Barči78
|
*sonchek* - še iz naše strani iskrene čestitke ob rojstvu sina, da boste čimprej doma in začeli uživati na drugačen način. Ja, tudi pri nas je bilo včeraj zvečer kar pestro, me je zvijalo v spodnjem delu trebuha, da so mi kar solze pritekle. Pa mislim, da še niso bili pravi popadki, ker nosi bili ravno redni, so se pa vlekli čez cel večer. Vsaj noč je bila mirna. Sedaj sem pa ravno pri kuhanju kosila, gresta moedva starša ponoči za 5 dni v Turčijo in je mami čist fertik, najraj bi bla doma, ko sliši kako me že zvija, po moje še njo boli. V ponedeljek smo imeli kontolo in mi je vzela še bris, če imam slučajno bakterije, ker se mi je tolk poečal izcedek. Sicer pravi, da je to normalno, ampak da bova vseeno preverili. Jutri dobim izvide, pa upam, da je OK. Na CTG tudi mene še ni naročila, se bom zmenila v ponedeljek, če seveda počakam do takrat. V prvi nosečnosti sem imela prvi CTG šele 3 dni pred PDP-jem. Upam, da bo tokrat bolj pogost. Če se odpiram, tudi moja gin. nikoli ne preveri, razen če bi me špikalo precej pred rokom. Zdaj na koncu pa pravi, da je čisto normalno, da kar naj malo špika. Nič, grem postavit kosilo na mizo, možek bo vsak čas doma, bejba se bo pa tudi verjetno zbudila in mi delala družbo.