|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.3.2007 8:34:17   
altati
Lu-pozdravite se! Očitno ste se res od nas nalezli!
Vsem eno mokro dobro jutro, jaz sem se danes odločila za 'delovno akcijo' (beri pospravljanje, čiščenje, pomivanje.....).....
se javim kasneje!
Pikabu-niti približno še nisi nadoknadilauser posted image ....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7801
7.3.2007 8:35:25   
moci
dobro jutro,
samo pojamram:
mi imamo grozne noči, zbuja se najprej na 3 potem proti jutru pa na 1 urouser posted image user posted image user posted image user posted image . jaz sem fuč, hrbet mi bo ven vrglo, se sploh ne morem več sklanjat, glavo si kleče umivamuser posted image bolijo me vsi sklepi na levi polovici telesa in samo upam, da bo koleno zdržalo, ker sem bila že 3x na berglah pa zdaj spet nekaj škrta notri pa boli ko user posted image .
kolikor spremljam vsi vaši user posted image spijo dlje kot zoja. mogoče kakšen nasvet? jaz ne vem več kaj bi.
čez dan pa tukaj vriskauser posted image mami jo pa sam butasto gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7802
7.3.2007 8:54:52   
Arabela
Naša tudi ni nič kaj bolj spala, čeprav smo imeli odprto okno... ampak zrak je bil boljši, ni nam bilo tako vroče, a mala se je vseeno zbujala na uro in pol...user posted image user posted image user posted image
Ampak jaz sem se prav navadila že na to in nisem nič utrujena... no vsaj zjutraj ne, me pa ob osmih zvečer pobere user posted image

Lu, držim pesti da se čimprej pozdravite..
Moci, drži se, vem kako ti je,
jaz sem mojo dala k meni v posteljo spat ker nisem več imela moči se toliko vstajat,,, zdaj pa jo kar v spanju podojim..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7803
7.3.2007 9:10:55   
moci
sem tud jaz to naredila... pa bi jo skoraj poležala, ker sem zaspalauser posted image
če jo pustim po dojenju pri sebi, me pa vso popraska in nobena ne spi. ona rabi ogroooomno prostora. po novem se v svoji postelji obrača počez in noge moli skozi ograjicouser posted image

čakaj, bom prilepila dokaz:
user posted image

arabela, a potem ni lačna? saj katarina pa že gosto hrano je,ane? ker jaz sem ravnokar mojega poslala po nočno formulo. jo bom poskusla nafilat. včeraj sem ji dala bebi riž, ji je bil ful všeč, samo mogoče je premal pojedla pa nisem ji upala prepozno dat, če bi blo kaj narobe, že tko je vsa pikastauser posted image

lu, mislim nate, pozdavite se

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7804
7.3.2007 9:16:00   
beki24
Frrrr- zvezdica je od Tomy-a, pa imajo jih v BC, ker sem bila včeraj tam in jo je ena ravno kupila- taka rumena je v rumeni škatli!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7805
7.3.2007 9:24:30   
beki24
Moci- Tinkara poje 100ml riža, pa ne spi nič dlje!! Tako da na to se ne zanašaj!! Mogoče se pa ful hitro prebaviuser posted image  Samo midve zdaj zvečer jeva riža zato, ker mleka nočeuser posted image - pa mi nobeden ne bo rekel, da ne je zato ker ni lačna, potem pa 100ml riža(zmešanega z mlekom) poje!

kar se spanja tiče- jst jo dam potem, ko se zbudi in se naje, k sebi v posteljo( 3.30-4.30h). Danes me je v sanjah napadla ena žuželka in sem zamahnila proti njej- in udarila Tinkaro, ki je zraven spalauser posted image - no sej sploh porajtala ni, ker je spala, potem sem se pa še tako fino na roko vlegla in si jo poležala, da je skoraj čutila nisemuser posted image

ja, jst imam oblogo za posteljico okoli, da mi ne plza v rešetkeuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7806
7.3.2007 9:29:30   
@lina
Dobro jutro!

Zdajle sem Delo prebrala in našla članek, ki verjetno razlaga včerajšnje sirene  ki jih je slišala Pikabu. En voznik je izsilil voznico, ki je user posted image  v 22. tednu. Upam, da je vse v redu z njo!

Lu, pozdravite se. NAša dva tudi kašljata, ampak imata virozo...

Moci, jaz imam tudi Matjaža od prvega dojenja (tam okoli 2h) pri sebi na postelji. Pa čeprav na manjšem placu se vseeno bolj naspim kot da bi vstajala... A tako nemirno spi, ko praviš da te vso popraska?

