Encijan
|
Pozdravljene in mamice! Danes je pa res en zaspan dan, upam da se uspem prepričati za en sprehod v dežju, že dva dni sem samo noter in se mi zvečer ful pozna, noge so bile zvečer obakrat zatečene kot še nikoli prej, včeraj pa me je po malem bolela tudi glava. Ma, moti me, ker imava z mojim spet stanovanje v razsulu, potem ko sva imela že 2-krat vse pospravljeno, zglancano itd., smo zamenjali še okno v najini spalnici, zdaj pa moj lubi spet beli in kita in bla bla bla. Pa, saj v soboto (to je jutri, yes!) bo tega konec in v nedeljo bo spet vse na svojem mestu. Upam... Včeraj sem zlikala en stroj cotk in zdaj čakam, da bom lahko prišla do omare, da jih še pospravim. Sem pa včeraj dokončala še kovterček za v zibko in svoje oz. najine izdelke za prilimala v album, pa lahko malo pofirbcate, geslo je marec, sem ga hotela odstranit, pa mi ne rata. Ni ne vem kaj za videt, a glede na to, da sva to naredila sama, je prav fin občutek. Zdaj grem pa malo pospravljat, pa potem še knjigo Dojenje in materinstvo iz srca malo brat. Žabika, jaz pa danes startam z drugo polovico. Res fina knjiga - se bom sigurno še vrnila k njej. Ups, še prej pa nekaj pojest, me kar matra lakota zadnji teden, upam, da se bebica kmalu odloči za prihod na svet in se mi kg ne bodo v zadnjem tednu oz. tednih preveč namnožili... Če ima katera kake koristne povezave ali literaturo o prehrani v času dojenja, se pa tudi jaz priporočam, sem doslej o tem kar premalo razmišljala in nisem še nič kaj organizirana. Zaenkrat se bom poskusila prehranjevat zdravo, tudi s sadjem in zelenjavo, le pri sadju me malo skrbi, ker zdaj ga pojem kar precej, potem pa bom začela bolj previdno, tako kot ste rekle že druge, z eno vrsto na dan in za začetek v manjših količinah. Tudi o čaju za dojenje ne vem, a jih je več vrst, al ne morem zgrešit, katerega vzet - kaj priporočate mamice? Pa lep deževen dan vam želim, kakorkoli ga boste že izkoristile, za lenarjenje ali za akcijo... Pa seveda navijam za naslednjo mamico in !!! Encijan
|