PBJ
|
Po dolgem času, se oglašam, čeprav sem vas redno prebirala , za pisanje pa imam bolj malo časa. Ampak danes se pa moram oglasiti, kajti za vas imam eno novičko ....in sicer... sporočam vam, da bo Jure v septembru dobil družbo. Saj še sama ne morem verjeti, pa je res. Mislim, dan je ratalo v 6. poskusu in v sredo bom noseča polnih 13 tednov. Danes sem imela že 5. pregled v tej nosečnosti, ker sem krvavela kar tri tedne z diagnozo grozečega splava. Dobila sem tabletke in od danes naprej jih več ne rabim jesti. Ampak sedaj je vse v najlepšem redu in lepo, lepo raste. Danes mi je na uz pokazal kar nekaj akcije, je živahen, srček veselo bije, celo želodček, posamezne kosti, prstke sem videla.. Jaz pa se zaenkrat še zelo slabo počutim, zjutraj pred odhodom v službo najprej bruham, potem pa veselo na delo. Želodec me boli, kakor pri Juretu pa ni važno kaj pojem. Zdravnica mi sicer ponuja stalež, ampak zaenkrat še gre, pa tudi otroci so stari že 4 leta in nimam toliko fizičnega dela. Moti me samo to, ker vsak teden kdo prinese novo virozo ipd. Včeraj sem si izračunala, da delam še do 22. junija, potem pa nastopim dopust in v avgustu porodniško. Upam, da se bo vse dobro izteklo, če je bil začetek bolj slab. Jureta že pripravljamo na dojenčka - on pravi JENCEK. Ko se bo dojenček rodil, bo star 2 leti in 2 meseca Zanimivo je to, da sem imela pri Juretu PDP 13.7 sedaj pa imam 13.9 - tako da se me 13-ice kar oklepajo . No, sedaj pa še ostale julijke, ki še boste imele kakšnega otročička - gremo v akcijo. Katera bo naslednja?? Drugače pa je Jure prav priden fant in pravi balzam za dušo je, ko ga popoldne poslušam, kako se pogovarja ob igri, jaz pa se zleknem na kavč in ga opazujem. Sem pa v tej nosečnosti veliko bolj utrujena, kar naenkrat me zgrabi in bi samo spala in spala. Je pa imel čez vikend trebušno virozo- driskal je podnevi in ponoči, v soboto pa je imel tudi kri v blatu. Pa ne vem, ali od viroze, ali je spet kakšna alergija. Sva danes hotela nesti blato v laboratorij, samo je že čisto in ne vem, če bi imelo smisel, ... Zdaj bom pa končala, ker mi je pošteno slabo in ne morem več sedeti (Jure poleg mene svinčnik šili - to bi morale videti. Lep pozdrav vsem vam in vašim sončkom, pa da se čim prej pozdravijo, vsi ki so bolni...