NRMM
|
Daaaaaaaaan! Sonček se je zaenkrat skril,upam da še pokuka izza oblakov,da bova z Marušo uživali na njem,še malo pa grem po njo . Zjutraj jo je peljal ati in je prišel s taaaaakim dolgim nosom nazaj ,kak jo je slekel in ji obul copatke mu je mala zbrisala k igračkam brez lubčka in papa in to se mi je prvo potožil,ko je prišel domov,na lubčka bo počakal do četrtka,papa sem mu dala pa pred pol urce ,tak zdaj pa sva res do četrtka zvečer sami . Kar se tiče kompliciranja tudi pri nas ni panike. Navadno ne kompliciram kaj preveč,je pa tak kot je mml napisala,če se le da prihranim kakšno jezo,jok ipd. Kar se spanja tiče čez dan,nekak probam da zaspi doma med vikendi,ker potem je mal sitka,če pa ne spi pa tudi ok,sej preživimo.Ima pa itak svoj ritem,tako da prek tega sama ne gre. Izabela da se Matevž čimprej pozdravi. Bino,ne vem če bi bilo kaj haska,če bi sneg snedli ,je prej toplota za to poskrbela. Cuma,upam da vam kmalu mine ta ''strah'' pred neznanci.Pri nas je Maruša enako kot Manca od mml,pravi ciganček .Resnično gre k vsakemu in se tudi pri vsakem takoj pocarta ,četudi ga prvič vidi.Že od začetka sva bili veliko v družbi ljudi,mogoče je to pomagalo,ker če bi bila karakterno po kateremu od naju,potem boh pomagi ,jaz sem se bala vsakega,mož tudi. Sem pa sama opazila,da gre dosti rajši h kakšnemu moškemu kot ženski,mogoče zato,ker je ati tak malo doma,al pa ji je brundanje bolj všeč kot cviljenje . Jah nič to bo za danes vse,grem malo počinit za eno urco,da si naberem energije za popoldne.Spet je začelo pihat in ne bo fino zunaj . Lep dan vsem! l.p. I&M