začel cuzat prste sem se toliko časa trudila, da se je je navadil in zdaj ni težav (čeprav jo še vedno kdaj pljune ven user posted image )

Danes nismo skoraj nič spali in imam take podočnjake, da je groza! Šele prejle nama ga je uspelo pomirit in zdaj spi kot polhek - upam, da čimdlje! Pa upam, da bomo šli danes spet z vozičkom na sprehod - pri nas precej piha, ampak se mi zdi, da po sprehodu vsaj zaspi (in to brez krčkov!).

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5738
11.3.2007 14:15:04   
TeDyBear
Pozdravljene user posted image  in mamice!

Najprej hvala za dobre želje, z Jurijem sva pravkar prišla iz bolnišnice.  Bilirubina je imel v petek precej, v krvi 343, tako da so naju po hitrem postopku poslali "v solarij". Včeraj popoldne se je nehal sončiti, bilirubin pa mu je padel na 208, tako da sva danes odpuščena z navodilom, naj se čimveč izpostavljava sončnim žarkom....Upam, da se zadeva ne ponovi in da bova šla kmalu že kaj ven....

Kr enamami - se slišva po tel, a si pol klicala na pediatrijo?
Bravo in čestitke za vse nove mamice user posted image user posted image user posted image , poimensko niti slučajno ne sfolgam več user posted image

Vsem, ki čakate avione, rent a car in podobne variante - kaj pa če bi do P kar peškale? Mogoč pa kaj pospeši, če drugega ne, boste mele pa vsaj kondicijo za porod user posted image !

Lp, grem nahranit moje štiri moške! (Uf, kako se dobr sliši!user posted image user posted image user posted image )
TeDyBear

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5739
11.3.2007 14:27:49   
Anonimen
Ojla user posted image in mamice user posted image

Pri nas nic novega,pa glede na datum se tudi naj ne bi bilo.me je pa danes zjutraj ene 5min zvijalo ampak sem potem zaspala..Pa sem ze celi dan kot rozica.Pa po vecrajsnjem zelo mirnem dnevu se danes mali nonstop preteguje sem pa tja.Dudo imam jaz tudi pripravljeno za v porodnisnico ampak jo user posted image dobi v nujnem primeru,ce se bo izkazalo,da brez necesa v ustih ne bo slouser posted image .Je zaenkrat to edina duda,ki jo imamo ker upam,da bo slo brez njih drugace pa jih potem kupimo...Pa tako fajn sem se najdela,tast kuhal kosilo danes,pol dve lucki za sladico zdaj pa sem polna kot soduser posted image ...Mi je full fajn,ker se dobro razumemo pa se pomoc vedno prav pride,smo namrec po stukih razdeljeniuser posted image ,pritlicje babi pa deda-tast-tasca, sredina svakinja in njenuser posted image ,midva pa mansarda.Svakinja ima rok 4.5 tako,da se kar skupaj pripravljamo na user posted image user posted image ...

Zdaj bomo na koncu podirale rekorde v zamujanju tako kot smo prej v prehitevanju user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5740
11.3.2007 14:37:27   
amy26
z veseljem vam sporočam da sem dobila sms od Karine

Mamici v veselje in atiju v ponos, na svet je prijokal fantek Domen brez zobkov in bos:
09.03.2007, 3.220 g in 48,5 cm pa pa
Karina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5741
11.3.2007 14:44:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Cestitke se tukaj za Domna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5742
11.3.2007 14:54:21   
VRTNICA30
No končno spet dojenček.

ČESTITKE MAMICI KARINI ZA DOMNA  user posted image user posted image user posted image user posted image

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5743
11.3.2007 16:00:03   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image   karina!

Se dobro, da je vsaj ena rodila, sem mislila, da bodo ukinili moje delovno mesto urejevalca seznama in da bom dobila knjizico user posted image

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image   05.03. urskas: Vita, 3080 g, 51 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : ?, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
user posted image   08.03. Encijan : Špela, 3300 g, 51 cm (pdp: 11.3.)
user posted image   08.03. vaihativa : Zoja, 3460 g, 52 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    09.03. karina: Domen, 3220g, 48,5 cm (pdp: 8.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

14 user posted image     in     15 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5744
11.3.2007 16:28:51   
*sonchek*
Danes se je v ta svet rodila Lilu. Ravno prav velika in ravno prav težka. Popolna. Seveda sva se zaljubila vanjo na prvi pogled... Eva in Luka

Čestitke mamici MoonEve in očku Luki za rojstvo hčerke!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5745
11.3.2007 16:30:01   
Lejci
Živjo punce!

Mi smo končno doma. Najlepša hvala vsem za čestitke in seveda Guppy, ki je novico sporočila.

Ja, takole je bilo, v porodnišnico me je napotila moja G 6. marca, ko sem mela rok, ker sem ponoč ful bruhala. Tam so me zadržali na opazovanju, naslednji dan pa sprožili porod.

Ob 11 zjutraj sem dobila 1. tabletko, pol okoli 1. še eno user posted image . Ob 9.30 zvečer me je G še enrat pregledal in ker sem bila odprta 4 cm, me je poslal v porodno.

Ob 10. so mi predrli mehur in ob 1. zjutraj je bila naša Ines zunaj. Porod je bil hud, ampak se je splačalo.

Zdej pa grem počivat, ker me šivi še ful bolijo, sem bla raztrgana in rezana user posted image .

Mojo porodno zgodbico pa še dobite !

LP!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5746
11.3.2007 16:37:45   
Anonimen
Js sm bla tut ravnokar obvescena user posted image user posted image super :)
komaj cakam, da vidim malo princesko user posted image in srecno mamico

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5747
11.3.2007 16:52:13   
Anonimen
MoonEve in ocka Luka cestitke za princesko Lilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MoonEve se nam je zadnjic javila vecraj ob pol enajstih,nazdanje je opazila rjavkasto sluz - hitro je slo potem naprej ocitno user posted image ...

Kar se tice torbe za porodnisnico ocitno sme edina,ki sme si naredila tako zalogo user posted image ene rizeve cokolade,dvojnih keksov-cookies,pollitrsko vodo pa en mini pomarancev sokec...Saj takoj po porodu si se lahko privoscim vse to a ne??? Al cokalde ne vec zaradi dojenja potemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5748
11.3.2007 16:56:13   
pocka
user posted image    user posted image    user posted image MoonEve čestitke za princesko!! user posted image   user posted image   user posted image

user posted image    user posted image    user posted image Karina čestitke za Domna!!  user posted image    user posted image    user posted image

Mi smo spet doma. user posted image Danes je CTG sicer pokazal nekaj malega popadkov, ampak bolj švoh. Mi je pa G rekel, da počakamo do torka, drugače bomo sprožili.

Erna14, Tejčica, Dajadada - ma kaj ve niti ne mislite rodit?!
To je zdaj že res smešno, vedno več zamudnic. Mi je pa vseeno malo lažje, ko vidim, da nisem edina. Pa ta telefon, vsi kličejo kaj je zdaj to, a ne mislimo rodit...user posted image , so prav tečni...user posted image

Lep dan, pa upam, da bo zvečer, ko pogledam, že kakšna nova mamica!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5749
11.3.2007 17:15:42   
dskubin
Karina, čestitke za Domna!

MoonEve in Luka, čestitke za Lilu!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?