frrrr
|
predajam pokal Arabeli... sm samo prvi unit naredila od petnajstih in se šla stiskat k Jaši no, danes je pa že veliiiko dogajalo... sva šla zjutraj na sprehod do papirnice (markerje in barvne kartone sva kupila, ker mi mau smrdi poslovna angleščina in ne vem kk bi si učenje besed drugače približala)... vmes naju je pediatrinja klicala in se napovedala za čez 1 uro... šibala domov in poskušala Jašo uspavat, ker na sprehodu še ni bil čist za akcijo... no, pa jo je počakal in se vmes igral, mau debatiral z njo... zadnjih 5 minut sm mogla pa stat ob mizi, drgač je tečkal... no, zdej je pa padel v komo... sm ga hotla še priklopit, pa ni imel moči, je kr zaspal evo, patronažna mi mau o GH povedala... v bistvu sm že vse zvedela iz članka od Lu... zdej sm lahk še mau podvprašanj dajala... čez en mesec bomo pa začeli s krompirjem, pol pa kuhan korenček,... vglavnem najprej kuhana zelenjava, vsaka vrsta ene 3-4 dni, pol pa druga... nato bomo uvajali sadje - najprej sok, potem doma pripravljeno kašico po enakem principu kot zelenjavo, nato pa lahk začnemo mau mešat... pr 7. mesecu tut kak riž, koruza (polenta)... pr 8. mesecu pa piščančje meso, 1x tedensko 1/4 rumenjaka, skuta, jogurt, žitarice z glutenom (pšenica, oves, rž, ječmen, proso) Lu, kaj ste to fasali? si preveč z altati virtualno klepetala? dejte se čimprej spedenat, da boš lahk z nami kakšno debato vžgala... Arabela, js sm ravno včer na rolerje pomislila... lani sm samo 3x rolala, ker so mi vsi težili, da ne smem... včeraj sm začela tuhtat ali bi mogoče voziček zamenjali za takšnega z bremzo na ročaju no, za začetek bom izkoristila vikend in moža+Jašo lovila z rolerji... pol lahk pa mau zamenjamo, pa mož naju lovi moci, se zbuja za jest al kr tk? čez dan si uštimaj varstvo, da se spočiješ. varuh/varuška nej pa Zojo orng opazuje in potučka, ko bo kazala znake zaspanosti... mala se bo čez dan naspala in imela tut bolj mirno noč, mamica bo pa mau energije nabrala. aja, pa fant te more fajn zmasirat, mogoče si kakšno kopel privoščiš. če hoče pa jest, pa ne vem??? adaptirano mleko? za GH še kak mesec počakajta... ma, ne vem... pr postelji, se ti pa mogoče splača kakšno ograjico (bombažno) nardit... se kupijo, pa tut zimprovizirat se dajo... da ne bo akšne nesreče... drgač pr nas tut prvo dojenje okol 23ih, pol pa ob 2.,... sm se že navadla beki - hvala, za lučko sm na netu šopingirala in nism našla bom po firmi iskala... kk ti kličeš vašo Tinkaro - Tincy... je to tinči, tinki, tinci? sm dans na sprehodu gruntala Evik - pesiater drgač se mi je pa zdelo, da si govorila o društvu ja imate pravi baby boom js nameravam Jaši kupit lučko... pomoje je bolje kot vrtiljak... kmalu se bo začel se kobacat po postelji in bi se po vrtiljaku obešal igračke za kopanje (predlog moci) mi je odlična ideja, ker jih bo verjetno začel uporabljat, ko bo sedel (pr 6ih meecih) - kakšne račke, pa polno didaktičnih igrač imajo(kot mlin, pumpice za vodo....), mogoče kakšna vodna knjiga,...
|