|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
9.3.2007 14:28:03   
tejčica
Evo mene spet gor. Pa da nadaljujem.

Kresnička, prav nič prijetna ta vaša situacija z noricami. Če se jih ima še mali za nalezt bi bilo to dobro čimprej, ker ko se pikice enkrat začnejo sušit niso več kužne. Upam da v teh dveh tednih ki jih imaš še do PDP pustite to zgodbo za seboj, da jih slučajno še user posted image  potem ne bi dobil.user posted image Pa z user posted image  se zmeni, da malo zavleče s svojim prihodom.user posted image

Tinaaja, a ti bi pa rodila in izpit rada delala hkrati. user posted image  Boš imela potem preveč učenega otroka.user posted image

Draja, jaz sem v polni pripravljenosti, da skočim na letalo. Samo še na kakšen znak čakam.user posted image  Sicer pa kot kaže, bo zasedenost jutri maksimalna.

Sedaj se bom pa počasi odpravila po malo v vrtec, potem pa na kosilo. Je bila pa naša pupa danes zjutraj tako ekspresno pripravljena, da nisem mogla verjet. Ji rečem da naj danes malo pohiti ker se mamici mudi. Pa me pogleda in reče, pa saj ne hodiš v službo, nič se ti ne mudi. No, pa ji povem da grem k zdravniku da mi pove kdaj pride dojenček. Kadilo se je za njo, tako je hitela z oblačenjem in umivanjem. Sem sigurna da me bo takoj ko me vidi vprašala, če mi je zdravnik povedal kdaj pride doječek. Jo je prav užitek gledat ko je tako neučakana.

Uživajte v sončnem dnevu.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5651
9.3.2007 14:49:48   
Taya85
Cao user posted image  in čestitke vsem novopečenim mamicam!!!!!!!!!!

Imam samo eno vprašanje, ali ima še kakšna povečan beli tok???
Ali je to normalno? V ZD se mi noben ne oglasi na telefon, da bi vprašala.

Hvala za odgovor....

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5652
9.3.2007 15:12:16   
Anonimen
Taya85 ja zdaj odvisno ali je kaj sluzi zraven,ce je bolj sluzast izcedek lahko kaze na zacetek luscenja cepa rugace pa mozno,da je smao povecan beli tok.Pri meni je odvisno od dneva kako mocan je....

Mmmm jaz pa zdajle narocila pizzo.Kar pri Marogici,ni je cez RR user posted image . Slanino,parmezan in bucke  jamsiiiiii....Ceprav sem si prvic izbrala to kombinacijo cutim na vodi da mi bo zelo pasalauser posted image ...Mali pa ze tri ure brez spanca nori in se preteguje sem ter tja po busijuuser posted image

tejcica pol gre pa zdaj cisto zares user posted image ...Da ti hitro mine porod pa da se kmalu pocartateuser posted image

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5653
9.3.2007 15:25:32   
Boni3
Joj ženske,nehajte se že pogovarjat,da boste šle z letalom v Rim,a ste pozabile,da večina letalskih družb ne jemlje na letalo nosečnic po 36 t (mislim,da je 36t,ali pa 37),tako,da vas večina itak odpadeuser posted image

Jest sem tečna kouser posted image sem bila spet pri G,se mi je zdel kar malo užaljen,ker me zadnjič niso v P obdržaliuser posted image ,halo? Da bi mi pa povedal kako in kaj pa ne. Jest ne vem no,a smo nosečnice res tolk zatežene al kaj?
Tudi zaradi CR nič ne reče,če ga vprašem,a bo zdej tudi,reče ni nujno,pa sva zmenjena,druge pa poslušam,da so jim že nevem kdaj dali napotnico,da se gredo zmenit v P za termin. V prvo je bila itak sekcija zato,ker je bil mali toliko velik,ta je pa tudi že zdaj vsaj toliko velika,če ne že malo večja.A mi lahko kera kej pametnega pove,ker jest imam že občutek,da sem malo blesava.Če ima katera od mamic,ki ste imela dogovorjen CR kaj časa in volje (vem samo za simonko in sibil),da mi semo sporoči,koliko prej ste imele to dogovorjeno s svojim G. Če vam počutje inuser posted image  seveda sploh dopuščajo kaj pa RR skakat.user posted image

Čestitke vsem mamicam atijem inuser posted image ki se že pestujete zares,izven trebuščkov.
Poimensko sem se pa že tako izgubila,ne sledim.

