|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
24.2.2007 11:18:12   
DeVilla
Ojla!!
Najprej moram pohvalit vaše malčke, k so tolk fotogenični na fotkah, da se mi je kar milo storilo, ker naju ni bilo!! A se v marcu dobimo še enkrat??? user posted image

Mi smo si pa včeraj privoščili en izlet na obalo.. V Piranu smo obiskali akvarij - sta obe pikici ful uživali ob ribah. Pa en tak fin visok stolček na kolesih imajo, da lahko otroke  posedeš in voziš od akvarija do akvarija.. Pol smo se pa še mal sončkal, na obali je z morja ful pihal, tako da smo se rajši odpeljal še v Strunjan na obalo pri zdraviličšu Krka.. Popravili so igrišče, pa fino je bilok ker je bila oseka in je naša mal čevlje močila v morju.. Jest pa itak čist navdušena nad tem.. Sta z očitom pol obale v morje zmetala.. Lucija je medtem sedela v vozičku in radovedno gledala okol, pol je pa lačna ratala in sva zasedli eno klopco v bližini.. Ful smo se imel lepo in bomo to še sigurno ponovili!! user posted image   

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
24.2.2007 11:28:52   
Pokora
Super Žiga da je zdrav!!user posted image user posted image user posted image  Zdej nej pa še jest začne kot ta velik, pa ste zmagali. No ko bo pa to osvojil, mu pa še Nika pripeljem v šolo :-)

No Maychika, sej sem ti rekla, da ti ta vikend ne bom prav zelo fouš user posted image  No še vedno bolje da ste zastonj pakirali, kot da bi šli dol in bi šele tam ugotovili da je tašča bolna - so vam vožnjo prišparaliuser posted image

Barba, to je pa res super novica! Glede na to kako dolgo je mečkal tale tvoj mentor, me je že resno zaskrbelo da bo tako kot z mojo prijateljico, ki je diplomo delala eno leto in pol!!! Je delala en experiment in ni šlo vse tako kot si je mentor zamislil (neke bakterije niso dobro rastle) in je kar vlekel in vlekel. Je bla pa fora v tem, da je ta mentor dobil en denar za to raziskavo in ker mu je bilo to odveč delati, je potem ta moja prijateljica ta experiment delala za diplomo. Seveda zastonj...

Z začimbami je pa tako, da kurkumo se dobi pri nas - jo ima Droga. Karijeve listke sem tudi kupila pri nas v Hoferju. Ostalo sem pa ali prinesla iz Šri Lanke, ali pa kupila v tujini. Nazadnje sem nabavljala v Amsterdamu, kjer imajo pravi China Town in v njihovih štacunah dobiš vse živo. Drugače imajo pa tudi v Austriji Kitajske trgovinice, kjer prodajajo tudi hrano.

Mojčika, si mi spomnila na pravi čaj. Ga mam tudi še iz Lanke. Si ga grem hitro skuhati eno galono. Z mlekom seveda. Mmmm :-)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
24.2.2007 11:32:58   
Pokora
Aja, Barba napiši kaj ste jedli na Djerbi - če ti je seveda uspelo zvohati kak recept. Jaz ful rada experimentiram takole s hrano. V amsterdamu sva jedla v Etiopijski restavraciji - so bile tudi take curry varjante, samo malo drugačne kot indijske. Jedlo se je pa tudi z rokami. Si dobil zraven namesto riža neke take palačinkice in potem si z njimi zajemal hrano... Pismo se mi kar sline cedije, pa lih dobr sem pozajtrkovalauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
24.2.2007 16:05:27   
mojčika
Samo na hitro, mene je ponoči vrglo v posteljo, od gripe do pljučnice, do gore zdravil in vročine do 39,5, tako da še sreča, da je vikend in mož doma...sem se preveč nadebudno lotila športnih aktivnosti, fasala alergijo, ki mi je zmanjšala imunski sistem, zdaj pa sem tam, kjer semuser posted image , šport od sedaj naprej samo v športnih dvoranahuser posted image , bodite lepo, se kaj oglasim še....

