|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.3.2007 20:47:51   
Evik
hmm zanimivo - se mnapisala na novo sporočilo pa ga je vseeno požrlo. no zdaj naj vas pa firbec matrauser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7776
6.3.2007 20:49:31   
Evik
nanica mene pa zanima kolk si stara? saj vem da se to ne sprašuje, ampak ko si pa sama napisala - ker me zanima, če je katera bližje k meni po letih, tuki gor so vse same najstniceuser posted image lohk pa na zs pošlješuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7777
6.3.2007 20:50:46   
LEA27
user posted image OJLA DA SE ŠE JAZ MALO JAVIM-NAŠA PIKICA JE VČERAJ DOBLA ZOBEKA!!!V ČETREK PA IMAMO DRUGO CEPLJENJE-MALO ME JE STRAH KAK BO!!ME PA ZANIMA KOLKO  JE ZRASTLA IN SE  ZREDILA!

LP VSEM SKUPAJuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7778
6.3.2007 20:56:34   
Evik
oj, odločam se da bi kupila tisti vrtljiak za nad posteljo, pa sem zdajle še uno lučko, ki odslikava po steni vidla - zvezdico zaspanko - kaj priporočate. pa do katere starosti imajo radi vrtijak?
v bistvu naj bi to dobil za darilo za god...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7779
6.3.2007 21:00:27   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

oj, odločam se da bi kupila tisti vrtljiak za nad posteljo, pa sem zdajle še uno lučko, ki odslikava po steni vidla - zvezdico zaspanko - kaj priporočate. pa do katere starosti imajo radi vrtijak?
v bistvu naj bi to dobil za darilo za god...

mi imamo oboje - vrtiljak zdaj že nima več funkcije "hipnoze" pred spanjem, ampak "kako čimprej ujeti čebelico, ki se vrti". Res pa je, da našemu starejšemu lučka ni bila kaj preveč mar - vendar za to krivim naše malo visoke strope, pa ni prišlo do izraza. Na tvojem mestu bi verjetno kupila lučko.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7780
6.3.2007 21:02:09   
@lina
LEA27, bravo za zobka...zdaj pa že lahko šaltate na meso!user posted image user posted image user posted image  
(seveda se hecam!)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7781
6.3.2007 21:05:32   
mis
Tudi jaz se javljam predno grem v Mižo mojo Tino pogledat kako se igrauser posted image

Prejle sem se odločila, da ji samo za probat dam mleko Novalac. Naštimam 30ml (vse skupaj nič). Ob sedmih sem ji dala za jest, ob osmih sem probala Novalac. Ja pa jade. Ni nč potegnila. Mal se je igrala s cuclom, pol začela pa težit. Pol sem ji pa v spalnici predno jo dam v posteljo dala še drugo joško in je vse spraznila. Nč ne bo. Bom pa vidla kako bo danes ker sem jo res ornk nafutrala.

Se je pa zgodil še en čudež. Dam jo v posteljo, ona roke v usta. Jih dam ven, zajamra, dam dudo. In sem glih jo prišla pogledat v spalnico, ko je vrgla ven dudo, pa še ni spala. Pol je hotla neki roke v usta, pa ni. Pa mal miga v postelji, se umiri, pridem čez minuto in spi. Brez DUDE!user posted image  Bravo bravo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 7782
6.3.2007 21:40:44   
mis
Hej punce! Kje se skrivate? Smo skor na konc strani padle. Kaj se pa to prav? a oktobrke popuščajo?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7783
6.3.2007 21:47:04   
Pikabu
Jaz sem tukaj, pa grem spat. Sem uničena.... Sploh ne vem, od česa sem tako utrujena. Upam, da Maks ponovi prejšnjo noč. Ema je šla pa v ta veliko posteljo spat, pa kar od atija kovter je vzela, ker atija ni in je bila tako navdušena, da sem jo samo gledala. Me prav zanima, kako bo spala.

Lepe sanje vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7784
6.3.2007 21:59:23   
beki24
čer!

