|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
2.3.2007 11:22:56   
Encijan
Dajadada, hvala za linka, si mi odgovorila preden sem oddala prošnjo... Ja, en link je prav odlomek iz knjige, ki jo pravkar berem...

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
2.3.2007 11:32:15   
Dajadada
Encijan, jaz sem že firbcala po tvojem albumu. Fino sta si zrihtala previjalno v kopalnici, pa tvoje umetnije so tudi lušne. Je prav lepo, če nekaj sam narediš. Čeprav jaz žal nisem preveč za ročna dela, je pa zato moja mami in je že naredila nekaj kompletkov za malega. Ona uživa, ko jih dela, jaz pa, ko jih gledam. Še malo pa jih bom videla na svojem pikcu. 

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
2.3.2007 11:33:05   
Anonimen
Dajadada, danes sva imela z user posted image lepotni spanec.user posted image user posted image user posted image Se je kr krepko zavleklo, pa okenčka sem imela priprtega in poslušala kako pada dežek. Je pa danes mali hudo miren, samo kolcalo se mu je zjutraj in to je bil ves njegov efekt danes. Očitno tud na njega vpliva to vreme.
Pa vidim, da bo treba it kmalu kuhat, pol pridejo iz služb vsi, pol sm še malo pokonci in spet spat. Hudooo! In v soboto - jutri se grem strišt, pa moji pridejo k meni na obisk, pa zibko za malega prinesejo in posteljnino (mi jo je mami zašila). Mam jutri do večera še pestro, pol pa lahko tud luna kaj vpliva na mojega zaspančka v bušiju, ker sem že vsega naveličana. Sicer pa mi sploh ne verjamejo, ko rečem, da imam sred marca rok, ker mam tko majhnega bušija...bo že.

Lp

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5153
2.3.2007 11:45:26   
Dajadada
Ojla, Jjasna. Lepo, da si se oglasila. Kakšne firčne nosečke smo tukaj. Če se katera malo dalj ne oglasi nas že skrbi, kaj se dogaja z njo. Bravo za lepotni spanec. Jaz sem tako srečna, da nimam težav s spanjem (mogoče samo dvakrat na mesec). Vsak dan spim vsaj 9 ur - zaspanka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
2.3.2007 11:53:43   
pocka
Ojla user posted image , jaz sem pa ravno s sprehoda. Tu pri nas na obali je zaenkrat samo oblačno, tako da sva z user posted image izkoristila in peljala še našo user posted image malo okoli preden začne dež.

Drugače pri nas ni še nič novega. Včeraj zvečer mi je trebuh otrdeval na 20 minut, ampak je po 2 urah nehalo in kot kaže ne bo še nič. Upam, da bo polna luna kaj vplivala. Zdaj pa bi res rada šla počasi rodit! user posted image

Tinaaaja - super, da si se rešila migrene. user posted image

Mmmm, nehajte govorit o tem čokolinu, mi ga je zmanjkalo in že celo jutro pišete o njem. Kot kaže ga bom morala it kupit, ker samo na to mislim user posted image .

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
2.3.2007 11:53:45   
sezam
Evo mene s pregleda - nobenih sledi, da bi naš pikec zapustil domovanje pri mami user posted image . Zgleda,da bomo še kar čakali. Upam na vpliv jutrijšnje lune user posted image .

LeINA - trenja - ja žalostno kaj se sedaj dogaja in to  pred očmi otrok user posted image user posted image user posted image

slumpo - držim pesti, da se tvoj pikec premisli in še obrne user posted image user posted image user posted image  Drugače pa kot ti je že amy26 povedala - ne obremenjuj se s tem. Imaš pa res super G, če se je tako angažirala user posted image

tinaja - super, da si bolje user posted image user posted image user posted image

alfa75 - si mela pa kar pestro. Upam, da bo sedaj finiš veliko lepši.user posted image user posted image user posted image

Prehrana med dojenjem - suho salamo in majonezo se je pomoje še nekaj časa izogibati, saj je notri polno konzervansov. Majonezo sedaj lahko ješ (samo ne domačo, kupljena je drugače toplotno obdelana in ni panike zaradi tokse)  Pikci pa imajo še nerazvito prebavo. Glede prehrane sem jaz prve meseca dojenja še bolj pazila, kot pa v nosečnosti user posted image . Je pa res kot je napisala tinaaja - včasih so še bolj gledali. Predvsem enostavnost, da lahko ugotoviš če bebiki kaj ne odgovarja, kaj je to.

