Boni3
|
Joj ženske,nehajte se že pogovarjat,da boste šle z letalom v Rim,a ste pozabile,da večina letalskih družb ne jemlje na letalo nosečnic po 36 t (mislim,da je 36t,ali pa 37),tako,da vas večina itak odpade Jest sem tečna ko sem bila spet pri G,se mi je zdel kar malo užaljen,ker me zadnjič niso v P obdržali ,halo? Da bi mi pa povedal kako in kaj pa ne. Jest ne vem no,a smo nosečnice res tolk zatežene al kaj? Tudi zaradi CR nič ne reče,če ga vprašem,a bo zdej tudi,reče ni nujno,pa sva zmenjena,druge pa poslušam,da so jim že nevem kdaj dali napotnico,da se gredo zmenit v P za termin. V prvo je bila itak sekcija zato,ker je bil mali toliko velik,ta je pa tudi že zdaj vsaj toliko velika,če ne že malo večja.A mi lahko kera kej pametnega pove,ker jest imam že občutek,da sem malo blesava.Če ima katera od mamic,ki ste imela dogovorjen CR kaj časa in volje (vem samo za simonko in sibil),da mi semo sporoči,koliko prej ste imele to dogovorjeno s svojim G. Če vam počutje in seveda sploh dopuščajo kaj pa RR skakat. Čestitke vsem mamicam atijem in ki se že pestujete zares,izven trebuščkov. Poimensko sem se pa že tako izgubila,ne sledim. Lp in uživajte in
|