|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
9.3.2007 21:55:03   
Gio
To pa moram napisat...ker sem res smotana. Vem da ni dobro pojest preveč sladkorja, ampak ta teden se mu res ne morem upret. user posted image   In ponavadi mlatim čokolado proti večeru, potem pa me skrbi kako lahko s tem škodujem mojemu user posted image . Nikoli me ne izuči.  Nikakor se ne morem upret sladkemu, čokoladi sploh ne.....joooooooj. 

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
9.3.2007 22:06:53   
skačica
tudi jaz držim pesti,da Jurij čimprej pride z mamico spet domov.user posted image

Sicer punce,je pa danes za mano zelo uspešen dan.Najprej sem vse pospravila,posesala in pobrisala, oprala perilo kar pomeni da bom jutri zabušavala,oziroma šla samo v šoping.
Potem sem se pa spravila na faks k mentorju za seminarsko-soočenje da te kap in je rekel,da mi da 6,ker se ne bo več ukvarjaluser posted image . Japajadeuser posted image . Jaz pa valda žalostna,a ne????user posted image user posted image user posted image  Zraven je sicer naložil,da sem komaj nesla,ampak sem bila tako srečna da je končno ta seminarska po enem letu za mano,da bi se najraje zjokala-od sreče.user posted image  Zdaj samo še čakam,da oceno vpiše v indeks in sem konec z vsemi obveznostmi. Samo še diplomo napišem in juuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  Da je samo šestka me pa niti najmanj ne boli,ker pri njemu je že umetnost seminarsko napisat.user posted image

In potem sem se dobila s sodelavci spet v kitajski restavraciji,da smo se poslovili,ker se zdaj res ne bomo videli kar nekaj časa. Šele ko bo dojenčica stara kake dva meseca,bova šle v službo se pokazat. Je bil prav lep večer.

Imam pa občutek,da bi jaz jutri zapravljala in znava z mojim user posted image  osebnim šoferjem zalutat v LJ v btc,ker imam neke darilne bone in še bone za Baby center. Pa še neko darilo je treba kupit in zavit. Skratka,jutri bom sigurno malo zapravljala,mi ne uide. Si bom dala malo duška,ker se končno lahko oddahnem.

Drugače pa od zdaj naprej sem jaz tud pripravljena na polet,ampak očitno samo jaz,mala pa še ne,ker ona bi pa še bla v trebuščkuuser posted image ,je zdejle spet fuuuuuuul živahna in rine ven,ampak na napačnem koncuuser posted image user posted image user posted image . Čez kožo pač ne gre.

Me pa zanima koliko bo ta vikend novih mamic.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
10.3.2007 0:06:38   
Pikca
Uf, sem zaspala, ko sem tamalo spat dajala, pa sem morala zdaj še kuhno pospravit in sem se čisto zbrihtala. Moj je pa na žurki, bo prišel enkrat proti jutru verjetno.

Sem mislila, da bo treba še kakšno čestitko pisat, ko vas je tolk v pripravljenosti, pa boste zgleda na jutrijšnji čarter počakaleuser posted image .

Držim pesti za Jurija in TeDyBear, da čimprej prideta domov.
Skačicauser posted image  super si to zrihtala študijske obveznosti, dober tajmnig! Pa prijetno zapravljanje jutri!

Erna, hvala za info, saj sem res skuto s sadjem jedla, preden sem šla vodo dat.

