|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
23.2.2007 15:40:36   
s u g a r
haj haj

koko ste pupe?

Jaz sem - leno, zakaj. Zato ker morm sam iz enega konca postle na drug konec. Danes sem se brez mojega soncka (sel je v Prago in se vraca juti enkrat user posted image user posted image  - pogresam ga ze zdele).
Jutri pride oni stric za kuhinjo (jeeee) koncno bom lahko kuhala v najini kuhinji. Sicer me ne bo poleg ker imam better things to do (seveda je to COLNARNA) od 12 ih.
Drugace mi je ful lepo ker nisem vec v pisarni in ne bulim vec v tisti racunalnik in po cele dneve ne vidim soncne svetlobe tako kot naprimer danes - kako je lepo.
Danes sem bila pri osebni zdravnici in je skor po tleh padla ker sem prisla po dobesedno po pol leta k njej - nazdanje sem bila pri njej isti dan ko sem izvedela da sem noseca - in ko sem s seboj prinesla dobesedno zelo obsezno mapico samih novih izvidov (vse kar je rekla kaj pa vi tukaj in kaj je narobe sej ste noseca ni ne sme biti nic narobe - pol je prebrala vse napisala napotnico za torek k mam urologa in rekla nikamor kot le postelja in kak lep pocasen sprehod po soncku ampak kratek in se vidimo marca ponovno), ful mi je lepo zracunala kolk casa bom na bolniski in kolko casa bom koristila dopust da ne bom zanj prikrajsana (vrag si ga vedi kaj se zgodi pol), dala se bucopan in ponovno opozorila da pocivat.
No tako zdaj sem malce bolj pomirjena, ker me zapusca tisti obcutek da nekaj delam narobe - zdej imam vse papirje in besede ljudi ki to vejo kako in kaj tako da zdej se lahko malo oddahnem - nic ne delam narobe.

Drugace sem bila tudi ze pridna in sem ponovno imela ucne ure racunovodstva in poslusanje kako sem jaz neki nardila in da je ona pol tud sla po istem postopku narest in da je vse bio narobe tudi tisto kar sem jaz naredila - pa sem jo prekinla in vprasala a si zihr, dej pejt mal pogledat kako je knjizen pa poglej ce je res narobe, a ni prehodni konto izravnan - in je bila tisina in takoj kok je butasta in da pojma nima in da jo bodo ubil in ne vem kaj se vse. Jaz sem samo rekla aja? Pa seveda ne sekiri se vse se da popravt, ce hoces in ce se temu posvetis, pol se je mal umirila.
Ne morem verjet kako si lahko hitro necesa kriv, ce nekdo ne gleda prav.
AAAA - jezna.

Dihi sugar je ze mimo.

Drugace imam tudi lepe novicke. Uglavnem ko sem bila v porodnisnici sem spoznala par prijaznih punc, ki smo se mal bolj pogovarjale in dve izmed sta ena vceraj robila puncko Ursulo (sicer pri 7mesecih in 3 dneh) in druga malo cez rok fantka Marcela - obe mamice sta srecni in veseli in otrocka sta tudi ok.
Tako sem bila vesela sploh za Ursulo.

Drugace pa majcice moje
Ancka - kos poln poljubckov in iskrene cestitke od dnevu ko si postala zena (mislim da bo se vedno tako kot je bilo) ampak resno cestitk polno.

Jutri ostaja ob 12,00 v Čolnarni - najdle se itak bomo sej imamo vse okrogle busije (drugace jaz imam crne kratke lase).

No lepo se imejte jaz grem zdajle malo ven na soncka cicat in pocrkljat naso kuzo.

papa
cmok

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
23.2.2007 20:43:38   
juniorka
Živjo!
Dans sem poležavala do dveh popoldan,je blo tolk fajn, pol me je pa sonček pokonc vrgu... Pa sem še na telefonu visla, pol pa kuhanje..pa je dan šel...
Bo pa zato jutri bolj pestro, ko se user posted image  vidimo!

Sugar, ti bi pa res lahko kakšen roman napisala-pa če samo zbereš vse svoje objave tle gor, dobiš prvovrsten nosečniški dnevnik!Te je tako lepo brat...

Bambina, upam, da bo vse ok, je pa tole res malo čudno, kakšno je naše zdravstvo, najprej nekaj,pol spet nekaj druzga, da človeka čisto zmedejo in živcirajo za mogoče brezveze..si ne predstavljam, da bi bila v tvoji koži, sem psihično šibkejša in bi po moje v bolnici pristala! Skratka, drži se!

