Maxica
|
Dobro jutro. Pa čestitke za dan žena. Pikabu, naslednja zvezdica bo pri 2000. Piši, ljubica, piši. Jaz te vedno preberem, veš, samo če ne vem odgovora na tvoje vprašanje, ne odgovorim. Ne vem, za rutico pa res ne, žal. Arabela, z mozolji k sreči sedaj že par let nimam težav. Ko sem jih pa imela, mi je pomagal edino Klimicin mazilo. Ampak ne vem, kako je, če dojiš. Kaj pa prehrana? Ema od Pikabu, pozdravljena, še kaj napiši, kakšna je kaj ta tvoja mamica? Pa od Maxa samo zate (sam upam, da Neža od Muki to ne bere ) . Altati, hvala za napotke glede GH. Si moram nekam shraniti. Kar povej račun. Gorenjka... A veš, da to knjigo pa celo imam. Sem jo dobila enkrat za rojstni dan od prijateljice, pa se celo lotila brati, ampak sem že čist pozabila, zakaj se gre. Jo moram pa res spet vzeti dol s police. Sicer herpes točno vem, zakaj sem ga dobila. Gajči, pozdravi seeeeeeee kmalu. Upam, da ni tisto, kar se bojijo, da bi bilo lahko. Uf, Muki, ti si ga pa že zgodaj začela rukati. Amazona, ne, jaz imam Lana še vedno na prvi stopnji v posteljici. Tisto fotko sem kar kopirala iz original strani zibelka.eu, ni naša posteljica tisto. Pri Maxu sem sicer drugo stopnjo kar preskočila, ker ko se je začel postavljati na nogice, smo šli kar na čisto spodnjo. Sem tuhtala, kaj ko bi vse podatke od meritev (rojstvo, 1,2,3,4,5, mesec itd.) enkrat napisale tukaj, pa bi potem lahko primerjale, kakšni so kaj ti naši otročički, kaj pravite?