beki24
|
Muki1 ej jst tud komaj čakam včasih da pride moj domov, da mu Gajo dam, pol mam pa slabo vest kukr da sem čakam, da se je znebim , pa še moj pol komplicira, da more najprej ne vem kva vse narest, pol se pa celih 15 min ukvarja z nhjo, pol gre pa mala itak spat , matr bi ga sam tresnila IZVIRNO SPOROČILO: gaya jst tud tamalo predam atiju zvečer- sej ob 20ih gre pa tko spat No pa še vse ostalo o možekih kar ste napisale, velja tudi za mojega!! VSI SO ENAKI!! A KOPAJO OTROKE - JA MOJ JO JE TUDI SAMO 1X- PA ŠE TO POD PRISILO SKORAJ!! Njemu je že težko vodo v banjico natočit in mi banjo prinest- je težka ( sploh če ga zmotim med kakšno igrico na rač- je iz službe, pol mora revež pa še vodo okol prenašat!!), skopam jo pa tako jst!! Deci tako vsi mislijo, kako nam je fino- sej si cel dan doma, mal se igraš in to je to!! No moj bo zdej dobil lekcijo, ko bo 2 meseca sam za svojo rit moral skrbeti , sej mi je ful hudo ker gre , ampak bo vsaj videl, da je pospravljanje, kuhanje, pranje in likanje tudi delo! ( no sej 1x je to že probal- po porodu- je moral likat pa kuhat- je bil revež takoooooooooo zmatran ) Altati in Jaša čestitke za 5 mesecev! Jst moram pa danes vse pospravit, ker moj jutri praznuje roj. dan, pa pridejo moji in njegovi, pa morava še torto spečt( mam super recept za Sachar torto, če katera želi), pa tiramisu nares, pa frizerka pride, da bomo lepi- ja se bom postrigla, pa še ne vem kako- ima katera kakšno idejo??? Jutri Tinkaro k mojim peljem, da bova torto v miru spacala in vse pripravila......... Tinkara tudi zadnje dni zgodaj vstaja, jst sem pa koma potem , včeraj opoldne so mi kar oči skupaj lezle, pa sem jo prepričevala, da bi šli mal spat- pa ni hotela poslušat!!! Muki1 in Mis lepo se imejta na babjih zadevah!! Tasha- kdaj bo nov - me že čakamo, da nam sporočiš veselo novico!!! Midva se bova o naslednjem začela (ampak samo začela) pogovarjat, ko bo Tinkara stara najmanj 2 leti- jst grem najprej v službo ( upam) , pol se pa začnem pogovarjat! pa da ne pozabim- najlepša vam hvala za podporo- kar se sorodnikov tiče ! Jst imam ful slabo lastnost, da sem dolgo/ predolgo časa tiho in potem mi prekipi- potem pa še slabšo lastnost, da se potem počutim ful krivo ( no ta primer je izjema- mi je vseeno- ker se pri piskru ni samo pokrov dvignil, ampak je pisker razneslo ) mi grem zdej še mal prebrat