|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
21.2.2007 10:36:19   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Punce, tole pa moram deliti z vami:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=154695&t=154695

Hudo na kubik!user posted image user posted image user posted image

Lp, jjasna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejčica - mene je tudi nekaj čudno špiknilo danes, ko sem se sklonila (v trgovini sem nekaj vzela s spodnje police) user posted image  

Ja naša pupa je tudi danes OK in celo noč je bila normalna user posted image user posted image  (kot je v tem stanju) - 2 x obisk WC in enkrat je bila Ana žejna. Tako, da sem se danes kar naspala.

Vožnja je tudi meni muka - če se vozi samo naravnost, še gre. Čim je pa treba v križišču kam zaviti ali pa obračat, je pa živa groza user posted image .

*sonchek* - čestitke mladi družinici. Pa veliko cartanja in mirnih noci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Se se pol premislila in ne boš delala gužvo 3.3. user posted image user posted image

Tekica - jaz tudi nisem pojedla se toliko krofov, kot letos user posted image  

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
21.2.2007 10:46:15   
Taya85
Cao punce!

Res ste pridne s tem tipkanjem......
Imam eno vprašanje za vse tiste, ki ste že imele prvi CTG pregled: Ali vam je naredila tudi UZ in povedala koliko je user posted image , koliko tehta, kako je obrnjen? Jaz sem imela včeraj prvi CTG in UZ, ko sem jo vprašala, če mi lahko pove koliko je velik moj user posted image , mi je odgovorila, da se to ne dela več in rekla, da mi ona to lahko pove, ko mi zmeri trebuh s šivilskim metrom....... in mi ga je zmerila, ter rekla da user posted image  nebo drobižek in to je to.......Drugače sem imela zadnjo morfologijo v novembru, teže mi pa tako ali tako sama ni nikoli omenila, razen ko sem bila na samoplačniškem UZ-ju mi je tista ginekologinja povedala vse podrobnosti, kar pa je bilo v koncu novembra...... Ne vem kaj naj, ali moj user posted image  čiča na ritki, ali je obrnjen na glavo

Hvala za vse odgovore, lp Taya85

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
21.2.2007 11:04:49   
tinaaja
Naš korenjak Anej se je odločil, da pokuka na ta svet in je ob 00:40, tezak 2800 g in velik 50 cm razveselil mamico in očka! *sonchek*

AAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image  Hudo!!! Cestitke vsem trem!!!

Punce, men gredo kar kocine pokonci.. JAz nekako ne dojemam, da gre zdaj zares, sploh mi ne gre skupaj, da bo dejansko treba rodit. user posted image user posted image user posted image  Jaz kar tavam v nosecniskem svetu, tko na izi, porod pa je nekje daleeeeccc stran.. Gulp.. Guess not ... user posted image

Grem narest spisek, kaj je treba dat v torbo pred odhodom (krema za obraz, copati,..) ... Panikaaaa user posted image user posted image user posted image

Moja noc je bila v znamenju trdega trebuha, ampak ponoci se mi zdi, da je itak skoz bolj napet, ne samo danes. Pol je bilo proti jutru bolje in sem lazje zaspala. Mala pa je spet imela zurko pred spanjem in to v toook napetem trebuhu. Danes je veliko bolj mirna. Zjutraj pa nisem vedla, a bom prisla pes do mami, al bi jo raje klicala, ker me je tok vse tiscalo.

JJasna - tale objava na MONu.. Za crknit - sebe imam za prevec paranojicno, ampak zgelda, da obstajajo se velikooo bolj kriticni primerki user posted image user posted image

Sezam - ja smo zgubil eno zurerko .. Bo pa morda mali ji naredil cel zur doma tisto noc user posted image

Taya, oceno teze, mere in vstavo so vecini povedali na UZ okoli 32 tedna.
Slumpo - pocivaj in se enkrat pocivaj..
Punce, samo se en teden je februar, pol pa prihaja MAREC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
21.2.2007 11:11:17   
tinaaja

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)

user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)

user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
21.2.2007 11:28:12   
Anonimen
*Sonchek*, čestitke za Aneja! Se mu je pa res mudilo na svet. Sicer je pa sama rekla, da samo da dočakajo 37 teden, pol se pa lahko zgodi in se je! Čestitke še enkrat!!! Danes ima pa tudi moja mami roj. dan.user posted image user posted image user posted image

