|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.3.2007 21:39:34   
Evik
naš ma god 24.2.

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
7.3.2007 21:39:51   
Maxica
Atinav, dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image
Muki, fino, saj pol je pa Iva čist v redu baba.user posted image  Pa bravo za cepljenje, tako eno, kot drugo.user posted image
Jaz Lana kopam vsak dan, dva, tri dni v čebričku, takrat ga nič ne milim, samo tako, osvežilno, predspalno kopanje je to. V banjici ga kopam pa nekako tretji, četrti dan, takrat je pa to orng umivanje, z milom Nivea in potem po kopanju ga še naoljim z oljem Nivea. Tako sem tudi Maxa umivala. Max se sicer sedaj samo še tušira, ker je že prevelik fant za v bano.
Igračke za v banjo pa Lan že ima. Eno je knjigica za kopanje, potem ima tri ribice, ki špricajo vodo, pa še dva nilska konjička iz blaga, ki se ne potopita. Dolgčas mu ni. Aja, sicer pa mu je najbolj zanimiv termometer za v vodo.user posted image
Pomanjševalnice - Lanči bananči, Lanej, največkrat je res Lanči. Max pa Maxi, Maxonar, Maxovec itd. Kr neki.user posted image
O gosti hrani jaz tudi še ne razmišljam preveč. Sva lih včeraj z možem nabavljala hrano, pa sem pomislila, pišuka, je to dojenje res poceni in zdravo prehranjevanje. Že zdaj damo toliko za hrano, kva bo šele, ko bosta dva korenjaka na gosti hrani. Eh, kr dojila bom še ene tri leta.user posted image  Sam kaj, ko sem potem pa jaz tako lačna, da pojem toliko več. Nič, ta računica se že ne obnese.user posted image
Altati, vidiš, saj to imaš pa verjetno res prav. Da je važno samo, da čisto majhen potuhta, kdaj je dan in kdaj noč. Verjetno zdaj ne bi smeli več zamenjevati tega, kaj praviš?
Tiste, ki ste ločevale perilo pri pranju, a že kaj skupaj perete? Jaz sem pri Maxu do enega pol leta ločevala, ampak sedaj sem pa kar probala vse skupaj že oprati, pa malo mehčalca sem tudi kar dala, upam, da ne bo kakšnih reakcij. Sem pa res previdna pri tem, saj je moja mama kar hud alergik, in na koži se ji brž pozna, kakor hitro uporabi kakšno kremo ali kaj podobnega agresivnega, tako da upam, da moji otroci ne bodo kaj podedovali.
Uf, jaz sem pa vesela. Baje imamo od sobote naprej spet pilates, se je inštruktorica pozdravila, tako da bomo spet veselo telovadili. Jupi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7902
7.3.2007 21:40:28   
atinav
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Atinav - Altati rahla podobnost, ampak res čist rahla.

No grem jaz tudi lepo v nočno šihto...ČAO BABE!

se strinjamuser posted image

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
7.3.2007 21:41:37   
Pikabu
atinav:

user posted image

Pa veselo čvekanje z nami. Naj ti bo lepo v naši družbi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
7.3.2007 21:42:30   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
dajte napisat, kakšne so vaše ljubkovalnice za otroke

Ko se je rodila Ema, njena sestrična še ni znala dobro govoriti in ji je rekla Pema, pa sva midva hitro pobrala in sva jo klicala Ema-Pema. pa od tega vse živo še pride: Ema-Šema, Ema-coprnema,.... in v tem stilu naprej. Ko se je pa Maks rodil, smo kar po tem vzorcu ga začeli ljubkovalno klicati : Maks-Paks, drugače je pa največkrat Maksi, oba pa sta sončka, cukra, lubčka, pa še kaj bi se našlo. Se je pa Ema hitro znašal naju kliče: mami-pami, ati-tati. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
7.3.2007 21:42:45   
Pikabu
Frrrr, pri vas je malo drugačen stolček. A to potem prodajajo, kakor se jim zljubi? Se mi pa zdi, da bo s to blazino tudi v redu sedel.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
7.3.2007 21:43:37   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

naš ma god 24.2.

Aha, potem dobi darilo še za nazaj? user posted image Saj drugače se mi je zdelo, samo sem pomislila, da je še kakšen drug svetnik kje blizu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
7.3.2007 21:45:55   
atinav
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

atinav:

user posted image

Pa veselo čvekanje z nami. Naj ti bo lepo v naši družbi.

