|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
2.3.2007 14:22:24   
Ela80
Punce evo mene smo že rodili:
Datum je bil sicer 8.3. ampak se ji je malo mudilo:
Ela, 2850g, 50 cm, rodili smo pa 26.2. ob 13.09 uri.
Vse super smo že doma.
Punce držite se sploh ni panike se splača, ko dobiš to bitjece na trebuh.

Ajdi se še kaj pišemo.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5176
2.3.2007 14:25:26   
Pikca
Vidim, da sem vas zrajcala s palačinkamiuser posted image , pa dober tek!user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5177
2.3.2007 14:26:02   
slumpo
ojla

no pa sem iz enega konkretnega spanca...namreč ko s em zaspala je blo še temno zunaj in deš je padal in sedaj ekola ko se zbudim pa sonce...ma super se splača jit spat...sedaj grem pa tudi jaz kosilo pripravljat...
pa ko smo že pri palačinkah jih nameravam jaz tudi danes pripravit poleg mineštre...

mi je pa danes popoldan moj dragi oblubu tortico v kresnički (ljubljančanke poznate?) take tortice da se oblizneš še okrog trebuha....
je opazu da sem malček žalostna zaradi najinega pikca ...ampak sem že bolje...ker mislim na najboljš.

popoldne greva še malček v šoping kolikor bom pač zdržala pa bo itak petek mim.

sem videla da ste se menle o knjigi Dojenje in materinstvo iz srca ...men je bla na začetku fajn...pol mi je šla pa že mal na živce...ne vem skupna ocena (ni se mi zdela toliko OK)...prvič se mi je zdelo vse malček preveč napihnjeno in zelooo pocukrano in v momentih nerealno.
Sploh sem pa sedaj vse to nehala brat ker mi je res vse malček čudno.

bodte pridne in začnite no tiste tapve poročat vesele novičke....ejla marec je pa še nobene novice...prej pa navali narod.
me s konca seznama res ne moremo še stopit v akcijo je še malček zgodej pa nočemo se urivat in delat gužvo....

bodte lepo in božajte bušije....sploh pa naj vam vse vrste bolečin odplavajo stran...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5178
2.3.2007 14:32:51   
Žabika
Ela80: čestitke za Elo!!!
Veselo se cartajte in hvala za vzpodbudne besede!

Si rodila v Ljubljani? In kako si bila zadovoljna?

Lp,
Ž.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5179
2.3.2007 14:35:02   
Pikca
Ela80 čestitke!
Le napiši še kaj.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5180
2.3.2007 14:46:57   
dskubin
Ela80, čestitke za pupico. Pa čimveč crkljanja!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5181
2.3.2007 15:32:17   
skačica
jooj punce,ste spet naklamfale,da komaj človek prebereuser posted image . Zdej vidim,da moram bit priključena na RR 24 ur dnevno. Kdo bo pa dispozicijo pisaluser posted image

Jaz sem šla v knjižnico in uredila zadeve(proti večeru me mož pelje iskat 3 dela,ki jih je sposoben moški že našel,ne pa včerajšnje kure) pa k svoji ginekologinji po recept za Canesten kremo,ker imam vnetje. Bi mi dala Vagisan pa je rekla,da je malo pozno in ne bo raskirala. Potem sem ji pa povedala,da je mala že dva dni bolj mirna in mi je še uz naredila.
Ta mala še v dobri kondiciji,vse se neki premika(jaz nič ne čutimuser posted image ),je pa plodovnice malo manj in mala je že usidrana z glavico nekam????? Tja kamor mora bituser posted image . Lahko je vsak čas ali pa še 14 dni nič.
Sem pa dobila tudi izvid za streptokok in sem negativna user posted image  tako da tudi s tem ne bo težav. Pa pritisk je tud ok.
no in sem prišla domov in se nažrla(oprostite izrazu) ocvrtih ribjih filejev in krompirjeve solate. Njami!!!!!

Zdaj sem pa prebrskala cel Google in si printala vire za diplomo. Men se bo zmešal user posted image .

Kaj punce,mate vse neko željo po čiščenju al kaj? Midva tud jutri udariva eno generalno,čeprav mene že dons vse boli,ko se sam spomnim na čiščenje.

