simonka
|
Dobro jutro nosečke drage! Tako juhica se že kuha, možek je že prišel iz trgovine in mi privoščil košarico jagod, Timonček pa gleda Mojstra Mihca. Noč je bila spet pestra. Sem malo pokukala ob 4h na računalnik pa ni bilo nobene družbe, pa sem šla malo pred tv in gledala rojstva četverčkov, trojčkov in dvojčkov. Se mi zdi, da imajo zadnje čase na Nathional Geograpich same super oddaje v zvezi z nosečnostjo in porodi. Sem se kar vživela. Kakšna sladka mala bitjeca, pa res mala, četverčki so imeli po 1kg, trojčki tudi tu nekje, dvojčka pa 3kg. Mamice so imele spinalni carski rez, tako, da sem si vse skupaj malo ogledala in me ni več tako strah. Sicer pa še 9 dni, če nas kaj ne prehiti. Tinaaja za 37 teden, lepo se čuvaj in pazi, da pritisk miruje. Mislim, da smo zdaj že vse v porodniški. Uživaj ob TV ali kakšni dobri literaturi. Skačica kako super, da tako fino spančkaš, ti kar malo zavidam, haha.Kosilce pa bo super danes pri vas, tudi mi imamo radi špinačko, pire, hrenovke in jajčka. Upam, da se boš imela lepo na zabavi, pa le glej, da ne boš vso noč preplesala. Mamo pa res pridne , da nam zmeroj priskočijo na pomoč. Jaz nabolj sovražim sesanje in pomivanje tal, tako, da je to delo kar lepo prišlo s časom na mojega možeka. Tejčica čestitke za 38 teden in dobro prespano nočko. Torej , danes ponoči nisi nič obešala perila. Berem, da ima dosti nosečk probleme z delodajalci. Grozno, pa sem zmerom mislila, da smo nosečke bolj zaščitene. Sem na srečo še v super službici in upam, da tako ostane. Super, da si se odločila za izpite in močno držim pesti, da najdeš kakšno fajn službico. Na žalost so se krivice zmerom dogajale in se bodo, res ni za komentirat. Glavne pa so tako naše družinice in hvalabogu, da smo zraven njih presrečne. Majčika upam, da ne bo več takšnih groznih noči. Lepo zapravljajta v BC. Lejci čim bolj mirne dneve do 06.03., jaz imam na ta dan CR. Joj še dober teden. Uživajva še malo preden dobimo najine štručke. Pričakujemo že drugega fantka, vidva pa se bosta pustila lepo presenetiti ali ne? Draja tudi tebi dobro jutro in lep dan iz štajerskega konca. Kr-enamami tebi in damam želim prijeten vikend in kakšno fino čofkanje v bani. Glede EA pa sta moji znanki imeli že svoje popadke pa so jima dali vseeno EA, verjetno odvisno kako pogosti so in koliko si odprta. No pa tako kot si rekla, kako bo pač bo. Tako bo vse ok. Tudi jaz več ne morem ne prav ležat, ne sedet, ne čepet ...In potem še naš Timonček, ki se tako rad igra z nama. Saj ne moreš niti prav počivati, pa se mi zdi, da se zdaj še nekako bolj posvečam svojmu sinku, da ja ne bo za nič prikrajšan. Pač mame smo mame... Si pa res pridna izpite, pa damice pa nosečka . Dskubin želim, da malček čimprej ozdravi in da boš imele dovolj energije za svojega navihančka. Lep dan še naprej drage . Pa si pišemo