|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
22.2.2007 10:02:43   
guppy
helenav, drži se! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.2.2007 11:03:30   
žarnica
Kako lep dan je danes. Pa tako toplo jeuser posted image . Me pa malo stiska, ker imam čez par uric pregled in bom videla na čem sem. Ali zaključim bolniško in v ponedeljek v službo, ali kaj?user posted image sem bila pa včeraj v laboratoriju, tako da me še čakajo rezultati.user posted image Držite se, še 7 mesecev in bomo zibale.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.2.2007 11:07:38   
katjuša79
Hojla!
Spet jaz! Nič boljše še vednouser posted image . Kdaj bo to minilo? Mojga že pošteno skrbi, kar ne ve kako bi mi ustregev. Meni sicer kar paše, da mi popovdne malega vzame, da se lahko malo spočijem.

guppy po mojih izračunih imam rok 27.9.. To je moja druga nosečnost (prvič imela rok 10.9. rodila 3.9.) in sem iz Celja. Kdaj imam rok po UZ pa ti sporočim v sredo, ko imam prvi GP.

Vsem bodočim nevestam iskreno čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi bomo pa še kar na koruzi ostal, mojemu glih ni da bi se poročila, silila pa ga tudi ne bom.  Se mama prav tako rada.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
22.2.2007 11:15:31   
taja83
Živjo!

No pridružujem se vam tudi jaz. Rok imam 30.9. in že sedaj komaj čakam. zadnje čase se mi ponoči skoz sanja da že imam bejbico. komaj čakam. to je moja prva nosečnost

punce želim vam čim manj slabosti in bruhanja, ker še predobro vem kako je s tem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.2.2007 11:22:03   
lemavrica
Ojla,
danes je pa prov lep dan.
Katjuša: hvala za čestitke ob prihajajoči poroki. Ma sej jest sem tud govorila da je to samo papir in da se ne rabiva poročit, samo je pa fajn občutek ko se bliža dan poroke. Ok kolk gre živcev, raj nebi, sploh pri meni k mi tašča mori in se hoče preveč vtikat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.2.2007 12:02:13   
Anonimen
Lemavica: boš videla, ko boš že poročena, da to sploh ni sam en papir. Jst si mislit nisem mogla, da je lahko toliko več. Pa sploh ne vem, kaj me je premaknilo.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
22.2.2007 12:04:21   
lemavrica
sej pravim da sem včasih tako mislila vendar pa verjamem da je nekaj več. Zato sem se pa tud odločila za ta korak. In mislim da mi ne bo žal. Razen če se bo čez noč spremeniluser posted image . No upam da ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
22.2.2007 12:15:18   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

29.8. Nikki24 (potencialna septembrka, hihihi)

?.9. _mala_
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike
1.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. Anonimna user posted image user posted image user posted image
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
8.9. Anonimna user posted image  user posted image , 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27 (UZ 26.2.), 1n, Izola
11.9. sandra85, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
14.9. duskamb, 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D, 2n, okolica Doba
15.9. Taja339, 2n, Laško
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (UZ 28.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna, 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. taček
27.9. sevenka, 1n, Domžale
27.9. tanja981, 2n
27.9. katjuša79 (PP 28.2.), 2n, Celje
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n, okolica Kamnika
29.9. nejca79, 2n 
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. taja83, 1n

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: taja83!!!

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

Anonimne, ko pišete sporočila, se podpisujte enako kot ste navedene na seznamu, da vas lahko po tem spoznamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
22.2.2007 12:17:30   
guppy
Lili17, *Marty*, naja07, *ribica*, kje ste???

Punce, kakšne obleke ste izbrale za poroko? Jaz to toooook rada gledam user posted image . Mate kakšno slikico na internetu? Ko vas takole berem se mi zdi moja poroka že daleč, da bi šla kar še enkrat žurko narest user posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
22.2.2007 15:14:15   
Pikica pokica
POZDRAVČEK!
Danes sem imela NS, ki sem se je blazno veselila, sem pa zdaj čisto potrta. Namreč tveganje za DS je povečano  user posted image  1:285 in tako mi pripada brezplačna amniocenteza.
Tega nikakor nisem pričakovala, saj sem v prvi nosečnosti imela zelo dober rezultat in tudi mlada sem še.. vem pa, da je vsaka nosečnost poglavje zase user posted image , ampak vseeno..

Lahko si mislite, kako sem potrta, sicer sem pa v tolažbo prebrala, da pri samo 2-3 % primerov na AC res odkrijejo kromosomske napake.
Bom vsaj 100%, da bo, če bo, z njim/njo vse ok.

