Pikabu
|
Da se še jaz malo javim, bom verjetno hitro zaključila. Je bil naporen tale večer. Sploh ne vem, kaj trka Emo. S popoldanskim spanjem ni bilo nič. Sem na hitro skočila dol, da sem po kuhinji pospravila, pa slišim, da nekaj ropota in hočem iti gor pogledat, pa že Ema na vratih spodaj, oblečena, obuta, vse uštimana. Je sam zlezla ven iz posteljice, se vse uredila in prišla dol. Posledica: zvečer je bila tečna ko . Sta se z atijem prepirala glede spanja, ker ona še ne bi šla, zaspana pa tako, da je komaj oči držala narazen. Ko jo je dal v posteljo, je pa v momentu zaspala. Maks je pa zaspal v dnevni pod mostom (kot si ti muki zadnjič pisala), sem tudi samo debelo pogeldala. Zdaj pa tudi že spi v svojem košku. Kako paše, da je malo miru.... Nanica, a ti si tudi učiteljica? Kaj pa učiš? Jaz bi tudi tisto prebrala. Kaj že moramo narediti, na ZS poslati? Sem brala, pa se ne spomnim več. Moci, naša prevleka ima luknjice, je pa tudi univerzalna, kupljena v Arielu in se lepo prilega. Ema je ni marala, Maks je pa danes samo malo čudno gledal, kaj sem mu dala gor, se je še skušal dotakniti, potem je pa zaspal. IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Ja, možek je v film padu, sem zdaj šibala gor, ker je sestra doma, sem rekla naj pride na čvek...pa me je vprašala, če sem spet na računalniku in ko sem rekla da sem....SEM DOBILA SREDINEC. Muki, ti kar pri nas bodi, se bomo lepše obnašale do tebe. Beki, dobro si naredila. Jaz sem pa za mojo že povedala, kako dobra je, a ne? Meni sama reče, da so bolni, da sicer ni nič huješga, ampak da naj raje ne hodimo. Za tale virus, ki naj bi ga imela Gaya, me je klicala, da razsaja, da naj se izogibamo, če je kdo bolan, prehlajen. Muki, blagor za babji večer. Meni bi se tudi že takoooooo prilegel, pa slabo kaže. Uživaj še za nas. A bo danes kakšen čvek? Zdaj sem se pa zbrihtala.