Nočko, jutri pa dober let vsem, ki mate karte!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
10.3.2007 6:01:03   
slumpo
ojla

vsi se spijo samo jaz strašim tukaj po hiši...ma ne gre če me pa tako kolki in hrbtenica boli (kripelj)

pa se pikec se je zbudu in ima akrobacije v busiju ja tako da res ne gre.

mi smo vciraj tudi vse pospravili, ampak imam pa danes za likat (en miljon mojih mikic in majčk), pa v tgovino moram...ja no pa je šiht že za mano.

nič bodte lepo in sporočite kakšno novico...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
10.3.2007 6:42:01   
erna14
user posted image jutro

danes pa jaz strasim tuki po rruser posted image in po stanovanju.kje ste zdaj vse a ste se vse v postli,se prav vid da je vikend in imate nekatere lubije doma k ni nobene tuki,ponavadi je ob takem casu kr guzva.user posted image user posted image vidm da ni nobene kandidatke da se mi pridruz na avionu user posted image ,tako da ja nc no fajn se mejte,uzivite,drzte pesti zame ce se kaka premisl naj zvrkne pa poslm taxi z rdeco luckouser posted image user posted image user posted image

lp ernauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
10.3.2007 6:55:34   
dskubin
Dobro jutro tudi od mene. Srečno vsem, ki se odpravljate na pot! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem včeraj malo (no ja, tako se reče) pretiravala in sem bla čisto cel dan okoli - najprej malo v Strunjanu, pa domov kuhat kosilo, pol pa smo se šli še v Miramar sprehajat. Je bil tak lep dan, samo burja je pa res pihala tam pr Trstu ko vrag. Prtekli smo domov na večerjo in pol bi mogla še v gledališče (spet v Trst) - pa nikakor ni več šlo - ja, vem, da sem optimistka. Tako, da sem ostala s tamalim doma, v trebuhu pa da ne rečem kak kraval sem mela. No in zdej sva spet že pokonci, ne vem, zakaj se je začel tako zgodaj zbujat. Je že spal več časa, zdej pa kr naenkrat rana ura...

No, ne dovoli mi več tipkat, se greva še malo pocrkljat.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
10.3.2007 7:24:03   
ksenjica78
žabika: ne vem, če te še zanimauser posted image , sem opazila, da si vprašala, s čim so mi sprožili porod, na kratko, sprejeli so me zarad povišanega tlaka in ker so ugotovili premal plodovnice, potem so merili ctgje, srčni utrip bil v redu, rekli so, da mora čimprej ven, malo so me medli glede pdpja naj bi ga imela šele 29.3, potem sem dobila pa vaginalete, prve dve v četrtek pa ni bilo nič, potem še v petek dopoldan in šele popoldan so se začeli popdaki, pa samo en prst sem bila odprta, pol je dragi rekel, naj gledam jamesa bonda,in res mali je silu ven, tako da sem ponoči kar trpela, voda mi je odtekla, razpok in zjutraj se je že mudil rodit, ker se je mali mal pokakal, ctg je bil slab, se je zapletal v popkovnico, moji popdaki pa so se zjutraj čist nehal, tako da sem imela umetne, vendar moram rečt, da je bilo pol pa kar vredu, dragi mi je zelo pomagal, pri dihanju, in ob 13:42 smo rodli 3020 kg in 49 cm malega sončka.

VSEM MAMICAM ČESTITKE ZA SONČKE, VSEM KI PA ČAKATE, PA ČIMBOLJ MIRNO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem počivat, ker malo premal počivam, pol pa šivi bolijo ...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
10.3.2007 7:34:40   
skačica
Dobro jutro!

Že spet sem tako zgodaj pokonciuser posted image ,ne vem zakaj ne morem več spati do devetih.
Pikca,hvala še enkrat za čestitke.Obljubim,da ne bleknem niti enkrat več kaj o faksu-grem že sama sebi na bruhanjeuser posted image .
Zdej se bomo samo še o dojenčkih pa o porodu pogovarjale,prav?

ksenijca78,je bilo pa kar pestro pri vas. Mene najbolj skrbi to,da se ne bi kaj kompliciralo. Pa to,da nisem imela pregleda že skoraj 3 tedne in mi je malo bad,da sploh ne vem kako je z malo v trebuščku. Je pa imela včeraj zvečer pravo žurko not. Že dolgo ni bila tako živahna,zdajle pa pančka,ker ni duha ne sluha o njej. Oćitno se še v redu počuti notri in prireja še zadnje zabaveuser posted image .
Ne vem kako naj jo prepričam,da je tud zunaj ok.user posted image

Grem še mal poajčkat,moj je danes v službi do dvanajstih.