Vse ostalo je bilo drugače ok, tudi nosna kost se je zelo dobro videla. Pikica je velika 6,4 cm, srčni utrip 175.. za spol nisva spraševala,ker sem bila preveč žalostna, mislim pa, da sem sama videla jajčka in lulčka user posted image  ( se na srečo ali žalost na to spoznam), tako da bomo, če bo na AC vse ok, po vsej verjetnosti dobili še enega fantka.

Toliko bo za danes vse, ker nimam volje kaj več pisati user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.2.2007 15:24:01   
lemavrica
Pikica pokica ne bit žalostna. Upaj na najboljše in ohrani pozitivno mišlenje.

Guppy bom dala en dan sliko obleke gor se mi zdele ne da digitalca priklaplat. Je pa čist preprosta, ker meni so načičkane poročne obleke za user posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.2.2007 16:49:22   
guppy
Pikica Pokica, kaj pa pravi dvojni hormonski test? Drži se na AC, upamo na najlepše možne novičke! Nič se ne smeš sekirati v naprej, zapomni si namreč, da so to "pač ene" verjetnosti, ki so jih dobili iz statističnih analiz. Počakaj na rezultate... Če pa misliš, da le-ti ne bodo vplivali na tvojo odločitev o tem ali bi obdržala otročka ali ne, pa sploh ne it na amnio... to je sam moje mnenje.

Vso srečo!!!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.2.2007 18:38:37   
Anonimen
Pikica pokica, pozitivnimi mislimi naprej, prav? Tu gor smo punce, ki bomo vse držale pest zate!!

Guppy, nekaj me zanima.. Glede NS pri dr. Pušenjaku. Ti si bila, pa zagotovo veš. Partner gre lahko s tabo, kajne? Greš najprej sama v ordinacijo, pa njega kasneje pokličejo; ali sta šla kar oba skupaj noter??

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
22.2.2007 18:59:02   
lumpa6
midna sva šla skupaj notr na ns,

Pikica pokica držim pesti da bo vse ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
22.2.2007 19:04:45   
guppy
tianna, skupaj s partnerjem greš takoj notri, ker se pregled takoj tudi začne. Greš na mizo/stol in dobiš gel na bušija user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
22.2.2007 19:22:44   
Anonimen
Aha, hvala.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
22.2.2007 19:40:52   
Marelica
Pozdravljene, souser posted image !

Sem vas že opoldne skozi prebrala, ko sem hotela malo pokomentirat mi je pa povezava z internetom mrknila.user posted image  Imam zadnje čase zelo slab kratkoročni spomin, zato sploh več nič ne vem, še enkrat skozi brat pa tudi nimam več časa. Tako da ne mi zamerit, ker bom samo svoja doživetja od danes napisala.

Imela sem 2. pregled. Zaradi že 2 zelo slabih urinskih izvidov moram jutri še enkrat na mikrobiološke preiskave. Imam povečano število levkocitov, eritrocitov in bakterij, pa še vnetje nožnice. Še najslabša novica pa je, da imam zaenkrat predležečo posteljico, no čeprav se to lahko še samo od sebe popravi. Drugače mi grozi mirovanje in rojevanje s CR.user posted image  Vseeno se ne bom preveč sekirala, dokler še ni nič dorečenega. Z user posted image  pa je na srečo vse v najlepšem redu. Moja G si je res vzela čas (čeprav je bila danes gužva od gužve) in mi na UZ pokazala vse, kar se je sploh dalo videt in zraven pokomentirala. Pikec je pa velik že 7,2 cm.user posted image  Aja, pa ker nisem bila na NS, mi je kar sama izmerila in rekla, da je dober rezultat. Sicer pa jaz kaj dosti ne dam na te meritve in raje sploh ne bi nič vedela. Tudi na tvojem mestu, Pikica pokica, ne bi paničarila. So se po tako slabih izvidih že čisto normalni otroci rodili, po dobrih izvidih pa tudi prizadeti, da sploh ni nič rečeno. Jaz sem čisto proti tem preiskavam, AC se mi pa sploh zdi preveč tvegan poseg. Moje mnenje pač.

Lepo se imejte in pazite na trebuščke!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
22.2.2007 19:46:53   
žarnica
evo, imam podaljšano bolniško- še 3 tedne. G bo poslal izvide na komisijo. Kako pa potem? Na podlagi česa se komisija odloči,če ostanem na bolniški? Kako hitro se odločijo?user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
22.2.2007 19:57:28   
Anonimen
Žarnica:
Sem ti že tam napisala....nič se sekirat. Vse bo ok, nosečnice sploh nimamo nobenih problemov!