Evik- mi imamo vrtiljak in zvezdico- pa vključim oboje- vrtiljak rada gleda, ker se vrti- muzika pa dalj časa igra na zvezdiciuser posted image  ( vrtiljak imam tisti, ki ga navijaš, da igra!) Drugače se mi pa zdi, da še ni opazila, da po stropu nekaj plešeuser posted image , ima raje vrtiljak!!

GH- tiste, ki dajete kašice- a ste to dale kar tako eno žličko za probat ali več, ali ste prej začele z jabolčnim/korenčkovim sokom in potem šele kašice??

Jst tudi danes Eurčke zapravljala (Muller, BC, DM, H&M)!
Pa prijateljica mi je danes povedala, da bo imelauser posted image  ( je zvedela 1 teden pred PDP, ker se je G zarekeluser posted image -), no pa je ful vesela, ker si je res močno želela punčko!! Jst sm pa zanjo vesela, pa Tinkara bo imela še eno prijateljico večuser posted image
Zdej pa svojmu ne sme povedat, ker on ni hotel vedetuser posted image , pa skrit bo mogla cunje, ki sem ji jih jst potem danes kupila- seveda rozauser posted image ! Drugače smo pa njo mi izbrali za botrico naši Tincy- če bomo do krsta prišliuser posted image , pa je že danes kar nekaj našo pupo razvajala s cunjamiuser posted image , sem jo vprašala, od kdaj je tolk radodarnauser posted image ( pa je rekla, da bo njej kupila, ker svoji ne sme)- ja, bomo šle še na kakšno kavouser posted image

Pikabu- WB- sem te pogrešala, sej vem, da je bil to tvoj namen, da ti povemo, da te pogrešamouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 7785
6.3.2007 22:21:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
Pikabu- WB- sem te pogrešala, sej vem, da je bil to tvoj namen, da ti povemo, da te pogrešamouser posted image

Na, pa si me spregledala. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 7786
6.3.2007 22:22:28   
Pikabu
Zdaj grem pa res spat, ker je tudi Ema končno zaspala.

Lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7787
6.3.2007 22:41:08   
Maxica
Oj oj, sem rekla, da se vam še malo oglasim, preden grem v mižule.
Danes popoldne smo šli malo od doma. Maxa in Lana sva z možem peljala k njegovim staršem, midva pa po sto letih šla sama v shoping. Sem si morala prav za dušo mal v miru nabaviti en parfum, pa ene črne hlače, pa hladilnik sva morala napolnit, tako da, res, prav pasalo je tako iti, malo v miru, ne da gledaš, kdaj se ti bo user posted image  začel jokcat, pa kam ti je ta velik ušel ipd.
Danes mi je uspel tudi velik podvig. Mož je delal, jaz sem pa oba peljala v ta veliko posteljo. Lana sem priklopila, Max je ta čas zaspal, potem še Lan, ki sem ga pa potem kar v njegovo posteljico preložila in je spal celo uro. Tako da sem zdaj sklenila, da ga bom tudi kar čez dan dajala spati v njegovo posteljico. Upam samo, da mu to ne zmrka nočnega ritma. Ker sem ugotovila, da je pravi tečko, ker enostavno ni naspan. Max spi dve uri popoldne, če pa pogledam Lana, po moje da nima dveh ur spanca v celem dnevu, edino, če gremo kam z vozičkom. Če smo pa doma, pa gotovo ne. Groza. Zato pa res ne more biti dobrovoljček. Tako da bomo videli, če nam uspe ta način.
Kolk pa vaši še kaj polivajo? Lan je spet ful začel. Pa se mi zdi, da je bil en čas že mir, da ni čisto nič pobruhal, ko je podiral kupčke, sedaj so pa vsakič celi zemljevidi, ko ga podere.user posted image
Pikabu, lepo te je spet brati. In ja, think pink.user posted image
Toliko zaenkrat, pa nehajte stavkat, pišite, pišite, pišite vendarle kaj.user posted image  Lahko noč.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7788
6.3.2007 22:48:14   
mis
Maxica, tudi Tina je tečka če ni naspana. spi cca 4 do 5 ur podnevi. Poliva pa tudi spet več. Ampak jaz sem mislila da polivajo zato, ker se preveč najejo, pa je pediater rekel da če polije še ni nujno, da je sita. Polije ko kupček podre in gre zraven ven. Pomoje naša spet prehitro je in je več zraka in več polije. Ker se mi zdi da so moje mlekarne spet bolj polne (povečala se je ponudbazaradi večjega povpraševanja) in ful šprica ven in pol mora revčka hitr jest.

