draja
|
Punce hvala za lepe želje. Pa sem končno tudi jaz doma . Vam pa moram povedati, da je bilo slovo kar precej težko. So bili sodelavci cel dan okrog mene, pa kakšno rožico ali igračko sem dobila, pa en kup lepih e-mailov. Ko sem pa ob 16-ih zavpila adijo, pa so kar vstali in mi začeli ploskati in mahati,... So me pol v avtu kar maločustva preplavila. So mi pa šefi uspeli uturiti laptopa . Sem sicer rekla, da ga ne bom vzela, ker ne vem kaj pričakujejo od mene, pa mi je šef rekel, da samo to, da ga ne polijem z mlekom . Ja, zato pa imam dostop do vseh službenih datotek in programov ja. Sem mu rekla, da za prve pol leta ne garantiram čisto nič, pa za pol tudi ne vem, pa je rekel, da vse to ve. No, OK, pol mi je pa zmanjkalo argumentov proti pa sem ga vzela in bom zdaj lahko še več na forumu visela . Tinaaja čestitke za uspešno opravljen pregled in držim pesti, da je bil pritisk res samo posledica napačnega merjenja ali pa tvoje živčnosti zaradi pregleda. Meni g. noče vzeti brisa, sem jo pa zadnjič vprašala, če mi ga samoplačniško pa naredi, pa je rekla, da ja. Sem se odločila, da ji bom na naslednjem pregledu rekla, da mi ga vzame. Bo pa to šele 5.3. Tiste, ki ste si to same plačale, koliko pa stane? Vms-super novica!!!!!! Sigurno si ponosna na svojo , da je naredila tako kot je prav. Sem bila ful vesela, ko sme prebrala tvoj post. Slumpo zdaj čakamo samo še od tebe enako novico!!! Amy26 jaz sem iz Šiške, ampak ni panike, zaenkrat sem še mobilna in lahko pridem kamorkoli (samo da je parkirišče urejeno ). Sem pa z veseljem za kakšno kavico, saj prej zaradi službe nikoli nisem mogla priti. Dajmo se res kaj zmeniti! Simonka super lepa sobica in voziček!!! Sandra-10 iskrene čestitke in javi se nam kaj CV105 dobrodošla med nami. Barči78 držim pesti, da noč mine mirno in se lepo umiriš in spočiješ. Le glej, da se nam zjutraj javiš, da si še v enem kosu, sicer se bomo sigurno sraševale, če si šla v Rim. Tejčica naj ti hitro mine do torka, ko se vrne tvoja mala. tako, dost me imate! Nočko!
|