ksenjica78
|
žabika: ne vem, če te še zanima , sem opazila, da si vprašala, s čim so mi sprožili porod, na kratko, sprejeli so me zarad povišanega tlaka in ker so ugotovili premal plodovnice, potem so merili ctgje, srčni utrip bil v redu, rekli so, da mora čimprej ven, malo so me medli glede pdpja naj bi ga imela šele 29.3, potem sem dobila pa vaginalete, prve dve v četrtek pa ni bilo nič, potem še v petek dopoldan in šele popoldan so se začeli popdaki, pa samo en prst sem bila odprta, pol je dragi rekel, naj gledam jamesa bonda,in res mali je silu ven, tako da sem ponoči kar trpela, voda mi je odtekla, razpok in zjutraj se je že mudil rodit, ker se je mali mal pokakal, ctg je bil slab, se je zapletal v popkovnico, moji popdaki pa so se zjutraj čist nehal, tako da sem imela umetne, vendar moram rečt, da je bilo pol pa kar vredu, dragi mi je zelo pomagal, pri dihanju, in ob 13:42 smo rodli 3020 kg in 49 cm malega sončka. VSEM MAMICAM ČESTITKE ZA SONČKE, VSEM KI PA ČAKATE, PA ČIMBOLJ MIRNO! Grem počivat, ker malo premal počivam, pol pa šivi bolijo ...
|