Ja Eca, a tako hudo je tole otekanjeuser posted image  No, počivat, počivat!

Nič punce, se jutri vidimo, tiste, ki ne morte, pa uživajte in lep vikend!

P.S.: Lahk bi katera meter(jaz ga nimam) sabo prnesla, pa nardimo tekmovanje, ktera ma največji bušiuser posted image !

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
24.2.2007 20:28:41   
ancka1
Čeprav smo se nekatere (srečnice) uspele danes dobiti in ure čvekati, moram napisati nekaj vrstic. Predvsem zato, ker bomo sicer padle na drugo stran. user posted image
Drugače se pa vsem zahvaljujem za današnje prijetno opoldne/popoldne! Upam, da bomo zadevo ponovile! Seveda bi bilo fajn če še v večji zasedbi. Že danes smo bile 8. čudo sveta. user posted image

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
24.2.2007 21:15:51   
s u g a r
haj

no spet vse odsotne, no no...

No meni je bilo danes res fino, ponoviti moramo, in sicer tako da se bodo lahko se druge udelezile.

Drugace sem kul - mojga se ni, ampak ni panike mi prou pase bit mal sama (mam tok dela danes kar vre iz moje fantazije in ful slikic nastaja in zato more biti clovek sam s sabo - prav sede).

Moj predlog je da tale srecanja, kot smo nekako omenile res bi bilo fino ce bi to ponovile vsak mesec enkrat (da ne bo prevec bizi) tudi za potem ko bomo ze z nasimi malcki. Jz se javm da postavlam befele (seveda z vasim ja) kje pa kdaj. Se strinjate?

No zdej pa bezim k mojem oglju in papirju - papa

Lep preostanek vecera in se tipkamo.

papa
cmok

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.2.2007 11:53:35   
juniorka
Pozdravček!
Sem že pokonci!user posted image
Meni je bilo včeraj tud zloooo fajn, pa tako hitro je minilo! Smo pa bile res atrakcija, ja! Vsi z otroci, pa vozčki, me pa bušijeuser posted image !
Sugar, ti kar postavljaj befele, me bomo pa s predlogi pomagale! Naprimer, jaz že sanjam o poletju, pa kako se dobimo na enem pikniku- dedci bi za hrano skrbel, me pa s svojimiuser posted image  na rokah, v vozičkih, na zizah user posted image  čvekale... Ja, se vidi, da je čudno vreme zunaj pa me poletne ideje dajejo!

Zdaj pa grem pakirat, ker šibam na Štajersko, sicer bom en teden brez dragega, ampak ima ta teden tako službo, da se nebi itak skor nič vidla, tako da ni panike- za masažo bom pa sestro ponucala user posted image !
Aja, sva pa bla pol včeri v kinu, na najino obletnico in sva gledala Krvavi diamant- ful dober film, samo ne vem, kako je malemu pasalo, ker je bil skoz aktiven, me je skrbelo, da je preglasno in verjetno ne bom šla več pred porodom...
No, lepo nedeljo, pa se vam s Štajerske kaj oglasim!

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.2.2007 12:39:41   
ancka1
Oj!
Punce, zdele mi je ena ZS poslala, da se je prestrašila ob mojem avatarju (slikici). Da je full grozna.  user posted image  V bistu je meni dokaj glupa fotka, samo sem jo enkrat pač pripopala gor. A se še kateri zdi grozna???? Meni zgolj brezvezna v bistvu.
Lepo nedeljo vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.2.2007 12:47:52   
juniorka
user posted image user posted image user posted image  ancka!
Upam, da se tista ne bo svojga dojenčka ustrašla, ko bo kakšne grimase počel!!!
Drugače pa nisem nikol razmišljala o teh slikcah, pogledam, pa spregledam...
Ja, mogoče si boš morala kakšno čarovnico umislituser posted image user posted image user posted image !

Pozabi na takšne komentarje! lp

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.2.2007 14:44:22   
iwa
Ančka1 tale tvoja slikca je prov fajn k je taka posebna, pač facast otročiček! Ti se nč ne obremenjuj s tem kva drugi mislijo!
Drugače me veseli da ste se učer fajn mele, sej naslednjič bom pa tud jest mogoč lohk.
Glede diplome sm se fajn zmenila, zej bom ene 14 dni obdelovala rezultate pa počas zbirala literaturo, pol pa pisat. Rada bi namreč pred majem večino mela napisano. Upam da niso previsoki cilji.user posted image user posted image user posted image
Midva bova ta teden že počas postavla komodo za oblekce in drobnarije, ker bi rada zej dokler sm še zelo pri močeh vse pripravila, da lahko na koncu sam še uživamuser posted image user posted image user posted image k bom k sod in se mi po moje nč več ne bo dal!user posted image user posted image user posted image
Pa da začnem stvari počas prepirat, likat,... zej se mi glih da.
Juniorka glede glasnosti v kinu sm jest k sm bla prejšnji teden tud že razmišljala če ni to mal preveč in po moje tud do konca nam šla več, mal pretiravajo, sploh če se kej streljajo.