Maxica, glede postelje sem tudi sama pogruntala, da lepše in včasih dalj časa spi kot v vozičku... Pa mu postelja nič ne bremeni ritma, ker pustim spalnico svetlo čez dan, ne delam teme...Ponoči je pa temno in takrat se ve, da mora prvo rundo spat 6 uruser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7807
7.3.2007 9:38:28   
moci
ne praska nalašč. ko je zbujena.
fino berem, ja. prvo dojenje ob 4h pa ob 3h... pri nas pa ob 11h, če gre ob 8h spat. pol pa spet ob 2h, pol pa kar naprej, sploh ne gledam več na urouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7808
7.3.2007 9:46:38   
moci
o od sončka smo jogi dobil. mogoče bo pa zdej spala user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7809
7.3.2007 9:54:20   
Maxica
Dobro jutro. Mi smo kar fino spali. Prvič sva jedla ob petih, pol pa ob osmih. Kar super, bi lahko rekla.
@lina, a veš, da bom tudi jaz kar tako probala, da mu pustim svetlo čez dan, da bo vedel, da je dan, pa da je vseeno v svoji posteljici. Upam, da bo.user posted image
Borovnička in Tjaš, čestitke, mal zamujam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Frrrr, uspešno učenje, upam, da nisi ob knjigah zaspala. user posted image  Faca si.user posted image
Amazona, bravo za pridno punčko, ki je tako potrpežljivo prestala cepljenje. Pa bravo za mere.user posted image
Lučko imamo mi kar na vrtiljaku, od Fisher Price, bom probala link najti. Se pa tudi taki oblački odslikavajo na strop.
Lu, joj, ubogi, res se mi smilite. Upam, da boste čimprej čimprej boljše.user posted image user posted image user posted image
Moci, ne da bi te strašila, ampak možev bratranec si je na tak način, kot leži vaša Zoja, nogico zlomil, ker se je zataknil med tiste palice in potem vlekel ven. Tako da jaz sem že Maxu dajala tam nekje, kjer je konec tistega varovala za posteljico (čeprav je pri tebi na sliki ne vidim, mislim tisto, da se z glavico direkt ne buta v posteljicouser posted image ), no, v glavnem, Maxu sem dala kar eno tako dolgo blazino med te špranje, da mu nogica res ni mogla vmes. Lana pa zdaj itak dajem v spalno vrečo, ki je pa itak zakon.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7810
7.3.2007 9:56:19   
Maxica
Evo, tak je naš:
user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7811
7.3.2007 10:08:02   
mis
Dober dan!

Nisem imela časa se javit. Je dež, pa sem se mal lotila kuhanja, pa rihtanja po stanovanju. Župca se kuha, kvas vzhaja, da bom zamesila kruh, mala spi svojo prvo rundo, obesila eno žehto, posodo pomila... Pa klepetala po telefonu...user posted image

Naša noč v bistvu super. Od 9h-2h, potem pa ob pol šestih, pol sedmih sem jo dala k sebi in sva spali skoraj do 8h. Mami naspanauser posted image

Moci, jaz sem včeraj probala dat Novalac, samo da bi vidla če sploh hoče, pa ni nič potegnila. Zdej pa ne vem. Sem ga odprla, pa piše ko odpreš porabit v treh tednih, sicer ma pa dolg rok trajanja. Jaz bi to porabila potem, ko ji bom kuhala kakšen gres ali kaj podobnega pa bi delala s tem mlekom. Ali mam lahko mal dlje zadevo odprto?

Pri nas dež, danes ne bo nič vozičkanja. Mogoče gremo pa jutri res v Celje v shoping.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7812
7.3.2007 10:27:03   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ne praska nalašč. ko je zbujena.
fino berem, ja. prvo dojenje ob 4h pa ob 3h... pri nas pa ob 11h, če gre ob 8h spat. pol pa spet ob 2h, pol pa kar naprej, sploh ne gledam več na urouser posted image

Tinkara je ob 19ih-19.30, potem gre ob 20.00 spat- ob 23ih jo jaz dvignem in napol v spanju poje kolikor pač hoče in potem ji še ene 1x ali2x dudo popravim ( to ni čisto vsak dan) potem jeva okoli 4.oo in spi do 8ih, 8.30 zjutraj