Joj kako je pa to lepouser posted image ...punce res ste prijazne...hvalauser posted image user posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7908
7.3.2007 21:50:43   
Maxica
Pikabu, naš krst vedno slabše kaže.user posted image  Sedaj sem ga dala že čisto na stran, da se ne sekiram več zaradi tega. Pojma nimam, kaj bomo naredili. Zadnjič je šla moja mama potem do župnika in mu je rekla, kaj je zdaj to, pa ji je rekel, da se boji drugih župljanov, če bi nam naredil uslugo, ker mu moja mama toliko pomaga, pa bi potem rekli, glej, zato ker mu toliko pomaga, nam pa zdaj gre na roko.user posted image user posted image user posted image  A ni ponavadi to usluga za uslugo? Pri nas to pač ne velja. Eh, sem jezna.
Pa še zdaj imam ta vražji herpes na bradi. Včeraj me je tašča vprašala, zakaj sem si dala uhan v brado.user posted image user posted image
Ja, mene mama skoz opozarja, da ni čudno, da je Lan tako tečen kakšne dneve, ker sem tudi sama skoz vsa živčna in se obremenjujem z vsemi sortami. Sem se prav zamislila in sem sklenila, da bom probala biti bolj skulirana, pa pred otrokoma bolj nasmejana. Lan je bil ful dobrovoljček, zadnje čase se pa zelo malo smejčka. Danes sem prav z namenom probala biti nasmejana, pa se pogovarjat z njim, pa da sem vedno, ko me vidi, nasmejana, in je bil res tudi on dobrovoljček. Bomo videli, morda je pa res tudi kaj na tem, da tudi prek mene dobiva pozitivno/negativno energijo.
Mi smo tudi z rumenjakom morali začeti pri osmih mesecih. Nekako po četrtinkah al kako je že bilo. Joj, jaz vse pozabljam.user posted image
Pri Maxu sem sicer začela z rižolinom zvečer, pa potem opoldne z jabolkom, nato sem mu dala korenček, kr neki. Zdaj pa ne vem. Verjetno se bom zgledovala po Altati, ker bo malo prej začela, pa tukaj bo pridno pisala, kaj daje svojemu korenjaku, da je tak močan dec, jaz jo bom pa kopirala potem čez 14 dni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
7.3.2007 21:51:51   
Pikabu
atinav, vidim, da z vašim Tianom skupaj praznujeva. Vse najbolje še za nazaj. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 7910
7.3.2007 21:55:33   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu, naš krst vedno slabše kaže.user posted image Sedaj sem ga dala že čisto na stran, da se ne sekiram več zaradi tega. Pojma nimam, kaj bomo naredili. Zadnjič je šla moja mama potem do župnika in mu je rekla, kaj je zdaj to, pa ji je rekel, da se boji drugih župljanov, če bi nam naredil uslugo, ker mu moja mama toliko pomaga, pa bi potem rekli, glej, zato ker mu toliko pomaga, nam pa zdaj gre na roko.

Maxica, jaz bi mu vrat zavila. user posted image Pa saj ravno v tem je finta, zakaj vam pa ne bi smel iti na roko, če mu mama ful pomaga? Ja, halo?????? Saj imajo tudi drugi šanse, da mu pomagajo. Meni je ravno v tem finta, da če vidi, da so stvari urejene, da pač ne komplicira. Ma, to ni res, kaj se gre. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
7.3.2007 21:58:35   
Evik
maxica - mislim, čedalje hujši so s tem krstom. men je sicer vseeno a je krščen al ne, no zdaj je, ampak tudi smo imeli partijsko pa cerkveno botrico, saj sem že pisala.
to je tako nekrščansko kar se grejo!
šikanirajo ipd.
dobr grem dol...

lahko noč punce, preveč tuki visim...

aja v petek pa muco peljem na operacijo, ima gnile zobke pa jih bodo izpulili.
pa gledala sem film od al gora - neprijetna resnica - poglejte si in ločujte odpadke, reciklirajte, vozite se čim redkeje, kupujte gospodinjske aparate s tapravim energijskim razredom ipd.

lahko noč

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7912
7.3.2007 21:59:45   
Evik
oj monica!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7913
7.3.2007 22:00:04   
Evik
že grem, no...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7914
7.3.2007 22:05:12   
moci
uf, danes se pa dogajauser posted image user posted image
se mi ne da čist za nazaj brat...

aki, kašen kratek prispevek je pa to??? vidim, da si se znebila odvisnostiuser posted image

atinav, dobrodošla

piškot, naju je tud dež nascal...

@lina, sem tvoje vice koj naprej poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image

muki, naša vstaja od 6h do 7h enkratuser posted image ob 9 pa nazaj spatuser posted image

tale šnelkurs iz prekmurščine je prav zabavenuser posted image

frrrr, pridna, ti kar študiraj. poslovna angleščina je pa ja zabavna.

evik, aha, potem želiš, da se trudimo s knjižno slovenščino? no, se bom potrudila. po potrebi bom poste (kako se jim pa reče??) pred objavo pošiljala moji mami v lekturo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
7.3.2007 22:16:12   
moci
drek. sej še nisem konc. pomotoma sem pošlji kliknila. no, bo pa prej nova zvezdicauser posted image

mehčalca jaz skoraj ne uporabljam več. sem se odločila, da porabim zaloge in konec. to je tak čisto nepotreben dražitelj za alergije. moja mami tud kiha pa iz oči ji teče, če to voha...
aja. jaz perem skupaj.
maxica - pridna, ko telovadiš. jaz ne.user posted image
ej, kaj bi vaš župnik sploh rad? mislim, se mu pa da zafrkavat...
ja, če si dala piercing bi pa lahko povedala, da bi šle skupajuser posted image
evik, jaz se ful trudim z odnosom do okolja. sam racmank pa ne morem uporabljat...user posted image a kera jih?

