|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.2.2007 7:15:06   
m a j c i k a
Drugače pa je za nami ena grozna noč, se mi je zdelo da je včeraj blo prelepo da bi lahko trajalo vsaj dve noči!user posted image
V desni ritnici in še malo niže me je zgrablo tak ko da bi bil išias, močna bolečina in to za vsako ko stopim na nogo, tak da komaj hodim, in bom zgleda danes prisiljena mirovat, sam zdajle pa vseeno šibam k frizerju, sem že naročena, pa vprašanje kdaj ga bom spet vidla?!user posted image

Si pišemo kasneje, ko bo spet kak nov sonček prišel!!!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
28.2.2007 7:21:01   
tinaaja
Thaiss in Kati - cestitke obema pa fuul cartanja in cim manj problemckov, pa najvec uzitkov. Pa se kaksno prespano noc za povrh user posted image

Jutro ostale :)
se en dan do marca user posted image

Sibil & Kr_enamami - huh, danes je vajin dan, drzta se in dobro opravita user posted image   Smo v mislih z vama!

Amy, si ti tud zgodnja user posted image Nalepke sem jaz tud kupila v BC, ene v ta veliki trgovini v BTC, druge v Hali A. Ti zelim uspesen nakup.

Sonchek78 - ja lepo, lepo, da se porocita v soboto. Midva sva se tud lani, in najina pikica je prisla s porocnega potovanja user posted image Kje imata poroko? Povej mal, da bomo mladoporocenke in ostale malo spomine obujale user posted image

Torba za P - jaz imam sportno mehko torbo, kar dost veliko z veliko predali.  Tako za na trening user posted image Imam notri tudi brisace, pa majico za mojega, da se bo po potrebi lahko preoblekel, pa malo piskotov za najhujso lakoto, rokavicke in copatke za pikico, kozmetiko, polnilce, copate,... pa se... Ni pa polna, sploh.   Posebej pa je pripravljena se mala torbica z oblekicami za pikico za domov.

Dolgolaska, a se ti mal mudi user posted image

Sonchek - pikec mali, lustkani, za popapat user posted image Joj, tok me zanima, kaj se premika v meni, sploh ne morem verjet, da nekaj tacega ven pride juhuhu

tejcica, a uzivas s taveliko user posted image

No, jaz sem se vceraj imela super na predstvi, ampak mislim, da mala ni bila najbolj navdusena - bilo je precej glasno, bobni vmes in mi je delala tak kraval user posted image   Pa na koncu sem kar malo tezko sedela, ampak ni panike, je bilo vredno videt.
Me je pa tok stisnilo preden sva z mami sli na predstavo - ful kot krc v spodnjem delu trebuha, tko da sem se sprasevala,c e je morda to ze to. Ampak sem odlocena, da pocakam na marec user posted image Ene pol ure me je grabilo, pol pa popustilo. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
28.2.2007 7:29:56   
amy26
Ti zelim uspesen nakup.

Tinaaja, hvala, mislim sam v BC BTC, a mogoče veš za kakšne lepe otroške zavese kje bi jih lahko kupila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
28.2.2007 7:41:00   
A-N-J-A
Se pokorno javljam in sporočam da je naša pikica spet bolanauser posted image .Držite pesti da bo čim prej zdrava,ker drugač bo men trebuh kar stran padu mi sploh ne bo treba rodituser posted image .

Čestitke Thaiss in K_a_t_i za Matio in Žiga

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
28.2.2007 7:48:13   
pocka
K A T I čestitke za sinčka!!!   user posted image    user posted image    user posted image

Sibil in Kr_enamami srečno  danes!!user posted image user posted image

Torba za v P - jaz sem si spakirala kar v torbo od Quinnyja. Je pa polna. Pižame in plašča pa tudi jaz nisem jemala s sabo.

Danes ponoči me je nekaj zagrabilo, sem že mislila, da je to to. Občutek je bil kot, da bom dobila M in je bolelo kot user posted image . Pol pa je nehalo in sem zaspala nazaj. Do jutra je bil mir. Zgleda, da se pripravlja.
No ja saj sobota je že čisto blizu. Upam, da ne bom šla čez rok, sem že prav neučakana
user posted image .

Včeraj sem bila pa tako pridna, sem celo stanovanje počistila, prava akcija je bila.

Zdaj pa grem user posted image spustit, ker ima že prekrižane tačke, pol pa greva za mamo malo pohajat.