Tudi jaz imam ponoči in zjutraj, ko vstanem trd trebuh, ki nato popusti. Je pa tak občutek kot pri Tinaaji. Se pa zjutraj komaj zvalim iz postelje, ker me vse boli. Zadnje čase se ponoči nič kaj ne obračam, samo ko grem na WC se obrnem na drugi bok user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
2.3.2007 11:59:07   
Žabika
O Jjasna, res lepo, da si se nam javila. Fino! Tudi A-N-J-A vidim, da je prijavljena, tako da je tudi ona očitno še v enem kosu!

Encijan: kako lepo znaš ustvarjati. Meni narava tega ni dala - sem totalno brez tega posluha! Pa tudi v družini ga ni, ki bi danes kaj znal skupaj spravit. No ko sem bila mlajša mi je mami delala veliko stvari - predvsem pustne kostume je obladala, potem je pa kar pozabila user posted image . Ima pa še vedno nekje na podstrešju eno staro Singerco spravljeno!

Dajadada: no bova videli, kako se bo končalo to s temi roki!

Drugače pa se v klub čokolino vključujem tudi jaz! Lahko bi ga jedla kar skoz, čeprav si zdaj raje še kaj bolj obilnega pripravim za zajtrk ali večerjo. Ko pa sem hodila v službo, je bilo pa to vsak dan za zajtrk. Kakšnega pa imate najraje? Jaz ga vedno jem z mrzlim mlekom!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
2.3.2007 12:05:58   
sezam
Aja glede prehrane se pa itak pogovoriš lahko še z babico, ko te pride prvič obiskat na dom. Oz. saj meni je takrat na hitro povedala, kakšno je stališče glede tega.

Pa še nekaj sem se spomnila. Včeraj je urla dala nasvet glede šivov. Se spomnim, da sem se vsako jutro in veče (in še kdaj vmes) poleg hladnega tuša za šive, tuširala prsa s precej toplim (vročim, tako da še ne peče) - preprečuje nastajanje kakih zatrdlin, ki bi se lahko kasneje razvile v vnetje.

Encijan - user posted image user posted image  prav lepo si to sešila. Moja omara in previjalna je tudi sedaj v albumu, če je še nisi videla.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
2.3.2007 12:10:06   
tejčica
Pozdravljene čvekice!

Jaz sem danes zanič kot že dolgo ne. Pa take plane sem imela, kako bom danes stanovanje v red spravla, pa nič ne morem. Se komaj premikam. Sem mislila da bom vsaj likala lahko, itak stojiš na miru, pa tudi to ni šlo. Še za računalnik sem se komaj spravla, ker mi user posted image  ne dovoli sedet. Jaz ne vem kaj dela notri, občutek pa je, ko da bi mi črevje premetaval. Pa spodaj me vse reže ko se premaknem... Katastrofa. Popoldan sem pa mislila še s Tajo v šoping za nove čevlje in bo tudi to odpadlo.

Slumpo, res super da imaš G, s katero se da pogovorit in si res vzame čas zate. user posted image  
Tinaaja, fino da si že boljša in razpoložena za čvekanje.user posted image

Alfa75, lepo da si se nam spet pridružila. Pa res super, da si kljub težavam uspela prigurat tako daleč. Na koncu boš pa še čez rok!user posted image

Encijan, ful luštno imata narejeno previjalno, ti si bila pa tudi zelo pridna s šivanjem. user posted image

Erna14, kje si??? Pri tebi se je včeraj tudi dogajalo.

Sedaj imam oz. ima user posted image dosti sedenja (čeprav na pol ležim za računalnikom) in se bom šla spet malo na kavč razkomotit.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
2.3.2007 12:13:19   
A-N-J-A
Hoj,hoj!
A ste me pogrešale,auser posted image ???Ja to je pa tko k maš otroka doma in se moraš skoz s kockam in telebajski igratuser posted image .
Včeri je blo na pregledu vse ok,ta mal je mel skos 180 utripa,ker se je skoz neki obračal,ampak je reku G da je to ok.Črta za popadke ravnauser posted image .
Sem ga pa vprašala če je ta drugič kaj prej,pa prav ja,ja velik hitrej.Pol sem vidla da me ni glih razumu,ker sem mislila.če bom kej pred rokom rodila,je pa reku da je ponavad še mal kasnej-ni pa pravilauser posted image .
Zdaj mam pregled čez 14 dni,ker ga drug teden ni.