(odgovor članu ksenjica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
10.3.2007 7:52:27   
tejčica
Jutro punce!

Danes je pa naš dan D, samo dete tega očitno še ne ve, saj dogaja NE NIČ! Sploh ne morem verjeti koliko sem to noč spala. Od desetih zvečer do sedmih zjutraj, še na wc sem šla samo ene 3x.

TeDyBear, upam da bosta z Jutrijem kmalu spet doma!!!user posted image user posted image user posted image

Kr_enamami, a ti pa že žurko pripravljaš. Dobra si.

Draja, Taji sem rekla da dojenček pride še preden bo šla spet v vrtec. Upam da res!!!

Erna14, jaz pa vem da preden bom iz P domov prišla mi bodo spet vse zglancal, pa opral... jaz pa še vedno drgnem! Pri Taji mi skoraj cel prvi mesec ni bilo teba kuhat, prat likat, pospravljat. TUdi sedaj tašča in mami že pripravljata podoben scenarij.user posted image  Pa srečno danes v P!user posted image user posted image user posted image  Mogoče boš že danes cartala.

Skačica, ti si bila pa tudi zelo pridna danes. Pa čestitke za seminarsko. Važno da je za tabo.user posted image  Sicer pa, a imaš ti oči že čist postran?user posted image  Pa uspešen šoping danes ti želim.

Dskubin, ti si bila pa res v akciji včeraj. Je pa tudi pri meni tako, da takrat ko sem jaz najbolj aktivna user posted image  dela take v tebuhu, da mislim da bo ven pogledal. 

Ksenjica78, tebe so pa pošteno namatrali, preden si svoj zakladek stisnila k sebi. Važno da je vse srečno mimo in se sedaj veselo cartate.

In kaj bom danes delala? Najprej šibam na pošto položnice plačat, da se ne bo mojemu treba s tem ubadat. Večerna žehta se je najbrž že posušila, tako da bom lahko spet malo likala, pa upam da se je od včeraj kaj praha nabralo... No, lahko pa vse to pustim komu drugemu in grem rodit!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
10.3.2007 8:23:54   
skačica
tejčica pa ti si ena faca.
Nabavi si kake lovilce prahu pa boš imela stalno nekaj za brisatuser posted image . A tud tvoj otroček ne upošteva tajminga? No,moja še ima čas,ampak jaz sem upala,da bo malo prehitela,bo pa kvečjemu zamudila-je po mamici.

Jaz se bojim,da ne bo imela Iza poševnih oči,men še stojijo naravnostuser posted image ,čeprav nisem več čisto prepričanauser posted image . Bo treba se enkrat ornk v ogledalo pogledat.

tejčica,upam,da se odločiš za zadnjo varianto kaj bi danes počela. In da greš rodit. Likali ti bodo že drugi.

Jaz pa še razmišljam ali bi šla že dopoldne kam ali samo popoldne. Nekaj me tišči-denar in bo treba it malo na teren.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
10.3.2007 9:07:47   
tinaaja
Helo nosecke in mamice,
mi smo ze s sprehoda, ponovno je tukaj soncek juhuhu prav pasalo je. Po vcerajsni obilni vecerji na praznovanju, je bil sprehod vec kot dobrodosel, mi je se vedno mal slabo od vse hrane..

Gio, jaz jem cokolado kot za stavo. Boljs zdaj kot pa pol za zacetku med dojenjem, ko je naj ne bi.

Skacica, super za seminarsko.. A te tisci.. ja pojdi se olajsat user posted image

Tejcica, si pa cisto v pogonu a user posted image Jaz bom morda tud mal reda zdaj naredila, moj je sel na kavico in sem sama.

