|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.3.2007 9:49:51   
štorkljica
Ej jaz bom v nezavest padla kak sem utrujena, Ajda ma spet cirkuse. Najprej je vstala že ob 4.30, pa ne nazaj zaspat, je dremala ob 7.00 za pol ure. Ponoči se je spet zbujala na dve uri, jaz sem spala spet na obroke samo tri ure. Pa zdaj jo dragi uspava pa mu spet kolca (že tretjič danes).
Jaz več nevem kaj ji je. Pa to ne more biti res, noče in noče spati..mogoče se mi bo pa zmešalo že počasiuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi že za dobro jutro znorela ko je dragi prišo z nočne, očitno je danes tak dan. Samo ubošček sploh ni bil nič kriv...je bil pa pri roki.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8126
9.3.2007 9:51:15   
moci
čestitke za 5 mesecev:

jaša in altati user posted image

tinkara in beki user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8127
9.3.2007 9:52:26   
štorkljica
Muki predvidevam da je to Grlec, kaj to sploh še obratuje?? Pa ja ne boste šle v Unisexa, to je spet čisto pozerska scena. Pa kaj bo user posted image  tam notri, jo bodo še stisnili ali kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 8128
9.3.2007 9:52:28   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Samo ubošček sploh ni bil nič kriv...je bil pa pri roki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no saj, a ni fino, da je nekdo pri rokiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8129
9.3.2007 10:03:18   
štorkljica
No končno je zaspala, je bla tako zaspana da zaspati ni mogla...se je kar borila, pa stokala, pa kolcala, pa tečakala. Nevem kaj ji je, res ne.
Jaz mam pa že tako mastne lase, da mi je slabo si jih grem zdaj oprat, pol pa se še malo porihtam, sem dragega tudi v pojstlo spravila. Pride z nočne pa on ne bo šel spatuser posted image  Sem ga brez besed kar odnesla v spalnico, najmanj kar rabim danes je dve tečki!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8130
9.3.2007 10:05:28   
beki24
Muki1 ej jst tud komaj čakam včasih da pride moj domov, da mu Gajo dam, pol mam pa slabo vest kukr da sem čakam, da se je znebim , pa še moj pol komplicira, da more najprej ne vem kva vse narest, pol se pa celih 15 min ukvarja z nhjo, pol gre pa mala itak spat , matr bi ga sam tresnila
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

jst tud tamalo predam atiju zvečer- sej ob 20ih gre pa tko spatuser posted image

No pa še vse ostalo o možekih kar ste napisale, velja tudi za mojega!! VSI SO ENAKI!!

A KOPAJO OTROKEuser posted image - JA MOJ JO JE TUDI SAMO 1X- PA ŠE TO POD PRISILO SKORAJ!! Njemu je že težko vodo v banjico natočit in mi banjo prinest- je težkauser posted image ( sploh če ga zmotim med kakšno igrico na rač- je iz službe, pol mora revež pa še vodo okol prenašat!!), skopam jo pa tako jst!!

Deci tako vsi  mislijo, kako nam je fino- sej si cel dan doma, mal se igraš in to je to!!
No moj bo zdej dobil lekcijo, ko bo 2 meseca sam za svojo rit moral skrbetiuser posted image , sej mi je ful hudo ker greuser posted image , ampak bo vsaj videl, da je pospravljanje, kuhanje, pranje in likanje tudi delo! ( no sej 1x je to že probal- po porodu- je moral likat pa kuhat- je bil revež takoooooooooo zmatranuser posted image )

Altati in Jaša čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Jst moram pa danes vse pospravit, ker moj jutri praznuje roj. dan, pa pridejo moji in njegovi, pa morava še torto spečt( mam super recept za Sachar torto, če katera želi), pa tiramisu nares, pa frizerka pride, da bomo lepi- ja se bom postrigla, pa še ne vem kako- ima katera kakšno idejo??? Jutri Tinkaro k mojim peljem, da bova torto v miru spacala in vse pripravila.........

Tinkara tudi zadnje dni zgodaj vstaja, jst sem pa koma potemuser posted image , včeraj opoldne so mi kar oči skupaj lezle, pa sem jo prepričevala, da bi šli mal spat- pa ni hotela poslušat!!!

Muki1 in Mis lepo se imejta na babjih zadevah!!