Naša ela je že zdrava(trkam),je pa zato oči čist fertik pa mami grlo boliuser posted image .
Se je pa danes ponoč ob 24-.h zbudila in sva jo vzela k nama-ja polna luna bo,še ene dva dni slabga spanca pol bo pa spet ok.

Ljubljančanke jaz tud pridem-a majo tam tud tortice?Jaz bi ful eno Zvezdino torto-pomarančnouser posted image .
Prehrana ob dojenju,jaz sem na začetku ful pazila,pol smo pa ugotovil da v bistvu ne smeš sploh nič jest in sem jedla vse.No potem pa kmalu spet nič,ker smo meli brezmlečno in jajčno dieto.Mleko je namreč POVSOD.

Moj Borček me pa suva na vse strni-revček je že čist zmečkan v bušiju ga kar vidm.Joj jaz bom počas začela Elo po štengah gor pa dol nosit,a mislite da bom pol rodilauser posted image ?
Jaz bi rodila 4.3.,ker je mela takrat moja babi roj. dan imela sem jo pa neznansko rada.Sam to je že v ponedeljek-ma sej ne vem.Na konc bom pa aprila-sej se mi zmeša.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
2.3.2007 12:28:43   
m a j c i k a
Ta moja noga me bo ubila dobesedno!!!user posted image user posted image user posted image
Komaj še stopim na njo, prej sem šla dat vodo, ker mama v ponedeljek CTG pa kontrolo in sem se odvlekla še po 35 stopnicah do svoje G da jo vprašam če so te bolečine normalne!
In mi je rekla, da nekaj me pa ja mora doletet, če do zdaj nisem mela nobenih težav! Vrat bi ji zavila! Da nekatere tako zapeče po celi nogi da kar po tleh padejo, krasna tolažba res! user posted image  Najhujše pa je da si ne moreš z ničemer pomagat, torej se bom zdaj v zadnji 14 dnevih zredila kot kit, ker niti na sprehod ne morem, mi kar skleca leva noga in boli ko sam user posted image !!!!!!

Brat pa se mi tudi ne da več, ima katera kakšen predlog kaj za boga naj počnem???????????????????

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
2.3.2007 12:32:16   
A-N-J-A
Zdele sem vidla da smo 4.3. v ned in ne ponuser posted image .

Encian super,še posebaj mi je všeč previjalna.Mi mamo tud veliko,pa je še vedno premajhnauser posted image .

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
2.3.2007 12:34:10   
A-N-J-A
m a j c i k a prid k men!Bova skup sami seb v napotouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
2.3.2007 12:35:53   
dskubin
A-N-J-A, jaz mojega ves čas nosim gor pa dol po stopnicah, pa nič ne zgleda, da bo zato kaj prej user posted image

Drugače pa imam danes napad čiščenja in sem pretaknila vse živo - že od 7ih zjutraj. Kuham kosilo, perem že 3. stroj cunj, imam pa namen še vse zlikat, ampak ne vem, če bo res zneslo user posted image . Ker zdej sem že malo fuč user posted image . Ampak itak prideta popoldan moja mami in tata, ki bosta vsaj malega pazila, da se bom lahko spočila.

Iščem pa za kupit podlogo za posteljo, ampak rabim taveliko 90X200, pa tako kot jogi rjuha, z elastiko. Kaj katera ve, kje imajo?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
2.3.2007 12:39:09   
draja
Punce hvala za odgovore glede hrane med dojenjem. Se pravi lepo počasi in po občutku. Ma se mi ne da nobenih knjig brati. Mam včasih kar slabo vest, da se ne pripravljam dovolj na rojstvo naše pikice, ampak imam skoz en tak občutek da mi bo vse gladko teklo (ja po moje tdu user posted image ). No, bom poročala par tednov po rojstvu, kako mi gre v resnici...

Majcika boga, boga. To se mi pa res smiliš s to nogo pa še nič da si ne moreš pomagati???? Ma pa mal čudne komentarje ta tvoja g. - a moramo nujno nosečke imeti neke hude bolečine ali kaj? Jaz upam, da se ti zadeva umiri.

Encijan vaša površina in omara za previjanje se mi zdita pa noro praktični. Joj, ko bi vsaj najina kopalnica omogočala kaj takega. Pa bravo za mojstrovine. Jaz imam dve levi roki za take zadeve.