LP, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
28.2.2007 8:30:27   
slumpo
THAISS in K_a_t_i   česttitke sedaj pa uživajte in se full crklajteuser posted image user posted image user posted image .

Sibil in Kr_enamami vedve pa kar lepo mirno pa hiter naj vam pokukata pikca na svet

Dolgolaska ne prehitevaj....a bom sama ostala tukaj na forumu ker sem na koncu meseca naročena v rim....dejte počakat na svoje datume noooooo..

Jaz sem pripravila stvari za P v ruzak ja in je kar polen pa se mi zdi da se kaj manjka....

Amy26 jaz sem res lepe zavese dala kar sivat ker sem dobila blago z medvedko0m Pu in sem ga kombinirala z oranžno....mislim da je slika v albumu....sicer pa imajo v Velani tako ljubke motive za otroške zavese da se splača pogledat.

Danes so me spet tako grozno matrali kolki in mali moj pikec ni veliko spal ampak je vadil nočni žur ali rave party tako da sem danes spet ćisto povožena...ampak sem vstala in sedaj ko opravim na RR grem likat še skoraj zadnje stvari za pikca.
Pa v njegovi sobici moram mal pospravt, pa v trgovino moram user posted image user posted image user posted image
pa pol moram še skuhatuser posted image user posted image user posted image  pol pa itak ne vem če bom še na nogah...

Se pa definitivno še javim...držte se pa čimveč lepih novičk od user posted image , KI STE NAVRSTI....ostale počakajte

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
28.2.2007 8:51:50   
dskubin
Kr_enamami, sibil - Danes je vajin dan. Srečno!

Kaj to je teden fantkov? user posted image
Dobrodošla Matia in Žiga! Čestitke Thaiss in K_a_t_i ter očkota!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
28.2.2007 9:08:32   
draja
Dobro jutro!

Danes sem malo potegnila, ker sem ponoči bolj slabo spala. Me je skoz preganjalo, da se bom obrnila na trebuh in ga zmečkala - kot da je to še sploh mogoče user posted image .

Tinaaja po moje je pa mala uživala na predstavi in plesala zraven!

Zgleda, da bom res mogla najti eno manjšo torbo za v P, ker je moja očitno med večjimi. Bom po moje danes vse prestavila v kakšen ruzak.

Punce lep dan vam želim, tebi Amy pa uspešen nakup. Mene tudi mika da bi šla do BC-ja, samo kaj ko nič ne rabim in bi spet brez veze zapravljala. Mogoče bi edino torbo za na voziček kupila, ker je še nimava, ker se nama zdi kar draga ta originalna, ko pa je v bistvu vseeno, kje imaš stvari spravljene.

Drugače pa čakamo na vesele novičke od Kr_enemami in Sibil, tko da si sploh ne upam, za več časa stran od računalnika.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
28.2.2007 9:36:03   
vms
Jutro user posted image !

Tako mi smo dopolnili 38 tednov! Počutim se pa kot bi jih imela 45! Nočka je bila v stilu bedenja, tako da sem zadnjič na uro pogledala ob 4.50. Dete mi je z nogicami dalo vedeti, da nimam kaj spati. Mogoče bo pa gimnastičarka kot sta starejša dva. Ravno zadnjič sem morala pri miru seedeti ko je mlajša "kazala" sestrici v trebuščku stojo in špago! Pa sem ji razlagala, da ona to še ne vidi mi je pa odgovorila da čuti pa sigurno. Pa sva bili zmenjeni. Ko sem končno zaspala, se mi zdi da sem do konca sna sanjala, kako držim dojenčke.  Od vseh kolegic(3) ki so letos pred mano rodile sem pestovala njihove dojenčke, upam, da to nič ne pomeni, kajti moja draga tast in tašča sta včeraj uradno povabila na praznovanje taščinega Abrahama( v soboto 10.03.07)  Sta mi zažugala, da ne smem še roditi in da grem lahko po žurki.user posted image  Ja ja, sem si mislila. Potem pa sem premišljevala, kaj naj oblečem saj samo še v trenerkah hodim in samo za tisti dan si pa res ne grem nič kupiti. kaj pa če zapravim denar pol grem pa res 10.03. tik pred žurko v Rim!!user posted image  Pa to je noro. Sem cel mesec spraševala al bo kaka žur al ne, da se naplešem in da se kaj zgodi, pa so bili vsi gluhi. Pol pa tast pride včeraj domov in prijavi, da je on že vse zrihtal.... Sem mojega včeraj klicala in mu to povedala, pa mi je zažugal, da nimam kaj rojevati do nedelje 11.3.user posted image . No glede na izkušnje z prejšnjima dvema bo še čez 14.3. toda jaz imam tako srečo, da se bo izcimilo nekaj kar ne bo nihče planiral.
Ampak ok žur ne bo proadel, če mene ne bo zraven, definitivno pa bo tast prikrajšan za plesanje, ker tašča odpleše ples, dva al pa tri pol sem pa jaz žrtev ostali večer. Ko smo čakali Rebeko 6.5 let nazaj je imel pa tast 14 dni pred PDP- jem Abrahama pa sva ko norca plesala.