Joj, sicer jaz mislim, da se mojemu sinkotu nikamor ne mudi in se veselo preteguje po bušiju, ampak me je pa kr stisnilo, da bi že kr rodila. Ma ne še! V soboto grem šele k frizerju!user posted image Sicer pa sem skoraj sigurna, da bom krepko čez rok. Pa nimam pojma zakaj. Bomo videli. Pa še za ime se nismo odločili -  Jure ali Luka???user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
21.2.2007 11:36:42   
dskubin
No, pa smo dobili tudi prvega fanta. user posted image *sonchek* Čestitke celi družinici, pa da bi se čimprej cartali doma.

Meni je tudi čudno, ko tako berem, kako jih je vedno več rodilo. Sicer sem jaz na vrsti nekje na sredini, ampak jih je vedno manj pred mano. Pa se mi sploh ne zdi, da bi že mogla it rodit. Se mi kr nekako ne mudi, mam še čas,... in sploh še nisem vsega pripravila, čeprav se na to pripravljam že kr nekaj časa. Na koncu bo mogu res moj torbo za v porodnišnico štimat in za mano prnest user posted image .

Sibil, jaz sem pri Maroltovi, ki je prou en cuker, te ta tvoje se pa vsi bojijo, še sestre. Baje je prav en strah in trepet tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
21.2.2007 11:44:22   
Boni3
Čestitke za Aneja!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Vse lepo novi družinici želim in vellllliiiiko crkljanja in spanja!!!!!

Kera se javi,da bo naslednja?user posted image  
Zdej se gremo pa lahko pobirat stave,kera je naslednja, kakor pri športni napovedi,samo ne katera bo zmagala,ker to bomo itak vse,ker smo šefice,ampak kera bo naslednja! Zdej lahko prečekiramo lastno intuicijo in prerokovalske sposobnosti.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
21.2.2007 11:46:47   
soncek78
Hello user posted image  in user posted image !

*Sonchek* čestitkeuser posted image user posted image user posted image tebi in tvojemu user posted image  za malega Aneja. Je pa kar hitro prišel kaj.

Ste pa res pridne pri pisanju. Ni kaj za reč... prave čvekice. Jaz sem komaj prebrala skoraj 10 strani, po premoru 3- dni.

V torek 27.02. imam prvi CTG. To je nekje med 36t in 37 t.

Mooneve čudovito stanovanje imaš.

Jaz dokončujem potovalko za v P. upam, da jo vsaj še 2 tedna ne bom rabila. Ja, nikoli se ne ve.

Lepo se imejte... pozdravček vsem.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
21.2.2007 11:52:33   
skačica
user posted image sonchek,čestitke za fantka Aneja še z moje strani. user posted image
Joj,zdaj se bodo lahko že crkljali,me pa moramo še vedno čakat.

Ja,tisti post na MON-u sem jaz včeraj brala in se zraven prav zgrozila kako nevedne so nekatere ženske.Tudi jaz sem bila enkrat prav fino paranoična zaradi toxe(v vodi pri mojih starših so odkrili cel kup zdravju škodljivih bakterij,ker so našli v vodi človeške in živalske iztrebke, v laboratoriju niso mogli izključiti niti parazita toxe) in takrat sem zagnala celo paniko,ker sem jaz to vodo ob obiskih tudi kdaj popila.
No,na koncu se je izkazalo,da sem se sekirala brezveze,ker so bili naslednji testi vsi negativni.

Meni trebuh otrdeva samo občasno,sicer včasih bolj včasih manj pogosto ampak traja samo nekaj sekund.
Kakšnega čudnega špikanja ni od nikoder,tako da bova midve s ta malo hodile še nekaj časa v enem kosu očitnouser posted image . Al pa nas bo presenetila tako kot sonchka.

Vozim še vedno veliko sama,mi ni panike,ker tudi v nenosečniškem stanju naredim ogromno kilometrov(do službe imam 75 km v eno smer),je pa res,da grem na daljšo pot vedno z možem. Tudi on glede tega kar komplicira in si vedno naredi tak urnik,da gre lahko zraven.

