ajne
|
hojla, končno tudi pri nas malo boljša noč. sem futrala SAMO 3X! lina, a veš, da ma ajdica tudi sem in tja te pikice po ritki in ponavadi pomaga, če jih takoj ko se pojavijo razkužim z alkoholom (mi je tako svetovala patronažna) in potem namažem s praško pasto. naslednje previjanje dam pa bepanten. in je bolje in ponavadi izginejo. ravno te dni pa se borim z njimi, pa ne pomaga nič. pa niso glivice, k se tud njej ne širijo (jih je pa sam ene 5 vse skupaj). sem včeraj celo druge pleničke kupila, če je morda to, pa ni videt da bi blo kaj bolš. bom pa tud jest poskusla še hrastovo lubje. a to v lekarni kupiš? incabinca, držim pesti, da bo vseeno ta glavne papirje privlekel s seboj, da bosta uredila in končala zadevo s preživnino, da boš predvsem ti lahko urejala dalje. joj, groza, kako so eni nezreli! hm, tud jest mojga ne dam, čeprav skoz jamram, da ga ni nič doma. je pa v vseh drugih pogledih super partner in atek. dopusti pri nas pa so nekako takole. prejšnji teden smučarija, konec marca imamo plačan egipt (upam, da bomo zdravi!!!), za prvomajske rezervirano smučarijo v italiji, poleti pa korčula (čeprav naju letos mika, da bi jo zamenjala za grčijo ali ciper). bomo še videli. pol od septembra naprej bom pa gagala na sodišču... ajajaj, upam, da bo šlo. a bo kej nehal dežvat al kaj? jest jo bom danes napokala ven, pa če bodo koli leteli, k sva obe sitni, k sva skoz doma... popoldne pa gremo vse tri k moji mami na kosilo. se je ponudila in mi prav paše, da ne bom kuhala. no tolk od naju...
|