Danes pa se že Marčevke kar v porodnišnico odpravljajo. Pa še Malecka- februarčica tudi. Vsem skupaj srečo in čim krajše bivanje v porodni sobi želim.

sONCHEK 78 veliko srečno v Soboto.user posted image user posted image user posted image

se še pišemo grem mal zapančat če mi bo ratalo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
28.2.2007 9:38:22   
LP
Ojla user posted image !!!!
Najprej ČESTITKE vsem novim mamicam in SREČNO user posted image tistim, ki vas čaka najhuje in obenem najlepše. DRŽIM PESTI, da boste čimprej držale v naročju svoje male user posted image .

No mi2 boma s tem še kr lepo počkala. Danes sma bila na prvem CTG - črta ravna kot strela, srček pa bije prav, kar je res nekaj najlepšega user posted image . Ni bilo prijetno le to, da mi je proti koncu postalo hudo slabo in sem bila res zelo vesela da sem imela s seboj kar mamo, ker moj user posted image žal ni mogel. Ampak naslednji teden je nov CTG, in bo bolje, bom na boku, pa bo.
Mam pa rahlo vnetje, sem dobila Canesten, ampak ni sile. Pa tudi napotnio za rešilca in porodnišnico, tako da zgleda da bo res kmalu.... Sicer pa če drugače ne, to vidim tako, da vsak dan preberem, da je med nami kakšna nova mami, ki že veselo crklja svojega user posted image .

Zdej pa šibam v MB nekaj na faks uredit, potem pa nadoknadit spanec, ker tako zgodnjega vstajanja nisma vajena... Ne js ne mali štrudeljček....

Punce, UŽIVAJTE, pobožajte trebuščke in veselo pišite, js vas pa bom lepo pridno brala user posted image ....
POZDRAVČKI user posted image user posted image user posted image

Najin Žiga . . . pravi sonček !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
28.2.2007 9:45:17   
simonka
Dobro jutro drage user posted image user posted image user posted image !

No danes pa sem še jaz kar lepo spančkala ponoči, kako dober občutek.Zgleda, da so nas res ene nosečke menjale, kot smo se včeraj hecale.user posted image user posted image user posted image

Draja sem stoprocentna ,da je moja torba še večja kot tvoja, no jaz imam malo večji nahrbtnik in paše nesseser. Sploh pa je prtljaga moja slaba točka, vedno preveč..... Kakšne voziček imaš, mi imamo Quinny pa sem kupila original torbo, je pa res, da so drage, kotz pa sem rekla je mami pomagala pri nakupu, drugače je verjetno ne bi vzela.

Slumpo čuvaj svoje kolke in čim več počivaj. Saj bi tudi jaz morala pa se mi zdi kot da še moram čisto vse postoriti.

A N J A  čim prej se pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja pridna, da si poskrbela za majčko za tvojega dragega, da se bo lahko preoblekel. Super ideja. Me veseli, da si uživala na koncertu.

Majčika škoda za tako slabo noč, pa saj je ž+e proti koncu.Lepo se uredi za tvojega prihajajočega malčka.

Amy 26 prijeten nakup.

Sonček vse najlepše v soboto.

Tejčica upam, da si se nacartala z svojo princesko.

Tako nosečke se približujemo strani 200. Smo res pridne. Želim lepi dan pa si pišemo.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
28.2.2007 9:50:16   
tejčica
Ojla!

