LP
|
Ojla ! No, mi smo danes imela lažen alarm in smo testirali pot do porodnišnice.... Naš mali je že od včeraj popoldne bil ful miren, zjutraj pa sem imela občutek, da mi odteka plodovnica, ne veliko, ampak je blo drugače vse kot do zdaj... Kar pri meni pomeni - PANIKA!!!! Najprej sem se fino najedla sladkega zajtrka, ker ga je to vedno spravilo v pravi muving, pa ni bilo nič... In sma se z možem odločila, da se vseeno gremo pokazat. No na CTG se je zbudil, vse je blo OK, tudi test na plodovnico je bil negativen, tako da smo po dobri uri vsi veseli šli domov . Lažni alarm in test za takrat, ko bo šlo zraes. Ima pa že ocenjeno težo 3500g, tako da je res pravi korenjak. Sicer je bolj miren še zdaj, ampak ker me ne skrbi, je dosti lažje čakat kdaj bo kak muving ko vem, da je vsaj zaenkrat z njim vse OK.... Drugače čestitke vsem novim mamicam... Mi bomo zgleda še kar nekaj časa v enem kosu.... Sicer imamo pa še nekaj časa, in če je malemu notri lepo, potem boma tudi mami in oči zdržala, čeprav ga res že KOMAJ ČAKAMA.... Je bil tak lep filing ko sem bla dans v P in sta se 2 glasna korenjaka rodila, da komaj čakam, da slišim našega .... Tudi Juriju in mamici želim, da sta kmalu spet doma, ostalim ki se pa že vesela crkljate pa ... UŽIVAJTE!!!!! Kar se sladkega tiče - js sem tudi čist usekana, pa mam že ful preveč kg, zato si kr bolj mal kaj sploh domov nanosim, drgač tk vse pojem... Najbolj in je Viki krema .... Zdej grem malo prčkat po stanovanju, čeprav sem včeraj imela mrzlico in sem vse spravla v red... POZDRAVČKI vsem, zame torej še ni treba rezervirat karte za Rim, ker bomo še malo doma ... Očitno ...