|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
27.2.2007 21:31:10   
mojca75
Čer,

ja Mary svaka ti čast. jaz že tole bikico komaj obvladam!

sm hotla danes stestirat spalno vrečo - sm jo danes kupila - pa se je tolk trmila že prej da niti nisem hotla probat še v vrečo jo "tlačit".

Ma se mi zadnje dni tolk upira za spat, pa je že koma, da sploh ne vem kaj naj delam z njo! pol pa tuli pa pleza po ograji od postlce, pa dudo ven meče,...

drgač pa mam novo lepo frizuro in sem bolš volje - smo mel cel "frizeraj doma" je frizerka upicanila mene, mami pa še sestrco. Hudo dobr user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Male majčice in majčki (2006)
27.2.2007 21:57:14   
cofek
TiaSara mamo pointerja - slikica je kakšno stran nazaj (maškare). Glede podpisa pa - pesmica mi je ful všeč, sploh tisti del v podpisu, ki se lahko nanaša na kogarkoli - vsaj po mojem mnenju.user posted image Se mi zdi taka ful optimistična user posted image . itak pa več kot prve kitice ne znam na pametuser posted image - ampak obljubim ,da se jo bom naučilauser posted image

maya tudi naš je zadnjič nekaj ušpičil z daljincem in ni nič delalo, pa smo tv sam ugasnil in se je čudežno spet vse uredilo - mamo pa tak skoraj predpotopni tv (vsaj za nekaj je dobro user posted image ). drugače mu pa jaz daljince skrijem oz. zmaknem, da ne more do njih. So mu pa zadnjič od user posted image  starši dali mobitel, ker kao saj ni panike, ker je zaklenjen ("ne more nič škode naredit") - pa ga je dal v usta in poslinil in pol se mobi tud ugasnit ni dal več user posted image . Sva mu pa dala en star mobi za igrat, pa seveda sploh ni zanimiv.

mari ne štekam glih najbolj - a je tvoj dragi vzel porodniško in maš ti zdaj bolniško - sej mogoče si že kaj napisala, a sem sfalilauser posted image . Spomnim se samo ,da si si vse ful dobr zorganizirala, kej več pa neuser posted image ...


(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   RE: Male majčice in majčki (2006)
27.2.2007 21:58:32   
mojsoncek
Cer! Spet po dolgem casu napisem par vrstic...

Toliko ste pridne s tem pisanjem, jaz se pa kar ne spravim in ne spravim. Ce je mali puntar pokonci, ne smem niti blizu masine, ker bi on tudi (kljub temu, da ima svojo tipkovnico, je moj notebook seveda boljsi), ce pa spi, pa kuham (ker drugace mi ne znese - ko me vidi v kuhinji se mu utrga in hoce jest, kljub temu, da se je pred pol ure najedel kot uska) user posted image .

No, prejsnji teden je slo nocno spanje pocasi na bolje (sem ponoci vstala samo 5-10x in ga dvignila iz posteljice, ker je bilo drugace samo dretje). Sva se pa z user posted image   odlociva, da nauciva najinega bejbija spat in sva prestudirala knjigico Spi dete spi. In se odlocila, da ga v petek preseliva v njegovo sobico in se lotimo ucenja spanja. In mali user posted image , kot bi vedel (ga imam na sumu, da je tudi on prebral knjigico in si mislil vidva pa mene ne bosta) zacene v cetrtek popoldan smrkat, kihat, kasljat, malo povisana temperatura in vse kar sodi zraven. Pa je slo vse po vodi in sledile so tri res katastrofalne noci - sem vstala tudi 20x in v vsakem polozaju je spal samo kaksnih 10 minut. Potem pa kot bi odrezal, kljub prehladu... Iz nedelje na ponedeljek je spal celo noc od osem prec do pol sestih, potem sem mu dala dudico, ker je nekaj pojokcal in je zaspal nazaj do pol osmih. Danasnja noc je bila spet zgodba o uspehu od pol devetih do pol sedmih, z dudico potem pa kar do petnajst cez osem user posted image user posted image user posted image . Kot se je vcasih pisalo... Samo informiram, nic ne hvalim user posted image .

Skratka, jaz sem ze dva dni kot rozica, ker sem ful naspana. Sedaj pa nama manjka samo se sprehod z vozickom. Je Anze ze bolje in bova sla pocasi spet lahko malo ven, ker je kar skoda teh lepih dni.