Ja,jaz pa bi že rodila. No,zdaj ko vem,da je mala kar dosti težka bi še z večjim veseljem šla,mogoče bi počakala vsaj še do nedelje da napolnim 37 tednov.
Torbe imam obe naštimane,samo še kako malenkost notri vržem pa gremo.
Da ne bom na koncu fotoaparata al pa mobija doma pozabila. Pri mojem spominu zlate ribice,se to lahko zgodi kar hitro.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
21.2.2007 12:03:37   
tejčica
*sonchek*, iskrene čestitke za sinčka Aneja!!!user posted image

Je pa kar presenetila tale novička. Super!

Naša pupa si je včeraj zvečer končno vzela čas, da sva malo po telefonu poklepetale. Kadarkoli sem v zadnjih dveh dneh klicala gor, je rekla da nima časa in nekaj godrnjala. Pol ji je pa včeraj naša mati rekla, da je mamica doma žalosta ker je ni doma, pa je gospodična le poklicala. user posted image  No, važno da uživa in bolje da nima časa z mano govort, kot pa da bi imela domotožje. V tem primeru bi jo šla sigurno gor iskat. Mi pa res ful manjka, po drugi strani pa mi počitek tudi zelo prav pride.

Sedaj pa šibam kofetkat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
21.2.2007 12:11:15   
A-N-J-A
Ufffff,sem bla čist paf ko sem prebrala novičko o Aneju,sem bla prepričana da bo Sibil naslednjauser posted image .

Še enkrat čestitke ob rojsvu sinčka Anejauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
21.2.2007 12:12:57   
simonka
Dobrodošel Anej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Družinici iskrene čestitke.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
21.2.2007 12:12:58   
force
user posted image user posted image user posted image user posted image *sonchek*, čestitam mladi družinici

Jest sem pa zvedla da se moj user posted image  ni obrnu in je z ritko dol user posted image user posted image user posted image  . Celo nosečnost nisem paničarla zdj me je pa kr groza ker me res skrbi kako bo. Sicer je mali težak samo 2500 ampak do PDP je še 14 dni in vrjetn bo še kej gor dobu.
Ful si želim da bi imela naraven porod. A ma kera kšne izkušnje s tem?

Pa še ful težko diham zadnje čase, popadki so pa občasni.

Uživejte jest grem ven na sonček, da se mal razvedrim.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
21.2.2007 12:17:13   
Pikca
Čestitke sonchek in Anej!!! In veliko lepih trenutkov!

No, pa je imela Sibil prav, da bo še katera pred njo.
Pa ne, da bom tud jaz že morala torbo za v p. pripravit! Pa še kar nekaj pranja in likanja me čaka (jutri se z mojim resno lotiva).

Draja, vi se pa kar pripravite na eno živahno žvercouser posted image , glede na izbrano ime.

Midva sva ravno včeraj spet debatirala o imenih; rezultat; najin ožji izbor se je razširil s 3 na 5 imenuser posted image . Moj pravi, da bova že vedela, ko ga bova zagledala, katero je pravo ime zanj, meni se pa malo zdi, da ne bova glih usklajena... bomo vidli. Če ne, bova pa izbrala numerološko najboljšega glede na datum, da ne bova glih žrebala (če se ne bo rodil pred 15. 3., ker za prej nimamo izračunanouser posted image ).

Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
21.2.2007 12:18:42   
Žabika
UFFFF, tudi mene je presenetilo, ampak

*sonchek* čestitke vsem trem za malega Aneja!

No ena pofočkana cimra mi je že ušla, bo pa katera druga z mano, a ne? Upam, da ima *sonchek* kakšno fino!

Se pa tudi jaz danes počutim bolj tako, tako. Zbudil me je krč v mečih, nadaljevalo se je z zelo čudnim špikanjem po trebuhu! Sem kar malo pomislila, da se je kaj začelo. Upam, da vseeno malo še počakamo! Sem človek, ki mora imeti čisto vse pod kontrolo - vse uštimano - pa čisto vse le še ni! Tako da rabim še kakšen dan!

Meni pa sploh ne otrdeva trebuh - mislim, da mi še nikoli ni! Zmeraj bolj se mi dozdeva, da mogoče sploh ne vem kako to zgleda! A to postane cel trebuh trd, ali samo en del, prosim za malo opisa!

Je pa danes tako turoben dan, da je ravno za v posteljo in počitek!