Lp in uživajteuser posted image inuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
9.3.2007 15:35:46   
Pikca
Evo me, sfrizirano in pregledano, pa še mal sem se potepala. Doma sem morala pa najprej jest, sem skor skup padla od lakote, čeprav sem šla vmes še na torticouser posted image .

Vidim, da sta spet 2 novi mamici!

Urskas, čestitke za Vito!

Vaihativa, čestitke za Zojo!
Čestitke tudi očijema!

Tejčica, a potem samo še malo... Taji ne bo več treba dolgo čakat na dojenčka. Srečno!

Jaz sem imela tudi včeraj, ko sem prišla s CTGja zaslišanje od tamale; kdaj pride dojenček in če sem pokazala zdravnici tudi noge (je opazila, da mam otečene) in kaj pravi. S tem drugim vprašanjem me je čist presenetila - dobri 2 leti, pa je tako pozornauser posted image

Kresnička, uh, nič zavidljiva situacija... želim ti, da se do poroda pozdravite!

Draja, obljubljam, da jutri ne bom delala gužve v Rimu user posted image
Voda je namreč v redu - beljakovin niuser posted image . So pa tokrat našli notri cukruser posted image , tko, da moram it v pon. še enkrat.

Sicer pa držim pesti za vse, ki ste rezervirale prihodnji let!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5655
9.3.2007 15:43:10   
vms
Ojla tudi od mene.
Jaz sem bila danes na pregedu in sem dovolj odprta samo popadkov nimam ne vem koliko svojih pa je rekla, da imam na izbiro:
ODDELEK in ko se sprazni porodni blok( baje je danes noro polno) v porodno.
Al pa ko se bo samo kaj začelo naj pridem.
Pa še moja G je dežurna čez vikend.
Tako, da sem se odločila, da grem jutri še na Abrahama taščinega plesatuser posted image  pol pa akcija.
Počutim se kot bi moje pišče hotelo skozi trtico ven pogledat. Na veliko potrebo hodim kot za stavo...
Aja danes mi je rekla moja G, dobesedno tako
; Hoditi, veliko da se bodo popadki začeli pa seksajte!;user posted image
Kaj, a se ji meša če se mi moj ob vseh teh bolečinah samo približa ga graviram v steno. Mi na misel ne pride, ker me toliko zvija od bolečin. Ampak sem se ji vseeeno morala nasmejat ker je tako direkt in naglas to povedala.user posted image

No očka je rekel, da gre mal ajat da si spočije če bo slučajno akcija že danes ponoči. Jaz ki pa že od včeraj nisem zatisnila očesa pa sedim na RR-ju in čvekam. Otroka sta do večera zasedena , tako, da je ljubi mir v hiši.

Katera se mi bo pridružila ta vikend v LJ P?
Vsem tistim ki že veselo predihavate in ste na porodnih posteljah ali pa v njihovi bližini želim, da vam čimprej mine, zdrave user posted image  in pridne user posted image !

Pa prostor nam naredite, ker je vrsta kar dolga kolikor vidim.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 5656
9.3.2007 15:48:55   
cv105
Punce pozdravljene!

Čestitke vsem novim mamicam in ena user posted image  za srečo vsem, ki nas to še čaka.

Danes sem bila na pregledu, naslednjega imam v torek in potem spet v petek in potem spet v torek in potem so mi obljubili, da bodo kar porod sprožili, če še ne bo nič. Me je pogledala "odspodaj" in pravi, da sem odprta 1cm in da je to čist premalo za v porodno. CTG ni pokazal nič posebnega. Malo sem krvavela in po pregledu me je vse tiščalo ampak zdaj se stanje normalizira. Me pa sicer nič ne špika razen otrdelega trebuha sem čist ok. No, ja za volan ne morem več, pa tečem tudi bolj počasi. user posted image  
Aja, pa v zadnjih treh tednih sem se zredila za 3,5kg in me je danes postalo kar malo strah, ker se prej v nobenem mesecu nisem zredila za toliko. Pa nisem imela nobenih napadov žretja. Še zdravnica je rekla, da pojma nima od česa je to, otečena nisem nič, pa tudi sicer "na uč" ne zgledam, da bi se ful zredila. Ampak vaga kaže tako user posted image .