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
24.2.2007 21:12:11   
maychika
žiga...super da si zdrav

barba...držimo pesti, da bo čim prej

aja...da ena firma išče službo. če nisem lih zadnjič gledala na preverjeno, da znajo fajn okrog prinašat in da gre pri takih zadevah tko da ti zrihtajo, pol imajo pa kar nekako tvoje potne stroške oni (al polovico al kako) ipd...a veš da se ne spomnim čisto ker sem na sredini začela gledat...mogoče bi blo dobro dobit ta prispevek. mogoče je na internetu...nisem šla nikoli za tem ali se te zadeve da dobit al ne....

ja...mi smo zdaj kar nekaj urnik zamenjali pri spanju. hodimo pooooznooo spat....je že parkrat bedela do polnoči in smo pol spali do devetih danes je pa zjutraj podrla rekord. tako dolgo še nismo spali....vstali smo ob desetih. hura, če ne bi jaz se ponoči zbudila in ne mogla zaspat nazaj 3 ure in se pol še ob osmih zbudila in čakala kdaj se bo frklja zbudila (...dve uri). eh sem res smotana.

danes smo bili malo v LJ v city parku in šli pošpegat v H&M. itak, da smo nabavli ene super rdeče hlače in dve tuniki s kratkimi rokavi. jej....tam imajo pa res luštne stvari. dobro da ni kakšen H&M bližje Škofji Loki...
user posted image  barba...poznam. tole je blo prvič da so nam rekli, da imajo kaj...običajno smo šli dol pa ni nihče rekel, da so po možnosti vsi bolani...tašča in možev brat sta itak non stop bolana, tiin bratranec pa hodi v vrtec pa veš kako je. pa mali ne zna še roke pred usta dat, ko kašlja in kiha. tko da sem bla že večkrat huda ko user posted image . res..in sem večkrat dragemu rekla naj se prej pozanima in veš kaj je bilo...vedno je "pozabil"...a dej dej... to pa tok sovražim. sej se gre za našega otroka, sej se ne gre za psa...pa še za tiste nas skrbi ane... devilla...te stolčke pa poznam iz akvarija v MB...včasih so jih imeli ko sem bla še majhna...zdaj pa res ne vem ali še... mojčika pozdravi se čim prej...aja...kreme sem dobila. hvala...
user posted image  lp aja...naslednjič če se spomnim bom napisala en recept, ki sem jedla v bruslju...tud s curryjem...M L J A S K

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.2.2007 21:58:20   
eya
Mojčika...user posted image
Pa upam, da se mož in MM ne nalezeta od tebe!

Barba, a zdaj bo pa še en mentor pogledaluser posted image  Ne vem, zakaj je treba tolikokrat popravljat, so pa tudi čudni.. No, držim pesti, da ti uspe pred poletjem dilomirat, poleti uživat dopust, jeseni pa dobit službo...Idealka, a neuser posted image  A zagovor si že kaj skupaj spravila, se mi zdi, da si enkrat napisala, da ga pripravljaš? Pa kaj je s tistimi kolokviji, ki jih kao ne bodo hoteli priznat?

Marelica, pri nas je špinača bolj malokrat na mizi, ker je Žiga ne mara. No, vsaj par mesecev nazaj je ni hotel, jo moram zdaj en dan spet naredit, da vidimo, če mu je kaj bolj všeč. Takrat sem jo delala še brez kisle smetane (zanj) in res ni bila preveč užitna. Sicer jo pa imam jaz tudi zeeelo rada, s pire krompirjem z veliko masla im mleka, seveda.

Sem pa včeraj vprašala dietetičarko, če lahko dam malemu kravje mleko, pa me je gladko zavrnila, joj so smotani s tem mlekom, kaj pa tisti malčki, ki morajo že pred 11 mesecem v vrtec? Za tiste je pa dobro kravje, a ne... No, bomo pa še malo počakali, itak imamo še kar nekaj kašic, ki se delajo z vodo,  za porabit. Maychika, ne vem, če je adaptirano mleko kaj bolj kalorično od kravjega, po moje imata oba približno enako kalorij. No, sem šla zdajle prav pobrskat, Aptamil 2 ima 74 kcal, alspko mleko pa 63 kcal (v enem dcl). Ni neke blazne razlike.