Tedybear, sta pa s sinekom kamlu se zacela navajat na poletno soncenje user posted image Upam, da se bilirubin cim prej znormalizira in da boste spet doma user posted image

Ksenjica78, nekako sem si potiho zelela, da bi G v torek na pregledu rekla, da bi kar splozili, zdaj pa ne vem vec.. Pol mi se vceraj mami pove, da je ona vse tri rodila s pomocjo umetnih popadkov, ker svojih ni imela user posted image Dobra vzpodbuda...

Moja user posted image pa ponoci v 99% spi in se sploh ne gane, vsaj tko ne, da bi se jaz od tega zbudila. Zjutraj vcasih v pojstli da kaksen gib od sebe, sem vcasih ze prav neucakana, da se javi. Pol pa zacne spet iskat izhodna vrata na desnem boku user posted image Bolj ji hocem pokazat, da bo treba ubogat gravitacijo za izhod, manj me poslusa... user posted image Fortček bi reku, da je kot mami user posted image

Erna, 7 dni cez rok a ne... Upam, da bo tudi zate kmalu boarding user posted image

Vceraj pod tusem sem se sla frizerko... In sem se po mucenju in oblikovanju nekih nesimetricnih likov na koncu skregala sama s sabo in odbrila vse user posted image Moj se samo smeji tem nosecnoskim podvigom user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
10.3.2007 9:09:40   
draja
Dobro jutro!

No, danes sem pa prvič tudi jaz dežurala ponoči, ampak sem se le prekladala po stanovanju, na računalnik pa se mi ni dalo. Mene tako bolijo kolki in pa trebuh med obračanjem, da spanje sploh ni več užitek. Pa mala se mi je tako naštimala, da me točno v rebra suva. Sem zaradi tega prejle kar vstala, ampak še ni nehala.

Upam, da so oz. bodo danes vsaj kakšne med vami odletele, sicer dvignem roke in zaprem firmo.

Tejčica ti pa res moraš zdaj med vikendom roditi, drugače bo morala Taja v ponedeljek kar doma ostati, če še ne bo dojenčka.

Skačica super da si zaključila s študijskimi obveznostmi za nekaj časa.

Sladkor - prvič v življenju se mu tudi jaz ne morem upirati. Zdaj je na udaru sladoled. Ma kako majhne se mi zdijo banjice zadnje čase - včasih je bila ena dovolj za več dni, zdaj pa zmanjka sladoleda že v dnevu, največ dnevu in pol. Čudno tole res user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5687
10.3.2007 9:27:15   
tinaaja
Draja, pa ne mores tok hit obupat pa se pred polovico meseca zapret firme in odpovedat lete user posted image Punce, ajde na letalisce in akcijaaaa user posted image

Sladko - sladoled pravis... Hja, jaz sem vceraj pojedla 100g milko z lesniki in rozinami, popoldne se en Bali, na vecerji pa sladoled z vrocimi visnjami user posted image Ne bom rekla, da mi je gledalo vse iz povsod, ampak sem se potrudila user posted image   Za sladoled pa je moj vecji potrosnik, ki pa je pridelal med nosecnostjo kar dober trebuh user posted image Zdaj se ze sekira, da jaz bom ze dala dol odvecne kg, kwa pa on...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
10.3.2007 10:12:37   
VRTNICA30
Lepo pozdravljene,

včeraj sem imela CTG, kateri ni zaznal še nobenih pravih aktinosti, čeprav je user posted image  glavica že v porodnem kanalu in posteljica zrela. Sedaj pa bomo samo še čakali in čakali. Vidim da imate tudi ostale sindrom pospravljanja in sesanja.
Dan je pri nas lep, vendar zelo vetroven, tako da mi ne preostane nič drugega kot pospravljanje.

Lepo preživite dan in čas je da se spet rodi nov user posted image , ker je kar nekaj zatišja, ali ni ??

lp,

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5689
10.3.2007 10:29:10   
MoonEve
Jutrooooo!