Upam,da me zvečer user posted image pelje na kako večerjo-mogoče bi se spet prilegla kaka kitajska,ker že nekaj časa nisem bila tam.

majcika,ti si pa ena revica,da te tako boli. Kar svojega dragega angažiraj,da te fino zmasira.

user posted image ela80,čestitke za punčko. Uživajte! Jaz bi tud.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5182
2.3.2007 15:52:39   
Dajadada
Ela80, čestitke za Elo!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj pa v marcu, še vedno nimamo nobenega otročička?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5183
2.3.2007 16:23:43   
Anonimen
Ela80, čestitke za Elo! user posted image

Drugače pa zgleda, da so marčevskio otroci fejst prehitevali in da bodo sedaj fejst zamujali. Bomo videli!

Lp

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 5184
2.3.2007 16:44:27   
draja
Ela80 ČESTITKE ZA PUNČKO ELO!!!! Zdaj pa veliko cartanja, pa čim prej se nam spet kaj javi in opiši svojo porodno zgodbo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5185
2.3.2007 17:05:44   
Anonimen
Ela80 cestitke za malo Elo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5186
2.3.2007 17:14:55   
freya
user posted image user posted image user posted image vsem novim mamicam še od mene!

Sonček78, tebi pa jutri želim vse najlepše, uživaj vsako minuto dneva! Pa vse naslednje dni in leta tudi!

Tinaaja, kdaj si pa imela danes dopoldne CTG? Saj si bila v LJ P, a ne?

Pri nas vse ok, se pripravljamo, ampak se user posted image še nikamor ne mudi.

Pazite nase!
Freya

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5187
2.3.2007 17:22:29   
tejčica
Helouuu!

Mi smo popapcali kosilo in mojedva sta šla sama ven na sončka, ker jaz ne morem hodit. Naredim 10 korakov, potem me pa tako zareže spodaj, da se tud premaknit ne morem. In tako danes kampiram na kavču, zunaj pa taaaak sonček.user posted image  Povrhu vsega se pa tudi na kavč ne morem noramlno naštimat, ker mali danes take dela po trebuhu da je noro.

Majcika, upam da ti bolečina v nogi kmalu popusti. Komentar tvoje G je pa res podn.

Dskubin, če ti je že zmanjkalo dela, se še pri meni kaj oglasi, da ti slučajno ne bo dolgčas.user posted image

Erna14, očitno si res na eno zelooo nerazpoloženo sestro naletela. Kako si pa danes? Še kaj izcedka?

Simonka, upam da maksimalno uživate na praznovanju user posted image . Tvoj datum se pa res že hitro bliža. Verjamem da si že neučakana. 
Tinaaja, user posted image  za dober CTG.
user posted image user posted image user posted image  Ela80, čestitke za princesko!!! Sedaj se pa veselo cartajte in uživajte maksimalno. Pa javi se še kaj. user posted image user posted image user posted image

Skačica, super da si dobila ves material, sedaj pa pridno in uspešno pisanje. Sicer pa tudi jaz ugotavljam, da komaj še sledim vsemu dogajanju tule gor. Te ni par ur, pa rabiš eno uro da vse prebereš in še kaj napišeš.

Ja, marčevskega otročka pa marčevke res še nimamo. Jaz čakam samo še da previjalno sfiniširamo in imam potem res vse pripravljeno, potem me lahko zagrabi in šibamo direkt v P. Res upam, da mi tokrat ne bo treba čakat čez rok.