Pri nas smo tudi bolj neuspešni pri lovljenju kakcev v kahlico. Se tako hitro pokaka, da še vem ne, kdaj. Običajno se itak popolnoma nič ne napenja. Je pa res, da se pokaka ponavadi v parih minutah po tistem, ko spije malo več soka. Tako, da ga bom zdaj kar takoj, ko spije, dala malo sedet na kahlico. Pa ko smo že pri pitju-Žiga spije 4 ali 5 dcl soka na dan.

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
25.2.2007 8:30:33   
mojčika
Dobro jutro, zaenkrat sem bolna samo jaz, upam, da tako tudi ostane, nosim pa tisto reč čez usta, po nasvetu zdravnice, upam, da bo to dovolj, ker če bi MM vse tako bolelo, kot je mene, bi se mi prav smilila.

Žiga super, da je vse ok, zdaj pa veliko močnatih jedi, pa bo....

Maychika super, da si dobila kremice, sem ti pozabila odgovoriti na mail, mi je zelo žaluser posted image , meni ravno zdaj materina dušica totalno pomaga pri izkašljevanju, vse se je zmehčalo in prav fajn gre ven, mažem na prsi...

Tako, zdaj pa malo kofečka, MM ponoči ni bila zadovoljna samo v atijevi družbi, je bilo potrebno malo intervencije, ati prehitro obupa.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
25.2.2007 11:09:12   
Pokora
Mojčika super da ti gre na bolje. Tale timijanček je res zlata vreden! Jaz ga poznam že nekaj časa in ga prav tako kot ti na veliko oglašujemuser posted image  Pa še vsi ki so ga probali so bili zadovoljni z njim. Gre pa tuba že bolj proti koncu, tako da bomo obvezno nabavili novo. Poleg materine dušice in teetrea kreme uporabljam od Justa še kapljice 31, ki so tudi super. Če te boli grlo jih grgraš in te dobr spucajo. Pa če nimaš prehodnega nosa, se pod nosom namažeš in ko vdihavaš eterična olja iz kapljic, ti odmašijo nos.

Sem pa dones takooo zaspana. Sem šla bolj pozno spat in proti svoji volji vstala že ob 7h. Je mali zrogovilil, zdaj pa že spi ta prvo rundo. Mi imamo še kar dve rundi spanja. Če ne gre 2x v mižule je potem popoldne oz. zvečer tako siten da ni za nikamor.

Kahljice pa mi sploh še nimamo. Nikoli ne vem kdaj se bo pokalal, tako da se niti ne trudimo. Bom pa po mojem kupila kar tisti nastavek za na wc.

Kaj boste danes kuhale? Jaz bom naredila pastirsko pito in zeleno solato.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
25.2.2007 13:21:24   
mojčika
Maychika tema zate, če boš kaj ponudila:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1350738

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
25.2.2007 16:55:07   
barba
Eya - jst mam 2 mentorja: enga strokovnega na firmi, kjer sem delala meritve in enga na faksu, ker pač drugač ne gre (nek zakon). No, ta mentor na firmi zavlačuje, cajta nima, ... Pojma nimam zakaj je treba tokrat popravljat?user posted image  Vsakič ene in iste stavke okol obračam.user posted image  Zagovor je pripravljen do polovice, ker se vedno kaj novega spomnejo, da bi blo fajn povedat. user posted image   Unih narejenih kolokvijev pa ne bodo priznali zarad spremembe programa in uvedbe bolonca.user posted image  Me ful jezi, pa kaj naj? Bom probala izvest tako idealko, kot si jo ti napisala.user posted image

Pokora - na Djerbi smo jedli nekaj podobnega kot si ti napisala, sam recepta pa nimam. Bomo pa mi enkrat ta teden jedli piščanca z ananasom in riž z mandeljni, pa bom takrat recept napisala.user posted image  Drgač bo pa moja diploma v delu tud kmal leto in pol.user posted image

Mojčika - pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Drgač smo pa mi dons tud bolj slabo spali. Meta je neki sanjala in se v groznem joku zbudila. Se je kar hitro umirila in zaspala, sam sem mogla 30x za dudo vstat dokler spet ni jokala. Sej je ati vskoču, pa sem vseen dopoldne pred kosilom še eno na kavču odspala.user posted image  Dons je itak tak dan za poležavanje.