Sezam in ostale, ki se vam bliža rok, jaz vam dam vso prednost pri rojevanju. Se mi prav nikamor še ne mudi. Pogoj pa je, da se potem čim prej javite s svojo porodno zgodbo!

A-N-J-A super, da je mala bolje in da se v ponedeljek vidimo.

Žabika čokolino z mrzlim mlekom je zakon!!!!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
2.3.2007 12:41:02   
A-N-J-A
dskubin mogoče je pa tvoj prelahek,moja ma celih 10 kguser posted image .

Podlogo majo pa v Le clercu-ampak to ti nič ne pomaga ne?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
2.3.2007 13:08:42   
m a j c i k a
Anja: mal predaleč si, tak da bom mogla it kar sama seb na živce, dokler se naš ati ne privleče iz službeuser posted image user posted image user posted image , pol bo pa kaka masažica padla, zdej grem pa poskusit mal spančkat kar mi ne bo težko!!! user posted image

Draja: tudi jaz upam da bo boljše v kratkem čeprav se to lahko vleče do poroda, ni pa jasno kak bom pol rodila, čist brez moči in kondicijeuser posted image , boljš da o tem ne razmišljam!!!

Se čujemo pol po počitku, sem hujša ko kak otrok, me kar zmanjka po kosilu!!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
2.3.2007 13:16:33   
erna14
user posted image ojla

se sem tuki in se nisem nikamor pobegnila,sem vceri zvecer klicala v p.da vprasam zarad izcedka pa mi je rekla da je to zarad pregleda ali pa da se maternicno ustje prpravlja,pa sem ji rekla da je moja g.ze rekla da sm odprta 3 cm in da je maternicno ustje prpravljeno na porod da naj sam pocakam popadke in da ce ne bo nic da se javim v p.pa mi je rekla da ce mi je g.rekla da sm odprta 3 cm da to pomeni 2 in da glede priprave maternicnega ustja da kao to ni se nc prpravlen in da ce ne bom mela do pon popadkov naj nc ne hodm tja ampak grem k svoji g.user posted image user posted image user posted image kr neki sm mela obcutek k da mi hoce dobesedno rect da nam g.to kr nevem kr tvezjo ene bedarije na pregledih pa da nimajo pojma.tko da sem bla ful razocarana glede na prvi vtis k sm ga dobila tko da vprasanje kak sok lahko se dozivim preden rodim.user posted image user posted image ocitno sem naletela na eno res nataknjeno kuro v porodnisnci,mi je prov zov na izrazanju ampak tko je,mislim da ce ze drugje niso pr dohtarju prjazni bi vsaj v porodnisnci lahko bli.

zdaj pa sibam pod tusa,user posted image user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
2.3.2007 13:29:30   
simonka
Zdravo drage user posted image user posted image user posted image .

Danes vas samo na hitro malo preberem, saj smo v gužvici. S timončkom sva okraševala stanovanje, vse polno balončkov in raznih plakatkov in to v vsako sobo. Joj je res veselje za naše otročke. Zdaj pa čakava da pride ati po naju pa gremo na praznovanje v Tuša. 
Me že daje nervoza, samo še dva dni pa grem - po Jakca.user posted image user posted image user posted image .

Vidim, da ste še kar dobro, mislim na vas in vas lepo pozdravljam.

Pa pa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
2.3.2007 13:32:46   
tinaaja
Dajadada, dobra linka, hvala.

JJasna, jaz sem ravno gledala nosecke v P in jao, kok imejo vecje trebuhe kot jaz. Se moram prav nacrtno mirit, da to nic ne pomeni user posted image

No pregled - CTG -> koncno je nasa mala dala velikooo gibov od sebe in sem bila cist ponosna na najin CTG hehehe Naslednic se vidimo 13.3., ko mi bo delala UZ, da kot je rekla: pogelda stanje a se cakamo al cmo kar sprozit user posted image Tko da, zdaj cakamo na 13.3. user posted image Ce nas kaj ne prseneti. Jutri pa se z naso babco dobiva, da malo predebatiramo user posted image in se bolje spoznamo.

