Maxica
|
Dobro jutro. Za nami kar luštna noč, jedla ob pol šestih, potem se je pa mal pred osmo zbudil, sem ga dala k sebi, je pa samo govoril sam s sabo, jedel pa bolj malo. No ja. Itak moramo danes v Ljubljano po nove gume, tako da sem pa kar vstala. Ja, Muki, poznam to. Pri Maxu je mož še hodil v službo in tako težko sem čakala, da je ura pet, da sem mu ga lahko malo dala. Ampak potem mi je razložil, da si on mora tudi malo odpočiti od službe, pa bla bla, seveda, jaz imam pa službo mamice 24h na dan. Brezveze. Sedaj ko je pa doma, pa lahko seveda precej več pomaga. Ampak tudi pri nas so te zgodbice, ja. Ko mu dam Lana, da grem jaz malo na računalnik, ga ima vedno tako, da se mu mulc začne dreti, da mi ja hodi po živcih to njegovo nabijanje. Eh, so premeteni ti naši možeki. Zato jih imamo pa tako rade, kajne? Tasha, nisi nam nič poročala potem, si takrat naredila test nosečnosti? Gaya, vesela sem zate, da ni nič hujšega. Jaša in Tinkara, pa seveda njuni pridni mamici - ISKRENE ČESTITKE za pet mesecev. Clody, ja pa kje ti hodiš ljuba duša? Evik, a je naš nočni duhec postal jutranji sonček? Mis, uživaaaaaj, še namesto nas. Ti Muki pa tudi, obvezno.