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
25.2.2007 18:25:31   
Marelica
Pozdravljene!

Včeraj smo se cel dan potepali. Bili smo v LJ, v živalskem vrtu in v družbi še 4 fajn družin, ki imajo tudi male otroke. No, Maychika, sem brala, da ste nameravali iti tudi vi v ZOO, pa verjetno potem niste šli, ali? No, Katarina je velika ljubiteljica živali, razen ptičev, ki je splooooooh ne zanimajo. Najbolj se je smejala malemu pujsku med ovčkami, ki je krulil. Joj, je bila hecna.

Sem tudi jaz vesela za Žigo, da so rezultati ok. Bom pa zdaj toliko bolj držala pesti za Mojčiko, da se čimprej spravi v red, da ne bo več treba maske nosit.user posted image

Danes je pa naša tamala ekstra sitna. Namesto miru ob popoldanskem spancu jo je treba nonstop motivirat, ker drugače je jok in stok. Zdaj se je že malo zbrihtala, prej je bila pa ful zaspana in sitna ko user posted image . Upam, da to pomeni, da bo noč trajala od 20h do 10h zjutraj.user posted image  Joj, sem se spomnila, da moram jutri še urin dat zgodaj zjutraj. No, potem ne bo nič z dolgim spancem.user posted image  Sama sreča, da je danes možek toliko s Katarino, da sem med vsem vikom in krikom celo malo zadremala na kavču. Sem čisto povožena.

Aja, maychika, oni smeško, ko ženka pomerja obleke je pa ful dober.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
25.2.2007 20:47:13   
maychika
hi hi...mojčika hvala za link...bom odgovorila, ampak se ne bom preveč ponujala, ker se mi ful ne da delat...

marelica...mi smo včeraj šli malo po trgovinah, v živalski vrt pa smo šli danes...bom prilepila eno lepo slikico. našo tio se je slišalo po celem zoo-ju tako je kričala. je pa proti koncu že prav neučakana postala, samo smo se prebili skozi in odšli domov na zaslužen počitek.
ma se mi zdi, da je bil včasih zoo boljši. tudi kar se terena in vsega tiče. za vozičke je teren res neznosem, ves tisti pesek samo bremza. da ne govorim o smradu pri opicah, kjer se pokaže, da smo ljudje veliko manj kulturni, saj je bilo po tleh poscano. sramota...res je smrdelo. je bil danes tam en v invalidskem vozičku, ki si po moje zaradi terena in poti ni mogel dveh tretjim živalskega vrta ogledat. je pa res eno...za živali je teren bolj prijazen kot npt. v londonskem zoo, ker tam je pa res vse ravno in saj je zrihtano, samo je lepše da so v čim bolj naravnem okolju. ma so mi izgledale une opice takooo žalostne...
no...konji so pa itak navajeni ljudi in tam je bilo ful zanimivo, ker smo jih lahko božali in jih gledali od blizu...
user posted image

tkole je pa naša tia resna ko ima rdeč nos

user posted image

nič...lepo bodite. grem kuhat na zalogo...za tio...

lp

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.2.2007 10:56:03   
Marelica
Zdravo!

Skozi okno imamo pa razgled na sneeeeeg. No, na srečo ne okoli hiše ampak samo na bližnjem hribovju. Zdaj si ga pa res več ne želim.