Jaz sem se danes mislila malo potepat in crkljat s Tajo, ta pa je hotla v vrtec. Je rekla da jo otroci v vrtcu že močno potebujejo, mami pa nos do tal.user posted image  No, važno da mala uživa. Je bila pa vsa vesela, da je dojenček počakal v trebuhu da je ona prišla domov. Je že vsa neučakana in je včeraj rekla, da bo zraven ko bo prišel ven. Japajade!user posted image

Soncek78, uspešne priprave na soboto. Pa ne pretiravat med tednom, da boš v soboto lahko na nogah stala.user posted image

Amy26, uspešno zapravljanje.

Tinaaja, super da si uživala na predstavi. Bo mala ziher plesalka.user posted image

A-N-J-A, hitro se pozdravite.

Pocka, uuuu, a tudi pri tebi se že pripravlja. No, saj ti si pa že čisto pred rokom in jutri je že marec, tako da bo počasi lahko akcija na polno. Boš mogla kar kmalu rodit, če nočeš čez rok. Sicer pa, kot da imaš ti kaj besede pri tem kdaj dete pride ven.user posted image

Slumpo, a ti imaš pa kar raverja za podnajemnika.user posted image

Dskubin, ja saj počasi je pa že čas, da tudi fanjtje začnejo prihajat. No, naš naj še malo počaka, ker sem zvedela, da robo za zaključit previjalno - predalnik dobimo šele začetek naslednjega tedna. Sicer je to itak delo za mojega, ampak brez moje komande ne gre - tako mislim jaz.user posted image

Vms, čestitke za dopolnjene tedne.

Žabika,  bi bilo fino če nam spet malo seznam marčevk napopaš, da bomo počasi tudi spremljale in štele dneve če gre katera čez rok. Do sedaj so vse samo prehitevale. user posted image

Sedaj pa šibam likat, saj se mi je po dolgem času spet kup nabral.

Neposredna povezava do sporočila: 4912
28.2.2007 9:53:43   
tejčica
Punce, ravnokar sem dobila naslednji SMS:

Lep pozdravček, sporočam, da sem danes ponoči postala mamica malega Klemena. Tehtal je 3200 g, velik pa je 50 cm. Pozdravček od Tekice.

user posted image Tekica, iskrene čestitke za Klemna!user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 28.2.2007 10:03:59 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
28.2.2007 10:08:09   
vms
Tekica čestitke za Klemna!!!!!!
          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
28.2.2007 10:08:41   
dskubin
Tekica, iskrene čestitke user posted image . Dobrodošel Klemen!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
28.2.2007 10:10:34   
Anonimen
Thaiss in K_A_T_I iskrene cestitke za najina mala soncka user posted image user posted image user posted image ...

Kr_enamami & Sibil
vso sreco danes,da bo cimhitreje mimo in da bosta kmalu cartali svoje user posted image . user posted image user posted image user posted image

OOOOO pa se ena nova mamica Tekica cestitke tudi tebi za Klemna!!! user posted image user posted image user posted image

Ampak kaj si ti ja nor kako marcevke prehitevajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4916
28.2.2007 10:17:14   
slumpo
Tekica cestitkeuser posted image za Klemna!!!  user posted image user posted image

Jaz sem pa za danes zaključila z likanjemuser posted image .

SEdaj pa šibam v trgovino....tok se mi ne da...pa tisto parkiranje pa nabavlanje....ufffffffffffff

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
28.2.2007 10:17:16   
simonka
Tekica čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
28.2.2007 10:17:54   
draja
TEKICA ISKRENE ČESTITKE ZA SINČKA KLEMNAuser posted image user posted image user posted image .

Očitno bodo zadnji februarski dan lovile (najmanj) 3 marčevke!

Simonka ja voziček imava Quinny Speedi in bi rada imela tudi originalno torbo, sam se bojim, da bova kakšen nahrbtnik ali kaj podobnega za darilo dobila, tko da bom mogoče počakala do rojstva (samo dvomim da bom zdržala, ker sem se prej kar začela oblačit da grem kao v BC, čeprav sploh nisem nameravala, pa me je moj samo za računalnik poslal pa strogo počivanje zažugal preden je šel v službo).

Tejčica jaz se pa vedno tako nasmejem tvoji pupi. Ma komaj čakam, da kakšno njeno "cvetko" napišeš. Tista od poimenovanja zajčka je bila za dol pasti. Se je še moj smejal.

Lp čestitke za prvi uspešen CTG!!!

