|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.3.2007 13:27:53   
beki24
moci- tako izgleda naša obroba za posteljico ( kupljena v Arielu- imajo pa več barv)

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7826
7.3.2007 13:28:37   
beki24
no fino, dvakrat istouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7827
7.3.2007 13:40:41   
moci
ok hvala. bom šla kupituser posted image
beki, že zdaj smo daleč v ospredju po št. strani, ti pa še goljufašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7828
7.3.2007 13:59:00   
Evik
hmmm a potem smo se za lučko odločili.
beki a ma tvoja sploh čas spat? daj mal napiš kaj so ostale zadeve.
madoniš sem gnila, cel dan nič ne počnem

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7829
7.3.2007 14:00:23   
Evik
http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=105&ParentClassID=4&Page=2

tuki je lučka

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7830
7.3.2007 14:19:58   
beki24
ja, imaš lučko, medvedek Pu, ki je mal večja in dražja in to zvezdico, ki je mal cenejša ( je bila pa moja kupljena v Hipermarketu in je ceneje kot v BC)!!

Evik-Ja, naša Tincy vse te stvari rabi, da zaspiuser posted image
Vrtiljak vidiš, pa zvezdica je na levi strani, na desni ima pa lučko(tista lunca zraven obrobe za posteljico in poleg lučke je še nekaj kar igra uspavanke- no tega zadnjega ne uporabljamo- ker ima drugega dovolj, ampak mora bit na posteljici, ker je to dobila za dedka Mraza od tete- pa se nočmo zamertuser posted image !!

Ponoči moram pa naviti vrtiljak, prižgati zvezdico in lučko- drugače ne spi!! Me je že strah kako bo na morju spala- a čem vse to s sabo nestuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7831
7.3.2007 14:21:59   
beki24
aha, igrača je pa osliček Sivček od Medveda Pu-ja!! k temu se pa stiskauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7832
7.3.2007 14:30:16   
tasha23
Ojla, tudi mi iz cepljenja. Mali je bil zelo priden, če pomislim, da ga je sestra 2X piknila (1X se je  injekcija zlomilauser posted image ). V glavnem težki smo 5990 g, zmerila nas ni - drugičuser posted image

Monika99 prodim pošlji mi na ZS, ne najdem podatkov.

Hvala.

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 7.3.2007 14:34:17 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7833
7.3.2007 14:39:57   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Evo, tak je naš:
user posted image

Maxica mi imamo tudi takega, ampak meni se medvedki nočejo vrteti...user posted image ko menjam baterije se vrtijo, nato pa hitro omagajouser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7834
7.3.2007 14:49:45   
Arabela
Pri nas je še vedno sonček... en sprehod sva že opravili, sedaj sem hotela spet ven, pa je malecka zaspala na kavču..

Jaz mislim da naša mala ponoči ni lačna, ampak predvsem žejna in pa carta se... pitaj boga kako bomo to odpravili user posted image

Ej punce potrebujem pomoč... jaz sem spet vsa mozoljasta user posted image ... kako se jih naj rešim? Nikoli nisem imela problema z mozolji, pred mesecem ko sem jih dobila sem malo pazila na hrano, pa so kar izginili, zdaj pa so spet na pohodu... za znoret...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7835
7.3.2007 14:53:04   
altati
pri nas že cel dan dežuje...čistilna akcija pri koncu-posteljnine zamenjane, WC kopalnica očiščena, tla posesana pomita, vse pospravljeno, delata še pralni in sušilni stroj....

kosilo: brokoli kremna juha, kompot in rižev narastek...sve že pri koncu!
to je samo na hitro, šibam, Tara kliče....čao!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7836
7.3.2007 15:14:41   
tasha23
Torej ponovno sem tu: imam bolj malo časa zato lepo prosim če mi manjkajoče podatke pošljete na ZS, da ažuriram seznam in ga objavim in sicer:

POTREBUJEM URO ROJSTVA OD:
  • *lina*  in mamica81 ter LEA27-TUDI OSTALE PODATKE (težo ob rojstvu in dolžina)
  • piskot
  • mtina
  • lucika

Žal ne utegnem vsega prebrat, na hitro prelistam in velikokrat zgresim kaj pomembnega.

Še čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam pa mamicam.