Zdej grem pa se malo spakirat, ker gremo jutri zjutraj vsi v LJ, potem pa hitro spat, ker vstanemo res zgooooooooooooooodaj (beri ob 5 zjutraj) user posted image user posted image user posted image .

Lahko nocko vam zelim!



(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   [Brisano sporočilo]
28.2.2007 7:00:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.2.2007 8:10:30   
žmož
Jutro!
No, ta večjega sem peljala u vrtec, pol pa sem hitela prižgat rač., da mal poklepetam z vami prej ko se mala čebelica zbudi. Sem že poročala, da smo boljše, ven smo tudi že šli, le da je ta mala na "ločevalni" dieti namesto meneuser posted image . Madonca, kot vidi žlico že odkimava z glavo, usta pa prav skup stisne-le zakaj kaj takega mene ne primeuser posted image .
Je pa krasno, ko se pomlad približuje-čeprav se nam porodniška izteka! Ful je šlo to leto mimo, včasih kar verjet ne morem.
Vidim, da vas je kar dosti pohodniško navdušenih-mi pa je niti probali nismo dat v ruzak, čeprav načrtujemo tam nekje aprila malo daljši pohod v hribe. Ruzak si pa bomo kar sposodili, ker se mi ga ne splača kupovat za to malo kar ga rabimo. Pravzaprav je pri nas napredek, da zdrži vsaj pol urce u vozičku, v avtu pa vsaj 10 minuser posted image . Joj, le kdaj bo bolje?
Za ta novo nosečko bi pa mogoče lahko tudi Mari71 vedela? Če ne, bi bilo pa fer, da se nam sama javi-ali pa da jo Barbs razkrije. Ale Barbs javi se-ti nas vedno s čim nakuriš, pol pa nas matraš en lep čas. Pa sigurno veš tudi kaj dogaja z MarijoPo in Evico-kaj so odpravle v bolnici...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.2.2007 8:47:06   
mojca75
Ok, pa je šel že napisan post v maloro,...

na hitro Euro - jok sm še kar v tolarjih - groza - za nas ne-ekonomiste gre to bl počas.

Danes testiram higienski minimum doma - sem mojči oblekala v ene zel svetlo roza (baby roza) hlače in bodi - mam vse temnejše oz trenerkice v pranju. Me prav zanima kake barve bodo zvečer user posted image
Tolk je lušna taka rozika, sam  kaj k to ni primerno za valanje po tleh user posted image , eh sej voda je čez drek, ane?

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
   [Brisano sporočilo]
28.2.2007 8:55:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.2.2007 9:16:06   
lenika
Joj, jaz tudi še kar naprej preračunavam v tolarje. Saj vem, da v nedogled to ne bo šlo, a mi kar ne potegne. Da ne bom čez nekaj let kot kakšna stara mam, ki še danes govori v dinarjih.

Je pa včeraj rodila moja dobra kolegica. Rok je imela 11. aprila in jo je predčasno presenetilo. Napisala mi je sms, da je deklica težka 2100g in velika 46 cm, nič pa mi ni napisala ali je v inkubatorju. No me zanima tiste, ki ste rodile (žmož, Kalina,...), a mislite, da je glede na težo in glede na to, da je rojena v 34. tednu, v inkubatorju? Je pa že prejšnji teden, ko se ji je nenadoma full skrajšal maternični vrat, dobila 2 injekciji za hiter razvoj pljučk.

Imejte se lepo. Midva z Maticem greva pa danes po kosilu k eni sodelavki, ki ima 3 dni starejšo deklico kot je naš Matic.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
   [Brisano sporočilo]
28.2.2007 12:50:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.2.2007 21:29:33   
mojsoncek
Oj!

Sem se vceraj pozabila dati na seznam tistih, ki jutri zacnete z locevalno dieto. No, na dieto gre sicer moj mozek, ampak jaz bom pa kuhar'ca. Tako, da se tudi jaz rade volje udelezim kaksne debate glede receptov. Vam pa povem se to, da je user posted image enkrat ze uspesno prestal vse tri mesece. Lahko recem samo, vsaka mu cast (jaz sem bila takrat noseca in sem jedla vse po spisku, kar mi je prislo pod roke, on se je pa cisto bp uprl skusnjavi).

Evri - se nismo najboljsi prijatelji. Se zaokrozim jih kar na 250, da lazje preracunavam user posted image .

