LP
|
Pozdravljene !!!!!!!! Najprej *sonchek* - ČESTITKE za malega Aneja!!!!!!! Da bosta čimprej doma uživala v očkovem objemu!!!!! So se tudi fantki začeli, lepo to !!!! Jaz in moj sva ravno iz dolgega sprehoda, vreme je naravnost čudovito, kot sredi maja - malo sma seveda morala vključit tudi šopinga, se mi zdi da brez tega sploh več ne znam . Sma si za kosilo ribe kupla, ker sem ponoči sanjala o njih - to je kr čudno, ker nisem najbolj ljubitelj, ampak očitno danes sem. Slumpo - meni se to s pulzem in dihanjem in vsem kar se je zgodilo tebi, dogaja že kak mesec, sicer ponavadi po zajtrku, ki ga že nekaj časa prakticiram da je mali in ne sladek, ampak nič ne pomaga. Na zadnjem pregledu prejšnji teden je G rekla da je to normalen pojav pri nekaterih nosečnicah, da če bi se pojavljalo prepogosto, ali pa da pulz nebi padel dolgo časa, naj grem na uregenco, dokler se to zgodi na par dni, al pa 1x na dan je pač treba vzet kot nekaj normalnega. In ko mi začne nabijat in me oblivat vročina in dušit, se lepo uležem, malo preidham, pa mine.... Tak da nič se ne boj, si ena izmed nas, ki to imamo . Itak pa kmalu bo minilo, pa se bomo že veselo crkljali. Drugače sem danes začela tudi s pranjem cotk za našega . In sem spet najprej vse pregledala in ugotovila, da bo naš zelo sončno bitje, ker ima definitivno največ rumenega v svoji mini garderobi. Pa čisto nehote, samo modro nisem hotela da je vse.... No, pa sej to ni slabo, bo pa tak sonček . In v zelem vozičku bo potem kot mala sončnica ... Ampak važno je, da bo ZDRAV in da bo vse ok še tehle nekaj tednov. Danes imamo že polnih 35 , tako da 2,3 tedne naj še kr uživa in telovadi v mojem trebuhu, potem pa lahko prijoka... Skratka - imejte se lepo, js nama grem zdej ribe delat, ker se že nekaj želodec oglaša, potem pa nazaj na sončeka . Pobožajte svoje trebuške in uživajte!!!!!
|