|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.3.2007 8:39:30   
Žabika
Tejčica čestitke za korenjaka Vida! Kar hitro je šlo!
user posted image user posted image user posted image

Taya85: brez panike! Če imaš prevoz se pojdi pokazat v P, da boš bolj mirna! Če se je začelo, bodi vesela in hitro opravi, da boš čimprej cartala!

draja: tudi moj obseg trebuha se že dolgo ni spremenil! Tudi meni se zdi to malo čudno, ampak mi je takoj lažje, ko vidim da je še pri kakšni tako!

Jaz sem spala tudi kot top, zdele pa že komaj čakam, da grem na sprehod, ker je res prekrasen dan! Pregled imam ob 12h, pa upam, da bom hitro opravila, ker mi je škoda lepega dneva. Me pa prav zanima kaj bo danes pokazal CTG - ravno črto???? Verjetno ja, ker se čisto nič ne dogaja. No pustimo se presenetiti!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5801
12.3.2007 8:39:31   
Taya85
Sem govorila z babco iz porodnišnice in mi je rekla, da še počakam 2-3 urce, če se bodo začeli popadki, drugače je pa voda malo rdeče obarvana tako da ne vem. Mal me v križu boli.
Sem pa glih začela pospravljat, zdej moram pa počivat........bo mogla taščauser posted image , spet bo vse na drugem mestuuser posted image .
Je bil pauser posted image  ponoči tok živahen da nisem čist nič spala, zdej je pa čist pri miru.....vrjetno bo to to.........Jooooooooj pa še tok je za pospravt niti lupinice nisva še sprobala v avto dat.........Sem tok jezna na mojga jih bo zdele slišuuser posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5802
12.3.2007 9:00:39   
dskubin
Ja, tejčica, iskrene čestitke za Vida. Me je kar šokiralo, ko sem prebrala tvoj SMS. Takega velikana pa ni kr tko spravit ven user posted image . Po moje si ti res zamudila polet enkrat prejšnji mesec user posted image . Čestitke tudi očiju in sestrici Taji - pa ti je le ratalo držat obljubo in nisi figa baba.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5803
12.3.2007 9:00:42   
A-N-J-A
Taya85 ko je men odtekla voda,je zgledal tko da ko sem hodila al pa ko se je mala premaknila je bil spet novi curek.Mi pa prej ni šel nobeden čep.
Počakaj in če se bo to zgodilo še enkrat je zihr voda.
Potem pa poklič tvojga in v P.Nič panikeuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5804
12.3.2007 9:02:52   
soncek78
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Tejčica čestitke za sineka Vida. user posted image user posted image user posted image Vsenajlepše želim tudi očiju in mali Taji.

Danes sem spala kot polhek.. no moj Sonček je veselo poskakoval in telovadil...

No sedaj bom šla verjetno sadit rožice... Zunaj je vreme tako lepo. Sonce sije  in izgleda, da burjica ne piha več tako močno.

No včeraj, ko sem šla na CTG je za menoj prišlo neko dekle s fantom. Prišla na izlet iz Ljubljane, pa ji je odtekla voda.  Tako prešerno sta se smejala, da je moj  user posted image , da se bo še on tako začel režat , ko bo čas. No to bomo še videli. V glavnem pa ni bila še nič odprta in niti kazali se niso znaki popadkov.

Taya85 - Pojdi se pokazat v P. Meni je bilo včeraj v veliko olajšanje, saj sedaj vsaj prebližno vem, kako naj bi izgledali popadki. Pa še user posted image  moje Miške sem poslušala.

Lep pozdravček in user posted image  vsem.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5805
12.3.2007 9:23:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image tejčica cestitke za korenjaka Vida!!!user posted image user posted image user posted image Da se boste kmalu vsi skupaj cartali doma... Taja je pa ziher najbolj neucakana,da prideta domovuser posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5806
12.3.2007 9:43:54   
Pikca
Sem ravnokar brala, da je eden od znakov, da je porod že zelo blizu, sprememba razpoloženja; ali huda utrujenost in lenoba, ali pa huda nuja po pospravljanjuuser posted image   - taya85, mislim, da se ti bližauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5807
12.3.2007 10:02:37   
Žabika
Pravkar je erna sporočila:

Sam da vam sporočim da sm končno sprejeta v Rim! Lp, Erna

Erna srečno in čimhitreje opravi!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5808
12.3.2007 10:14:23   
Pikca
Oooo, še ena v Rimu! Srečno Erna!
Jaz sem pa ravnokar zložila oblekce v ta novo omarouser posted image  (en del omare bo od Žive - ji je všeč - fotko prilepim). Pa prahu smo se končno znebili.
Evo, zdaj mamo pa res vse pripravljeno. Samo fajn bi blo še magistrsko končat, ki je zdaj spet par dni stala nedotaknjena... pa dnevno sobo pospravit, pa zavese oprat...upss - da tudi mene kaj ne prijemljeuser posted image user posted image

Včeraj pa sem morala odgovarjat Živi na najtežja možna vprašanja... zjutraj jo je zanimalo, kako je dojenček prišel v trebušček, popoldne pa, zakaj je umrl od babi petelinček... seveda je imela miljon podvprašanj, pa 100krat zakaj... pa ne veš, kako bi tako majhnemu stvari najbolje razložil.

Zdajle pa malo ven... najprej vodo oddat (že nevemkaterič) potem pa grem lahko na torticouser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5809
12.3.2007 10:17:19   
Anonimen
Ojla !!
Bila sem obveščena, da se MoonEve in njena lepotička počutita dobro user posted image  Vse je potekalo zelo na hitro.. ob 12h sta bila z njenim user posted image  v Postojni, ob 15.29 pa je v svet ze pogledala njuna  Lilu. Velika 52 cm, pa okol 3.30kg user posted image  Sicer pa bo sama največ povedala, ko prideta domov user posted image
Komaj cakam, da ju vidim !!!!
lp

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5810
12.3.2007 10:22:10   
VRTNICA30
BRAVO ERNA, LE POGUMNO user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ji prav mal zavidam ampak tudi ostale bomo kaj hitro prišle na vrsto, kot pravijo še nobeden ni not ostal.

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5811
12.3.2007 10:34:19   
Barči78
Joj, zdej je pa postalo pestro, je tako zanimivo brati.

Čestitke vsem novim mamicam!

Tejčica - tale fant je pa res ornk.user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM

No, da vam še jaz na hitro povem mojo zgodbo.
Petek, 23.2. mene čez dan skoz nekaj zvija v trebuhu, tko da sem komaj čakala, da moj pride iz službe in me pelje v P na pregled. Tam so me prijazno sprejeli, priklopili CTG, popadkov ni, pokazalo je samo ene dva manjša, samo ta manjši je mene tolk bolel, da sem rekla, kaj šele bo, ko bodo pravi. Pregledali so me še koliko sem odprta, bila sem 3 cm in mi rekli, da to lahko traja še en teden. Poslali so me domov in mi predlagali kakšno odvajalo, ker sem bila grozna zaprta.
Z možem in Nejo smo se odpeljali v lekarno po svečke, pa v Merkator v šoping. Mene je še vedno zbadalo, ampak če ni popadek pač ni. Zvečer me je tja do 22.00 še vedno špikalo, potem pa sem šla spat. Še kar v redu sem spala, ene 2x sem šla na wc, bolelo me niti ni več toliko. Super sem rekla, zgleda da je šlo res za lažni alarm.
Nakar mene ob 3.30 prebudi velik POK v trebuhu, seveda sem se prestrašila kaj je zdaj to, pa kar malo me je zabolelo. Hitro sem vstala, takoj mi je blo jasno, da je počil mehur. Voda sicer ni na hitro odtekla, ampak je šla po kapljicah. Šla sem na wc, v školki pa je bil svetlo roza čep, ki se je odluščil. Nakar je sledil pravi popadek. Z mojim sva se takoj zbasala v avto in peljela v P. Pregledali so me, odprta sem bila 7 cm. Popadki so se kar redno vrstili, ampak se je kar nekako dalo dihat. Ob 4.30 so me priklopili na CTG, brez klistirja in ostalih fines. Še na wc me niso pustili. Ob 5.15 pa sem že na trebušču imela mojega srčka Žana, tako topel je bil in tako lep.
Meni in možeku so pritekle solze, Žan je jokal, v glavnem, same solze sreče.