Cokolino rules :)) Jaz sem tud fanica,sploh zdaj v nosecnosti. Njama... Najraje - topel in gost :)

Sezam, pa ne da bos morda cakala tko kot mariborcanke :) MAh, saj se lahko v enem dnevu obrne user posted image Se maloooo... Morda pa me pocakas user posted image
Tejcica, kaj ga pa tvoje dete danes biksa? Upam, da se nastima tako, kot mu pase in da bos lahko uresnicila svoje plane user posted image

Majcika, kaj pa kaksna masaza? Ali pa drugacna pozicija? Upam, da se ti vsaj malo popravi.

Mene se pa napadi ciscenja ful izogibajo user posted image user posted image Sploh nimam,... vidim, kaj vse bi se lahko naredilo, ampak bljack, se mi ne da... No saj bova zdaj cez vikend kaksno generalko naredila.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
2.3.2007 13:33:27   
dskubin
A-N-J-A, mogoče pa je res prelahek, jih ma šele ene 12, ampak če pa prištejem še tolk povečane mene, pa še sigurno najmanj tolk njegovga karakterja, nosim gor pa dol skor cel žakelj cementa user posted image .

Pa hvala za info. glede podloge, mogoče pa še skočim do LJ (al pa nažicam koga, da mi prinese).

erna14, nikar se ne jezi, si pač slabo naletela. Ti kr pejd v P, ko se bo tebi zdelo. Rajši za nič (pa da te vsaj pogledajo), kot pa da bi na cesti rodila, a ne?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
2.3.2007 13:38:40   
tinaaja
Kera packa user posted image je pisala o palacinkah ... Zdaj imam v glavi zivo predstavo in kar voham palacinke s skuto user posted image Haloha.. JAo... mislim, da bo treba danes to narest... Na kosilo sibam k tasci, drugace bi danes moj ziher to fasal za kosilo. Al pa morda jutri, fizolova juha in palacinke s skuto.. hmm.. grem po slincek user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 2.3.2007 13:39:06 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
2.3.2007 13:52:27   
LP
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!
Vidim, da zdaj ko je MAREC se pa nobeni nikamro ne mudi user posted image user posted image user posted image user posted image .... V glavnem, komaj vas folgam brat, pa sem rekla moram vas še malo pozdravit.
Pravkar kuham - no, pečem palačinke in čakam user posted image . Mali user posted image je danes dokaj dejaven, sploh glede na včeraj, ko je bil pravi polhek.
Malo me jezi, ker imam to vnetje in izcedek, ampak sej bo kmalu ok, zdej ko mam zdravila.
Drugače pa že KOMAJ čakam da se kaj začne. Naša oma, ki verjame v vse te stare vraže je že danes opazla, da se mi je trebuh spustil nižje - no, js tega ne vidim, mi je pa res zrastel spet ful in ne vem kam še bo zrastel, ker je že pa OGROMEN!!!!!!!!!
Zdejle po kosilu grem pa mal oddremat, se ful hiter utrudim, pa še kr prčkam cele dneve nekaj. Danes mi je odleglo vsaj to, da sma se z mentorico zmenili, da z diplomo nadaljujema ko malo zrastemo - ena skrb manj, ker sem se kr malo sekirala, ker nisem nič kaj produktivna bla zadnje čase. Pa sej me bo vse počakalo user posted image ....

V glavnem drage user posted image - imejte se LEPO, pobožajte svoje trebuščke in kr lepo pridno pišite kaj počnete, js si bom pa z branjem krajšala dolgčas user posted image .

POZDRAVČKI user posted image user posted image user posted image

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
2.3.2007 13:55:42   
LP
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tinaaja - js sem jih ravno začela mazat - s skuto - njamiiiiiiii - ti priporočam, ker so res ODLIČNE.....

Pozdravčki user posted image user posted image user posted image

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
2.3.2007 14:01:53   
Žabika
majcika: če lahko točno pokažeš mesto, kjer je bolečina najhujša - po navadi je to sredi ritnice, ti lahko ta del tvoj dragi malo zmasira s kocko ledu. Vzame kocko in z njo drgne toliko časa, da predel pordeči. To ti lahko malo omili bolečino. Ali pa, če lahko ležiš na hrbtu, se uleži ob kavč na tla tako, da ti kolena počivajo na kavču, rita je pa na tleh - tak pravokoten položaj. Sicer ga je malo težje izvest takole v nosečnosti, ampak se splača potruditi. Pa tudi, položaj, ko se usedeš nazaj na pete, seveda z močno razširjenimi koleni, da vmes spraviš trebuh ti lahko vsaj malo omili bolečine!
Poskusi in poročaj!
Lp,
Ž.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?