Na Gorenjskem je prekrasen dan!!! Pa moram vam povedati, da sem danes opazila rjavkasto obarvano sluz!!! Mogoče se pa začenja, huh, sem kar evforična postala, tako kot takrat, ko sem zagledala user posted image ...user posted image user posted image user posted image Koliko dni imam časa?!? Pa problem je, ker nisem bookirala sedeža na letalu, za tale vikend, se da kam vmes vskočit??
Aja, pa včeraj je user posted image tri ure skupaj tako delala po trebuhu, da sem mislila, da hoče kar ven pogledat.

Drugače gremo pa danes v kitajsko, ste mi take lušte napravile z vsemi temi pogovori, da je bilo treba nekaj ukrenit v tej smeri user posted image

Čokolade pa tudi jaz zadnje dni veliko pojem, moja najljubša je Milka Cream, direkt iz hladilnika, mmmmmmmmmm.... user posted image Sem si jo včeraj kupila in upama, da bo nekaj dni trajala, pa jo je samo še par koščkov user posted image

Lep vikend, pa poročam, če bo kaj napredovalo

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5690
10.3.2007 10:53:07   
Anonimen
Dan marcevke user posted image

Kar se sladkega tice....jaz se kar cudim,da nimam sladkorne...Saj ze pred user posted image sem bila mahjena na sladko  zdaj pa se to kar potenciralo vse skupaj...Upam,da ne bo kaksnih posledic pr malemu user posted image . trenutno mam obdobje bele kinderlade pa luck....Imamo pa danes 38 tednov user posted image ...Pa prav fajn smo spali danes.Ze pa tak lep cas hodim priblizno na dve uri na wc...S tem,da za vsako,ko grem nazaj z wc imam pripravljen politsrki kozarec vode,ker moram vedno sluknat na odhodu v posteljo.

vSEM KI So  ta vikend na vrsti Vso sreco user posted image user posted image user posted image Pa upam,da si tudi Jurij kmalu opomore in da bo kmalu spet doma user posted image user posted image .

Lep vikend vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 5691
10.3.2007 10:59:30   
cv105
Dobro jutro oz. dober dan!

tejčica: tečem ja, sem bila prej s user posted image na sprehodu, pa je bla čist živčna, ker me mora skoz čakat, ker tako počasi racam. Pa zadihana sem kot lokomotiva.

dajadada: upam, da vaga laže. Mi je mami rekla, da mi bo kupila 2 številki premajhne hlače, da bom imela motiv za laufanje in zbijanje kil. Pa kaj, ko mi bodo itak vse hlače 2 št. premajhne user posted image .

Gio: tudi meni paše čokolada, ful čokolade. Najboljša je Milka z lešniki in rozinami, pa že mal stopljena mora bit. Pred nosečnostjo pa za cuker porajtala nisem.

Sicer pa tudi jaz rezerviram sedež v prvi vrsti na avionu. Pa ne pri oknu, ker mi je tam rado slabo in višine ne prenašam dobro. Pa še lažje bom na WC hodila. user posted image  Pa niti ni treba, da talajo kakšno hrano al pa kaj. Sam da nas hitro in varno do Rima pripeljejo.
Včeraj so nam v Postojni na pregledu rekli, da je dan prej rodilo 12 punc in da nimajo niti 1 postelje proste. In da če katero zagrabi rodit čez vikend, naj spalko s seboj prinese. Pa sem rekla, da jaz jo itak skozi v avtu vozim... pa ni nič pomagalo. Čakam na torek, ko imam ponovno pregled. Malo upam na krajec v ponedeljek, pa še en tak lep dan je... Gregorjevo... ko se ptički žeijo. Sem bila včasih bolj od lune... zdaj pa nič ne vpliva name. Bo že.
Pejte danes malo ven na zrak, je tako fajn. Luftam posteljnino, pa okna sem odprla, pa trobentice sem v korita pred hišo posadila, da bo še bolj pisano in pomladno vzdušje okrog nas. Sem bila včeraj v eni cvetličarni in kupujeva z mami ene rože in mi reče, naj si izberem eno orhidejo. Da mi jo časti za 8.marec in user posted image . Pa sliši to cvetličarka in pride s šopkom tulipanov in pravi, da so za user posted image  in njegovo mamico. Lepo 100/uro.