Bodite lepo in veliko srece vsem, ki jutri zacnete z dieto!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.2.2007 22:09:55   
mojca75
Auroraa -  uspešen prvi delavni dan, orješ ledino! O dieti pa itak med "zvezdicami"

naša je bla danes totalna tečka popoldan, nimam pojma zakaj!? Ma da bo le noč mirna!

Nočko,

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.2.2007 22:38:51   
mojsoncek
Saj res, Auroraa, lep prvi delovni dan ti zelim!

Pa glej, da bos kaj sporocila kako je bilo in kaksni so kaj obcutki, po skoraj enoletni pavzi!

pa pa

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 7:38:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 7:53:00   
MarijaPo
Zivjo Punce,

kako kaj gre?
Vidim, da je Mary ze kar ornk noseca. Bravo Mary!! Jaz tud pravim, da je fino imet otroke cim bolj skupaj, da damo tole burno obdobje cimhitreje cez. :)

Mi smo bili na kliniki in je z Evo vse v redu, razen vnosa hrane, ki je premajhen, da bi lahko napredovala., ni pa tok premajhen, da bi hujsala, torej je skos na istem. Zdaj tehta 6.350 g. Malo tudi zaostaja v motoriki - se se ne prevali iz kravc na hrbet in obratno, tudi vsede se sama se ne. Sedi pa lepo.

Vidim, da vam gre vsem precej lepo, pocasi bo cas za nazaj v sluzbo jet. Jaz imam grozno sluzbo, pa se vseeno kar malo veselim, da bo neka sprememba.

Upam, da se imate fino!

Marija

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 8:37:14   
žmož
Aurorra kar pogumno, boš videla, kako hitro se boš navadila na službo in si organizirala prost čas, da vam bo vsem ok-in seveda user posted image  za dieto. Drži se!
MarijaPo lepo da si se končno oglasila. Sam da je z Evico vse v redu-zakaj pa mal pogosteje ne počvekaš z nami? Saj vem, da vedno zmanjka časa, lepo te je pa vsaketoliko tudi tule "slišat".

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 8:40:19   
lenika
MarijaPo lepo, da si se po dolgem času zopet oglasila. Me veseli, da je Evico vse v redu. A si ti kaj že razmišljala, da bi vložila vlogo za podaljšanje porodniške? Glede na Evicine težave, ti bi pomoje ugodili.

Imejte se lepo na prvi marčevski dan. Jaz sem full vesela, da se počasi začenja pomlad, ker imam full rada tople dni, čeprav letos ni bilo nobene krize z zimo.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 9:52:38   
mojsoncek
Oj! Anze trenutno v stajici je suho marelico in maha s cebelico, jaz pa lahko kaj napisem.

MarijaPo - bravo za Evico, da je z njo vse OK. Saj se bo tudi njej slej ko prej odprlo. Enim prej, enim pa malo kasneje. Tudi nas Anze ni ravno najbolj pri sebi, pa kar dosti poje, ker verjetno vse sproti pokuri (ni na miru niti 2 minuti, se ko je ali sedi mora brcati z nogicami).

A bi vasi soncki tudi jedli kar imate sami na krozniku? Anze non stop kaze na moj ali atijev kroznik. Zadnjic je mozek spekel pico s tuno in Anze bi jo tudi jedel, pa sem mu dala samo skorjico, pa niti ni bil najbolj zadovoljen. Potem sem pa ta vikend v knjigici 50 receptov za pice nasla eno s spinaco, jajckom in sirom. Malo sem jo sicer priredila in smo v nedeljo jedli skupaj pico. Najprej zelenjavno juhico, potem pa eno pikico pice. Ja vem ja, sem grozna mama, ki svojega dojencka futra s takim "sranjem". Se posipam s pepelom user posted image .

Uzivajte v malo manj lepem dnevu!