u sem že na koncuuser posted image user posted image
jaz pa jutri peljem zojo k pediatru, da še enkrat pogleda tele pikice, pa podpisat grem ker sem menjala zdravnico.
rada bi šla še po zaščito za posteljico, samo na poti ni nobene take trgovine, v btc pa toook nerada hodim. sploh tako nahitro s tamalo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
7.3.2007 22:16:54   
moci
in tačas ko sem jaz pisala ste vse zbežaleuser posted image
a smrdim?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
7.3.2007 22:17:27   
moci
ehehehe evik je še zmeri tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7918
7.3.2007 22:23:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a smrdim?

To si ti rekla user posted image .

Uh, Maxica, naslednje besede so namenjene vašemu župniku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in potem še user posted image  pa user posted image  pribila do nafte.
user posted image  mislim, ka user posted image  pa da si ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mislim, pa kaj si ti user posted image  user posted image  misliš, da našo Maxico user posted image  user posted image .
D a ti ne pade na misel, ti user posted image  user posted image .
A SI ME RAZUMEL?
user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
7.3.2007 22:27:47   
muki1

Ja, mene mama skoz opozarja, da ni čudno, da je Lan tako tečen kakšne dneve, ker sem tudi sama skoz vsa živčna in se obremenjujem z vsemi sortami. Sem se prav zamislila in sem sklenila, da bom probala biti bolj skulirana, pa pred otrokoma bolj nasmejana. Lan je bil ful dobrovoljček, zadnje čase se pa zelo malo smejčka. Danes sem prav z namenom probala biti nasmejana, pa se pogovarjat z njim, pa da sem vedno, ko me vidi, nasmejana, in je bil res tudi on dobrovoljček. Bomo videli, morda je pa res tudi kaj na tem, da tudi prek mene dobiva pozitivno/negativno energijo.

Prav to sem danes jaz opazila. Ko sva čakali na cepljenje, Iva je že ležala na mizici, je bila normalna, malo zaspana, ampak kar nekaj se je tam obračala in migala, potem pa je sestra pripravila injekcijo, pa sem se pošalila, češ, joj, zdaj bo pa mami jokala in sem naredila tudi tako grimaso čudno, pa je Iva takoj zagrabila in še sama začela nabirat solze. Sem takoj poštekala, da nisem dobro reagirala in sem se kar nekaj začela pačit in smejat, pa jo je minilo.
To je res, ima tvoja mama popolnoma prav, veš.... ( Čeprav jim to včasih nerade priznamo user posted image )

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7920
7.3.2007 22:30:08   
muki1

Pa še zdaj imam ta vražji herpes na bradi. Včeraj me je tašča vprašala, zakaj sem si dala uhan v brado.user posted image user posted image

user posted image  Rekla bi, da se to zdaj nosi.

Jaz pa razmišljam o tem, res...da bi si za 30 rojstni dan podarila piercing nad brado. Kaj mente? Tiste preluknjane, a boli? Ker jaz nočem, da bi bolelo....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
7.3.2007 22:30:28   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Jaz sem tudi še tukaj, ampak zdaj grem. Možek je prišel s pevskih vaj, zdaj je samo moooooooooj.user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7922
7.3.2007 22:33:12   
Pikabu
Še malo sem tukaj, ga čakam. Dajte mi povedat, a je peta zvezdica pri 1500 ali šele pri 2000?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
7.3.2007 22:35:20   
Pikabu
Aja, pa še nekaj. Saj vem, da me bolj površno berete, ker preveč pišem, ampak tisto z rutko me pa res zanima, če katera zna. Mogoče sem premalo natančno napisala, mišljeno je za ruto za na glavo, namesto kapice. Drugače mu bom na punčko zavezovala, pa me prav malo briga, kaj si bodo mislili, barve pa so fantovske.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
7.3.2007 22:35:38   
mis
O lepo, danes ste pa čvekeuser posted image  Upam da se bom vse spomnila.

Tino kopam že od začetka vsak drug dan. Včasih z milom, v olju, včasih v kamilicah.

Kličemo jo Tina, Tinč, Tinka, Tinca, lubica, nagi bajagi, mucka, miška, pujs... uf, pa še veliko. Ampak največkrat je pa Tina.

Moci, Evik, jaz mam bombažne pleniceuser posted image

Frrrr, pridna da se učišuser posted image

Dobrodošla atinav!

@lina, tale dolenjščina je pa za user posted image  dobra. Sem vedla kje moram moža iskat.

Men pa Tina ne zaspi na joški. Že kot majhna je to redko naredila. No, ponoči zaspi. V bistvu kar spi naprej. Uf, bluzim...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?