Maychika, luštni slikici iz ZOO-ja.user posted image  Tale lipicanec je pa naši skoraj prstke odgriznil, ker je bil ati preveč nepazljiv. Sem ga kregala da joj. Jaz sem tudi mislila kako pripopat, pa imam vse preveč od daleč slikane. Sem preveč čvekala in nič kaj pridno škljocala. No, glavno se mi zdi, da je tamala uživala. Glede peska na poti imaš pa čisto prav. Z našo marelo nikakor ni šlo, tako da je na koncu ati nosil, mama pa rivala vozek.user posted image  Aja, pa pri šimpanzih res obupno smrdi, mene je kar odvračalo. Sicer pa so se meni kar vse živali (razen konjev, pujskov in ovčk) zdele precej naveličane vsega in otožne. Se ti kar zasmilijo.

No, naša Katarinca očitno ne bo več spala dlje kot do 6h. Se začne že za flašo jokat, se čisto razbrca in potem ni šans, da zaspi nazaj. Prav mučno zame. Jo moram vzet v posteljo in jo motivirat z igračami. Cartat pa se z mano v postelji nikoli noče. Ji je ljubše, če lahko za lase cuka in vleče za nos. Tako da zavidam vsem vam, ki imate scrkljančke.

Vidim, da vas je ta trenutek dosti gor. Verjetno bo že kaj novega za prebrat.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.2.2007 12:26:51   
mojčika
Dobro jutro, mi smo že od 6-ih pokonci, sem zakuhala na 40 in je šlo vse v luft, sem morala prav izsilit, da so me vzeli na seznam v ambulanti, ker imajo tako, a moja pljučnica je očitno slabša...zdaj mi je vročina po dveh lekadolih malo padla, možek je šel v LJ na diabetološko, so mu odobrili črpalko, je šel zdaj na posvet, MM mi je odpeljal pa k tašči, se mi tako srce trga, ko tako sili k meni in samo MAMA MAMA gre iz njenih ust, mene je pa tako strah, da bi zbolela, ker jaz sem kot cunja s steklimi očkami, v pljučih mi piska...skratka grozna user posted image , zaenkrat še ni bolna, nosim ves čas nekaj okrog ust, a ponoči je tako delalo z mano, da ne vem, če nisem nabacilala vse stanovanje user posted image

Eh bo že, samo da MM ne zboli.

Ja naš živalski vrt, tudi mene je razočaralo, kakšne razmere so tam, zato našo MM raje peljem na kakšen kmečki turizem in na kmetijo k teti, mi smo tako ali tako doma na kmčkem svetu...user posted image

Je pa MM totalni scartanček, ona pa se prav splazi, da se stisne na moj vzglavnik, pa pod vrat, pa v roke...prav smešna je, te dni pa ji ne dam toliko tega, pa je vidno nesrečna, samo mama mama govori, pa po stanovanju hodi sem in tja, pa na igračkah kaže kako so moje moje, jih stiska pod vrat, se ziba in brunda, prav smešna je, pa naučila se je poslati lupčka z roko in tudi pihne, jej kako so ti trenutki zlata vredni....

Tako, zdaj pa v posteljo....

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.2.2007 14:34:07   
Marelica
Ojej, mojčika, vidim da bo treba močneje peščice stisnit, da se pozdraviš. Morala boš odležat, ni druge. Še dobro da MM nima težav z varovanjem pri tašči.

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.2.2007 22:30:29   
maychika
hi hi...naši je ta lipicanec skoraj škorence dol pobral. je blo pa pri nas tudi tako, da je ati celo pot nosil mami pa porivala user posted image ...ne vem kako je lahko toliko časa nosil tako težko bitjece.

ja...skrkljančka bi pa tudi jaz rada.

naša je zadnje dni takaaaa klepetulja da je kaj...ne morem verjet kaj vsenam pove (pa ne da bi razumeli, samo količinsko mislim)...je pa zadnjič ful dobro rekla...kaka...pa jaz pravim...kdo kaka? in ona "tata"...hi hi sva se smejala... je pa tud trmasta ratala in zvečer je spremenila svoj načrt in brez boja ne gre spat...to pomeni jok in da jo ene dvakrat dvignemo in je po kake pol ure še pokonci preden gre spet nazaj spat.