Tasha- kdaj bo novuser posted image - me že čakamo, da nam sporočiš veselo novico!!!
Midva se bova o naslednjem začela (ampak samo začela) pogovarjat, ko bo Tinkara stara najmanj 2 leti- jst grem najprej v službo ( upam)user posted image , pol se pa začnem pogovarjat!

pa da ne pozabim- najlepša vam hvala za podporo- kar se sorodnikov tičeuser posted image ! Jst imam ful slabo lastnost, da sem dolgo/ predolgo časa tiho in potem mi prekipi- potem pa še slabšo lastnost, da se potem počutim ful krivo ( no ta primer je izjema- mi je vseeno- ker se pri piskru ni samo pokrov dvignil, ampak je pisker razneslouser posted image )

mi

grem zdej še mal prebrat

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8131
9.3.2007 10:10:11   
beki24
Amazona- tako se dela, vse spat nagnat, da imaš malo mirauser posted image . Tinkara zadnje čase tudi noče spat oz. zaspat, pa je tako urujen, da kr neki teži, ampak spat pa neuser posted image

Hvala vsem za čestitke- jst ne vem kam je šlo teh 5 mesecevuser posted image  So pa otročki zdaj že tako luštni, zdaj se lahko že malo pogovarjaš z njimi, pa igraš......ni več samo jest, previt in spat- jst sem ful vesela, da je to mimo!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8132
9.3.2007 10:20:47   
muki1

Muki predvidevam da je to Grlec, kaj to sploh še obratuje?? Pa ja ne boste šle v Unisexa, to je spet čisto pozerska scena. Pa kaj bo user posted image  tam notri, jo bodo še stisnili ali kaj.

Ne ni Grlec...B BAR user posted image . To je tam, prek od Lesnine. Mah, Grlec že ob 20.00 zapirajo, se mi zdi....kak so to zafušali, brezveze, res.
Ja v Uniseks bi rade šle babe, pa še tista ena, ki jo poznaš, bi šla najbolj rada v Unisex. Jaz si raje odžagam roko user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 8133
9.3.2007 10:27:38   
muki1
Tinkara in Beki, ter Jaša in Frrrr, čestitke za 5 mesecev....joj, nikoli ne bom pozabila posta od Frrrr...bla bla bla..... mislim, da mi je voda odtekla user posted image  user posted image .

user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8134
9.3.2007 10:41:05   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tinkara in Beki, ter Jaša in Frrrr, čestitke za 5 mesecev....joj, nikoli ne bom pozabila posta od Frrrr...bla bla bla..... mislim, da mi je voda odtekla user posted image  user posted image .

jst pa ne njenga sms-a, čakam pred porodno- to mi je mal pred polnočjo pisalauser posted image , pol pa zapiska- da je že rodilauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8135
9.3.2007 10:41:17   
Arabela
ČESTITITKE ZA 5 MESECEV!!!
user posted image user posted image JAŠA & ALTATI

user posted image user posted image TINKARA & BEKI24

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8136
9.3.2007 10:48:34   
štorkljica

Ne ni Grlec...B BAR user posted image . To je tam, prek od Lesnine. Mah, Grlec že ob 20.00 zapirajo, se mi zdi....kak so to zafušali, brezveze, res.
Ja v Uniseks bi rade šle babe, pa še tista ena, ki jo poznaš, bi šla najbolj rada v Unisex. Jaz si raje odžagam roko user posted image .

Džizus B BARuser posted image  Ona kelnarca (mi smo ji rekli morski pes) še dela tan?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8137
9.3.2007 10:49:45   
štorkljica

Jaša in Frrrr

verjetno si mislila Altati & Jaša...Frrrr & Jaša mata na isti dan kot midve z Ajdouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8138
9.3.2007 10:53:27   
moci
beki, meni receptuser posted image user posted image ih bom zbiralauser posted image

muki, men se zdi da si ti napačnemu jaši čestitalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8139
9.3.2007 11:03:50   
muki1
U ****ti user posted image

Jaša in Altati, opravičilo. Sem totalno zabluzila. Sem mislila, da je od Altati že bil, ker so imeli tehtanje user posted image .
user posted image To sem jaz.

Zdaj pa še za Jašo slikca:

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8140
9.3.2007 11:20:32   
tasha23
maxica sem omenila, da je prišla user posted image  in da zaenkrat ni še nič - morda je bolje tako, vsaj dokler Gael ne shodi - zaradi mojega zdravstvenega stanja- ledvice.
arabela:  nahrbtnik je mislim zelo podoben tistemu od altati - cena je 79 € nosilnost 25kg, teža samega nahrbtnika pa 2100 g če se ne motim.