Zdaj grem možu kosilo skuhat, pol pa malo ven na sonček. Imejte se lepo.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5657
9.3.2007 16:08:08   
Taya85
Katera je zadnjič napisala, da so ji v vodi našli proteine, ker so jih meni tudi in sem dala včeraj še enkrat vodo, danes bi pa mogla poklicat za izvide, pa se mi nobena sestra ne oglasi na telefon, moja ginekologinja pa dela samo ob torkihuser posted image ....... aja pa kr dost otečene noge imam, popadkov nobenih, ampak nevem kaj naj zdej??? kakšen nasvet user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 5658
9.3.2007 16:18:21   
Pikca
Taya85, jaz sem imela proteine v vodi, danes pa sem vodo dala še enkrat, jih pa ni bilo. Tudi noge imam otečene. To dvoje in pa visok pritisk so lahko znaki za preeklampsijo in so na to dosti pozorni. Če je pritisk OK, po mojem ni panike. Sicer pa moraš bit po mojih izkušnjah kar vztrajen na telefonu, da dobiš sestre, vsaj pri nas.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5659
9.3.2007 16:24:22   
Dajadada
VMS, ti se danes napleši - najboljše kakšen rokenrol, jaz grem pa zjutraj na šmarno, pa pred tem bo zgleda treba še seksat, potem se pa popoldne dobiva v porodnišniciuser posted image
Jutri je itak predviden let Drajinega čarterskega letala in jaz se nameravam kar vkrcati, kar bo, pa bo. Drugače bomo pa krožili nad Rimom dokler se ne začne dogajati. Mogoče bo pa turbolenca in pritisk na letalu kaj spodbudil našega pikcauser posted image
Boni3, Drajina letalska družba za razliko od ostalih jemlje ravno oz. izključno user posted image  po 37 mesecu.
CV105, pri meni je bila tudi panika, ker sem se v kratkem času "ful" zredila (7 kg v 2 mesecih), ampak zgleda, da imamo vse eno obdobje, ko gre malo več gor, prej in potem pa niti ni nujno, da bi se kaj dosti zredila. Če ne otekaš, se ne sekiraj, mogoče pa vaga laže.   

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 5660
9.3.2007 16:59:38   
magor
Drage mamice - iskrene čestitke za vaše sončke in vsem želim veliko cartanja in srečnih trenutkov v troje, četvero, petero,...... kolikor vas pač že je doma.
Mi se cartamo v šestero.

Zelo ste pridne, kar se tiče pisanja, samo par dni me ni na RR, pa je že deset novih strani. Smo svetovne rekorderke.

Še se javim. Pa-pa

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5661
9.3.2007 17:20:25   
Anonimen
 user posted image Čestitke vsem novim mamicam in obilo crkljanja!user posted image  

Sem se hotela samo javit, da sporočim, da sem še v enem kosu. Prav hecno se mi zdi, da vse nekaj špika in da ste pripravljene za odhod v P. Pa ko berem zgodbe mamic, ki so rodile oz. da je ta pa ta rodila, se mi zdi, da je pred mano pa še veliko časa. Sploh nimam občutka, da imam že čez 6 dni PDP, ampak se mi zdi to še nekam daleč... čez dva meseca. Ne zdi se mi, da bom morala kmalu rodit. Kdaj je minilo teh 9 mesecev?! Tako hitro je vse šlo...

Lp, jjasna

(odgovor članu magor)
  Neposredna povezava do sporočila: 5662
9.3.2007 17:40:55   
Žabika
vms: jaz se ti takoj pridružim za čez vikend, pa še skupaj bi lahko bile v sobi. Pa še Dajadada, pa smo eno triposteljno zapolnile!

boni3: kdo ti je pa delal prvič CR? Z nekaterimi se da kar osebno zmenit, seveda če si bila zadovoljna!

magor: 6M - kako ste to lepo naredili! Big family!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla pa kljub mojim zadnjičnim težavam kar na en ornk sprehod. Hodim malo bolj na široko, ampak važno da grem. Ker se mi pa zdi, da je tole ležanje zdej po tako zelo aktvinih devetih mesecih samo še pika na i, da gremo pošteno čez rok! Pa jaz res ne bi!

