|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.3.2007 19:48:15   
altati
Maxica- a obrne se? Iz trebuha na hrbet in obratno?
Naš Jaša je začel s takimi manevri kakšne 3 tedne nazaj, potem je pa kmalu izvedel obrat. Najprej iz trebuha na hrbet, zdaj pa tudi že iz hrbta na trebuh. Najprej je glavo desno levo, nato je začel na bok se obračat, najprej levi, potem desni, no zdaj pa obvlada že oba obrata.....Ampak moram reči, da je pri obratu iz hrbta na trebuh urnejši...tudi rokico super spodmakne in naravna.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7426
3.3.2007 19:51:38   
Maxica
O zanimivo, misliš pol, da je to to? Možno, ni mu še uspel obrat iz hrbta na trebuh, mu še nagaja rokica. Nekako na bok še, potem mu je pa rokica napoti. Obrne se iz trebuha nazaj na hrbet, obratno mu pa res še malo manjka. Morda pa res potem zato tako dela, samo kar malo čudno se mi je videlo, ko tako z glavo šopa sem in tja.user posted image  Pri Maxu se tega res ne spomnim.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7427
3.3.2007 19:54:05   
piskot
altati, pasulja ne znam skuhat user posted image . Kavica bo, samo recepti imajo pa prevec jajc za nasega mozeka. Uporabno je samo tisto z do 2 jajca, ki jih lahko nadomestim z lanenim semenom ali nadomestkom. Sicer vcasih tudi goljufamo, ampak se probamo cim bolj drzat navodil.

maxica martin to dela ze ful dolgo. Ponavadi ima zabasan nos takrat. Preveri, mogoce je tudi pri vas to.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7428
3.3.2007 20:01:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati, pasulja ne znam skuhat user posted image .

jaz ga pa znam in je res simpl. Soseda me je naučila, ki je po rodu Srbkinja. In lahko rečem,da res drži reklo simpl kot pasulj. Jaz sem vedno mislila, da je to umetnost.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7429
3.3.2007 20:06:01   
muki1
Hmmmm, naša manekenka pa se nekaj samo guncajo po trebuhu...menda srota shirana nima dovolj moči, da bi se pognala na trebuh user posted image  user posted image .

Piškot, ta gospa pa nima vseh ovc na kupu, ali kaj ji je? Kupiš marelo, ki se da podret, pa si na konju. Ali pa, če nameravaš meti še kakšnega otroka, kupiš voziček, na katerega se da zmontirat tudi košarico, aprila pa je jaz več ne mislim uporabljati, ker pri 6 mesecih večinoma že samostojno sedijo, tak da so podprti lahko komot.

Kako pa kaj naše izginule? Matičarka Tasha? Pikabu? Vava, a ma kera stike z Vavo?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7430
3.3.2007 20:36:07   
altati
Jaz imam občasno stike z Vavo. Saj več, cimriuser posted image ...sicer mi je pretekli teden obljubila, da se ta teden z novim avtom oglasijo, jaz sem ji pa obljubila, da jo pokličem...pa žal nobena ni držala obljube. Jutri jo bom poklicala, pa vam sporočim, kje se naša Vava potika....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7431
3.3.2007 20:37:28   
altati
Pikabu bi morala pa ta vikend biti sama, brez možička...pa je obljubljala da bo non stop on line...zdaj pa ne vemuser posted image ...mogoče si je pa našla nadomestnega možička in nas popolnoma zanemarilauser posted image user posted image ...Pikabu, kje hodiš????????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7432
3.3.2007 20:39:09   
piskot
muki1 ... lol ... vseh ovc na kupu - te pa se nisem slisala. Dobra. user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7433
3.3.2007 20:39:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Hmmmm, naša manekenka pa se nekaj samo guncajo po trebuhu...menda srota shirana nima dovolj moči, da bi se pognala na trebuh user posted image  user posted image .

Bistvo je, da se lepo gunca...za na manekenske steze ji to zadošča! saj ne bo telovadka, ampak manekenka...in tega se punca zaveda! Bravo Iva, kar guncaj se naprejuser posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7434
3.3.2007 20:40:16   
Evik
čao babe, sam da se pofočkamuser posted image
dojimo se kar pogosto, ampak zaenkrat gre. moram si prav napisat na koledar, da vidim keri so tisti dnevi v mesecu, ko se mi to dogaja...
drugače pa ne pozabite na vpliv polne lune

good night

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7435
3.3.2007 20:41:07   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu bi morala pa ta vikend biti sama, brez možička...pa je obljubljala da bo non stop on line...zdaj pa ne vemuser posted image ...mogoče si je pa našla nadomestnega možička in nas popolnoma zanemarilauser posted image user posted image ...Pikabu, kje hodiš????????

