|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.3.2007 21:13:17   
muki1
Mater babe, česa si ne izmislite, zdaj boste pa še s pecivom dilale user posted image .
A si gremo malo možeke zamenjat? user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8076
8.3.2007 21:13:31   
moci
altati, če bo sonček se bova pa z nanico srečali.user posted image
z našim srečanjem pa nekaj nič niuser posted image

kuga pa j zdej to???

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8077
8.3.2007 21:14:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ej babnce, a veste kaj bo jutri?
Muki gre ven, na babji večer user posted image . Juhej. Sem se tak noro zorganizirala...gremo vsi 4-je v MS k tašči prespat, ker mi smo oddaljeni 12 km. Potem pa, če se Iva zbudi, mama kuj v treeh minutah z joško uleti, pa ko detece zaspi, spet v nočni lajf zdrvi user posted image .
Saj ne bo norišnice, se dobimo tri mamice, ena user posted image , ena, ki ne bo nikoli mela svojih otrok, bo raje našim torte pekla in ena samica. Moje nartabojše prijateljice iz mladih let. Ne morem povedati kako se veselim. Kot malo dete sem.

bravo muki! še jaz sem vesela zate ko to berem! uživaj!user posted image user posted image user posted image
Poročilo pa pričakujemo najkasneje v nedeljo zvečer! Obvezno! drugače bo cel user posted image !
pa psihiča naženi ven iz sebe, ok?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8078
8.3.2007 21:14:04   
moci

Mater babe, česa si ne izmislite, zdaj boste pa še s pecivom dilale user posted image .

jz nimam možeka... ljubimce? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8079
8.3.2007 21:15:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Samo na hitro. Danes poln dan. Od 8h do 17h je tina spala le uro in 20 minutuser posted image . Jest pa fertik. Sva pa ble zunaj s kengurujem, voziček pa je bil nakupovalna košara. Sva tolk nabavli, da sem potem 3x v stanovanje nesla. Namreč jutri pridejo na obisk sodelavke in morm mal pripravit. user posted image No, pol je pa zaspala za dobri dve uri, zdaj je pa že v postelji in bo upam kmalu zaspala.

Popoldan sem pobrisala prah, posesala, pomila, sedaj sem spekla munchmallow, še čokolado stopim in dam gor, zdej grem pripravit še makaronovo solato...

Jutri zjutraj grem s prijateljicami v Celje v šoping, ob 14h pridejo sodelavke, zvečer se dobimo s prijatelji na srečanju, v soboto imam mesečno srečanje s kolegicami... Upam da bom ostala živauser posted image  Tako da mojega javljanja verjetno ne bo, mogoče naredim tabelo za podatke še danes, če mi ne uspe pa v nedeljo.

vas moram pol še prebrat, če bo šlo...

No, in jaz sem mislila, da sem asica, ker grem jutri ven user posted image  user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8080
8.3.2007 21:17:35   
altati

jaz mojega ne menjam, lahko pa še kaknega vzamem zravenuser posted image user posted image user posted image .
saj veste: kar je tvoje je tud moje, kar je pa moje, je pa pač mojeuser posted image ...to so me tudi učili, ko sem bila mala....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8081
8.3.2007 21:18:39   
muki1
Ja, možek je v film padu, sem zdaj šibala gor, ker je sestra doma, sem rekla naj pride na čvek...pa me je vprašala, če sem spet na računalniku in ko sem rekla da sem....SEM DOBILA SREDINEC.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8082
8.3.2007 21:18:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

BUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image !!!!! Iz kje pa je naša nanica??????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8083
8.3.2007 21:18:44   
moci
altati, si že čist taprava gorenjka.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8084
8.3.2007 21:19:34   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Samo na hitro. Danes poln dan. Od 8h do 17h je tina spala le uro in 20 minutuser posted image . Jest pa fertik. Sva pa ble zunaj s kengurujem, voziček pa je bil nakupovalna košara. Sva tolk nabavli, da sem potem 3x v stanovanje nesla. Namreč jutri pridejo na obisk sodelavke in morm mal pripravit. user posted image No, pol je pa zaspala za dobri dve uri, zdaj je pa že v postelji in bo upam kmalu zaspala.

