|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
18.2.2007 21:33:54   
Taja339
Oj punce,
komaj sedaj sem našla NAS septemberke ... user posted image user posted image
hahahaha, da povem, kak fris je naredil moj partner, ko sem po dolgi tišini buljenja v računalnik vzklinila "EVO NAS" user posted image  saj vem, da mu ni nič jasno!
Torej, punce septembra je naš THE DAY.
Ste torej nekje tam kot jaz - upam, da ste počutja malo boljšega ... hahahahuser posted image
LP iz Laškega!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: Septemberke 2007
18.2.2007 21:37:32   
Anonimen
Sandra, vesela sem, da je že bolje z izcedkom. Ti samo počivaj pa bo. Pri meni je v prvo tabela kazala prav user posted image  v drugo kaže punčko...sva se pa z možem odločila, da tokrat ne bova spraševala in se bova pustila presenetit user posted image  Jaz sem pa danes kot balon na raketni pogon user posted image user posted image user posted image  Presnova dela čisto po polžje..Komaj čakam na nuhalno, da kaj več izvem o mali pikici. Moj trebušček je hudo viden. Oblečem le še ene hlače in pa seveda trenirke. V nakupe še ne bom šla, ker imam še iz prve nosečnosti dvoje hlač, ki sem jih kupila v Kepici. Imajo elastiko v pasu in pač hlače rastejo s trebuščkom. Še dobro, da ni treba nič nastavljat.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
18.2.2007 21:39:41   
Taja339
Hej, da se pridružim debati še jaz user posted image .
Sem drugič noseča in se mi že vidi trebušček. Meni se zdi, da že kar oreng ... user posted image
Ko sem bila noseča prvič s hčero, se mi je trebuh poznal komaj nekje v 4. mesecu.
Pravijo, da se pri 2. nosečnosti prej pozna, ker so mišice že ohlapne.
Sicer pa je to tako odvisno od ženske do ženske ...

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
18.2.2007 21:46:50   
Taja339
oj sandra začunaj tudi zame:
prvič noseča pri 22, november
drugič noseča pri 29, december.
evo, sedaj pa me zanima ... user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.2.2007 7:30:20   
Anonimen
Dobrodošla Taja339!

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.2.2007 8:10:57   
Zoya27
Dobrodošla Taja339! Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.2.2007 10:59:29   
lemavrica
Taja339 dobrodošla user posted image .Želim ti lepo user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
19.2.2007 11:22:21   
Eva*
Pozdravljene vse user posted image .
Zdej pa se uradno ( sem anonimna user posted image ), PDP imam po novem 14.9., prvi pregled sem ze dala skozi in zaradi ciste na jajcnikih se drugega. Drugace pa se mi nosečnost odvija normalno. zame je to 1 nosečnost in se mi vse odvija zelo počasi. Komaj čakam na user posted image .
koliko od vas se je odločilo za NS?

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
19.2.2007 11:25:25   
Eva*
Še eno vprašanje, ste vse ze doma povedale, da ste user posted image ? kako ste?

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
19.2.2007 11:26:17   
nestrpnica
Pozdravljene!

Po dolgem času se vam ponovno oglašam. Lep pozdrav vsem novim nouser posted image ! Čestitam!!!

Mene pa danes popoldan čaka pregled nuhalne svetline. Komaj že čakam! Sem v 12. tednu nosečnosti. Na začetku (v šestem tednu z malo krvavitve, a sem dobila Dabroston tablete in je sedaj vse v redu). Kako pa ste ve?
Jaz sem na delu, a sem si utrgala malo časa in skočila na net.

LP!

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.2.2007 11:38:17   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

29.8. Nikki24 (potencialna septembrka, hihihi)

?.9. _mala_
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike
1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. Anonimna user posted image user posted image user posted image
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
8.9. Anonimna user posted image  user posted image , 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27 (UZ 26.2.), 1n, Izola
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
13.9. sandra85 (PP 20.2.), Portorož
14.9. duskamb, 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D, 2n, okolica Doba
15.9. Taja339, 2n, Laško
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (UZ 28.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna, 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
26.9. taček
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. sevenka, 1n, Domžale
27.9. tanja981, 2n
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n, okolica Kamnika
29.9. nejca79, 2n 
30.9. Tanja Lina, 1n
??.9. katjuša79, 2n 

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: LINA31, Taja339!!!