Sedaj grem pa spet na kavč iskat kolikor toliko udobno pozicijo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5188
2.3.2007 17:29:50   
erna14
hojlauser posted image

sezam:se pridruzujem tebi,tudi jaz sem vsa nestrpna danes mi je moj user posted image  predlagov da me bo pelou na smarno goro k pride iz sluzbe in k bova napoti iz smarne gore grem lahko direkt v porodnisnco.hahahauser posted image user posted image user posted image
slumpo:drzim pesti da te tvojuser posted image mal pobrca in se postavi na glavcouser posted image user posted image
tejcica:kok si boga,upam da se ti je do zdaj stanje ze kaj poboljsalo,drugace pa najbolje da gres mal pocivat in se pusti razvajati svojim nadrazjim.user posted image user posted image
dskubin:ti si neverjetna,a prides se mal k namuser posted image ,res si pridna user posted image
tinaaja:cestitke za tvojo malo in njeno zivahnost,uspesn ctguser posted image user posted image
ela80;iskrene cestitke zate in tvojegauser posted image ,pa veliko smeha ob mali eliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubljancanke uzivite na kavici,pa dobr se nacvekajte,mam predlog za vas glede na to da imate kar nekaj trgovinc na rudniku okol merkurja ni lepsega po dobri kavici kot pa skupni soping,user posted image lahko bi sle .....zakaj pa nebi sle....a veste kolk casa boste prkrajsane za ta uzitekuser posted image user posted image

zdaj pa sibam sva z lubijem povabljena na 50 letnico pa nisva nameravala iti pa me je ravnokar tasca klicala da naj vsaj na kako vroco cokoladico prideva ce ne na vecerjo,ceprav imam prazen zelodec in mi je tale ideja o vecerji prov usec,sicer pa zakaj pa ne.

lp,pa drzte pesti da bo kaj cez noc al pa vsaj jutr

p.s.zabika hvala za cifre

mejte se punce,ce pa ne bo nc se pa itak jutr pisemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5189
2.3.2007 17:34:26   
sezam
Kolk ste vse pridne s posprvljanjem - če kateri zmanjka, lahko pride še k meni user posted image .

draja - user posted image user posted image  sam naš zgleda, da je bol uživač in hoče še kar imeti "all inclusive" user posted image user posted image  Drugače grem pa takoj rodit.

erna14 - tako izkušnjo imam jaz od prvič, ko me je moja G poslala rodit (tamala je imela srčni utrip na gornji meji), iz porodnišnice so me poslali nazaj, naj me spremlja ona, ona pa zopet nazaj, ampak v pataloško ambulanto - potem so me pa le vzeli in čez par dni sprožili porod user posted image

tinaaja - ja, sam jaz nočem zapustit marca user posted image user posted image user posted image

Palačinke - a jih bomo danes vse jedle user posted image user posted image  Mi smo jih prej z marmelado - njami. Pikca - pa me nisi ti zrajcala, sem jih imela že prej v planu user posted image user posted image

Ela80 - čestitke za Elo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skačica - zdaj se pa že umiri in nehaj skoz "rajcat" s hrano. Bomo vse imele doma poplavo od sline user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5190
2.3.2007 17:46:46   
tinaaja
Ela80 - cestitke user posted image

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image     21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
         23.02. Sandra-10 :                             (pdp: 10.3.) - javi ostale info user posted image
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.) 

user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5191
2.3.2007 17:59:25   
tinaaja
Freya, na CTG sem bila okoli 10:40. Si bila tam kje okoli? user posted image

Tejcica, zgelda, da je danes nekaj v zraku, da so nasi malcki tok razposajeni. Nasa je cist divja danes - men tok pase, ko se tkole skoz nekaj guzi po busi user posted image

Mal sem jezna sama nase, ker sem G pozabila vprasat za ta streptokok. Je pa rekla, da se danes ne bova nic gledali, da ne bo ona s pregledom cesa sprozila,da naj gre kar naravno.  Mene je v celi nosecnosti enkrat dala gor na mizo, da je pogeldala izcedek.  No, pa ne da pogresam te preglede user posted image

Palacinke - sem jih rpestavila na jutri, ker moj ne je skute, tko da bova z mami napadli cel provanj. Moj pa bo nutelo dobu zraven user posted image Danes pa bo po doooolgem casu padu prsut pa en super namaz za spodaj, ementler,... Njama... se mi ze slin cedijo,ampak bom se kaksno uro pocakala user posted image Pol pa v napadddddd !!

kaksen je angleski naslov zmagovalnega filma letosnih oskarjev (dvojna igra al neki tazga je slovensko)? a morda katera ve?