Popoldan sem pobrisala prah, posesala, pomila, sedaj sem spekla munchmallow, še čokolado stopim in dam gor, zdej grem pripravit še makaronovo solato...

Jutri zjutraj grem s prijateljicami v Celje v šoping, ob 14h pridejo sodelavke, zvečer se dobimo s prijatelji na srečanju, v soboto imam mesečno srečanje s kolegicami... Upam da bom ostala živauser posted image  Tako da mojega javljanja verjetno ne bo, mogoče naredim tabelo za podatke še danes, če mi ne uspe pa v nedeljo.

vas moram pol še prebrat, če bo šlo...

No, in jaz sem mislila, da sem asica, ker grem jutri ven user posted image  user posted image
[/quote

si mislila jauser posted image ...ampak mislit se pravi nič vedeti....ta mlade te šišajouser posted image ....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8085
8.3.2007 21:20:08   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

BUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image !!!!! Iz kje pa je naša nanica??????

naša nanica je blizu naše mociuser posted image user posted image user posted image user posted image
da me ne bo po riti, ker jo špecamuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8086
8.3.2007 21:20:53   
moci
a sej je tuki, bo že sama povedalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8087
8.3.2007 21:27:36   
nanica
ja, tu sem, ne najdem fila na starem računalniku, grem jutri v službo,
bom še tam pogledala, drugače pa skopiram in pošljem, prav?

z moci sva doma zelo blizu, vmes je le avtocesta proti altati
mogoče lahko kdaj tudi midve prideva v kranj ali pa na rupo
tam blizu sem bila včasih doma, prava gorenjka

moci, kutri bom imela čist nafilan dan,
kaj praviš pa na sobotni sprehod?
vremenska napoved je lepa za nekaj dni,
končno ne bo več dežka,
saj ga imam prav rada, ampak z vozičkom je pa mal komplicirano,
v BC pa so mi odsvetovali nakup prevleke za dež, češ da preveč smrdiuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8088
8.3.2007 21:30:30   
moci
nanica, seveda, saj se ne mudi. porodniške je še nekajuser posted image
v kr se pa tudi jaz dosti potepam, samo ponavadi ne sama. seveda se pa lahko dogovorimo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8089
8.3.2007 21:31:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

z moci sva doma zelo blizu, vmes je le avtocesta proti altati
mogoče lahko kdaj tudi midve prideva v kranj ali pa na rupo
tam blizu sem bila včasih doma, prava gorenjka

no le pridita! se bomo sprehajali po kranju in rupi...

v BC pa so mi odsvetovali nakup prevleke za dež, češ da preveč smrdiuser posted image

user posted image  ta je pa ena boljših...naša prevleka nič ne smrdi! kakšno si pa mislila kupit????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8090
8.3.2007 21:33:16   
moci
altati, čez rupo bomo čez celo cestouser posted image

men pa nekaj ni jasno glede prevleke - a to je potem ubogo dete celo pod polivinilom?
jaz bom kar v milerju tisto kupila, o kateri je piskot pisala.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8091
8.3.2007 21:36:13   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

težki smo 6640,kar je premalo za 4 mesece,in smo res suhcani.smo še v tisti spodnji meji.
veliki pa 66cm..

user posted image  Kako je to možno? Pa saj je Ajda mela pred dvemi dnevi točno take mere...pa bo čez tri dni stara 5 mesecev...user posted image  ne razumeme kako je lahko to premalo?

mogoče za fanta, pa glede na njegovo velikostuser posted image , drugače se pa meni ne zdi!