mi niti noče več jest tko kot se zagre, vedno jok in stok in odkimavanje in pljuvanje, tko da ji za en obrok ponudim kake tri različne zadeve. no pa sa ugotavljala, da morda mami ne dela dovolj "močne" hrane. ker mi je prej med večerjo požrla ne pojedla ene pol (polovice) hrenovke. bo treba krepkeje kuhat.

mojčika...super da so možu odobrili črpalko...ti pa se le pozdravi...

aja...smo bili v razvojni...bom kar prilepila besedilo, ker sem že enkrat pisala...
danes sva šla v razvojno kar oba z maretom. sem pozabila, da je danes čez dan še doma (ker dela ponoči in je danes imel prvi dan) tko da sva se pol še malo sprehajala po sončku. no...v ambulanto smo pa prišli in nas je pregledala dr. križnarjeva (je zelo dobra, pa mislim da samo še pomaga, da je že upokojena) in je ugotovila, da je desna stran res malce zapostavljena. tko da nas je dala na nevrofizioterapijo in nas poslala kar dol, da se vpišemo, ker so pač delali. prideva dol pa je rekla da če imamo pet minutk, da nam pokaže par prijemov. tko da smo šli not in je bila res ful prijazna in prijetna gospa in nam je vse lepo razložila kako in kaj, rekla da moramo te vaje zdaj doma ponavljat in imamo naslednji teden spet termin... se mi zdi, da škodilo ji sploh ne bo in da je to ena super zadeva za našo frajlo.

nič...lepo bodite zaenkrat...lepo vreme nam napovedujejo tako da ga izkoristite

lp

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.2.2007 22:59:03   
eya
Ojla!

Tia je prav luškana na slikcahuser posted image  A ne, kako je fajn videt malčke v stiku z živalmi... Tistemu pujsku v mini ZOOju se je pa tudi Žiga fuuuul smejal, ko smo bili v žival. vrtu. Moramo spet kmalu it... Sicer pa jaz tudi včasih nisemmarala hodit po ZOOju, čeprav sem imela celo zastonj vstopnino. So se mi res živali smilile v tistih majhnih kletkah, še posebej lev in tiger imata ful premajhne ograde user posted image user posted image user posted image  Zdaj ko imamo malega, bomo še gotovo šli, saj za male je res luštno, ko vidijo živali. Drugače pa je ZOO v Zagrebu malo bolje urejen, je tudi večji; če boste kdaj tam okoli hodile, pejte pogledat.

Mojčika, upam, da ti gre že na bolje. Pa zvezdica, kako je bilo danes na testu urina za malega?

Lepo spite!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.2.2007 7:20:40   
Nenya
No, punce!
Sem vas mal bolj pridno prebrala, ker ne morem spat, mala na srečo še spi. Po moje se že na službo pripravljamuser posted image user posted image .
Barba super, da se nekam premika tale tvoja diploma, sej zagovor pa ostalo že nakako gre, ko je enkrat diploma zvezana in končana.

Mojčika pozdravi se, takale vročina zna človeka zdelat, pa še MM zraven pazit, meni že zdravi (a noseči) včasih zvečer sma vse dol pade.

Eya poznam težave s težo, sva jih dajale tud midve skoz, pa ne vem če ne bova pristale tudi  enkrat na polycalu. Kalorične stvari pa bo, a neuser posted image user posted image .

ZOO mene, odkar sva bila v berlinskem, kar ne vleče več, se mi živali itak ful smilijo. Pa še na deželi smo, pa jih kar dost vidimo na sprehodih.

Glede gradnje pa: čakava na ploščice in na parket. Pa če ma ker kake dobre linke za kuhinje (razen za ikeo, to mava že) se toplo priporočam.

Fajn se mejte.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.2.2007 8:32:18   
miaxxx
Nenya, spletna stran za kuhinjo ali kakšno drugo notranjo opremo: http://www.kerin-povirk.si/

Lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.2.2007 9:41:53   
ksenija.
Joj ste bile spet tako pridne, pa toliko napisale.