Drugače pa mene tako bolijo noge danes. Se mi zdi kot, da se mi vsa kri zbira v nogah. Joj kak bom v službi user posted image . Če ne bom zmogla, bom pač do konca mogla biti doma. Upam, da ne, saj se mi že sedaj meša.

Od danes uradno nosim nosečniške hlače. Sem jih dobila v dar. Pa je tak luštkano, ko poudarijo tisti špehec na trebuhu....jupiii se mi kr že zdi, da se vidi.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
22.2.2007 20:03:39   
LINA31
Živjo,
končno sem našla nekaj časa in prebrala vse zamujene povzetke. Vidim, da se kar precej dogaja.user posted image
No, danes v službi je moja kolegica uganila, da sem noseča, pravi da sem čist druga...bolj umirjena. Ha ha, kako je to zanimivo, da prijatelji hitreje ugotovijo spremembo kot družina.
Drugače se počutim super, le bela sem kot stena.
Mal me skrbi kako bo na NS, komaj čakam, da je to zamenoj in mi rečejo, da bo vse ok.
pa pa vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
22.2.2007 20:33:33   
žarnica
sem pozabila napisat,da sem danes dobila datum za NS. Imam jo 15.3. Pa še G bo posnel na kaseto.user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
22.2.2007 21:17:17   
guppy
Marelica, ti in cukrček imata velikančke palčke. Kar 7 cm!!! Čestitke!!!!
Za vnetje pa: pij, pij, pij, pij, pij in še enkrat VELIKO pij. Čimprej se pozdravi!!!!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
22.2.2007 22:44:59   
TheAngel
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

evo, imam podaljšano bolniško- še 3 tedne. G bo poslal izvide na komisijo. Kako pa potem? Na podlagi česa se komisija odloči,če ostanem na bolniški? Kako hitro se odločijo?user posted image

Komisija ni tako strašna - v bistvu so no pač strogi če gre za kake hipohondre no. Nosečnost, poškodbe pa to ... pa ne - točno vejo kaj pa kako je. So pa tam zato, da zreducirajo bolniške nad 30 dni na minimum - ker nad 30 dni dalje nisi več breme delodajalca ampak države. In pač morajo delati selekcijo, da ne simuliraš pa piješ državo. Če ti bo pisalo, da imaš rizično nosečnost... ali pač karkoli bo odobreno. Vsekakor. Tudi tvoj G ve kako napisati.
Takoj se odločijo 30 - 32 dan bolniške - ker se morajo da ti veš ali delat nazaj ali ne.
Običajno že zdravnik sam presodi pa lepo napiše če ve da potrebuješ to.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.2.2007 8:22:09   
Anonimen
Jutro!

Eno vprašanje imam. Moram pa reči, da sem grozna, ker vedno začnem z neko zgodbico. user posted image
No takole: vsako jutro, ko vstanem, se mi pred očmi zariše ena taka ledeno hladna, z rosico na steklenici, z ledenimi drobci, ki polzijo navzdol, sej veste, kot v reklami: Coca Colla. Nalijem jo v kozarec z limono, mehurčki pokajo, drobne kaplice se igrajo v zraku,.....

Jao mene, zvečer je še hujše. Nikdar nisem marala te nagravžne mešanice kemikalij, pred kratkim sem v enem izmed postov tudi napisala, da je to skoraj strup, ampak jaz imam tako željo po kokakoli.
Ali je res tko škodljiva.....?!?!?!?!
Zadnja dva tedna sem res čisto obsedena, samo kokakolo bi še pila. Se kateri tudi dogaja to?
Druge revice imate slabosti, jaz pa imam tako željo po kokakoli.

Samo za zanimivost: v eni polliterski plastenki kokakole je raztopljenega okoli 2 litra CO2. Preverjeno, izmerjeno. Tlak v plastenki pa je okoli 3 bare. Toliko še v avtomobilski zračnici ni (običajno). Če pa v odprto kokakolo vržemo mentos, pa vsebino plastenke vrže kaka dva metra visoko.

Ampak kaj mi pomaga vsa teorija, če imam še vedno neomajno željo po tej vražji kokakoli.
Se kateri dogaja isto s kako drugo rečjo?

(odgovor članu TheAngel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.2.2007 8:25:44   
lemavrica
Jutro,

jest nimam kake hude žeje po kaki določeni hrani ampak mi pa paše pit Coca Colo in Cocto, predvsem zato ker mi je pol manj slabo. Če ti paše jo pij, telo že ve kaj hoče. No vsaj večinoma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?