VMS jaz sem bila v otroštvu tudi gimnastičarka (ritmična) pa vedno mojega dražim da bo najina pupa tudi, ker on pa je bolj za rokomet in podobne športe. Imava vedno vroče debate okrog njene športne kariere user posted image . Edino kar sva se zedinila (beri sem ga prislila) je, da bo šla na plavalni tečaj takoj ko bo možno). Na koncu bo pa en velik lenušček, ki bo sovražil šport user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
28.2.2007 10:21:52   
MoonEve
Čestitke vsem novim mamicam za vaše sinčke!!!! A skušate vse ujeti februar?? user posted image

Hiter in neboleč porod želim Sibil in Kr_enimami. user posted image

Midve sva danes dopolnili 38. teden, še 14 dni, če bo user posted image počakala. Sem se pa včeraj cel dan obupno počutila, vse me je tiščalo in nič ni ni pasalo jesti. user posted image Pa kar nekaj bi jokala. Očitno hotmoni delajo svoje. Tako da sem se kar sredi dneva spravila pod tuš, bila tam vsaj pol ure, oprala lase in odbrila vse odvečne izrastke.. user posted image Potem pa je dragi naredil ogromnoooooo skledo sadne solate iz vsega, jaz pa prvič tiste puhaste ameriške palačinke. Mmmmmmm, je bila fina večerja. Potem sva pa imela maraton Prison Breaka do 22.30. Sva pogledala 1. sezono do konca, že vlečem dol 2. user posted image No, danes je pa boljše. Lahko da mi manjka sonce in sveži zrak, ker sem notri že od novega leta... user posted image Saj bo kmalu mimo, potem pa pridejo dooolgi sprehodi s pikico. Komaj čakam!!!!!!

Lep dan user posted image in ne-več-user posted image

p.s.
draja: si ti spraševala za torbo?? moja je OGROMNA, pa se nič ne sekiram. Ko sem bila prejšnje 2x v bolnici, sem jo imela kar pod posteljo (tudi ostale so jo imele, ker so omarice v KR ozke). Notri imam spodnje perilo, kozmetiko, piškote, mini Fructalove sokce, mini vanilija sojino mleko, par knjig in revij - zdaj za v P ne vem, če jih bom jemala, obleko za domov zame + 2 blazini, za podpreti hrbet in trebuh. Pa še kaj bi se našlo. Namreč v KR P ti ne morejo dati nobene dodatne blazine, brez tistega pa nisem mogla spati. pa raje zdaj s sabo vzamem, domov se še vedno lahko odnese. Zdaj bom pa sploh premislila, kaj vse gre noter, ker grem v Postojno in ne bo P ravno za vogalom.

< Sporočilo je popravil MoonEve -- 28.2.2007 10:30:25 >

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
28.2.2007 10:39:12   
*sonchek*
Ojla punce!

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam!!!! user posted image   user posted image user posted image

Vidim, da nas je kar nekaj marčevk postalo februarčic. Naš Anej je pa danes star že teden dni! user posted image Še vedno nekako prihaja za mano vse skupaj... Smo pa danes spali skoraj celo noč - zbudili smo se samo ob pol dveh in pol šestih, pa potem spali do skoraj desetih - zdaj vsaj vidim, da je polhek kar po obema user posted image

Zdaj pa je čisto zbujen v posteljici in se igra s prstki in dudo (ki je sploh ne mara - jo ima bolj za zabavo), evo, mami pa takoj na forum - ne zdrži brez vas, marčevk user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
28.2.2007 10:46:02   
skačica
ojla!
user posted image Čestitke še eni novi mamici.user posted image Tekica,tud ti si šla mimo vrsteuser posted image .

Jaz sem pa že iz trgovine. Sem morala mal hladilnik napolnit,da bom z njim spet v dobrih odnosihuser posted image . Pa psa sem mal spustila ven-poudarek na mal,ker se mi ne ljubi ama nič. Zdej pa spet čepim tle na forumu in preganjam dolgčas.
Upam,da začnem danes popravljati dispozicijo,da vsaj kaj koristnega naredim.
user posted image  je šel danes v službo,zdaj sem pa spet sama. Mi je prav pasalo,da je bil cel teden doma.