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 12.3.2007 10:36:05 >

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5812
12.3.2007 10:39:31   
Žabika
Barči78: kar zajokala sem, ko sem prebrala do konca! Kako lepo. In zelo hitro je tole šlo. Tudi jaz se ne bi branila takega poteka! Uživajte z Žanom in seveda Nejo!
Kako pa se Neja zdaj obnaša - se je že kaj navadila, da vas je zdaj več in da nimaš celega dneva samo za njo?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5813
12.3.2007 10:40:46   
tinaaja
Draja, kok smo enake glede gibov  Nasa vceraj isto, ful nezno, sicer dokaj pogosto, ampak cist drugace.. Danes podobno. in ja zvecer lezim v pojstli in cakam, zjutraj enako  Pol pa mine ta en dan in je spet cel kraval v trebuhu ... Jaz napadem kar milko, ce se je javi tko kot bi jaz zelela  Mala se vedno isce izhod na desni strani trebuha, nekako se se ni odlocila gravitirat Trebuh se tudi meni ni kaj dost povecal, morda malo, ce gledam samo popek, ki se zeli rahlo izbocit, ampak neke jake spremembe ni. Zato raje ne merim, ker bi samo se en problem si nasla

Taya, brez panike, pocakaj ce bo se kaj. Nas je bilo tukaj kar ene par, nazadnje Jjasna mislim da, k smo se s takim problemom ukvarjale. Jaz ene 3 mesece skoz nosim dnevni vlozek, ker drugace bi hlace menjala na par ur.. Izcedek je lahko kar konkreten. Ce se ponovi bi sla v P na tvojem mestu, drugace pa je bil verjetno izcedek.

Erna, go go go !

Zabika, dobro opravi na CTG... saj vidis, v pol ure se vse lahko spremeni.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5814
12.3.2007 10:49:29   
Gio
Pozdrav...

Upam da je res potreba po pospravljanju znak za bližajoči porod. Danes sem namreč že na vse zgodaj spucala celo hišo. In upala da me končno kaj zvije. Pa nič. user posted image  Precej sem že neučakana. Še 3 dni do PDP, upam da ne bo zamujanja.

Drugače pa čestitke vsem novim mamicam...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5815
12.3.2007 11:03:19   
Anonimen
Tejčica, čestitke za Vida! Je že sedaj res en "ornk dec".

Taya85, pri meni je bilo podobno. Sem šla na WC spraznit mehur in ko grem nazaj do spalnice sem opazila, da imam mokro pižamo, ki je bila ravno roza barve, da nisem vedela kakšna je bila ta voda, ampak vonja pa ni imela nobenega. Sestra pri G mi je rekla, da če je bila to voda, da se potem bo to nadaljevalo, da ni samo enkratnio dogodek. Torej opazuj se in glej, če ti stalno teče, če ti je samo takrat to ni to.

Gio, drugače imam tudi jaz še 3 dni in sem v nizkem startu za pospravljanje, ampak se mi zdi da ne bo nič. Da bom 15.3., na rok imela še kontrolo in CTG, ki bo pokazal eno ravno črto. Se mi zdi, da je zelo zadovoljen v svojem hotelu s 5 zvezdicami.

Lp, jjasna

(odgovor članu Gio)
  Neposredna povezava do sporočila: 5816
12.3.2007 11:20:27   
Ela80
ojla punce,
eno vprašanje, kdaj so nakazila od centra, katerega v mesecu, hvala za odgovor.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5817
12.3.2007 11:25:46   
Žabika
Ela80: jaz imam informacijo, da so nakazila 15.tega v mesecu.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
12.3.2007 11:28:10   
Gio
jjasna medve sva torej na istem. Jaz imam v sredo pregled s CTg-jem pri ginekologinji in v četrtek grem v bolnišnico se pokazat, če seveda ne bo nič. In se bojim da bo res povsod ravna črta. Res ne bi rada umetnega sprožanja....bomo videli. Trebuh mi proti večeru sicer začne otrdevati, vendar me nič ne boli.  Tudi mali je še dokaj aktiven--kolikor je sploh lahko. Drugače pa moj dan večinoma mine z analiziranjem spodnjih hlačk user posted image  in oglašanjem na telefon, če je že karkoli novega.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 5819
12.3.2007 11:28:48   
Ela80
Hvala za odgovor. Namreč jaz še nisem dobila nič nakazan, ker sem oddala en mesec kasneje oz. februarja, ker se mi je tako bolj splačalo.
lp

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5820
12.3.2007 11:48:57   
dolgolaska
MOONEVE...čestitke za princesko  user posted image   user posted image              in
TEJČICA....čestitke za princa  user posted image   user posted image  

ERNA   pošiljam ti   user posted image    user posted image    user posted image    !!!

Mi pa bomo jutri dopolnili 39 teden in zaštartali v 40-ga!!!
Jah jaz tudi upam,da moj podnajmenik ni tako navdušen nad brezplačnimi storitvami in da bo pogledal na ta svet 15-ga oz.najkasneje do 20-ga!!!