Ja punce ne vem če bi mojega dragega pohvalila, ampak - kopa ga samo on, previja ga sigurno toliko kot jaz če ne še več, rad ga hrani in se igra z njimuser posted image
Kot dokaz:
user posted image

pa čestitke vsem mesečnikom

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8141
9.3.2007 12:20:50   
tasha23
joj pa kje ste vse?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8142
9.3.2007 12:33:35   
Anonimen
evo mene..midva sva ravno s sprehoda...pa od menjave plenice..zdj pa spet tlele gor visim čeprav sm rekla da ne bom tolkuser posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 8143
9.3.2007 13:11:07   
altati
Oj, midva sva iz  3 urnega sprehoda! Hvala vsem za čestitke, Muki Jaša se zahvaljuje za slikicouser posted image ...
Saj naši dedci niso tako slabi, samo delajo preveč, a neuser posted image ......to je pa zato, da lahko me zapravljamouser posted image .....
Jaša mi spi pred vrati v vozičku in čakam, da se zbudi.
Pa čakam moja starša, ki sta nekje na poti k nama. Potlej pa šibam po Tio v vrtec.
Tio v ponedeljek pošljem za 3 dni v Kranjsko Goro. Gredo z vrtcem na zimovanje. Bova cel vikend pokali, pa se posplavljali, stiskali, lubčkaliuser posted image ....
Tara se gre pa za vikend potepat.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8144
9.3.2007 13:41:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mater babe, česa si ne izmislite, zdaj boste pa še s pecivom dilale user posted image .
A si gremo malo možeke zamenjat? user posted image  user posted image

jaz mojega ne menjam, lahko pa še kaknega vzamem zravenuser posted image user posted image user posted image .
saj veste: kar je tvoje je tud moje, kar je pa moje, je pa pač mojeuser posted image ...to so me tudi učili, ko sem bila mala....user posted image
tk se bi pa js tut šla user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8145
9.3.2007 14:04:03   
frrrr

muki, dans praznuje Jaša od altati... mi bomo v nedeljo...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8146
9.3.2007 14:06:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
sedaj pa sem jo posadila v stolček za hranjenje (peg perego) in jo vozim po stanovanju.. ona pa vriska in špuka od veselja...

odbita igra user posted image user posted image user posted image

zdej sm vas prebrala... napišem pa kasneje, ker šibava zdej na tadrug sprehod

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8147
9.3.2007 14:20:43   
Maxica
Frrrr, sploh ti še nisem nič komentirala - super za mere, pa saj nisi sploh veliko falila. Se mi pa zdi, da sta Lan in Jaša kar približno enaka, glede na to, da smo mi imeli prejšnji teden tehtanje, pa če bi v enem tednu dobil vsaj 100g, sta tam tam. Bravo dečkoti.user posted image user posted image user posted image
Mi smo prišli iz Ljubljane, smo šli nove gume kupit, pa jaz sem šla na bivšo firmo. Seveda sta bila moja fantička vsa pridna in seveda pohvaljena sto na uro.user posted image  Zgleda da bomo morali večkrat od doma, tu sta bolj tečna kot drugje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8148
9.3.2007 14:24:50   
lucika
pozdravcek po doolgem casu tudi od mene. en vecer sem mrknila spat ob devetih, pa vas kar nisem mogla nadoknadit..komaj preberem vse cez dan, pisat pa nimam moci:) no, evo me, zdaj sem tu.
ravno iz tadrugega sprehoda. mali se malo dremucka v vozicku, jaz pa hop na rr. sem pa danes na kosilo povabljena, tak da mi ni treba se s tem ubadat.

tasha, daj mi povej, kak vi to previjate, od strani? jaz imam tudi to taozko previjalno. pa mi nikakor ni jasno, kak bi to stalo v prostoru. midva imava sicer malo prostora, pa jo imam kar poprak na steno, tako, da stojim pred otrokom, in ne ob. soba zgleda kriminalna...itak zdaj celo stanovanje zgleda kriminalno...sam drugace ne znam. ma res, sploh se ne resim igrac, pa dekic, pa cotk..povsod imam nasrano. pa pospravljam. samo previjam in oblacim ga v dnevni, nekaj cotk imam v spalnici..nikjer vsega, pa povsod vse:)

moj dragi pa je ok. ko je doma, mi ga pomaga previjat. kao, mal mu kako nogico prime, pa tak. mu pravim, da ni treba, pa mu zgleda da pase. pa tud kopava ga skupaj. pa ko pride domov, ga tudi malo prevzame. pa se pove, da mu je hudo, ko sem sama, mali pa tecka...lepo od njega.

cas pša bezi. me je ravno trgovka v trgovini sprasevala kolk smo stari, ker sem sele pred kratkim s trebuhom okol hodla. :) ja, saj s trebuhoim se zdaj hodim, samo praznim:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8149
9.3.2007 15:40:18   
štorkljica
Dragi je šel na samoobrambo, Ajda še spi, jaz popeglala tono oblačil, posteljnine...itd.
Zdaj pa nevem kaj naj. Saj bo itak mala že zdaj počasi vstala, potem pa bom spet samo njenauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  324 325 [326] 327 328   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?