Glede na to, da je vms napisala, da je porodna danes polna, a mi kakšno pogrešamo??? Danes ni bilo še nobene nove mamice!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
9.3.2007 17:41:12   
Gio
Pozdravljene!

Tudi sama sem že čisto neučakana in kar ne vidim kdaj bo prišel ta 15. marec. Ves čas sem imela občutek, da bom rodila veliko pred rokom...sedaj pa mali kar noče še ven. user posted image   Osem mesecev je minilo kot bi pihnil, sedaj pa se mi zdi, da se deveti kar noče končati user posted image

Kar se tiče izcedka....jaz imam že kar lep čas prozorno rumenkast izcedek, ampak je po moje to samo povečan beli tok. Ali je mogoče, da bi bil to čep, čeprav ni krvavo obarvan???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5664
9.3.2007 17:42:47   
Boni3
Ups,sem spregledala,da je to posebna letalska družba. A je Nosečke airlines? Pol pa v redu.
Taja jest imam tudi proteine v vodi,o nogah raje nebi,ker so tako otečene,da so na trenutke lahko tudi vijolične in imam mejno povišan pritisk (sicer niha od 115/65 od !40/90),tako,da si ga moram konstantno kontrolirati. V P me pa niso obdržali,ker vrednosti niso kritične. Če bi se mi pritisk zvišal nad 140 ali 100,moram takoj v P. Tako,da bodi sitna po telefonu,ali pa v P pokliči in vprašaj,če te kaj zanima. Ziher je ziher.

Držite se vse skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5665
9.3.2007 17:46:15   
Boni3
Žabika,res ne vem,kdo mi je prvič delal CR,ker sem bila čisto adijo (Jančar,Jančič ali nekaj takega),ampak zame je bil takrat čisti odrešiteljuser posted image . A misliš,da lahko kar v P pokličeš in se zmeniš ali kaj?

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 5666
9.3.2007 17:55:32   
vms
Jaz se se mal naspančkala in sem sedaj še bolj zbita kot sem bila prej. Naš pa je kot bi mel petardo v riti non stop me sprašuje če grem z vami na avion al še mal počakava.

Žabika in Dajadada jaz sem takoj za eno skupno bivanje. Če pa  slučajno ne bo tako naneslo si pa resnično želim druženja z vozički saj sem mobilna in iz izkušenj prejšnjih porodnišk sem bila tapravi terenc. Jaz sem z mojima otročkoma prehodila in prevozila velik del Slovenije. Zadnjič mi je bilo zelo žal da se vam nisem pridružila v Merkurju. 

No sedaj grem pa kmalu po otroke, ker se jima aktivnosti zaključujejo.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 5667
9.3.2007 18:12:01   
tejčica
Pikca, ta od tvoje male z nogami je pa dobra. Res, kolikokrat nas ti mali škrati presenetijo. Kaj vse meljejo v svojih malih možgančkih. Te pa res matrajo s to vodo. No, bolje tako in daje vse ok.

Vms, imaš pa res direktno G.user posted image No, meni hoje po stopnicah ne manjka. Jih imam do stanovanja 64 in danes sem jih dala čez že 4x, pa sem še vedno doma. Nauser posted image  pa niti pomislit ne smem, kaj šele da bi bila akcija zares. Bomo že vse nadoknadli.

Cv105, a da tečeš bolj počasi sedaj!?!user posted image  Jaz sem že pozabila kaj je to tek ali hoja sploh, samo še racam.

Gio, tudi jaz sem imela nekaj časa tak izcedek kot ti opisuješ in sem se spraševala če je to to. Ko pa sem pa danes zagledala tisto kepo sluzi, sem pa vedela da je šele sedaj to to.

Punce, če se ne motim imata za jutri (vsaj) dve napovedano sprožitev poroda. Kateri že? Srečno!user posted image

srečno vsem ki se odpravljate v Rim. Upam da se srečamo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5668
9.3.2007 20:33:44   
draja
Boni3 ja to je posebna letalska družba samo za nosečke (po možnosti marčevke) po 37. tednu. Samo se je biznis slabo začel, ko so prvi let skoraj vse zamudile. Jutri pa pričakujemo kar nekaj punc na letalu za Rim, med drugim Babri, Dajadada, vms, Žabika, Tejčica pa še nekaj jih je bilo.