Lp,
Ž.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
21.2.2007 12:20:06   
Žabika
force: kje pa imate sonček????

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
21.2.2007 12:37:26   
LP
Pozdravljene user posted image !!!!!!!!

Najprej *sonchek* - ČESTITKE za malega Aneja!!!!!!! Da bosta čimprej doma uživala v očkovem objemu!!!!!

So se tudi fantki začeli, lepo to user posted image !!!!

Jaz in moj user posted image sva ravno iz dolgega sprehoda, vreme je naravnost čudovito, kot sredi maja - malo sma seveda morala vključit tudi šopinga, se mi zdi da brez tega sploh več ne znam user posted image . Sma si za kosilo ribe kupla, ker sem ponoči sanjala o njih user posted image - to je kr čudno, ker nisem najbolj ljubitelj, ampak očitno danes sem.

Slumpo - meni se to s pulzem in dihanjem in vsem kar se je zgodilo tebi, dogaja že kak mesec, sicer ponavadi po zajtrku, ki ga že nekaj časa prakticiram da je mali in ne sladek, ampak nič ne pomaga. Na zadnjem pregledu prejšnji teden je G rekla da je to normalen pojav pri nekaterih nosečnicah, da če bi se pojavljalo prepogosto, ali pa da pulz nebi padel dolgo časa, naj grem na uregenco, dokler se to zgodi na par dni, al pa 1x na dan je pač treba vzet kot nekaj normalnega. In ko mi začne nabijat in me oblivat vročina in dušit, se lepo uležem, malo preidham, pa mine.... Tak da nič se ne boj, si ena izmed nas, ki to imamo user posted image . Itak pa kmalu bo minilo, pa se bomo že veselo crkljali.

Drugače sem danes začela tudi s pranjem cotk za našega user posted image . In sem spet najprej vse pregledala in ugotovila, da bo naš user posted image zelo sončno bitje, ker ima definitivno največ rumenega v svoji mini garderobi. Pa čisto nehote, samo modro nisem hotela da je vse.... No, pa sej to ni slabo, bo pa tak sonček user posted image . In v zelem vozičku bo potem kot mala sončnica user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ampak važno je, da bo ZDRAV in da bo vse ok še tehle nekaj tednov. Danes imamo že polnih 35 user posted image , tako da 2,3 tedne naj še kr uživa in telovadi v mojem trebuhu, potem pa lahko prijoka...

Skratka user posted image - imejte se lepo, js nama grem zdej ribe delat, ker se že nekaj želodec oglaša, potem pa nazaj na sončeka user posted imagePobožajte svoje trebuške in uživajte!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
21.2.2007 12:49:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image *sonchek* se tukaj cestitke za user posted image Aneja!!!

Zdaj ko sem prisla na RR sem bila kar sokirana user posted image , da mamo marcevke spet enega prehitrega user posted image user posted image ....Me je kar stistnilo tako,da zdaj pa si moram tudi jaz vse tuto kompleto pripravit.Skoz sem bila prepricana,da bo prej zadnje dni pa se mi zdi kot da bo nas mali user posted image zamujal.Samo sva se zmenila,da mora bit marcevskiuser posted image ...Mi bomo v soboto imeli 36tednov tako,da upam,da se user posted image se vsaj en teden  greje v user posted image ....

Pri nas tu na stajerskem koncu sije prav lep soncek bo treba kar izkoristit to user posted image

Lep soncn pozdravcek vsem user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4493
21.2.2007 13:08:53   
Taya85
Najprej čestitke *sonchek*!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj gre pa za res, jaz imam pa še za polikat in torbo za pripravit...GREM...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
21.2.2007 13:17:02   
Anonimen
Force, sploh ni vse tako črno kot se ti mogoče sedaj zdi. Moja sošolka na faksu, ki je tudi tu na RR je rodila z ritko naprej punčko, težko tam okrog 3 kg, če prav vem. Najprej so jo naročili na CR in je prišla dan prej v porodnišnico in potem na dan CR so ji rekli, da bodo kar po naravni poti poskusili in je šlo, pa je rekla, da ni bila preveč šivana in sploh ni bilo tako hudo. Če te zanima kaj o tem iz prve roke jo bom kontaktirala in mi pošlji ZS.
Glede kilaže pa tud ni panike.

