|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
20.2.2007 14:50:47   
Motoristka
Tudi jaz se vam pridružijem....rdečko bi mogla dobiti 8.2....pa jo ni bilo, pa sem naredila test pa je bil user posted image user posted image , zdaj sem se naročila...datum imam šele 6.3.....je kar dolga....drugače se pa dobro počutim, edin jedla bi samo česen pa čebulouser posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 176
20.2.2007 15:57:08   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: janice

aja, to sem še mislila predlagat, Klaudia.

super, da ga imamo, lahko vidimo, kako se povečuje število  user posted image in uresničuje plodno leto...user posted image

imam pa en predlog - mogoče bi se razvrstile po datumih PDP?

bi bilo lahko še bolj pregledno...

user posted image

LN!

user posted image  ma ti mi misli bereš... sem že par dni nazaj naredila tak seznam... samo sem čakala, če se bo slučajno še katera javila... tako da danes dobite seznam po PDP...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janice)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.2.2007 15:59:16   
Klaudia
user posted image     user posted image      OKTOBERKE     user posted image      user posted image

02.10. 
- Inja 2
- Pandica
05.10. 
- Ursikazala
- Kasija 78
- Miško
06.10. 
- Solero
10.10. 
- Klaudia
- Mišk
- Naja2
- Tinki_winki
11.10. 
- Micla
- Lillylilly
- 2ursae
- anonimna S
13.10. 
- Jasna
18.10. 
- Jan@
23.10. 
 - Janice
 - ninka 80
25.10. 
- metkica1
28.10. 
- mehurčica

user posted image
 - pingi
 - neža81
 - motoristka

Če še katera manjka naj se javi...  ko bomo pa spol zvedl, bomo pa še to zraven dopisal

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 20.2.2007 16:00:35 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.2.2007 16:36:38   
Motoristka
Če sem si prav izračunala, potem bo PDP 15.10

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 179
20.2.2007 16:40:02   
kaja80
Lep pozdrav punce.
Da se tukaj pofočkam, ker sem danes izvedela, da sem ujela zadnji oktoberski vlakec.
Moj PDP, nimam pojma, grem zdejle računat, zadnjo M sem imela 20.1., pregled pa imam 28.2.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
20.2.2007 17:01:29   
inja2
Ojla

jaz sem, bila pa danes na prvem pregledu in sem tusi že dobila materinsko knjižico. Najina pikica zaenkrat lepo raste.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se moram  naročiti na nuhalno, a mogoče ve katera kako dolgo se čaka?

Sem, pa danes tudi že povedala v službi in je bila moja šefica full vesela user posted image user posted image

Kako pa ste kaj ve, ali vas še mučijo slabosti....

lp, inja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.2.2007 17:23:02   
micla
Inja2 čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image .

Meni je danes že cel dan slabo user posted image . Bruham redno na 3 ure - skratka, kar dam v usta, zbruham. Danes je sploh problem, ker mi ne gre niti za pit, čeprav vem, da bi morala nadoknadit, ker bom sicer dehidrirala.  Je bilo pa včeraj tako zelo lepo, ko mi ni delalo slabo, sem kar v luft skakala od energije, danes sem pa totalno povožena.
A še katera bruha, ali vam je samo slabo?

Klaudia user posted image  bravo za seznam. Je res bolj pregledno, sploh pa sedaj, ko se nas je kar nabralo.

Punce, vas pozdravljam, ker težko sedim pred rač. in grem kar nazaj ležat. Danes sem cel dan preležala.
Upam, da bo jutri bolje.

Mejte se in se tipkamo,

micla

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.2.2007 20:07:41   
Pandica
Pozdravljene user posted image  

inja2, tudi jaz sem bila danes na pregledu in sicer "že" na drugem. Sem slišala kako user posted image  bije srček user posted image  kako je bilo lepo....sem pa v 8t.