Pri nas je novega to, da končno spimo ponoči!!!!!!!!!! In to oba Zala in Blaž. Zaspita ponavadi okoli po desetih in potem spimo do osmih ali pol devetih Blaž. Zala pa včasih tudi do desetih. V petek sem jo šla ob 10.30 budit. Blaž se sicer ponavadi okoli šestih prebudi, ko začne ati letat po sobi in se spravljat v službo, ampak mu dam samo dudo, niti iz posteljice ga ne rabim vzet in spimo dalje.

Jutri se bom pa mogla zbuditi že ob šestih, ker grema v Lj po novi avto (no ne čisto novi) in morava ob osmih bit že tam. Mala dva pa bosta lahko kar spala, ker jih bo prišla babica pazit.
Sva prisiljenakupit novi avto, ker v ta najin mali avto ne moreva zadaj namontirati treh avtosedežev.

Aja, pa še Zalo morem malo pohvalit, že en teden spi ponoči brez plenice.

Mojčika sem si potegnila iz E-mule tisto risanko Backyardigans, pa utripa tako močno, da je ne moremo gledat. Škoda, ker je videti res zanimiva. Pa tudi jaz upam, da se čimprej pozdraviš.

Nenya, čestitke tudi od mene za novo nosečnost, čeprav malo pozno!!

Marelica, upam, da bo s tvojo nosečnostjo vse OK. Kako se kaj počutiš? Jaz imam take napade lakote, da se ponoči prebujam in moram iti jest. Se je to kateri dogajalo? Meni se ni v nobeni od prejšnjih dveh nosečnostih. Sedaj bi pa samo jedla, kaj jedla žrla..

Marelica, ste vi že vsem povedali za novo bebico? Mi pripravljamo presenečenje za 8. marec. Kaj pa boš naredila, ko ti preteče porodniška? Se boš prijavila na borzo?

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.2.2007 9:50:34   
*zvezdica*
Hej frajle!

Pa nas je spet razveselil sonček! Super je, da imamo tako lepo vreme. Midva sva kar cel dan zunaj..mal na sprehodu, drugač pa kar na vrtu in mali uživa 100 na uro. Sploh noče nazaj v hišo.

Mojčika, kako je s tabo, kaj bolje? Upam, da in da se ti MM ne smili preveč...si predstavljam kako je grozno da hoče k tebi, ti je pa ne smeš nič stisnit k sebi. Saj bo kmalu bolje, pa boš nadoknadla vse za nazaj!

Eya, super, a je z Žigom vse OK. Zdej pa le jete, jejte, jejte...ooo, če bi to keri od nas rekli , auser posted image .

Maychika, vaša je pa prava frajlicauser posted image . A konjička se ni nič bala? Super! Vaje iz razvojne se pa res splača delat, ker se vse da zlo hitr popravt...če gre pa za malenkosti pa sploh!

Nenya, najprej čestitke za novo pikico! Si pa lahko predstavljam, da si konec dneva čist fertik...še jaz sem, pa nisem noseča.

Barba, tele tvoje mentorje je pa 3x za v rit brcnituser posted image . Aja, tista firma za službo iskat je pa Adecco....čeprav jaz sem jih zadnjič klicala, pa sploh vedla ni več zameuser posted image ...tko da si vseen bl sam seb prepuščen...jaz se zanašam samo nase...je pa za probat.

Naš Marcel je pa shodil! Joj, kako fletno hodiuser posted image . Naredi že kar ene 10 korakov, pa najbolj se mu zdi zravenuser posted image ..kar ploska sam sebiuser posted image .

Včeraj sva spet dala urin, pa imava rezultate šele čez 1 tedenuser posted image .

Lep dan pa čim več bodite na sončku

Marcel in Zarja

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.2.2007 11:46:02   
eya
Ojla!