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7813
7.3.2007 10:28:22   
moci
maxica, kakšno varovalo to? a to je tista pena okrog? jaz sem pa mislila, da je to bolj okrasuser posted image
grozna mama. spet me čaka šoping. sem jih že gledala pa se mi je breze veze zdel 5 jurjev dat za okraske, rajš kaj drugega kupim...
mi smo včeraj kupili prenosno posteljo, ta teden gremo še po nahrbtnik, un od altatiuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7814
7.3.2007 10:29:05   
moci
beki, a ti dam lahko zojo na tečaj spanjauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7815
7.3.2007 10:31:14   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, kakšno varovalo to? a to je tista pena okrog? jaz sem pa mislila, da je to bolj okrasuser posted image
grozna mama. spet me čaka šoping. sem jih že gledala pa se mi je breze veze zdel 5 jurjev dat za okraske, rajš kaj drugega kupim...
mi smo včeraj kupili prenosno posteljo, ta teden gremo še po nahrbtnik, un od altatiuser posted image

user posted image

Nekaj takega, na primer. To sem jaz kar v kompletu kupila, s kovtrčkom in prevlekami. Brez ga pa res ne bi upala imeti, ker se mi skoz rine z nogami naprej in je kmalu z glavo čisto na koncu posteljice. Ni zgolj okras.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7816
7.3.2007 11:11:24   
mis
ja jaz mam tud to varovalo. iz zibka trgovine. moci, ko prideš na stran od rr je link do te trgovine. po novem imajo tudi spletno trgovino. jaz bom pa svoje slikala pa ti gor prpopam. mad dva kompleta. zdej mam zelene miške, pa ene rumene tigrčke še, pa pol vse zamenam. do zdaj sem 1x menjala, zdej me čaka še druga menjava.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7817
7.3.2007 11:29:31   
Evik
Monica - ne velja, midve že veva kolk sva stari, ajd izkaljaj svoja leta na zs pa da se pomerimo...

moci - pri meni je tudi pogosto zbujanje ponoči zadnje ase, sem kar neprespana. prva runda je sicer cca 5 ur - ampak to je tista od 7 do polnoči, potem pa je bilo danes spet ob enih potem ob štirih, etih, šestih, potem pa na dve uri. skoz me skrbi, da mam premalo mleka... ampak bom počakala do pesiatra v torek, čeprav me ponavadi spravi v slabo voljo - pesiatra, sem se sicer zatipkala ampak bo kar držalo...
aja pa sem poskusila z odprtim oknom...

miš - nekaj i ni jastno - ze ene stvari praviš, koliko mleka imaš, z druge ji pa poskušaš umetno podturit???

no no še vedno zbiram ideje za darilo za god - lučko, vrtiljak, morda lok, ki ga bom lahko uporabila tudi za voziček pa za v avto pa za sedež za doma... se tudi odločam, ker ne vem če je vrtiljak še aktualen...
uuu maxica ampak ta je full lep pa full drag pa mislim da na baterija???

hmmm mogoče bi mu morala ponoči večkrat dudo dat? samo ko sem sama tako zaspana, da ne znam presodit, pol ga dam pa kar na joško  in se spreminjam v dudo..
no zdaj sem vse povedala,
upam da bom še kaj utegnila danes naredit
frrr - za tvojo radovednost - vsa "uprava" našega društva, sem o njem govorila a ne, bo z otroki - jaz za zgled, potem smo sprejeli še novo članico ima otroka dva tedna pred mano, pa še ena ga čaka maja in zadnja sem zvedela pred dvema dnevoma - z njo sva pa od samega začetka skupaj... bo imela septembea

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7818
7.3.2007 11:46:46   
moci
evik, mi imamo vrtiljak, pa je zdej ne navdušuje več tako kot prej. ker se prej okrog obrne, preden se vrtiljak odvrtiuser posted image
lučke pa nimamo...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7819
7.3.2007 11:46:55   
mis
evik, takole je. jaz imam spet več mleka. res se je ponudba povečala, vmes sem imela kar krizo. in tudi zdajle mala že dve noči lepše spi. mi pa vsak obrok sprazni obe strani. tudi zvečer. pa sem mislila ji po dojenju dat probat še mal, da bi mogoče dlje spala, pa noče. zdej je pa itak že bolš. sej po svoje sem vesela da noče. morm se potrudit z dojenjem. pa to je res najbolš pa zdravo in vse. sem pa probala ker mi je tudi pediater svetoval tako.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7820
7.3.2007 11:49:27   
moci
kaj pa igračke za kopanje? al je to še prekmalu?