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image

Kandidatke za Tečaj za zgodnjo nosečnost (21.2., Ljubljana):
lemavrica, nora, TheAngel

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
19.2.2007 11:43:06   
lemavrica
Jutro user posted image ,

kako ste? Jest sem si vzela še malo časa za RR pol pa resno za knjige. Dones pa nimam nobenga izgovora več. Upam da ste bile ostale s knjigami bolj pridne kot jaz.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
19.2.2007 11:43:58   
guppy
user posted image  user posted image  user posted image  vsem n ovim nosečkam, vsem, ki ste pridne z učenjem in tistim, ki se boste kmalu poročile!!

Jaz sem tako slabo, da sploh nisem imela energije niti pisat. Dobila sem tudi odločbo o bolniški od ZZZS in to mirovanje na domu user posted image , tako da ne smem niti nosu ven pomolit. Bleda sem kot stena, kondicijo sem vso zgubila in komaj lezem po stopnicah, glavobole imam ubijalske... pa ne smem niti sončka videt. To je kriminal!

... lemavrica, nora, TheAngel, a boste šle na tečaj? Jaz ne smem z vami, ne pa se pozabit prijavit! Če bo katera šla, se priporočam za kak ZS o vsebini tečaja.

Jutri imam NS in komaj čakam, da skupaj z možem vidiva najina lumpija, kako plavata sem in tja in kako srčka delata tika-taka. Upam, da bodo izvidi OK, ker se že tako dovolj slabo počutim... user posted image

Nefretiti moje sožalje za ustavo in podobno... Sem naredila državni izpit, ki ma 9 takih poglavij, pa vem, kako zgleda... user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
19.2.2007 11:56:51   
lemavrica
Verjetno ne bom šla na tečaj ker imam naslednji teden dva izpita in mi ne bo zneslo it. Tako da če bo katera šla se tudi jaz priporočam za kratko poročilo na ZS.
Guppy želim ti čimprejšnje boljše počutje in da boš kmalu lahko spet šla kaj ven in pa veliko veselja jutri ko boš šla NS in vidla user posted image user posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
19.2.2007 13:48:59   
LINA31
Živjo,

prav luštno je takole prebrati posamezne odzive, saj mene full dajejo hormoni in na trenutke mislim, da sem največja revica, pa vidim, da ni čist tako.user posted image

Sploh ne morem verjet, da se nekaterim od vas že kaj pozna, jaz sem v 9t - pa še nič. No, saj ne, da imam kaj proti, ker nisem pri ravno najbolj suhih in na koncu 9 mesecev ne bi bila rada kot balon. user posted image

Ali katera od vas ve do kdaj je še dopustljivo, da greš na dopust z letalom? Nekje konec aprila bi s svojim dragim rada šla na kanarske, pa bom že 20 t noseča, pa nevem a je to ok?

Pa pa vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1015
19.2.2007 13:58:05   
katjuša79
Vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Meni je še vedno slabo za znoretuser posted image . Od hrane mi skoraj nič ne paše, razen jabolke pa kakšno grozdje. Najhujša je čebula, je niti videt nemorem. Še sreča da imam taščo in mamo, da oni kuhata namesto mene. Da o obiskih Wc-ja ne govorim. Na NS se še nisem prijavila, bom počakala najprej na GP, ki ga imam 28.2(konec 10 tedna), pol bomo pa naprej rihtal.