Nč bejbe, uživajte, jest grem zej mal lenart na kavč.

Lep dan vsem!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
26.2.2007 7:51:48   
petra a
Oh, kako super da ste se dobile!!!user posted image

Bambina-no, to bi bilo pa krasno! Upam da bo obveljala ta zadnja varianta!!!

Anči-mene ne moti, je pa res da je malce drugačna

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
26.2.2007 8:32:50   
Eca
Hej!

Še jaz na kratko... (če bom sploh znalauser posted image )
Sedaj se spravljam k zdravniku po bolniški list in g. po novo potrdilo za podaljšanje bolniške.... bom cel dopoldan letala ko kura - potem pa od bolečin padla v posteljouser posted image .
Tamalega sva čez vikend prehladila, danes je na silo šel v vrtec, ker nisma uspela dobiti varstva, ata pa ni hotel v bolniško za en danuser posted image . Jeza se mi je že polegla. Upam samo, da ne bo tamali kaj bolj konkretnega od bolezni danes prinesel domov....potem bo pa res problem.

Kuhala danes ne bom - sem že vzela ven iz skrinje ričet in krofe (mi še jih vedno nimamo dovoljuser posted image ), tako da po opravkih še samo ležim.

No, se še beremo kaj....

Lepo se imejte!

Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
26.2.2007 9:05:21   
ancka1
Jutro!

Eca, upam, da se boste zmazali in mali ne bo podlegel kakšnim virusom. Pa tudi ti kar lepo počasi, da ne boš pregorela. Bo vse počakalo. user posted image  
Tudi jaz danes ne bom kuhala. Sta šla danes naša mulčka po 14 dneh spet malo k svoji mami in imam kuhe, enormnih količin perila,... malo vrh glave. Se bom za par dni temu izognila in naj počasi tudi mami malo poskrbi za svoje otroke!!! user posted image  I wish!!!
Iwa, kar veselo na delo. user posted image
Sicer pa, vsem želim lep, uspešen, zdrav,....začetek tedna!!! user posted image
LP, Ančka

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
26.2.2007 10:00:41   
rožica81
Živjo punce!

Se še jaz javim... V soboto je bilo ful luštno, ko smo se dobile, ampak kaj, ko čas tako beži. Meni je ful prehitro minilo in komaj čakam, da se spet dobimo. Pa upam, da v še večjem številu user posted image

Iwa, te ful občudujem, kako si zagnana! Saj je prav, le tako naprej user posted image  user posted image  Sem sedaj še jaz začela razmišljati bolj intenzivno o svoji diplomski... Bo tudi treba začeti. Še prej pa izpit čez 14 dni. Akcija user posted image

Ančka, eni imajo pa res veliko časa, ali pa so preveč pozorni na tele avatarje... Jaz jih tudi samo pogledam, z njmi se pa ne ukvarjam. Nimaš se kaj sekirat. Pa privoščita si s tvojim danes en day off - s ful razvajanja user posted image

Moj dragi je pa že včeraj zvečer šel, pa pride šele čez 14 dni user posted image  user posted image  Kako ga že pogrešam!!!! Pa ni variante, da bi se kaj naspala. Tole je pa že prav noro. Ponoči sem kar štela tiste kaplje dežja, k je z vseh strani tako nabijalo... Uf, sem se ful utrujena zbudila, zdaj pe še spat ne morem... Bom že. Se pa učim, a ne user posted image  (ful tolažba).

No, zaključujem s svojim monologom user posted image

Punce, imejte se lepo in uživajte ta dan!

LP, rožica

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
26.2.2007 11:52:57   
Putka
Kdaj naj bi se pa naslednjič kaj videle? Bi se z veseljem pridružila, še rajši pa med tednom, ko je tamala v vrtcu..
Imam kar nekaj nosečih prijateljic, ampak vse rodijo šele par mesecev za mano. Prav pogrešam družbo "vrstnic".
user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
26.2.2007 12:13:51   
Sonjam
Oj!
En lep pozdravček vsemuser posted image .

