muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Muki, hello! lepo te je videti, res ...daj poleg slikice še kaj napiši, prosim!!!! Je zaključni račun narejen, poročila napisana??? , samo malo sem se pred davanjem otrok spat oglasila, da boste vedele, da smo okej. Pa nisem imela teksta. Zaključni tisti glavni je že, ja....zdaj še nekaj malo se igram, so me še eni prosili, naj jim naredim ( bivša direktorica, pa nisem mogla reč ne, to je v bistvu moj problem, ja....) Hmmm, drugače pa smo danes KONČNO dobili prvo pikico in še ROTARIX( zdravilo proti rota virusom ). Je mmalo pomjavkala, ni čisto brez piska prestala, glede na to, da je bila zelo zaspana, pa se je kar hrabro držala. Tehtamo celih 6010 g in smo dolgi 60,5 cm. Sem afkors malo zatežila, pa mi je rekla, da je to vredu. Le za Nežo mi je svetovala, naj jo še naslednji teden imam doma. Da se res Iva dokončno ,,k sebi spravi,,. Kopamo mi ne vsak dan, zadnje čase uvajamo skupno kopanje vseh treh babnic. Ponavadi se jaz z Nežo kopam, zdaj pa še Ivo ****nemo v veliko kad, pa čofotamo. Neži je uživancija, ko jo poliva z vodo, pa baje se je dobro z dojenčkom kopat, da čuti mamino toplino, ima stik s kožo.... ne vem kje sem to brala, je pa bilo tak fajn napisano, da sem kar zagrabila. Smo pač goleci takrat. Neža pa se res kopa skoraj vsak dan...mogoče dvakrat mesečno izpustimo, drugače pa res vsak dan. Brez dodatkov, kar v vodici, pa malo pomilimo podplatke, vrat, rito.... Bom probala še to varianto z oljem, za obe. ALTATI, KATERO ZNAMKO, PROSIM? Hmm, kaj še..... vsem ki trpijo ob nočnem prebujanju jaz nimam drugega nasveta, kot to, da jih vzamete k sebi. Mi spimo kot polheki. Ko se Iva zbudi, ji samo počim joško v usta in takoj spimo nazaj, tak da sploh nimam pojma, kolikokrat se zbudi....niti to ne smatram, da smo vstali, ker v bistvu ne vstanemo. Zelo ugodno, seveda pa seveda obstaja možnost, da bo precrkljana, ja.... ampak s tem se bomo potem bodli...v srednji šoli . Spanje podnevi. Jaz sem ves čas zasledovala teorijo, da mora čez dan biti normalna dnevna svetloba in dnevni hrup. V vozičku ni panke, če pa smo doma, pa jo zadnje čase raje odnesem v spalnico - spi dlje, bolj mirno. Bi probala tudi v temi, samo se bojim, da se potem odvadi pri svetlem zaspat: ALTATI in ostale, replika prosim. Grem še nekaj napisat, pa se vrnem čez kakšno uro, če se bo keri čvekovalo . AMAZONA IZDAJALKA. Kaj se prilagajaš...guči nekšo mater