Glede teže pa - čista loterija koliko je user posted image pri miru, ko ga merijo in koliko je površen ali pa natančen ginekolog. Preberi si porodno zgodbo od Hotien, pa bom videla kako različno so ji namerili težo v samo dveh dneh - kilo razlike!!! user posted image http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1335675

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
21.2.2007 13:30:16   
tinaaja
jjasna, tale s hothien je bila res dobra, se je dobro pokazalo, kok je vse odvisno od natancnega merjenja.. nosecke se pa sekiramo. user posted image
Nase bebice naj bi se v zadnjem mesecu v poprecju redile 30g na dan user posted image  Tko da si lahko zracunate cca tezo.. Povprecno tezko z odstopanji pa si lahko ogeldate tukaj:
http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/

Tko, jaz sem si pobravala lase, da se me pikica ne ustrasi user posted image  Torba in seznam skoraj ready. Se malo pa picim k tasci na kosilo.
LeINA - poslji soncka v megleno ljubljansko kotlino user posted image
Zabika - otrdevanje pri meni - maternica je trda, cela povrsina. Kot da imas medicinko not user posted image  Ni pa pri meni nic bolece, edino neugodnno.

Grem se pomit po tleh, pod tus in cakam na hranooooo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
21.2.2007 13:33:01   
krfjolca
Sonchekuser posted image Še tukaj iskrene čestitke!

Pa ko ravno berem tole glede teže - punce, ne se s tem obremenjevat, ker so ta merjenja ful relativna. Mene je G celo nosečnost strašil, kako je plod majhen, ko sem bila pa 2t pred rokom v bolnici (ker sem krvavela), me je pa en drug G gledal in mi je nameril 2700g (dva dni prej pa moj G pravi - 2200)!!! Za pol kile razlike!
No, samo en teden kasneje sem pa rodila korenjaka težkega 3520 in 53cm user posted image
(s tem da jih ima danes, pri 3 mesecih že 7230 user posted image )

PS: Želim vsem marčevkam prijetno odštevanje user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
21.2.2007 13:43:10   
force
žabika:  pod Julijci je pravo pomladansko vreme user posted image  lahko bi imela kratka rokava

jjasna: hvala za vzpodbudne besede, upam da bo tud pri meni tako, ker si res ne želim imet CR. Sj mojga user posted image  skoz prigovarjam naj bo pridn in naj lepo smukne ven ko bo pač čas za to user posted image  Upam da bo ubogal user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
21.2.2007 13:44:16   
slumpo

Slumpo - meni se to s pulzem in dihanjem in vsem kar se je zgodilo tebi, dogaja že kak mesec, sicer ponavadi po zajtrku, ki ga že nekaj časa prakticiram da je mali in ne sladek, ampak nič ne pomaga. Na zadnjem pregledu prejšnji teden je G rekla da je to normalen pojav pri nekaterih nosečnicah, da če bi se pojavljalo prepogosto, ali pa da pulz nebi padel dolgo časa, naj grem na uregenco, dokler se to zgodi na par dni, al pa 1x na dan je pač treba vzet kot nekaj normalnega. In ko mi začne nabijat in me oblivat vročina in dušit, se lepo uležem, malo preidham, pa mine.... Tak da nič se ne boj, si ena izmed nas, ki to imamo user posted image . Itak pa kmalu bo minilo, pa se bomo že veselo crkljali.

Ja men se je včiraj to zgodilo proti večeru.....ne vem ali je bila prisotna malček živčnost ker mi je tako otrdeval trebuh kar ene 2 uri ali je bilo kaj drugega.
Ampak jaz imam tudi običajno povišan pulz....vedno ko si ga doma merim je čez 90. Včiraj pa je bil kar precejšen čas okrog 110.
Na naslednjem pregledu bom to itak omenila moji G. Sem imela že pred nosečnostjo tako visok pulz in sem bila pri zdravniku zaradi tega pa mi niso nič konkretnega povedal ker ne morejo razumet da mam pa iztočasno hudo nizek pritisk. Pač ne gre skupaj.

Danes že cel dan ležim da se malček umirim in da preneha to tiščanje v bušiju.

lp

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
21.2.2007 13:46:15   
slumpo
Force pa smo tukaj gor že tri z medenično vstavo....vse bo OK. Bomo verjele v to in vse bomo držale pesti za vse naše pikoline in pikolinke.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?