Anonimen
|
ohoj, spet jaz, 2ursae. Sej bom v teh dneh za mojo povedala tud mojim septembrkam 05, tko da se mi ne bo treba tuki za anonimno izdajat. jaz sem od obiska pri G. Moj otroček ima 6 mm (k en mali grahek, si predstavljate ?), naročena sem pa čez en mesec, ko bom dala kri pa vodo. Mi je pa določil tudi drugačen pdp, tko da klaudja, plis, zbriši me pri 11.10 in me daj k 16.10 Men prav slabo za bruhat ni, me pa skozi cel dan mal matra želodec, tko da se mi ob misli na kakšno hrano kar obrne ... zadnjič sem zajtrkovala kosmiče, ko pa sem jih čez kakšno uro pospravljala nazaj v omaro, se mi je pa kar slabo storilo . Jedla bi same bedarije - ma kaka zeljenjava pa sadje, bljak. Zdajle jem špagete v olivnem olju s poprom. Nič koristnega , sam do česa drugega mi pa res ni ... Solero, saj bo bolje , te bo po mojem minilo po teh prvih treh mesecih, če ne že prej ... če ne prej, se ti bo pa razpoloženje dvignilo, ko boš dobila tako fino gladko polt in krasne lase (jaz to že komaj čakam), pa k bodo zunaj ptički peli in bo sonček sijal, pa boš začela kupovat stvari za telovadba: pri prvemu (valjda, sem imela cajt) sem hodila na nosečniško aerobiko, zdaj pa po mojem ne bom nikamor ... naši sprehodi s 17mesečnikom pa itak ponavadi ne zajemajo neke razdalje, kjer bi se človek lahko fajn predihal, ampak naredimo kakih 300m z raznimi postanki v pesku, gledanjem, tovornjakov, muckov, kužkov ... fejst bodte, makaroni se mi hladijo
|