Za NS sem tudi jaz vprašala kako je s tem in mi je sestra rekla, da naj pokličem čez 2 tedna, da se naročim, ker se NS dela med 11 in 14 tednom. Upam, da mi bodo lahko že takrat povedali spol, enim user posted image  vem, da lahko. Ker jaz sem že tako firbčna.... user posted image  

Drugače pa Micla mislim, da ni vredu, da ti tako pogosto bruhaš. Res je, da sem v soboto tudi jaz, ampak to je bilo do zdaj v moji user posted image  prvič, hvala bogu. Mi je pa danes G rekel, da, če bom kaj bruhala ali bom začela kaj krvaveti ali bo kaj druga nenevadnega naj takoj pridem na pregled še preden sem ponovno naročena. Tako, da jaz bi na tvojem mestu šla do G, on ti bo najbolje znal svetovati kaj je dobro zate in za tvojo user posted image  . Pa vso srečo ti želim!

Drugače pa meni ni pretirano slabo, le spala bi non stop user posted image  . Pa en dan bi pojedla vse kaj vidim, drug dan pa mi nič kaj ne paše...

Nič drage oktoberke, lepo se imejte, jaz pa grem jaz brat revijo Nosečnost, ki sem si jo prej kupila oz.mi jo je kupil moj dragi user posted image

Pazite nase in na svoje user posted image  , razvajajte se in pobožajte si trebuščke user posted image  

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.2.2007 20:30:59   
naja2
Čestitke Inja in pandica za pregled. Čestitke vsem novim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

lepo se razvajajte

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   [Brisano sporočilo]
21.2.2007 10:16:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
21.2.2007 10:53:01   
mehurčica
Oj zivepo! Midve sva pa čisto skupaj. user posted image V trakcu imaš eno napako-ti piše da imaš do konca še 175 dni. To pa je malo premalo.

A se bo katera od vas udeležila kakšne telovadbe, hodila na fitness, tekat,...? Jaz sem do zdaj tekala kar redno in bom verjetno nadaljevala, dokler me ne bo začelo zategovati preko trebuha(tako me je namreč pri prvi nosečnosti), potem pa bom hodila na Pohorje. Sem pa razmišljala, da bi hodila na fitness in delala na Orbitreku, ker ga nimam doma, ampak mi verjetno ne bo zneslo z denarnico.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 186
21.2.2007 11:20:08   
Pandica
mehurčica,

če misliš hoditi na Pohorje po tem sklepam, da si iz Mb tako kot jaz? A je še katera oktoberka tukaj iz Mb?
Kako se počutite punce? Jaz sem se zdaj ravno tako najedla, se mi je zluštal toast pa navadni jogurt zraven user posted image  
A svojim in njegovim staršem ste že povedale? Kaj pa ostalim sorodnikom?
Lepo se mejte user posted image  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 187
   [Brisano sporočilo]
21.2.2007 11:25:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 188
21.2.2007 11:38:01   
metkica1
Tudi midva še nisva nobenem povedala za mojo nosečnost. Je pa najina pupika (2,5 let), povedala najprej babiki, no potem pa še v vrtcu.
Naša ne sme nič vedeti, ker čisto, čisto vse pove.
Kaj ima mami, ati, kaj delama, kje smo bili, kaj kupimo, vse, vse...
Faca mala user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
21.2.2007 11:47:11   
Solero
Čau, pupe!!
Lepo, da se nas je toliko nabralo. Bomo naredile kak piknik?  user posted image

Jaz komaj čakam ta oktober, da bi bilo že čimprej vsega konec!! Zelo težko prenašam te slabosti, omotico in splošno pomanjkanje energije. Počutim se kot drug človek. Pa zelo sem nerazpoložena, sita vsega, niti revij in knjig o nosečnosti več ne morem brat, ker mi delajo slabo!! Tudi premikam se bolj počasi, ker mi hitri gibi vzburjajo želodec. Žalostna sem in potrta. Moj mož je presrečen in vesel in sploh v oblakih, kar naprej bi se ljubčak in cartal, jaz pa ga ne morem niti vohat!!
Pupe, kdaj bo konec tega??? Jaz imam vedno manj sebe in manj moči...