PIKABUUUUUUUUU, a se poštar smuka okrog bajte?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7436
3.3.2007 20:42:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

muki1 ... lol ... vseh ovc na kupu - te pa se nisem slisala. Dobra. user posted image

Oh, ta je od sosedov...ZAR SU TI SVE OVCE NA BROJU?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 7437
3.3.2007 20:43:49   
Evik
še malo čakam, če mi bo katera zaželela lahko noč

drugače sem pa dobila idejo, da bi izdale knjigo - kaj pravite. tja not bi šle pa zgodbice kot tista od altati z mlekom. vsaka bi napisala kakšno, jaz bi jo uredila, naslov bi bil oktober 2006, spodaj  bi bil naš nick, zadaj po želji imena vseh, ki so pisale. no, kaj pravite, mate vsaka eno odštekano pa tudi nežno ali kakšno drugačno zgodbico, kolikor se spomnim je odgovor - jaaaaa. recimo vavin vavrc pa še kaj... a vprašam založnika?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7438
3.3.2007 20:44:23   
muki1
Evik, ti si včasih kakšno pivce rukneš. A to brezalkoholno? Ker jaz sem včeraj spila malo pivo ( tako, ta pravo user posted image ) pa me je totalka butnilo v glavo. Saj spijem kakšen deci vina sem pa tja....ampak včeraj sem pa bila koma user posted image . Moram se spet v formo spravit pred dopustom user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7439
3.3.2007 20:47:31   
altati
Evik- lahko noč! Lepo sanjaj! Sem za knjigo! Vsekakor! Sam ne vem kdo bi jo braluser posted image , same babje čveke!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7440
3.3.2007 20:48:21   
moci
no, vsaj na stani 300 še nisteuser posted image

evik, poskušam se spomit kakšne smešne... samo una od altati pa ni oktober 2006user posted image je starejšauser posted image
nič ti ne bom lahko noč voščila, pol boš pa pobegnila

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7441
3.3.2007 20:48:48   
altati
Jaz tudi kdaj pa kdaj ruknem kakšen kozarc piva ali vina ali borovničke....mi prav paše....tako, enkrat na teden....da ne bo katera mislila da sem alkoholičarka, pa mi poslala socialno na vratauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7442
3.3.2007 20:49:44   
moci
kaj mi gre na jetra tale krst. cel dan že neki pospravljam... beh brez veze. namest da bi mal uživala v družinskem kroguuser posted image no, jutri takle čas bo že vsega koncuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 7443
3.3.2007 20:49:47   
Evik
jaz pijem skoraj vsak dan brezalkoholno, ker drugač pijem samo čaj pa vodo no pa mleko.
alkoholno pa spijem dva deci - ta malo konzervo, če si pa še kak dodaten deci pri dragemu sposodim, potem pa tudi rožce zacvetijo...
drugače pa kar se alkoholizma tiče - mene je full strah letenja in moram s sabo vedno viski vzet (kolega je rekel, da smo taki adria-alkoholiki) - tako da te čist razumem glede treninga, ker sem že razmišljala, kako bom trenirala, če bom kdaj v avstralijo letela - ker je kar težko biti alkoholiziran 12 ur al kolk že

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7444
3.3.2007 20:50:48   
muki1
Ja Evik, dobra ideja.
Pa Gajina rit u luft je tudi zimzelena user posted image . Kje se potika ? Verjetno lakira nohte za jutri, pa ima med prsti vato in ne more tipkat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 7445
3.3.2007 20:51:20   
Evik
nobene smešne ne vemo.. bla bla bla, za to se je pa treba potrudit, da bo best seler, valjda

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7446
3.3.2007 20:52:02   
Evik
no evo muki, pa naša pesmica, ki jo je kera že izdelala do konca?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7447
3.3.2007 20:52:08   
muki1
user posted image  Adria alkoholiki....le kje jih pobiraš?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7448
3.3.2007 20:52:11   
moci
no da vam še to povem. zojine pikice so atopični dermatitis (sploh ne vem, če sem prav napisalauser posted image )user posted image kot kaže je moje dete na nekaj alergično. in to samo dojeno deteuser posted image zdaj pa imamo vraga.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7449
3.3.2007 20:52:54   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

no evo muki, pa naša pesmica, ki jo je kera že izdelala do konca?

Koja bre pjesma?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 7450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?