Imejte se lepo in če gre katera danes v Rim, naj nam čimprej piše.

Aja, katera mi da svojo telefonsko, da sporočimo, ko bomo rodili?

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 11:01:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 5693
10.3.2007 11:25:22   
*sonchek*
Jutro user posted image

Najprej čestitke vsem novim mamicam! user posted image
Vidim, da se počasi že začenja... Srečno vsem, ki še čakate na pot v Rim user posted image

Držim pesti za Jurija, da bo čimprej z mamico user posted image

No, nas so pa začeli pošteno matrati krčki - mulo se mi tako smili, ko se zvija, da sem včeraj še jaz jokala zraven user posted image Revček skoraj cel dan ni nič spal (pa tudi noč je bila bolj kratka) in je bil zvečer že tako siten, da je tulil kot pri norcih, ko sem ga previjala in pripravljala na spanje - šele ko smo se dojili se je umiril in mi zaspal na rokah, tako da niti kupčka nismo podirali, da ga ne bi zbudili... Ima vzglavje nekoliko dvignjeno za vsak slučaj, če bi kaj polival. Zjutraj sva ga vzela k sebi v posteljo in smo se vsi trije crkljali - je bil tako vesel, ko je bil pri nama in ga je oči masiral po trebušku user posted image

Danes bomo šli pa prvič z vozičkom ven (za kake pol urce)  user posted image - komaj čakam, da pokukam iz bajte, ker je grozno biti zaprt med štirimi stenami v tako lepem vremenu...

Lepo preživite dan, pa držim pesti za kakšno novo bebico user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 5694
10.3.2007 11:53:23   
tejčica
Jaz sem se malo sprehodila do pošte in trgovine, seveda tudi z namenom, da malo pospešim zadevo. Zaenkrat kaže bolj slabo, da bi danes kaj bilo. Je pa tudi pri nas sonček, ampak kaj ko burja vleče za znoret. Sem s sprehoda prišla čisto sfrizirana, pa ne po svojih željah.user posted image  Je  pa ena dobra stran burje. Cunje se hitro sušijo in bom kmalu spet imela kaj za likat.user posted image Sem sama doma in mi je dooolgčaaaas. Mala se potepa z babico, moj pa je ali v trtah ali oljkah ali pa v jagodah. Pa vsi non-stop čekirajo če se že kaj dogaja z mano.

Sladkega pa tud jaz pojem noro veliko. Ste mi take gušte naredile, da sem šla takoj v omaro po M-joy. Mi je sicer bolj zapasal sladoled, ampak kaj ko ga nimamo doma, do trgovine se mi pa ne da še enkrat it. Je pa moj še večji cukeraš kot jaz, pa ni noseč.user posted image  Sredi januraja je imel 30 let in sem mu za darilo kupila 30 milk. Zdržale niso niti do konec februarja.user posted image

*sonchek*, uživajte v vozičkanju. Pa upam da malemu krčki čimprej ponehajo.

Kr_enamami, kaj pa je to sor?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
10.3.2007 12:02:43   
Ela80
Ojla punce,

jaz sem imela oz. imam tok mleka, da sem se morala včeri it v porodnišnico pokazat in moj sum, ker sem imela redeč flekec na dojki je bil potrjen, fasala sem mastitis. Hvala bogu da sem šla hitr k zdravniku, ker bi imela drgač ponoči ful vročino, sicer sem jo že tko imala 38,4 ampak sploh nisem čutila, nisem bila tok švoh kot ponavadi pri tej temperaturi. Dobila sem amoksiklave, lekadole in kaplice za v nos, ki se jih moram od 2-5 min pred dojenjem našpricati v nos, ker baje sprošča nekaj, da mleko bolj teče.