pa kaj bi potem za Gaela rekla, ko ima pri skoraj 5-ih mesecih le 5990 g?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8092
8.3.2007 21:38:14   
nanica
prevleka je bila neka univerzalna, ker imam voziček, ki jih v SLO ne prodajajo, sem ga pripeljala noter in smo probali, če paše, ampak mi je prodajalka dala vedeti, naj ga raje ne kupim, da je strupen
in pol ga res raje nisem, pa v dežju se tudi ne moreva sprehajati

pa saj bo sončna pomlad, ane

zdaj grem pa hrbtenico ravnat, me že vse boli, danes sem ga imela dosti v naročju in sem vsa razbolena

lahko noč

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8093
8.3.2007 21:46:10   
moci
no a zdej je pa konc dogajanja
a moram spat.
čakam da se obroba opere, da jo dam sušit
da bo jutri že v posteljiuser posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 8.3.2007 21:47:09 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8094
8.3.2007 21:48:25   
moci
vidim da kar naprej tipkarske napake delamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8095
8.3.2007 21:54:54   
Pikabu
Da se še jaz malo javim, bom verjetno hitro zaključila. Je bil naporen tale večer. Sploh ne vem, kaj trka Emo. S popoldanskim spanjem ni bilo nič. Sem na hitro skočila dol, da sem po kuhinji pospravila, pa slišim, da nekaj ropota in hočem iti gor pogledat, pa že Ema na vratih spodaj, oblečena, obuta, vse uštimana. user posted image Je sam zlezla ven iz posteljice, se vse uredila in prišla dol. Posledica: zvečer je bila tečna ko user posted image . Sta se z atijem prepirala glede spanja, ker ona še ne bi šla, zaspana pa tako, da je komaj oči držala narazen. Ko jo je dal v posteljo, je pa v momentu zaspala. user posted image Maks je pa zaspal v dnevni pod mostom (kot si ti muki zadnjič pisala), sem tudi samo debelo pogeldala. Zdaj pa tudi že spi v svojem košku. Kako paše, da je malo miru....

Nanica, a ti si tudi učiteljica? Kaj pa učiš? Jaz bi tudi tisto prebrala. Kaj že moramo narediti, na ZS poslati? Sem brala, pa se ne spomnim več. user posted image

Moci,
naša prevleka ima luknjice, je pa tudi univerzalna, kupljena v Arielu in se lepo prilega. Ema je ni marala, Maks je pa danes samo malo čudno gledal, kaj sem mu dala gor, se je še skušal dotakniti, potem je pa zaspal.

Ja, možek je v film padu, sem zdaj šibala gor, ker je sestra doma, sem rekla naj pride na čvek...pa me je vprašala, če sem spet na računalniku in ko sem rekla da sem....SEM DOBILA SREDINEC.

Muki
, ti kar pri nas bodi, se bomo lepše obnašale do tebe. user posted image

Beki,
dobro si naredila. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa za mojo že povedala, kako dobra je, a ne? Meni sama reče, da so bolni, da sicer ni nič huješga, ampak da naj raje ne hodimo. Za tale virus, ki naj bi ga imela Gaya, me je klicala, da razsaja, da naj se izogibamo, če je kdo bolan, prehlajen.

Muki, blagor za babji večer. Meni bi se tudi že takoooooo prilegel, pa slabo kaže. user posted image Uživaj še za nas.

A bo danes kakšen čvek? Zdaj sem se pa zbrihtala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8096
8.3.2007 21:59:29   
moci
spet sranje. obroba oprana, pa izgleda da je pena skup skočila. pa sem na 30 prala...
drek pa hrvaško sranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8097
8.3.2007 22:03:30   
tasha23
Čer kako kaj?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8098
8.3.2007 22:04:39   
moci
čer tasha

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8099
8.3.2007 22:07:51   
moci
pri nas bolj tako. ravnokar se je prikazal dragi. smrdi po alkoholuuser posted image user posted image
je šel na pir, jaz se pa doma zafravam s kopanjem pa uspavanjem pa kuhanjemuser posted image user posted image user posted image
ehehe pa sem se mal nadihalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  322 323 [324] 325 326   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?