|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
21.2.2007 19:19:28   
slumpo
Magor...user posted image user posted image user posted image user posted image  uživajte novonastala povečana družinica..

ampak marčevke dejte še mal počakat nooooooo....sej nas bo tiste ki čakamo še kap sunla preden bomo rodile če bo šlo tako hitro ker prav vidiš kako se krajša vrsta pred tabo....izzzi

men je zdej popoldne malček odleglo ampak spet hitim prat in pripravljat še zadnje stvari ker se res to hitro bliža.

bodte pridne grem se cartat k mojemu da slučajno ne zamudim kakšno prijetno minutko....

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
21.2.2007 20:10:04   
draja
user posted image user posted image MAGOR ISKRENE ČESTITKE ZA PRINCESKO MIJOuser posted image user posted image

Ve rojevate ena za drugo, jaz pa še v službiuser posted image . Madona, me vsakič kar zvije, ko odprem našo temo in je kakšna nova čudovita novička. Drug teden, ko začnem porodniško moram definitivno vse pripraviti, ker drugače bom že od živčnosti rodila user posted image .

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
21.2.2007 20:10:55   
draja
Sam res, kje je Kr_enamami??? Nekam sumljivo dolgo se že ni oglasila.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
21.2.2007 20:27:42   
pocka
user posted image     user posted image      user posted image       ČESTITKE OBEMA MAMICAMA ZA NJUNE SONČKE !!!    user posted image      user posted image    user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
21.2.2007 21:08:56   
thaiss
čestitke *soncek* za Aneja in Magor za Mijo!!!user posted image user posted image
Želim vam polno, polno  cartanja!!

Je tudi mene malček stisnilo ko berem da že kar rojevate-mo.
Najkasneje jutri si bom pripravla torbo za P.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
21.2.2007 22:11:13   
Tekica
tinaaja - user posted image , ja, po svoje bi se kar javila, po drugi strani pa ... imam še plane za konec tedna.

Sicer se mi je pa Kr_enamami javila okrog poldneva, morda pa res kaka novička pride še v kratkem.

Tiste, ki še niste pripravile torb, ja, ni več za čakat user posted image .

Veliko sreče in zdravja vsem.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
21.2.2007 22:37:31   
Žabika
Seznamček še čakajočih!

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 7.3. simonka user posted image
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 – LJ user posted image
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 9.3. Sibil – IZ
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 10.3. Sandra-10
user posted image 10.3. K_a_t_i (31) - TRBOVLJE
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – PO user posted image
user posted image 14.3. VMS – LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 15.3. Tekica
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička user posted image
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 18.3. majcika - CE
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 25.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

Jaz sem pa danes čist adijo, tako da grem ajat!
Nočko,
Žabika

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
   [Brisano sporočilo]
21.2.2007 22:47:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
21.2.2007 22:53:17   
Pikca
Magor, čestitke za princesko, uživajte!!!

Pa kaj je zdaj to, vsakič, ko pridem gor nova novica!
Huh, bo treba res torbo spakirat. Pa še mami mi je ravno danes rekla, kako se ji zdi, da imam nizko trebuh. Pa spet me je nekam dol tiščalo. No, saj jutri imam pregled, sicer pa bi moral vseeno še mal počakati, še 36 tednov nismo napolnili! Smo slikali bušija (če grem slučajo jutri rodit, da bom mela za spominuser posted image ), je v albumu.

Slumpo, jaz sem tudi ena takih z nizkim pritiskom in visokim pulzom. Se mi je tudi pred cca 3 tedni zgodil tak "napad" bitja srca.
Mam pa tudi jaz prijateljico, ki je prvo hčerko rodila z ritko naprej, pa je bilo zelo hitro in brez problemov. Jo je potem skrbelo, ko je bila ta druga z glavico naprej postavljenauser posted image .

Sicer pa sem bila danes z našo taveliko drobižko na pregledu, še vedno presuha in tudi po cm bolj nizko (85 cm, 10,2 kg), ampak nas bodo baje vseeno zdaj 1 leto pri miru pustili. Je bla pa ful pridna in zgovorna pri zdravnici.

No, zdaj pa spat, jutri pa priprave - pranje, likanje in torba. Magistrska bo že počakala.

Nočko, Pikca

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
21.2.2007 22:56:54   
Pikca
Aja, Simonka, hvala za link, fino, ker je tudi seznam imen, sam se bojim, da bomo še kakšno idejo dobili in se bo najin seznamček še mal razširiluser posted image .

Kr_enamami, no, vsaj ti (še) nisi pobegnila med februarčice.

Lp, Pikca

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
21.2.2007 22:57:33   
vms
Ojla, se tudi jaz mal javljam.
Danes sem še zadnje opravke postorila v svoji šoli, pa še za tamale dva sem zorganizirala za drugi teden ko gredo z mojim na Pohorje smučat za par dni, tako da bom imela mir.Sva dogovorjena če slučajno kaj začne dogajat pa takoj prileti dol v Ljubljano. Danes sem čist fuč in grem tudi kar pančkat.

