Maxica
|
Atinav, dobrodošla med nami. Muki, fino, saj pol je pa Iva čist v redu baba. Pa bravo za cepljenje, tako eno, kot drugo. Jaz Lana kopam vsak dan, dva, tri dni v čebričku, takrat ga nič ne milim, samo tako, osvežilno, predspalno kopanje je to. V banjici ga kopam pa nekako tretji, četrti dan, takrat je pa to orng umivanje, z milom Nivea in potem po kopanju ga še naoljim z oljem Nivea. Tako sem tudi Maxa umivala. Max se sicer sedaj samo še tušira, ker je že prevelik fant za v bano. Igračke za v banjo pa Lan že ima. Eno je knjigica za kopanje, potem ima tri ribice, ki špricajo vodo, pa še dva nilska konjička iz blaga, ki se ne potopita. Dolgčas mu ni. Aja, sicer pa mu je najbolj zanimiv termometer za v vodo. Pomanjševalnice - Lanči bananči, Lanej, največkrat je res Lanči. Max pa Maxi, Maxonar, Maxovec itd. Kr neki. O gosti hrani jaz tudi še ne razmišljam preveč. Sva lih včeraj z možem nabavljala hrano, pa sem pomislila, pišuka, je to dojenje res poceni in zdravo prehranjevanje. Že zdaj damo toliko za hrano, kva bo šele, ko bosta dva korenjaka na gosti hrani. Eh, kr dojila bom še ene tri leta. Sam kaj, ko sem potem pa jaz tako lačna, da pojem toliko več. Nič, ta računica se že ne obnese. Altati, vidiš, saj to imaš pa verjetno res prav. Da je važno samo, da čisto majhen potuhta, kdaj je dan in kdaj noč. Verjetno zdaj ne bi smeli več zamenjevati tega, kaj praviš? Tiste, ki ste ločevale perilo pri pranju, a že kaj skupaj perete? Jaz sem pri Maxu do enega pol leta ločevala, ampak sedaj sem pa kar probala vse skupaj že oprati, pa malo mehčalca sem tudi kar dala, upam, da ne bo kakšnih reakcij. Sem pa res previdna pri tem, saj je moja mama kar hud alergik, in na koži se ji brž pozna, kakor hitro uporabi kakšno kremo ali kaj podobnega agresivnega, tako da upam, da moji otroci ne bodo kaj podedovali. Uf, jaz sem pa vesela. Baje imamo od sobote naprej spet pilates, se je inštruktorica pozdravila, tako da bomo spet veselo telovadili. Jupi.