eya
|
Mojčika... Pa upam, da se mož in MM ne nalezeta od tebe! Barba, a zdaj bo pa še en mentor pogledal Ne vem, zakaj je treba tolikokrat popravljat, so pa tudi čudni.. No, držim pesti, da ti uspe pred poletjem dilomirat, poleti uživat dopust, jeseni pa dobit službo...Idealka, a ne A zagovor si že kaj skupaj spravila, se mi zdi, da si enkrat napisala, da ga pripravljaš? Pa kaj je s tistimi kolokviji, ki jih kao ne bodo hoteli priznat? Marelica, pri nas je špinača bolj malokrat na mizi, ker je Žiga ne mara. No, vsaj par mesecev nazaj je ni hotel, jo moram zdaj en dan spet naredit, da vidimo, če mu je kaj bolj všeč. Takrat sem jo delala še brez kisle smetane (zanj) in res ni bila preveč užitna. Sicer jo pa imam jaz tudi zeeelo rada, s pire krompirjem z veliko masla im mleka, seveda. Sem pa včeraj vprašala dietetičarko, če lahko dam malemu kravje mleko, pa me je gladko zavrnila, joj so smotani s tem mlekom, kaj pa tisti malčki, ki morajo že pred 11 mesecem v vrtec? Za tiste je pa dobro kravje, a ne... No, bomo pa še malo počakali, itak imamo še kar nekaj kašic, ki se delajo z vodo, za porabit. Maychika, ne vem, če je adaptirano mleko kaj bolj kalorično od kravjega, po moje imata oba približno enako kalorij. No, sem šla zdajle prav pobrskat, Aptamil 2 ima 74 kcal, alspko mleko pa 63 kcal (v enem dcl). Ni neke blazne razlike. Pri nas smo tudi bolj neuspešni pri lovljenju kakcev v kahlico. Se tako hitro pokaka, da še vem ne, kdaj. Običajno se itak popolnoma nič ne napenja. Je pa res, da se pokaka ponavadi v parih minutah po tistem, ko spije malo več soka. Tako, da ga bom zdaj kar takoj, ko spije, dala malo sedet na kahlico. Pa ko smo že pri pitju-Žiga spije 4 ali 5 dcl soka na dan.