Čestitke novemu hodečemu aprilčku-Marceluuser posted image user posted image user posted image  Sem vedela, da bo on naslednjiuser posted image

Pa super tudi za Zalo, ki je že brez plenic-kar zgodaj, a ne... No, pa saj jeseni pa dobite že novega pleničarja user posted image

Nenya, meni so rekli na pediatrični, da mora Žiga pojesti okoli 1000 kalorij na dan, da se s tem še malo redi zraven... Tako, da boš vedela. No, mi smo zaenkrat blizu tisočke, samo se moramo precej trudit. Edino, kar mu gre res v slast, so jogurti (očitno je res čisto po meni), no pa juhice tudi. Tako, da kadar odpove vse drugo, dobi jogurt... Polycal pa tudi ni nek čudežen izdelek, z njim pač dobi nekaj malega kalorij zraven, ampak ne pa ful. Tako, da mora še vedno zraven tega precej pojesti.

Grem kuhat-danes bomo imeli cvetačno juho in rižoto...

Lp!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.2.2007 11:46:45   
Anonimen
Pozdravljene po dolgem času. Sem napisala cel roman in itak da me je vrglo ven user posted image user posted image user posted image .

Tako da, Nenya, samo zate še enkrat ponavljam user posted image . Vse kar si si želela vedeti o kuhinjah in še več, ve Ankica, hihi. Pa čestitke za novo pikico user posted image user posted image user posted image .

Nekaj linkov:

Nobilia (največji nemški proizvajalec kuhinj, srednja kvaliteta, prodajajo ga v Rutarju (močno odsvetujem) in Kerin-povirku v Trzinu): www.nobilia.de

Dan Kuchen (največji avstrijski proizvajalec kuhinj, višji srednji razred, ima veliko salonov pri nas, največ pohval sem slišala o Viktoriji v Kranju) : www.dan.at

Alno (vrhunska nemška kvaliteta, prodaja ga Rutar in en salon v Celju): www.alno.de

Ewe (avtrijska firma, srednji kakovostni razred, v zadnjem času so se malo poslabšali, prodajajo ga v Mercatorju in Rutarju): www.ewe.at

Svea: www.svea.si

Gorenje: www.gorenje.si (malo bolše kot svea)

Pa še kakšnega sem izpustila user posted image .

Mi smo dobro, tisti izpuščajčki izginjajo. Korako v še vedno naredimo po dva tri, več ne. Kristina je postala velika trma, meče se po tleh, ko ji kakšno stvar vzamem iz rok. Kaj šele bo?  

Mojčika, pozdravi se. Za otročke pa super, da ste zdravi.

lp   

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.2.2007 11:53:30   
Anonimen
hihi, sem pozabila napiasat: mi imamo doma rokerico.  V nedeljo smo imeli prižgano tv, na sporedu je bil ravno TLP in nuša derenda, ko je pela Proud Mary. Kristina se je igrala na tleh, sliši glasbo, se je dala na kolena, gledala tv kot začarana in zraven govorila ba-ba-ba, dokler ni bilo konec pesmi user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke Marcelu za korake. In seveda čestitke tudi vsem ostalim za vse dosežke. Ne bom vsakega posebej naštevala, ker bom zagotovo koga pozabila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.2.2007 12:24:03   
Krista28
Nenya, midva sva vzela kuhinjo kar od Svea pa sva ful zadovoljna. Ima moj user posted image sošolca monterja. Je prišel k nama, pogledal, izpisal elemente in tudi svetoval, katere se bolj splača kupit. Ful dobruser posted image Pa še ene omare nama je kar po meri naredu, pa sva samo fronte naročila in paše v nulo.

Ksenija, s kakimi prijemi pa ti je to ratal? Naš se že par noči zbuja na 2 uri za dudo, zjutraj pa sirena (brez solz) in sem ga danes pustila. Bomo videli če je dojel za kaj gre. Ni mu všeč ne pri nama, ne v postelji, kar neki.... Glede hrane ponoči, pa verjetno telo že ve koliko rabi, in da pri dveh malih tudi več rabiš...

Marcel, čestitke za prve korakeuser posted image user posted image  A bi se me ta teden kaj zmenile? Al pa čez vikend...Moram vreme pogledat.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!