....pa tako lepe vreme...komaj čakam,da rodim,da bom cele dneve na sončku!!!

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 12.3.2007 11:55:20 >

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5821
12.3.2007 12:27:48   
Boni3
No drage dame,zdaj gre pa zares,vsak dan katera odkorakauser posted image
Eno vprašanje tako btw,ker že toliko ropotamo o Rimu. A katera ve zakaj se reče,da greš v Rim? Jaz namreč ne vem,če bi me katera razsvetlila prosimuser posted image .
Ste mi dale malo misliti,s tole spremembo razpoloženja,jest sem že tri dni polna energije,dobre volje,pospravljam ko norec,včeraj sem si zopet poškodovala koleno,pa se nič ne sekiram,enkrat bo bolje,tako da mogoče se kaj pripravlja?user posted image  Bi bilo fajn,se nič ne branim.

Najvažneje pa ,čestitke mamicam za user posted image inuser posted image  (btw,Tejčica kako si ne svet spravila takega velikanauser posted image ).
Želim vam vse lepo mamicam,očkom bratcem in sestricam in jasno novim zemljanom (beriuser posted image )!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
12.3.2007 12:35:43   
skačica
hej!

Kako lepo vreme,jaz pa notri in kuham kosilo. Ta teden sem jaz na vrsti potem pa rodim in sem rešenauser posted image . Sicer mi pa ni panike kuhat en teden v mesecu.
Skuhala sem govejo juhico,zraven bomo imeli krompir v kockah,piščančje perutničke in solato. Solidno kosilo.

Vidim,da se pri vseh že nekaj pripravlja,najbližj je pa očitno Erna. Ti pošiljam enouser posted image za srečo,da čimlepše in čimhitreje mine. Komaj čakamo novičke!

Jaz imam naslednji pregled čez dva dni,v sredo, po treh tednihuser posted image . Jebuser posted image ,očitno imamsamo jaz tako na "gosto" preglede,kaj? Upam,da ugotovijo,da se že kaj pripravlja. Jaz sem v nizkem štartu,upam,da se začne kaj dogajat,drugače bo do konc tedna padla še ena čistilna akcijauser posted image .
Jaz pa razmišljam ali bi vzela še kaj drugega za dojenčico za oblečt,ko bomo šli domov ali naj kar pri tej izbiri ostanem. Evo,se vidi,da imam premalo skrbi in zdaj razmišljam že o oslarijahuser posted image .

Me je pa moj mož klical,da se ne počuti najbolje....in sem mu rekla,da je to normalno,ker se mu bliža poroduser posted image . Seveda je bil rahlo jezen,ker se delam norcauser posted image . Ga bom pocrkljala,ko pride domov.

Zdaj grem pa perutničke začinit in spečt.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 5823
12.3.2007 13:01:48   
Barči78
Žabika - z Nejo je ful kriza, resno me skrbi, ker ima danes mož zanji dan oetovskega dopusta. Namreč on je bil tisti, ki jo je zadnje 14 dni hranil, previjal, vodil na sprehode,... tko, da od nje slišim samo še ati, ati,... Stanje se ne izboljšuje. Tudi, če se hočem z njo igrati in recimo dam Žana možu, da ga previje, je to 5 minut, potem pa že atija išče. user posted image  Srce se m trga, pa nič ji ne morem dopovedat. Ko ji rečem, da jo imam zelo rada, ona samo hladno odvrne NE. Kar misli, da je nimam rada. Upam, da čimprej mine, da z Žanom ujameva ritem, da začnemo skupaj hodit na sprehode, pol pa upam, da bomo zvozili. Drugače bo pa pač mogla sprejeti.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5824
12.3.2007 13:16:12   
tinaaja
Skacica, si me s perutnickami zrajcala in jih grem kupit user posted image Jih bom z rizem naredila, pa kristalko zraven user posted image Njama, njama,... Pa se lepo bova sli s kuzo na sprehod do trgovine, k je tok lep soncek.

Barci, joj, imate pa res zoprno situacijo. Saj bo mogla sprejet, ampak verjamem, da se ti kot mami trga srce. Morda bo pa bolje, ko moza ne bo, ker bo morala komunicirat s tabo. No upam, da se vam situacija cim prej porihta user posted image

Boni, pred kratkim je bila na forumu razlaga tega "iti v rim".. Samo ne vem kje..

Kje pa je VMS?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?