tinaaja
|
Thaiss in Kati - cestitke obema pa fuul cartanja in cim manj problemckov, pa najvec uzitkov. Pa se kaksno prespano noc za povrh Jutro ostale :) se en dan do marca Sibil & Kr_enamami - huh, danes je vajin dan, drzta se in dobro opravita Smo v mislih z vama! Amy, si ti tud zgodnja Nalepke sem jaz tud kupila v BC, ene v ta veliki trgovini v BTC, druge v Hali A. Ti zelim uspesen nakup. Sonchek78 - ja lepo, lepo, da se porocita v soboto. Midva sva se tud lani, in najina pikica je prisla s porocnega potovanja Kje imata poroko? Povej mal, da bomo mladoporocenke in ostale malo spomine obujale Torba za P - jaz imam sportno mehko torbo, kar dost veliko z veliko predali. Tako za na trening Imam notri tudi brisace, pa majico za mojega, da se bo po potrebi lahko preoblekel, pa malo piskotov za najhujso lakoto, rokavicke in copatke za pikico, kozmetiko, polnilce, copate,... pa se... Ni pa polna, sploh. Posebej pa je pripravljena se mala torbica z oblekicami za pikico za domov. Dolgolaska, a se ti mal mudi Sonchek - pikec mali, lustkani, za popapat Joj, tok me zanima, kaj se premika v meni, sploh ne morem verjet, da nekaj tacega ven pride juhuhu tejcica, a uzivas s taveliko No, jaz sem se vceraj imela super na predstvi, ampak mislim, da mala ni bila najbolj navdusena - bilo je precej glasno, bobni vmes in mi je delala tak kraval Pa na koncu sem kar malo tezko sedela, ampak ni panike, je bilo vredno videt. Me je pa tok stisnilo preden sva z mami sli na predstavo - ful kot krc v spodnjem delu trebuha, tko da sem se sprasevala,c e je morda to ze to. Ampak sem odlocena, da pocakam na marec Ene pol ure me je grabilo, pol pa popustilo.
|