Nočko!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7789
7.3.2007 0:49:50   
Anonimen
amazona user posted image user posted image  tvoji user posted image  ker ni nič jokala na cepljenju. Mi smo bili tudi isti dan pikani, pa je naša user posted image user posted image user posted image  kot dež. Se mi je revica tako smilila, da ne morem povedat. Zgleda, da ji osebje v posvetovalnici ni glih najbolj simpatično, je jokala že pred pikanjem... potem je pa med. sestra rekla, češ zdaj boš pa imela razlog za jokanje in je zapičila tisto iglo not... da je še mene kar malo zabolelo... mala pa seveda v grozen jok. 

Me je pa doktor vprašal, če se še samo dojimo. Sem mu povedala, da sem začela dajat sadno kašico tri dni nazaj po eno žličko opoldne (po nasvetu patronažne, ki me je obiskala prejšnji teden - samo tega mu nisem povedala), pa me je samo strogo pogledal in rekel da pred 5. mesecem nič. (Pa saj bomo čez dva tedna že pet).

nanica & Evik, ko sta nekaj svoja leta omenjali, naj vama povem, da sem jaz vedno rekla, da me bo otrok klical stara mama user posted image ... sedaj pa iskreno upam, da me ne bouser posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 7790
7.3.2007 0:55:35   
Anonimen
tasha - sem podatke napisala, samo ne vem na kateri strani. Če želiš, ti pošljem na ZS, da ne boš iskala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7791
7.3.2007 4:44:49   
frrrr
bejbike, js naspana user posted image zdej vas preberem in odgovorim, pol pa učenje - če bo ratalo in ne bo postelja preveč zadišala user posted image sm se stuširala kr medtem, ko je očka Jašo pedenal, pol pa hranjenje in sva oba zaspala... malega sem pb 24ih prestavila v njegovo posteljo (po 1. hranjenju)... za 2. se je odločil pa šele ob 3:45, ko sm js že po stanovanju strašila in perilo obešala... priden fantiček... če bo tko do konca naslednjega tedna, pa ne bom imela opravičila, vkolikor ne bom šla na izpita user posted image user posted image

_andreja_
, imate pa pravega malega smejkota user posted image

amazona, user posted image za mere in pridnost pri cepljenju
mi imamo jutri, pa sm se tut verjetno uštela... moje napovedi 7300g in 65cm... se mi zdi, da se bolj Maxicinim napovedim za Lana nahajamo (7100g in 66cm)... bomo videli....

borovnicka in Tjaš - čestitke za 5 mesecev z rahlo zamudo! user posted image

nanica, js si oprtam Jašo v kengerujčka in imam filing, da sm noseča user posted image
no, zaenkrat še ne pogrešam nosečniškega trebuščka... če bo vse po planih, bom v tadrugo noseča enkrat v letu 2010, mogoče 2009

piskot, js sm iskala frizerja po LJ, ker drgač sm vedno k Stevotu za model hodila... sm se na podlagi vizitke odločila - ena je bla taka staromodna in sm rekla, da me bodo zihr na mamiko postrigli user posted image - tadruga pa moderna izvedba in mislim, da sm se kr prav odločila... ima tvoja frizerka kakšna izobraževanja? drgač pač ti slogi striženja mau zastarajo in te prej kot slej začne strič na mamiko

Evik - kolkr sm fibčna, bom še izbrskala tvoje sporočilo user posted image aja, že 2 dni se prehranjujem po tvojem načelu domišljije - v ponedeljek krompirjevi svaljki, včeraj mlečni riž za predjed, glavno jed in sladico, ki jo pojem kakšno urco ali dve kasneje  user posted image