STATISTIKA MARCEVK:

marcevke imamo do sedaj
1 user posted image z neznanim spolom
7 user posted image
8 user posted image

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 5192
2.3.2007 18:28:25   
m a j c i k a
Žabika: hvala za nasvete, je prišel ati iz službe in gremo izvajat najprej masažo z ledom, pol pa še kaj ostalega če se bo dalouser posted image ?!

Tele palačinke so pa nesramne ne, jaz bi pa orehove s smetano al pa s čokolado in sadjem pa velikkk smetane..... joj bolš da grem na masažo da si jih izbijem iz glave!

Blanči vas vse pozdrvalja, je še vedno v bolnici ker ima prisotne neke beljakovine v urinu in je že menda čisto domača tam.

Se čujemo jutri punce!!!

Aja, Ela80 čestitke za malo ELO!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5193
2.3.2007 18:44:56   
freya
Tinaaja, ja sem bila tam, ampak na CTG sem šla pred 10h. Sem pa pol tam še čakala na pregled, sva končala malo pred 11h. Sva se verjetno zgrešili. Mogoče pa kdaj drugič. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5194
2.3.2007 18:50:15   
Naomi
oi user posted image

kok pa nacvekate ;)...nehte ze ;)...zdej k se je marc zacel pa nobene konkretne k bi si upala it rodit ;)...drgac pr nas tut nch novga, kukr to, da sem dons odsedela dobre dve urce pr frizerju...sem prou zadovolnja da mi je ratal in sem zdej prpravlena ;)...da nam mela 2m narastka ;)...upam, da tut jest letim u pon na kufe, sam mam lih pregled, pa nkol ne vem kdaj bom fertik...sej une k ste u leoniscu veste kako je :)...mam tut CTG, pa bomo vidl...ceprov jest ga ene 14 dni neb se nch srackala...nej bo mali se mal na ''varnem'' :)...upam, da se vsem kriplastim pa bolanckanim stanje izboljsa, ker zdej ni casa za svohosti...
zdej bom mal bl pridna s tipkanjem...ablubm :)....no, sej...
tinaaja...original naslov jeeeee :the departed...
tko...drste se...za kavc doma...ce pa to nau slo pa za porodno postlo ;))

papa, N.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5195
2.3.2007 18:56:29   
simonka
Zdravo drage user posted image user posted image user posted image user posted image !

Prihajamo iz praznovanja. Bilo je super enkratno sploh ko vidiš tiste zlate otroške očke, ki kar sijejo od sreče in ko so zapeli Timona "vse najboljše" sem se tako zjokala.  Hormončki so že čist na vrhu.

Se mi pa zdi, da sem danes bolj razdražljiva kot ponavadi, verjetno že malo vpliv polne lune in mojega odhoda v ponedeljek v P.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Novopečenim mamicam.

Tinaaja film se imenuje THE DEPARTED - dvojna igra, jaz sem ga že potegnila iz računalnika in pa še the Queen, tako,da bom danes zvečer malo z Oskarovci. Če si blizu mene pridi na ogled, ti pripravim kokice.

Ljubljančanke uživajte v ponedeljek na kavici, bom mislila na vsa v P. 

Vse ostale moje nosečke čim lepše preživite večer pa če še ne rodimo si pišemo jutri.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5196
2.3.2007 18:57:02   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: freya

Tinaaja, ja sem bila tam, ampak na CTG sem šla pred 10h. Sem pa pol tam še čakala na pregled, sva končala malo pred 11h. Sva se verjetno zgrešili. Mogoče pa kdaj drugič. user posted image

Pri kateri G pa imas preglede? Ali si bila na trijazi (sprejemna za porod) nasproti ctg?

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 5197
2.3.2007 18:58:00   
tinaaja
Naomi, hvala.. Neki mi serje net, pa mi ni hotlo odpret nobene strani, da bi pogledala. Mi ze downloada :) user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5198
2.3.2007 19:00:31   
Naomi
np..pr filmih sem pa doma...sej...names, da bi o dojenju studirala, znam pa te naslove na pamet ;))...ti ti ti ;)...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5199
2.3.2007 20:01:34   
polona2
Marčevkam sporočam, da je TeDybear danes rodila fantka Jurija!!! 

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?