Mi imamo tudi medvedke od Fisher price user posted image . Zdaj pa smo Gaelu naročili novo igračko:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7837
7.3.2007 15:35:01   
štorkljica
Jaz sem tut gnila že cel dan tak da Evik ne se sekirat.
Mala me je danes čisto spsihirala, nevem al je to od injekcije al kajuser posted image ...zdaj pa že hvalabogu 2 uri spi...jaz pa sem nekaj pojedla, drugače pa gnilimuser posted image

Se mi prav nič ne da, moram pa še cunje suhe pobrat, pa belo obesit, pa kuhinjo spucat, predvsem pa se k sebi spravit!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 7838
7.3.2007 15:38:25   
štorkljica
Sem pomotoma post poslaal...pa še to sem hotela:
Altati če se ti da...pliiiiiiis...bi mi poslala (lahko na ZS) recept od riževega narastka, sem namreč navdušenec nad tem sam ga pa že 5 let nisem jedla, ker mi ga nihče ni več speku, pa si ga bom zdaj sama sem se odločla. Pa še tko pribl. napiši kako se to nardi.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7839
7.3.2007 15:43:31   
altati
Maxica- jaz dajem Jaša že od 3-eh tednov naprej tudi čez dan spat v posteljo, v temo, v njegovo sobico. In spi tekom dneva (npr. daness ko dežuje in ne greva ven ) 4 x po eno uro ali še kaj več. Njegov ritem je tam 1,5 ure buden, 1 ura spanja in to se ponavlja do 17ur, ko ne gre več spat in ga dam ob 19.30 na nočno spanje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7840
7.3.2007 15:56:31   
mis
Najprej tole napišem, pol grem pa brat. Joj, spet moram mal zlit sem gor svoje pomisleke. Sej veste, naša Tina je tako navajena zaspat na balkonu v košari od vozička. Pa sej ne vedno, ampak večinoma pa, pa večinoma zaspi brez joka. Danes pa razmišljam, da ji bo košara kmalu premajhna. Kaj pa pol? Pa če je dež ko ne gremo ven? No in se odločim, da jo dam spat v posteljo. Dopoldan mi je včasih ratalo, popoldan še ne. In sem bila trdno odločena, da bo šlo. Dretje. Vzamem ven, dam še za jest, mi še drugo sprazni. Se smeji, jo nesem v stolček, pa se malo igrava... Tečka, pokonci je bila 2 uri, ok, zmatrana si. Jo esem v posteljo, spet tuli. Dude noče, joka, vedno bolj tuli... In tuli, solze malo tečejo, po nekem času zagrabi dudo, spet... Se tako malo pregovarjava, no potem zagrabi dudo, se počasi umiri in zaspi. Vse skupaj je trajalo 15 minut. Ni veliko, ampak jaz mam kar slab občutek, da je zdaj od utrujenosti ker je jokala zaspala, pa da bo čustveno problem, ker se bo spomnila, da jo je mami pustila jokat v posteljici... mah, mam slab filing. Samo drugače pa ne gre. Enkrat sva zvečer z možem vztrajala, da bi sama zaspala. Po 1 uri je. Pa ni tulila, samo 1 uro sva se matrala. Mal jasno tud tulila. Ampak od takrat mi je tud 1x ni blo treba nosit za zaspat. Jo zvečer položim v posteljo in zaspi. Čez dan pa kriza. Mah, slab filing mam. Sej pol ko bo nasmejana bo vse ok. Samo zdaj me pa ščipa...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7841
7.3.2007 16:35:45   
beki24
Mis- če je to, da se joka ko mora spat, največja škoda oz. po tvoje krivica, ki jo boš Tini v njenem življenju naredila, bo še vreduuser posted image - ne se sekirat!!
Otroci so ljudje tako kot mi- sej nam tudi ni zmeraj vse prav, kar drugi delajo z nami......to je del življenja!!
Pa Tina se tega ne bo spomnila, ve pa da jo imaš rada, neglede na vse!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7842
7.3.2007 16:55:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo, patronažna mi mau o GH povedala... v bistvu sm že vse zvedela iz članka od Lu... zdej sm lahk še mau podvprašanj dajala... čez en mesec bomo pa začeli s krompirjem, pol pa kuhan korenček,... vglavnem najprej kuhana zelenjava, vsaka vrsta ene 3-4 dni, pol pa druga... nato bomo uvajali sadje - najprej sok, potem doma pripravljeno kašico po enakem principu kot zelenjavo, nato pa lahk začnemo mau mešat... pr 7. mesecu tut kak riž, koruza (polenta)... pr 8. mesecu pa piščančje meso, 1x tedensko 1/4 rumenjaka, skuta, jogurt, žitarice z glutenom (pšenica, oves, rž, ječmen, proso)

Tu bi jaz dodala samo nekaj, z vsem ostalim se celo strinjamuser posted image , rumenjak ni potreben do 1.leta. Kot veste, je jajce en najhujši alergenov in pediatri zdaj že ugotavljajo, da ga do 1.leta ni potrebno vključevati v otrokovo prehrano (ravno tako kot svinjina, kravje mleko, govedina itd...).