Mi pa že pospešeno iščemo hiško na morju za letošnji dopust. Gremo 4 družine,ampak vsaka v svoj apartma,edino dve družini bosta verjetno skupaj.
Pa smo že malo pozni???????????
A ve boste šle z malim dojenčkom na morje? Naša bo takrat stara 4 mesece,mislimo pa it za 10 dni. V jeseni pa v toplice. Tiste,ki ste že mamice,povejte kako ste se ve organizirale tisto leto,ko ste rodile.

uuuuuuuh,zdejle se pa dve marčice trudita na svet spravit mala bitjeca. Stiskam pesti,da bosta čimprej rešeni.

MoonEve,takšen napad hormonov sem pa jaz imela v nedeljo zvečeruser posted image . Najprej sem se fino zjokala za prazen nič user posted image potem,ko sem prebrala odgovor mentorja za diplomo pa še en huuuuuuuuud jok z razlogom. Naslednji dan sem bila kot prenovljenauser posted image . Mož me je pa samo gledal,če sem še pri sebi.

Ja,res bi nam prav prišel seznamček,da bomo lažje spremljale dogajanjeuser posted image . Če bi bla jaz kaj bolje usposobljena za računalnike,bi ga napopala jaz,tako pa....user posted image

Grem še en sendvič pojest. Jaz sem tko lačna zadnje čase. A je katero tek že minil? Jaz bom verjetno še na porodni mizi kaj vase metalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skačica -- 28.2.2007 10:47:39 >

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
28.2.2007 10:59:07   
Boni3
Čestitke vsem novim mamica in atkom,ki že pestujete (marčne) user posted image !

Sibil,Kr enamami go,go,go potem pa čimprej domov se crkljat!
Drugače ste pa res vse ful nekaj pridne,no saj sem bila jaz tudi,ampak... Danes imam prvič hišo zase jeeeee,vsi mojstri so zaključili in se mi spokali,zdej so samo še finese in jest lahko počasi začnem pospravljat(no sej drugače kot počasi tako ne moremuser posted image )
Me pa malo skrbi,ker me že tri dni nekaj zvija in ščipa,tko kot pri menstruaciji in tudi detek se je namontiral tako nizko,da imam brez heca občutek,da z enim učkom že ven škili. Tudi rite nima več tam kjer jo je imel.Me samo skrbi,da se ni nazaj na rito obrnil. Bom v ponedeljek malo pojamrala doktorju,da pogleda. Toliko bo pa mali že počakal. Sploh imamo pa v soboto za tavelikega še RD žur itd...tako,da jest zdej res nimam časa it še rodit,mi je prav žal. Pa še čist predolgo sem čakala,da si bom lahko gor sobice zrihtala,tako da....
 Joj še nekaj sem se spomnila,a je katera pri dr.Jeričeviču. Če je bi jo nekaj vprašala!

Lepo uživajte s trebuščkom ali že brez in se še pol kaj oglasim

LP

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
28.2.2007 11:00:17   
Dajadada
Žiga in Klemen - pozdravljena. Bodita čim večje veselje svojima mamicama in očkoma.
Kr_enamami & Sibil  - srečno, srečno - da bosta imeli čim prej svoje sončke v naročju.
Sonchek78, kako lepo, da se poročita v soboto in kmalu zatem dobita najlepše poročno darilo kar jih je.
Torba za P: Jaz imam samo en ruzak, v katerega je šlo zaenkrat vse razen plašča. Sem se odločila, da ga ne bom s sabo jemala, če mi bo pa manjkal mi ga bo pa user posted image  prinesel.
Vrtec: Se vedno bolj nagibamo k temu, da bo v Lj. Bo pa vse odvisno od tega, kje ga bomo sploh dobili.
MoonEve, ti pa tako lepo počivaš, da bo pikica kar počakala v trebuščku do roka, čeprav je že hotela ven. Pridna mamica. Za sprehode že še pride čas. Še dobro, da je pred nami pomlad, a ne? Hormoni pa res delajo svoje, so nas čisto raznežili.
VMS in Draja, moj je bil tudi gimnastičar in zdaj pravi, da edino to najin sinček ne bo treniral. Se mu je čisto zameril ta šport - ne moreš verjeti, ampak nekateri trenerji maltretirajo malčke, da zgubijo vso voljo. Pri njih je tudi palica pela. 

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
28.2.2007 11:07:44   
Dajadada
*Sonchek*, čestitke Aneju za en tedenuser posted image . Kako je priden tvoj polhek, upam, da bo naš tudi, ker sem se čisto razvadila odkar sem doma ... no, ja že itak rada spim, če se le da čimdalj. Lubčka inuser posted image  Aneju!!!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?