Meni je prav žal, da v soboto nisem prišla, da bi malo počvekale.Ampak res nikamor ne morem razen vsak dan na fiziterapijo. Upam pa, da bom naslednjič tudi jaz lahko zraven.user posted image
Ja glede izpdanja las je pa takole. V nosečnosti pač lasje ne izpadajo ali pa zelo malo, zato so krivi hormoni. Okrog trtjega meseca po porodu, pa začnejo izpadati v večji količini, zato ker se hormoni počasi umirjajo in uravnavajo. S samim striženjem ne boste vplivale na zmanjšanje izpadanja las, samo kar bodo krajše. Potem pa zopet začnejo rasti novi laski, ki štrlijo na vse strani.user posted image

Včeraj sem dobila košek od naše družinske prijateljice. Komaj čakam dan, ko bo dojenček notri ležal.user posted image  Aja pa voziček sem tut že kupila. Zdaj mi manjka samo še malo drobnarij in kozmetika.

En lep sončen pozdravček vam želim in uživajte maksimalno, kjerkoli že ste.
Pa pa.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.2.2007 12:22:08   
petra a
ne vem, najraje bi odprla doma pisarno...pri nas na šihtu bodo potonili od dela...res ne vem kako bo, ko me ne bo user posted image

v Pikapolonici imate zdaj zaradi opustitve programa Johnson znižanje za 50%, se splača, nekateri artikli imajo rok uporabe tudi do konca leta 2008

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.2.2007 13:56:56   
ancka1
petra a, zato pa imamo mi kar doma pisarne! user posted image  Se zna zgoditi, da bom jaz popadke za računalnikom predihavala. Bo kakšna taka fora: "Samo še tole naredim, pa greva v porodnišnico." user posted image  
LP

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.2.2007 13:58:54   
petra a
včeraj je Jamie kuhal kosilo za tamalo (sem že 2x gledala), zanimivo, bomo kdaj probal, samo da bo mali/a zrastel/a user posted image

danes ni pa nič z vami...kaj ste v soboto preveč čvekale??? Saj ni čudno da je bil za viked dež user posted image user posted image user posted image

sugar-potrpi, zdrži,še malo...pa saj pelješ vmes še psička venuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.2.2007 14:00:39   
petra a
anči, ampak res, samo kaj ko sem jaz v drž.upravi in to ni izvedljivo, če bi bila privat bi pa šlo...sploh ne vem

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.2.2007 15:14:22   
s u g a r
hej hej

punce ne boste verjele prisel je stric matic in zacel s kuhinjo (sicer ni prisel ob osmih ampak ob beri pol ure nazaj) in zdej so stare sable ful pametne hvala bogu da je moj prisel domov - ker mene itak ne smirglajo, je moj ze po telefonu znoru in reku kod bo placu midva al kdo in sigurno da te bodo poslusal, no zdej bodo pa njega. hehe.

Mogoce mi rata danes nekaj izpod najinih loncev skuhat.

petra a na zalost nase donde ne morm sama ven pelat, sploh ne zdej k mi lahka to bitje tezko mal cudn skoc in me potegne in potem juhu moja ledvica.

Drgac punce grem neki za pod zobek skuhat, danes bomo jedli krompircka (v kosih s petrsilckom), mal korencka na kolute in purana na zaru s malimi slajsi parmezana in strocji fizolcek na pari z malenkostjo petrsiljcka in zelo zelo malo smetance tolko za barvo in zelena solata z ogromno kisa. Najami sam da bom lahka tud kaj pojedla - neki me nejest matra.

No grem kuhat

papa

lep dan vam zelim in delavnim majcicam - cim manj stresno in da hitro mine
bozat busije

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.2.2007 15:42:47   
ancka1
Joj, s u g a r, dej nehi naštevat vseh teh dobrot. Jaz še vedno v pisarni vedrim in čakam na obrok zdrave hrane (beri dostava) user posted image . Sem mislila, da bom uspela it skuhat pire in špinačko, k je bolj na hitro, pa me je potem ena stranka skor eno uro po telefonu morila.
LAČNA!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.2.2007 16:05:57   
petrazg
Punce pozdravljene... se na hitro malo javim...

SUGAR še enkrat vse čestitke za sobotno organizacijouser posted image user posted image user posted image in se že veselim dne, ko bomo ponovile. Že zdaj smo jim delale gnečo, čez pol leta bo pa najbolje, da kar celo Čolnarno zakupimouser posted image . Ti samo daj napotke kdaj in kje, saj te bomo tako ali tako ubogale... Pa ne se preveč jezit zaradi mojstrov, oni tako vedno vse vejo...