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7843
7.3.2007 16:56:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Frrrr- na levi strani na ograjici- tista rumena zadeva- je zvezdica

mi imamo tudi to zvezdicouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7844
7.3.2007 18:16:31   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica- jaz dajem Jaša že od 3-eh tednov naprej tudi čez dan spat v posteljo, v temo, v njegovo sobico. In spi tekom dneva (npr. daness ko dežuje in ne greva ven ) 4 x po eno uro ali še kaj več. Njegov ritem je tam 1,5 ure buden, 1 ura spanja in to se ponavlja do 17ur, ko ne gre več spat in ga dam ob 19.30 na nočno spanje.

A res? No, vidiš, pol bomo pa še to varianto probal. Nekak si ga nisem upala dajati v posteljico, zaradi ljubega miru ponoči, ampak sem ugotovila, da najlepše pa res spi tam. Hvala.user posted image
Jaz pa pogrešam MUUUUUKI, pa Vavo, pa malo daljšo Pikabu, kar nekam ste se poskrile, babnce.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7845
7.3.2007 18:38:42   
frrrr
hvala beki in Evik za info o lučki

altati, men se tut zdi, da je 3x tedensko meso dovolj... rumenjak naj bi bil namest mesa... sicer pa preden bom vso zelenjavo in sadje uvedla, pa kombinacijo, bo mali zihr že 9 mesecev star... js sm bolj počasne sorte user posted image

tasha user posted image za mere in Gaelovo novo igračo

moci, vsega pač ne moremo vedet, če smo prvič mamice... pr tretjem, četrtem boš lahk že knjigo izdala user posted image

mis, js pr spreminjanju načina dnevnega spanja (prej samo na meni zaspal) začela dojenje leže na veliki postelji in ga prestavljala v posteljico... zdaj ga večkrat še na veliki pustim... vendar bom kmalu prešla samo na njegovo posteljico

berem in pišem in sm že več kot pol literske banjice sladoleda zravn zmazala user posted image no, vsaj bolje kot celo čokolado (zarad tamaučka mislim, za mojo rit je verjetno še mau slabš user posted image )

igrače - patronažna mi je rekla, da mu jih moram pol pospravit, da se jih ne bo prehitr naveličal... pa res opažam, da je tolk firbčen in ko ima  vsega dovolj (bi raziskoval preosatli del stanovanja) začne igrače metat okol in nobena ni prava

nočna hranjenja - hranjenje ob 5ih menda ne smem več k nočnemu štet user posted image torej ima naš 2, včasih 3 nočna hranjenja user posted image  

to je to... mogoče se še kaj javim... js tut pogrešam vavo, muki, daljšo Pikabu... babnce kr izginile... pridite nazaj!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7846
7.3.2007 19:02:26   
muki1
user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7847
7.3.2007 19:13:59   
štorkljica
Zdaj ko mam pa čas pa nevem kaj naj napišemuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7848
7.3.2007 19:17:15   
štorkljica
Pa seveda ko sem jaz tukaj ni nikogaruser posted image

Gremo Ajdo skopat pa spat dat...me zanima..al ve še vse vsak dan kopate? Mi se še vedno kopamo vsak dan, sam eni pravjo da to sploh več ni potrebno. Jaz sem mislila, da jo bom še do jeseni vsak dan, sploh poleti k je vroče pa to, pol pa verjetno vsak drug al tretji dan. Nevem....kaj pravte?

Neposredna povezava do sporočila: 7849
7.3.2007 19:19:13   
štorkljica
Pa čist sem se že nalezla tega vašega osrednjeslovenskega slenga, sam po vaše še pišem, prej sem vsaj približno slovensk pisala, zdaj pa nit približno več!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  312 313 [314] 315 316   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?