Neposredna povezava do sporočila: 190
21.2.2007 11:50:31   
kaja80
Mene tudi dajte na seznam, moj PDP je 27.10.
Naročena sem pa že 28.2., to je šele šesti teden, ali ni to malo prezgodaj?

LP

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
21.2.2007 11:55:25   
Pandica
Joj, boga Solero, ko ti je tako fejst slabo in se grozno počutiš. Naj ti povem, da sem ravno včeraj prebrala v reviji Nosečnost, da se ponavadi te slabosti končajo nekje do 12 tedna. Res pa je, da pri enih pa lahko trajajo celo user posted image  , kar seveda upam, da pri tebi nebo. Želim ti veliko sončka, dobre volje in probaj mislit pozitivno, ne bit slabe volje in žalostna. user posted image   user posted image

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 192
21.2.2007 12:10:26   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: kaja80

Mene tudi dajte na seznam, moj PDP je 27.10.
Naročena sem pa že 28.2., to je šele šesti teden, ali ni to malo prezgodaj?

LP
Kaja, saj nekaj se bo že videlo. Sem imela pri prvi nosečnosti tako. Najprej mi ga je naredil v 5.tednu, nato še v šestem, kjer se je že malo več videlo-ravno dovolj, da so rekli, da je OK. Sem pa sedaj vesela, da je malo pozneje, da se bo že malo več videlo.

Hvala mehurčica, ker si spomnila name. Midve pa pričakujemo približno isti čas a? Kdaj imaš PDP?
Jaz je nisem pričakovala 20.2. in je res ni bilo. Jupiiii!

Da ti kar na tem forumu odgovorim še na to. Jaz je nisem pričakovala 17.2., ampak sem test naredila že 16.2. s prepričanjem,da bo v vsakem primeru itak pokazal negativno. In je že pokazal rahlo črtico. Torej 27.dan se je že prikazala. PDP pa imam 28.10.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 193
21.2.2007 12:27:37   
Anonimen
ohoj, spet jaz, 2ursae. Sej bom v teh dneh za mojo user posted image  povedala tud mojim septembrkam 05, tko da se mi ne bo treba tuki za anonimno izdajat.
jaz sem od obiska pri G. Moj otroček ima 6 mm (k en mali grahek, si predstavljate user posted image ?), naročena sem pa čez en mesec, ko bom dala kri pa vodo. Mi je pa določil tudi drugačen pdp, tko da klaudja, plis, zbriši me pri 11.10 in me daj k 16.10

Men prav slabo za bruhat ni, me pa skozi cel dan mal matra želodec, tko da se mi ob misli na kakšno hrano kar obrne ... zadnjič sem zajtrkovala kosmiče, ko pa sem jih čez kakšno uro pospravljala nazaj v omaro, se mi je pa kar slabo storilo user posted image . Jedla bi same bedarije - ma kaka zeljenjava pa sadje, bljak. Zdajle jem špagete v olivnem olju s poprom. Nič koristnegauser posted image , sam do česa drugega mi pa res ni ...

Solero, saj bo bolje user posted image , te bo po mojem minilo po teh prvih treh mesecih, če ne že prej ... če ne prej, se ti bo pa razpoloženje dvignilo, ko boš dobila tako fino gladko polt in krasne lase (jaz to že komaj čakam), pa k bodo zunaj ptički peli in bo sonček sijal, pa boš začela kupovat stvari za user posted image

telovadba: pri prvemu (valjda, sem imela cajt) sem hodila na nosečniško aerobiko, zdaj pa po mojem ne bom nikamor ... naši sprehodi s 17mesečnikom pa itak ponavadi ne zajemajo neke razdalje, kjer bi se človek lahko fajn predihal, ampak naredimo kakih 300m z raznimi postanki v pesku, gledanjem, tovornjakov, muckov, kužkov ...

fejst bodte, makaroni se mi hladijo user posted image

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
21.2.2007 12:39:27   
Neža81
Dan!