(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 9:55:35   
mojsoncek
A ja, sem pozabila povedat, da so pri nas trenutno najvecji hit suhe marelice in suhi krhlji jabke. To namrec zuli vmes med obroki. S prstkom pokaze na kuhinjo, ga nesem tja in si potem sam iz posode vzame ali eno ali drugo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 13:13:55   
tea
MarijaPo- super za Evico!! Naš zdaj že malce bolje je in posledično gredo tudi grami gor. Ne ravno veliko, vendar vsaj nekaj.
auroraa- srečno v službi in na dietiuser posted image . Meni kar nekako ne potegne, da bom vsak čas tudi jaz za v službo. Se človek kar poleni, takole ves čas doma.
euri- tudi meni še niso nič domačiuser posted image . Še vedno vse v tolarčke preračunavam. V evrih še nimam občutka a je to velik, al ne. Ampak se bo treba navadit.
pri nas- Jaša spi v svoje stolčku za hranjenje. To se mu pogosto zgodi, potem ga pa samo nazaj nagnem in pustim, da svoje odspi. Ko se bo zbudil, bova šla ven, popoldne pa plavat. Mi še nismo imeli sistematskega, bo zgleda treba preverit, če so nas pozabli poklicat.
Nič, grem še mal pospravt, potem pa ven!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 19:27:09   
mojca75
Auroraa - kako prvi dan v službi?

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.3.2007 19:40:49   
aljča
Oj majčice!


Po dolgem času zopet jazuser posted image user posted image ....da vas vse lepo pozdravim in malo napišemo kako smo pri nas.
Val pridno raste 8220 g in 72 cm kar pa ni prav hlače imamo vse že 80 manjše mu je premalo....v glavnem imamo manekensko postavo.user posted image
Smo v redu glede na to da ne spimo veliko ponoči...se skoz zbujamo. Imamo še kar dva zobka + dve mali mali špički na vrhu ki se trudita oreng prodreti.
Novo je to da mamica zaključuje porodniško, ker je dobila službo. Še en teden uživanja potem pa veselo na delouser posted image . Ata pa se bo prelevil v mamo 2 in tako z Valom zaključil porodniško 24 aprila. Potem pa še ne veva kako bo ali bo šel v jasli ali privat varstvo. Če najdemo drugo varijanto potem bomo raje to nardil. Od septembra naprej pa ga bo pazila babi.

Vse ste tko pridne da vas moram pohvaliti. Jaz pa se vsake tolko časa oglasim.user posted image
Vsem, ki ste ali še boste praznovali vam čestitam za 10 mesec in pa vsem mamicam ki že odhajate  v službo en velik dober začetek novega začetka v službi. Verjetno bo težak in ob enem koristen da pridemo nazaj na stari tir...da niso samo plenice, dudike, flaške...pa vse kar je zraven.
Tko tolk da sem se vam mal oglasla....našga dečkota pa lahk videte v albumčku tko kot zmerajuser posted image .

L.p. pa veliko cartanih dni še do konca porodniške vam želiva z Valom.user posted image

Aljčauser posted image

_____________________________

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
   [Brisano sporočilo]
2.3.2007 7:20:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aljča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2897
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.3.2007 8:39:49   
NIKI005
Dobro jutro!
Niki spi prvo rundo, jest pa mal na net.
Veste kaj pa mene skrbi. Kolegica, ki ima leto in pol starega fantka, mi pravi, da od kar ga dajejo v vrtec, ma mali ful psihične probleme. Ponoč joka in zavrača da ga oči ali mami sploh pomirijo, objamejo...kar tepe jih in pravi: stran, stran. Men gre kar na jok, če pomislim, da bi mi moj sinko kaj takega naredu. Jest bi se tolk sekirala, da bi kar službo pustila in bila z njim ali pa našla službo za 4 ureuser posted image

Drugače je pa priden, prespi čist vsako nočuser posted image , bolj pridno papa in zato tudi več kakauser posted image , najmanj 2x na dan.
Hvala za idejo...na suho sadje sem čist pozabila. Nik rad skoz neki po ustih vlači...bomo danes kaj kupili.


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.3.2007 9:15:15   
lenika
Naš Matic je ponoči dobil vročino 39 stopinj. Dala sem mu Calpol in vročina je padla. Zjutraj je imel zopet vročino in sem mu dala najprej flašo mleka, nato pa še Calpol. Čez nekaj sekund je vse izbruhal, zato sem mu dala svečko in vročina je padla.
A mislite, da je potrebno, da gremo k zdravniku ali naj še malo počakamo?

(odgovor članu NIKI005)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.3.2007 9:22:34   
žmož
Lenika mislim, da je najboljše, da pokličeš, pa ti bodo povedali. Je pohno enih viroz in grip, dajo pa takoalitako ne nič (edino, če vidijo na krvi, da je potreben antibiotik). Počakaj še kakšno urico oz. da popusti učinek svečke, pa boš videla kaj bo. Če bo še vroč vsekakor vsaj pokliči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)


Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!