LEA27  - user posted image za prvi zob vaše male pike... v četrtek nas je kr nekaj pri pediatru za 2. cepljenje naročenih - bomo lahk v merah tekmovale user posted image še bolje v tem, kateri user posted image je manj/več jokal user posted image

lučka za pri postelji... o kakšni to govorite... a te se na otip prižgejo? Evik, kako odslikava? Beki, si ti o takšni govorila, ki jo na otip prižgeš? js bi namreč imela takšno, pa je v BC ne najdem... v kateri drugi trgovini še nism prek neta naročevala.... če bo treba bom pač šla v trgovno user posted image

mis, user posted image za spanje!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 7792
7.3.2007 4:45:30   
frrrr
hihi, nobena ni vmes kaj napisala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image kk je to fajn, ko sm bla čez celo pisanje na tekočem user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7793
7.3.2007 4:45:56   
frrrr
aja, še DOBRO JUTROOOOOOOOOOooooooooooo!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7794
7.3.2007 4:46:20   
frrrr
in PRVAaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7795
7.3.2007 7:22:50   
Arabela
Dobro jutro!
Pri nas še (že) sije sonček in 10st... juhuhu za pomlad user posted image user posted image user posted image

Bejki, jaz malecki nisem dajala sokeca, ker noče piti, sem ji pa sam doma in ji še delam kašice, pa naredim bolj redko tako da dobi nekaj tekočine... Sem ji pa dala probat tudi kupljene kašice, pa so sadne še kar ukusne, zelenjavne pa bljak... sem kar stran vrgla in raje sama kuham...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7796
7.3.2007 7:31:12   
Arabela
Pogrešanje trebuha in brcanja priznam da je bila nosečnost čudovito doživetje, ampak meni se je vse skupaj na koncu malce vleklo... pa ker sem imela mirovanje sem močno pogrešala pohode, sprehode, kolesarjenje, rolanje.. nič nisem smela.. in zdaj mi je tako fajn ko vse to počnem skupaj s Katarino... (no ne glih rolanje in kolesarjenje še ne).. pa tako sem fajn spet fit, na koncu noseačnosti sem bila že prava bunka, sod, krogla..user posted image
Ampak saeveda sem se rada vsemu temu odpovedala samo  zaradi moje ljube hčerkice..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7797
7.3.2007 7:42:56   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kasneje še podrobneje napišem glede GH, kaj smo se menili s sestro in pediatrinjo...a ste vedli, da se breskve sploh ne proporočajo ker so kao najbolj pogosti alergeni?

Alergena je koža breskve. Naša rebeka je tud pikasta po breskvi in marelici, če ji pa daš kožo stran je pa dobr.

Arabela jst tud po paparici delam, pa so notri že zgodaj omenjeni tropski sadeži user posted image , ampak bom jst še mal počakala.

Tropski sadeži kot so banana, avokado in papaja, ne pa citrusi, čeprav omenja pomarančni sok, ki se ga jaz tudi zaenkrat izogibam...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7798
7.3.2007 7:43:44   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ojla
Nisem nič dosti na tekočem, samo za AMAZONO imam vprašanje.
Katero pediatrinjo imaš? To je bilo zdravilo naročeno prav za Ajdo Izo, ali ga ima na zalogi, ker nas so danes klicali iz ambulante, kako kaj z Ivo, ker zdaj pa že predolgo odlašamo s cepljenjem user posted image

Hodive v zdr. dom k dr. Daličevi, tam ga majo nonstop na zalogi, glih je včeraj razlagala, da tisti od privatnikov se hodijo k njej cepit (nekateri), ker oni jih morejo na zalogo delati.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7799
7.3.2007 8:25:55   
Lu
Jutro!

Z našimi boleznimi še ni konec. Zdaj je še mali zbolel user posted image user posted image user posted image Kašlja, ima vročino, hripav glasek. Greva k zdr. takoj ko se zbudi. Maja je tako flekasta, da je kaj. Bedim že skoraj 2 dni. Sem čisto zanič. Se oglasim ko prideva od zdravnika. Aja pa za piko na i mene zopet močno boli grlo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?