Danes sem že brez vročine in se ful boljš počutimuser posted image . Drugač pa je moja user posted image   ful pridna, tko da se nimam kaj pritoževat. Punce govorite o belem toku, počakte, da rodite, k je tko, kot bi koga zaklali. Pravijo, da je do 6 tednov normalno, da krvaviš, jaz imam danes 12 dni od poroda in ne krvavim več, samo tak rjav flekec je še -hava bogu.

No lepo se imejte. Srečno vsem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5696
10.3.2007 12:11:25   
soncek78
Hello user posted image  in mamice!

Encijan user posted image user posted image user posted image  za malo princesko Špelo.

Nifra user posted image user posted image user posted image  za malega sinčka Samota. Je pa bil res hiter a!

Vaihativa čestitke za malo princesko Zojo. Bravo tudi oči!

Urskas user posted image user posted image user posted image  za malo punčko Vito.

Tejčica tvoja pikica prav še noče priti... Ti verjamem, da si nestrpna. Saj sem tudi jaz, pa imam rok šele v 14 dneh. No ja miška kar orang poskakuje in me pod rebra tolče... Pravi mali  Slonček je!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5697
10.3.2007 12:27:43   
soncek78
Spet tukaj!

TedyBear bom držala pesti, da bo vse v redu. Pridite kmalu domov....user posted image user posted image user posted image

dskubin - ma nisi prav nič na miru.. saj sem tudi jaz kot ti... ne morem ležat in v luft gledat, ni kaj stvar navade!

ksenjica 78 - je bilo kar naporno. Samo, da je sedaj vse v redu. Lepo se cartajte!user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem,  user posted image user posted image user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu ksenjica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
10.3.2007 12:56:07   
skačica
uh,punce.letalo še ni vzletelo? Name čakate? Pol boste pa še kar nekaj časa. Vam dovolim,da greste brez mene,bom šla posebej,da naredim nekaj biznisa draji,da ne bo že sred meseca obupalauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zdele še dve uri oddremala,sem vedla,da je vstajanje ob sedmih zame tumačuser posted image . Zdej sem kot prerojena in čakam,da tašča skuha kosilo pol pa gremo z user posted image  in user posted image na en dolg sprehod. Morda se pa celo kaj začneuser posted image .
Prej sem se z user posted image  malo pogovarjala in sem božala trebušček in ona mene v zahvalo tako zbrca.... Že zdaj kaže svoj karakteruser posted image .

Vreme pa res tako lepo,da kar vabi,da gremo ven,pes pa tudi verjetno komaj čaka,čeprav ga stalno vozi ven tast. To je zdaj njegova in moževa naloga,ker jaz moram počivatuser posted image .
Glede sladkega pa jaz nimam nekaj problemov. Sicer si bom danes kupila kako huuuuuudo dobro čokolado,ampak nimam še ta požrešne. Imama pa manijo na mlečne izdelke in sicer zato,ker sem drugače na njih alergična(driska),zdaj pa ne in jih z lahkoto prebavljam.

No,grem zdaj dol pogledat kaj dela tašča.
tejčica,pri vas mate pa frizerja zastonj?user posted image Kaj je vam fajnuser posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
10.3.2007 13:20:14   
erna14
ojjuser posted image

jaz sem spet tuki toda ne za dolgo,sem ravnokar prsla iz p.so me mislni not obdrzat pa je ena babca(full smesnauser posted image )predlagala takole da grem en krog v  CITY PARK MAL PO STECUNCAH PA NA KOSILO IN DOMOV NA HITR SEX pol pa da se cez 3 ali 4 ure vrnem z popadki na 5 minutuser posted image user posted image user posted image .uglavnem rekl so mi da najkasneje do jutri bom v dveh delih.imajo pa v temle nasem rimu v lj tako guzvo nepopisno in je rekla babca da res samo najnujnese zadrzijo da je noro da danes do 9 zjutraj so ze 5user posted image sprejel za porod pa pravi se tiste od vceri niso vse na vrsto prsle.tako da ...................lep pozdrav od erneuser posted image

papapa zdaj pa sibam na sprehod

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?