Pri meni se težave in skrbi kar nadaljujejo user posted image . Ponoči me je spet bolel trebuh v eno in sem šla pregled k osebni ginekologinji. Mislim, da mi je Mijavček razlagala o hiperstimulaciji, al kak se že reče. ravno včeraj sem potožila kolegici, da težko diham zadnje tri dni. In res se mi to dogaja. Sicer še ni kritično, da bi morala v bolnico, če pa ne bolje pa bom res mogla iti not user posted image user posted image user posted image . G mi je pokazala na uktrazvoku, da imam še od punkcije ogrooomna jajčnika in me zato tako boli. Žal pa se mi zraven jajčnikov (mislim da mi je tak povedla) nabira voda, zato me še bolj vse skupaj boli in je nevarno za user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če ne bo bolje, bom morala na punkcijo, da mi vodo ven spravijo. Joj, kako me je strah user posted image user posted image !! Iz ene skrbi v drugo.

Zdaj pa grem počivat, če bom le lahko se umirila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
21.2.2007 13:00:05   
mehurčica
Joj Neža, upam, da bo vse dobro in se bo samo popravilo, tako kot se mora. Počivaj. Me pa bomo držale pesti, da bo vse vredu!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 196
21.2.2007 13:25:46   
ninka80
živjo punce.
Neža 81, ti le pejt lepo počivat in držim pesti, da bo vse v redu. Optimizem in dobra volja!
Sama še vedno ne verjamem, da je to res!!user posted image user posted image Za pregled še nimam datume, ker je moj G na dopustu (pa ravno zdaj!!). Kdaj pa naj bi sploh bil prvi pregled? Do katerega tedna?
Lepo se mejte,  in lepo i srečnouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 197
21.2.2007 13:33:25   
Pandica
Neža81 vse držimo pesti zate in za tvojo user posted image  le pogumno naprej  user posted image

Koliko sem jaz prebrala do zdaj o tem G naročajo na prvi pregled nekje med 7 - 10 tednom.
Je pa res, da sem jaz bila na prvem pregledu v 6 t in včeraj sem bila že na drugem pregledu pa sem v 8 tednu. Tako, da sem najino user posted image  že 2 x videla na Uz, včeraj pa sem slišala še kako mu - ji bije srček. Zdaj pa že tako grem "kmalu" na NS, kako se že veselim.
A ve ne boste šle na NS?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 198
21.2.2007 16:39:00   
Anonimen
Neža, drži se!! Sej tud če boš orala a punkcijo, bo pa potem konec skrbi pa z user posted image  bo vse v redu. Probaj se ne preveč obremenjevat, se bo user posted image  boljš počutila.

Pandica, valjda grem na NS - čez dober mesec, po mojem. Mi pa to ni luštno - no, valjda je luštno, ker ti user posted image  res pogledajo z vseh strani in ga res dobro vidiš, sploh če ti G še zraven razlaga, kje je kaj user posted image , samo je to le test, kjer lahko ugotovijo, da je kaj hudo narobe. Že prvič sem bila mal živčne pred tem pregledom, pa bom zihr spet.

lp, 2ursae

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
21.2.2007 16:42:58   
Anonimen
ninka, prvi pregled naj bi bil nekje pri 10. tednih (a nimaš onega vrtljivega okroglega nosečniškega koledarčka? ). Je pa fina stran tega, da greš čim prej v tem, da se vidi, da je vse ok in da ni izvenmaternična nosečnost al pa slepo jajčece (mislim, da se tako reče) - ko je vrečka prazna, brez zarodka. Jaz sem danes že videla utripajoč srček user posted image

lp, 2ursae

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?