tinaaja
|
Ekola, pa smo doma. 3 ure v porodnisnici.. CTG OK, mala je bila mal znervana pa ji je 3x pulz narasel na 180. Popadki 0. Pritisk 130/90 in me je poslala na jetrne teste , da preveri, ce se slucajno kaj ne dogaja, kar se ne bi smelo. Jaz mislim, da je bil pritisk visok, ker sem bila kar nekaj zivcna danes zaradi pregleda. Toxa negativna. UZ OK. Pika je tezka priblizno 2750g,kar je lep napredek , sem pa mislila, da bo mroda kaj vec. Ampak je OK. Draja - pejt domooov in izklopi sluzbo Juhuhu, se veselim s tabo, ves kok je lustno doma. Jaz sem drugace ful workaholik, ampak sem cist not padla v nesluzbo heheh Simonka, super, da je vrocina minila, naj se le tako obdrzi.. Tale streptokok - mene G tud vprasala ni nic Jo bom naslednji petek,ko imam pregled, sem danes pozabila. Zabika, ti kar spreminjaj seznam, punce z rojevanjem pocakat do ponedeljka Duda - ce je polno dojen, naceloma ne rabi dude, je bolj stvar starsa. Razen ce ima fuul mocen sesalni refleks in prav rabi dudo, da potesi to. To pravijo. Jaz bom probala brez, ceprav so mi tok corti dojencki z dudo. Jaz sem bila tako brez dude in flaske. Flaske tud kupljene nimam, ker ce bo potreba, bom dala piti otroku po zlicki ali iz kozarca. Itak upam na dojenje vsaj do ene 5,6 meseca, ce bo slo. LeINA, sam da je vse OK... Ne vem, a res nimajo filinga nekateri G, da tkole mesarijo zenske.. VMS - to je pa super novica Si kar predstvljam,kok si bila vesela. Bi se kaksno noc zrtvovala za takle izid a ne Aja, v LJ P je obvestlo, da so obiski dovoljeni samo partnerjem oz soprogom. Pridem se kasneje nazaj na RR, zdaj se grem mal odpocit
|