Se sploh ne smem spomniti kaj me čaka v apriluuser posted image - prenova kopalnice... Saj si predstavljate prah, umazanija.... Se že kar malo psihično pripravljam...

Ančka 1 - vidva si pa danes privoščita razvajanje, zaklenta pisarne pa pojdita nekam na izlet, pa kakšna luštna večerja tudi ne bi škodila a ne?

Drugače imejte se, uživajte v sončku in pobožajte svoje bušije!

Lp,
Petra

Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.2.2007 17:08:17   
s u g a r
haj

no neham s hrano, itak sem pojedla k en piscanc (un k je komi z jajca zlezu).

Zmenen punce - sej drug mesec (ena sobotka ali pa ce boste lahko med tednom - odvisno kako bo vecina s casom) se vaja majcic ponovi - lahka tudi kje drugje, ampak tale colnarna je kar kul tud za pol k bomo z vozicki ker prostora imajo ravno ok (pac verjetno pa bo treba nas prej mal najavt da mal rezervirajo - mah tko verjetno za marec se notri odvisno od vremena, da ne bomo pol cist suprise).

No zdej grem v nadzor kuhinje - majstr je cist u izi k da bi bil mal uiuuuuu (sam ni vidt) - ah sam da bo naredu tko k je treba - je ze bil kratek stik k je moj hotu tko un pa da to ni tko in tralala no zdej je tko k sva midva hotla. Joj upam da ospic ne dobi - jaz bi jih ze davno.

ancka 1 danes se posvetita vama in busiju

No punce lepo bodite in se tikamo.

papa
crklajte svoje busije

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
27.2.2007 7:52:57   
Eca
Hej!

Danes sem zelo dobre volje - včeraj zvečer sem namreč izvedela, da je nosečka še 4 članica od 4 članic naše družbe. Tako bomo letos jeseni vse 4 prijateljice vozile vozičke po mestuuser posted image . Mene sploh razganja, saj se po navadi bolj veselim nosečnosti mojih bližnjih kot svoje.

To sem vam morala povedati user posted image !

Sugar - kako napreduje kuhinja? Verjetno še niste gotovi?
Študentke - pridne ste user posted image , a boste vse diplomirale pred porodom?user posted image

Majčice user posted image , lepo se imejte, uživajte na bolniškah, tiste, ki še pa niste pa upam, da boste kmalu.

Lep sončen pozdrav iz Štajerske!

Eca

Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.2.2007 8:04:22   
petra a
sugar-midva sva našo navadila, da gremo ven kar brez ketne, včasih je pridna, včasih ne, pa full je svojeglava, k sreči se vsaj boji da bo ostala sama in skozi pogleduje kje siuser posted image , je pa res da se jo kdo včasih pošteno prestraši, je velika dolgodlaka nemška ovčarka

Anči bo mela pa 1-tedensko obletnico user posted image

kaj je zdaj z našo Kamničanko???user posted image  se je že preselila, al je dobila prezgodnje popadke?user posted image

včeraj sem bila v nabavi v Vele, sem dobila blazinice za na prsi od Chicco-ta in Nuk-a 50% znižano...ampak posteljice pa ne dobim, nobena mi ni ne vem kaj

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
27.2.2007 8:15:40   
ancka1
Petra a, te čisto razumem. Jaz se prej sploh nebi mogla za user posted image odločiti, ker vem, da bi spušila službo (sorry izrazu). Šele, ko sem v privat (domačo) firmo prišla, sem se lahko odločila za materinstvo. Veš, po drugi strani si pa takšnemu podjetju spet kdaj preveč pripaden, ker pač delaš izključno zase in se včasih potem preveč preteraš. Pa ne bom sedaj o tem najedala. user posted image
S u g a r, ti si tak drobižek, da si kar predstavljam, da te tvoja kuža pelje na sprehod in ne ti njo. user posted image  sam mal heca.
Eca, v družbi je nosečnost dokazano "nalezljiva", Slej kot prej se vse stopijo. user posted image  Vsaj jaz sem pri parih primerih opazila, da je bilo tako. To pa boste potem zasedba. user posted image
No, včeraj sem si popoldne vzela čas zase in ga optimalno izkoristila-po vaših nasvetih. user posted image  Pred TV-jem sem za dve uri padla kot klada in zaspala. Kako je bilo fino. user posted image
Vsem študentkam tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image , pa veliko učne vneme!!!

Pa še vsem ostalim lep spomladanski pozdrav!!! user posted image  Pri nas je tolk zvončkov...

LP, Ančka

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?