Punce dršte se. Upam da bo slabost čimprej minila, in da bomo kmalu uživale pomlad.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
19.2.2007 14:16:25   
guppy
Ojla! Danes še nismouser posted image , tako da je to zame vrhunec dneva user posted image

Usmerila sem vso pozitivno energijo v svoj prvotni načrt. Čez vikend sem pospravila pisalno mizo in z nje odstranila vso nepotrebno šaro, ki me moti pri učenju/branju. Za danes sem imela v načrtu do konca predelati vse članke za doktorat in izluščiti iz njih temo, ki me zanima. In voila!! Uspela sem user posted image !!
Tukaj mate, članki!!! Ne pustim se premagati!! user posted image

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
19.2.2007 14:26:42   
lemavrica
wiiii user posted image , bravo Guppy. Pa fino da dones še ni bilo user posted image . Men pa resno manjka motivacije user posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
19.2.2007 14:29:18   
andreja32
Čao punce!
Lina31 po moje da greš lahko brez panike na letalo, moja prijateljica gre naslednji teden , tudi noseča 24 T ....vprašaj svojega G.
drugače pa kar se trebuščka tiče moj ni več trebušček ampak trebuh.razen nosečniških hlač , pa kakkšne trenirke ne spravim gor nič.Smo šli v soboto smučat,...no so šli, jaz sem samo gledala, pa niti pod razno nisem gor spravla smučarskih hlač.Dobro da najstarejši sin ni odšel z nami in sem imela njegove hlače.Danes smo pa oddali našo punco v šolo v naravi: Se vidi da sem noseča pa da me hormoni dajejo mi je šlo tako na jok, da sem se komaj zadržala.Pa tale naša Manca je itak ko ciganček, tudi v Afriko je odšla z mojo sestro , pa mi ni bilo tako hudo kot danes.jah,....hormoniuser posted image
Evo, zdaj pa šibam z našo psičko na sonček,....v gozd juuheejjj!!
lepo se imejte      Andreja

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
19.2.2007 14:50:00   
buškica
Ojla,

Ja jaz nosim nosečniške hlače ze kar par tednov, ker sem bila prej suhica, sedaj pa se trebušček že fajn pozna mi je posledično vse preozko. Vse me tiši in veže.

Danes sem se prijavila na NS v Dravljah. Komaj čakam 13.3.user posted image

V petek pa bova spet videla najino pikico.user posted image

uživajte sončka

lp

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
19.2.2007 15:24:19   
LINA31
Buškica, tudi jaz imam NS 13.3. v Dravljah, popoldne.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
19.2.2007 16:29:28   
Taja339
Hojla punce,
pravkar sem se naročila na NS pri dr. Miglarju v MB (home sweet home) in sem prav vesela, da imam končno termin!
A ima katera z njim že izkušnje? HMMM, ginekološke mislim ... hahahaha user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
19.2.2007 16:31:46   
Taja339
uau, prav zmotivirala si me ... doktorat !!!! ... jaz pa se ne morem spravit k sebi, da bi začela delat za strokovni izpit za imenovanje v naziv (bljek!!!) baje so neke novosti ... user posted image  moram ga do 1.7. skinit, ker če ne  ....user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
19.2.2007 16:43:48   
guppy
Taja, točno ta izpit imam narejen. Čimprej začni brati skripte, če ne, se ti bo strgalo. Vsa gradiva imaš na spletni strani Upravne akademije (klikni na link) user posted image .

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
19.2.2007 17:41:11   
Anonimen
Živjo!

Evo, tudi jaz sem se lotila delauser posted image .
Že v petek sem si vse te butaste zakone, pravilnike in uredbe spravila v red. Pa me je kr malo potolažilo, ker ni 20cm visok kup, ampak le 10cm. Jupiiii. Ampak sem že začela z delom. Ravno imam namreč pavzo. Pa, da bi ve videle, kako je meni slabo, ampak kot že rečeno, samo kadar vidim vse te papirje. Res smrdijo.
Jaz pa še vedno ne morem uporabljat teh extra smeškov user posted image  ZAKAAAAAJ?! 

Danes sem naredila največjo packarijo, kar sem lahko. Dopoldan sem peljala mamo na neke preiskave v Ljubljano in sem v spomin na dobre študentske čase šla...ja kam drugam.....v McDonalds.....packa grda. Tolažim se, da krompirčka nisem jedla, sem vzela raje solato. Zdej imam pa tako slabo vest......grda jst!user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?