Jaz sem se pa zdajle z mami malo šetala po BTC-ju in ne boste verjele, sem prišla domov brez enega samega nakupa, pa čeprav sva bile tudi v H&M (otroški oddelek seveda) in v Premam. Ma sem prav ponosna nase user posted image . Moj si bo pa tudi oddahnil, ker se je kar ustrašil, ko sem ga klicala v službo da grem malo dolgcajt pasti po trgovinah - ponavadi je to pomenilo zapravljanje na veliko user posted image .

Pikca ta od tvoje princeske je pa res dobra. Kako skrbna je do svoje mamice user posted image . Komaj čakam najino Živo!!!!!!!!!!

Tejčica kaj si potem rekla Taji - kdaj pride vaš dojenček?

vms obvezno se bomo dobivale z vozički!!! Katera je že zadnjič spraševala za sprehode okrog Koseškega bajerja? Sem pozabila odgovoriti, da jaz živim zelo, zelo blizu in bom sigurno vsak dan tam okrog na sprehodu.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5669
9.3.2007 20:36:14   
vms
Draja ta ideja mi je pa full všeč, saj je moj v šiški v službi, kar pomeni, da sem tudi jaz na tej relaciji zelo veliko. Krasno pa še lepi spomladanski dnevi se nam obetajo.
SAM ŠE RODIT MORAMOuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
9.3.2007 20:43:24   
draja
Evo vms zmenjeno!!! Samo še rodimo, pa se dobimouser posted image user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5671
9.3.2007 20:44:54   
erna14
user posted image tejcica:tud jst se pridruzujem tvojemu postu,jaz tud non stop perem ne vem kdaj sem imela vse tok za sproti zlikano,oprano kos za perilo je skoz prazen k non stop perem.vse tipi topi pospravljeno skratka user posted image .bom pol k rodim tok bol lenarla ceprav pomoje po petih dneh k me ne bo doma bo stanovanje bomba.
taya85:pomoje kar se tice belega toka,je itak pr vsehuser posted image mal povecan,ubistvu pr men je tako pred nosecnostjo nisem imela nikoli tezav z tem res sem imela totalni mir,v nosecnosti pa nemorem brez dnevnih vlozkov tako da.....sicer je pa odvisno od vsake posameznice user posted image

vaihativa in urskas cestitkeuser posted image user posted image user posted image
pikca:tud pr meni se je pojavil dvakrat cuker v vodiuser posted image pa je rekla moja g. da to ni nc nenavadnega,ker se pri nosecnici ze ce mal sladkega poje preden odda vodo lahko pokaze prisotnost glukoze tako da ni panike nc batuser posted image user posted image

tako zdaj sem vse komi prebrala,zdaj pa moram se neki popapcatuser posted image ,da bo moj user posted image imel zalogo za ponoci da nebo lacen ponoci,jutri zjutraj pa veselo novim dogodivcinam na proti,potrjujem rezervacijo za tri osebeuser posted image user posted image  user posted image  za prvo letalo ki zjutraj poleti,dobrodosle  tudi ostale jaz placam kartouser posted image user posted image .tako zdaj pa lepo se imejte ce me jutr ni iz porodnisnce domov vsem bodocim mamicam cestitam ze v naprejuser posted image user posted image user posted image .drugace pa se jutr spet tipkamo

lp in nocko vsemuser posted image user posted image user posted image papa

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5672
9.3.2007 20:57:19   
Dajadada
VMS, Draja, jaz sem se pa glih pred enim letom odselila iz tistega konca in kar malo pogrešam sprehode ob bajerju. Zdaj sta me pa spomnile, kako bi bilo luštno tam frajarit z vozičkom. No, sigurno se zapeljem tja, še posebej, če se zmenimo za čvek. 
Ampak najprej moramo...kot sta že rekli...roditiuser posted image user posted image user posted image  
Mogoče pa že jutri letimouser posted image !!!
Khm punce, petek zvečer je, a gremo žurat v porodnišnico???

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5673
   [Brisano sporočilo]
9.3.2007 21:02:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5674
9.3.2007 21:07:36   
draja
TeDyBear držim pesti, da bo z malim Jurijem čim prej vse v redu in se hitro vrneta domov. Bomo vse držale pesti za vaju!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?