greva mive mal ven, pod oblakeuser posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7821
7.3.2007 12:31:33   
frrrr
predajam pokal Arabeli... sm samo prvi unit naredila od petnajstih in se šla stiskat k Jaši user posted image

no, danes je pa že veliiiko dogajalo... sva šla zjutraj na sprehod do papirnice (markerje in barvne kartone sva kupila, ker mi mau smrdi poslovna angleščina in ne vem kk bi si učenje besed drugače približala)... vmes naju je pediatrinja klicala in se napovedala za čez 1 uro... šibala domov in poskušala Jašo uspavat, ker na sprehodu še ni bil čist za akcijo... no, pa jo je počakal in se vmes igral, mau debatiral z njo... zadnjih 5 minut sm mogla pa stat ob mizi, drgač je tečkal... no, zdej je pa padel v komo... sm ga hotla še priklopit, pa ni imel moči, je kr zaspal user posted image

evo, patronažna mi mau o GH povedala... v bistvu sm že vse zvedela iz članka od Lu... zdej sm lahk še mau podvprašanj dajala... čez en mesec bomo pa začeli s krompirjem, pol pa kuhan korenček,... vglavnem najprej kuhana zelenjava, vsaka vrsta ene 3-4 dni, pol pa druga... nato bomo uvajali sadje - najprej sok, potem doma pripravljeno kašico po enakem principu kot zelenjavo, nato pa lahk začnemo mau mešat... pr 7. mesecu tut kak riž, koruza (polenta)... pr 8. mesecu pa piščančje meso, 1x tedensko 1/4 rumenjaka, skuta, jogurt, žitarice z glutenom (pšenica, oves, rž, ječmen, proso)

Lu, kaj ste to fasali? si preveč z altati virtualno klepetala? dejte se čimprej spedenat, da boš lahk z nami kakšno debato vžgala...

Arabela, js sm ravno včer na rolerje pomislila... lani sm samo 3x rolala, ker so mi vsi težili, da ne smem... včeraj sm začela tuhtat ali bi mogoče voziček zamenjali za takšnega z bremzo na ročaju user posted image no, za začetek bom izkoristila vikend in moža+Jašo lovila z rolerji... pol lahk pa mau zamenjamo, pa mož naju lovi user posted image

moci, se zbuja za jest al kr tk? čez dan si uštimaj varstvo, da se spočiješ. varuh/varuška nej pa Zojo orng opazuje in potučka, ko bo kazala znake zaspanosti... mala se bo čez dan naspala in imela tut bolj mirno noč, mamica bo pa mau energije nabrala. aja, pa fant te more fajn zmasirat, mogoče si kakšno kopel privoščiš. če hoče pa jest, pa ne vem??? adaptirano mleko? za GH še kak mesec počakajta... ma, ne vem...
pr postelji, se ti pa mogoče splača kakšno ograjico (bombažno) nardit... se kupijo, pa tut zimprovizirat se dajo... da ne bo akšne nesreče...
drgač pr nas tut prvo dojenje okol 23ih, pol pa ob 2.,... sm se že navadla

beki - hvala, za lučko sm na netu šopingirala in nism našla bom po firmi iskala...
kk ti kličeš vašo Tinkaro - Tincy... je to tinči, tinki, tinci? sm dans na sprehodu gruntala user posted image

Evik - pesiater user posted image user posted image  
drgač se mi je pa zdelo, da si govorila o društvu ja user posted image   imate pravi baby boom user posted image
js nameravam Jaši kupit lučko... pomoje je bolje kot vrtiljak... kmalu se bo začel se kobacat po postelji in bi se po vrtiljaku obešal user posted image igračke za kopanje (predlog moci) mi je odlična ideja, ker jih bo verjetno začel uporabljat, ko bo sedel (pr 6ih meecih) - kakšne račke, pa polno didaktičnih igrač imajo(kot mlin, pumpice za vodo....), mogoče kakšna vodna knjiga,...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7822
7.3.2007 12:32:31   
frrrr
2x enak post poslalo... še sreča, da se ga je dalo še uredit user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7823
7.3.2007 12:37:47   
beki24
kk ti kličeš vašo Tinkaro - Tincy... je to tinči,
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sej je ne kličem tako- samo Tinkara se mi ne da pisat, drugač bi blo pa Tinčiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7824
7.3.2007 13:26:29   
beki24
moci- tako izgleda naša posteljica

user posted image

Frrrr- na levi strani na ograjici- tista rumena zadeva- je zvezdica

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?