Aja si lahko mislite kaj mi je danes moja piška miška čisto sama od sebe rekla? ; Sam mami ti si pa ful bajsika.;
Pa ji odgovorim da sem noseča zato sem vsa okrogla, mi je pa gladko odgovorila; Ja ampak saj sestrico imaš v trebuščku ne pa v nogicah in riti!;user posted image user posted image user posted image  KAJ!!! sem si mislila. Pa saj to ni res kaj vse vidi moje dete. Seveda je potem starejši sine takoj stopil v bran in ji rekel, da ko sem imela njo v trebuščku da sem bila ista, ampak ni vžgalo. Moja miška je pač mnenja, da je njena mami bajsikauser posted image user posted image user posted image  se počutim kot tale dva skupaj.Ampak nima veze, ko je šla pančkat me je pa vseeno objela in mi rekla da ima rada mojega buškota ker ve da je notri nekaj kar je njenega in od njenega bratca. Pa sem se pomirila.

Lepo pančajte 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
21.2.2007 23:10:57   
Anonimen
vms, ti tamali so pa res pojave. Moja sestrična je svoji mami rekla, da ne rabi modrca, ker ima tko majhne joškice kot ona.user posted image

Lahko noč.

jjasna

(odgovor članu vms)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
22.2.2007 7:39:04   
amy26
ČESTITKE Sonchek za Aneja in Magor za Mijo še tukajuser posted image user posted image user posted image

Očitno bo res treba vsaj torbo za v porodnišnico pripraviti, da nas kaj ne preseneti, no jaz upam da mene še ne bo, upam dauser posted image zdrži vsaj do 37 tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
22.2.2007 8:16:22   
draja
Amy26, Slumpo in ostale, ki imate rok konec marca pa še kar lepo počakajte! Jaz še ne mislim it rodit in nočem ostati sama tukaj na forumu! Komaj čakam, da mine še jutri, ko je moj zadnji delovni dan, da bom mal več čvekala z vami.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
22.2.2007 8:44:22   
slumpo
ojla

draja tudi jaz sem iz okolice Lj pa vseeno upam da nama z možem uspe v pravem času prit do Postojne (zelo si želim rodit tam).
Ja kar se pa čakanja tiče pa bomo UPAM se kar počakali tja vsaj do srede marca če smo si marčevke zastavile očitno cilj da bo prej in ne pozneje.

Danes je malček bolj počutje je pa res da sem sedaj 2 dni skupaj počivala in mora biti OK.
Zanima me še vse tiste ki imate pikico z glavo navzdol...kje najbolj cutite svojo pikico migat in brcat v busiju.

Grem malček likat....to se kar nabira. Bodte pridne in se se oglasim.
Pazite na rojene in se nerojene bombončke.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
22.2.2007 9:04:49   
amy26
Amy26, Slumpo in ostale, ki imate rok konec marca pa še kar lepo počakajte!

Draja, ne skrbi ne boš sama ostalauser posted image , tudi jaz si želim da malček ostane vsaj do sredi marca, da vsaj mal koristim porodniško in upam da bo moj Aleks zdrav in seveda jaz, ker le tako bo lahko v varstvu jaz pa doma - sama user posted image  da bom lahko v miru zrihtala kar moram za prihajajočega bebija.

Sem pa v prvo tudi jaz mislila roditi v Postojni, pa sem se na koncu vseeno odločila za Ljubljano in moram priznati da sem bila zelo zadovoljna zato tokrat sem odločena spet roditi v Lj., Draja najbolje da ti tudi rodiš v Lj pa se kar zmenimo za neki rok da greva istočasno, recimo 21.3.07 sreda, tri dni v porodnišnici, pol pa čez vikend domov, kaj pravišuser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
22.2.2007 9:08:34   
tinaaja
Helooo,
za mano je kar OK noc, zunaj pa tako lep dan, sva s kuzo tok uzivali na sprehoduuser posted image  Fantasticno, ceprav je kot da bi bil ze maj.

Slumpo, na UZ je G rekla, da naj bi imela hrbet na levi strani trebuha, na desni roke in noge. Najbolj jo cutim v celotnem predelu pod popkom in na desnem boku. Ampak nekako mi ne rata cist potrdit te po UZ ugotovljene pozicije, ker se mi zdi, da daljsi trd del (hrbet I guess) cutim marsikje. Najveckrat pa npr bulo, ki strli ven, naredi desno spodaj in ne vem, kaj je to. Je dost velika, tko da ne verjamem, da je roka ali noga, za glavico pa tud ne bi rekla, da je tam user posted image  Tko da en velik misterij user posted image

Draja, naj ti cim hitreje mineta se ta dva dni pol pa prestavi v dve prestavi nizje user posted image

vms - user posted image user posted image user posted image   ja, ja jaz tud poznam take izjave, nikol ne bom pozabila pogleda sploh ne debele kolegice, ki ji je ta mala od druge kolegice na plazi prijvla: teb se pa ful guzica trese user posted image

Kr_enamami - ja pol se kar vztrajas user posted image  in garas kot zgleda.

No, prisla je nova stevilka Mojega malcka, tko da za brat bom imela kaj user posted image  Ena izmed tem je Kaksen bo moj porod user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
22.2.2007 9:17:40   
Anonimen
Pa saj to ni res user posted image ... Ocitno bomo kar same poskrbele,da ne bo taksna gneca v P marcauser posted image ....

MAGOR cestitke vsem trem,princeski Miji pa cimvec zdravja in srece !!!

vms vcasih ne mores verjet kaj vse pride iz njihovih ust. Sem se res nasmejala zdaj user posted image

slumpo: nas je z glavico dol pa mi veckrat porine rito pod rebri ven...Kljub temu,da vem kako lezi pa nisem nikoli cisto ziher al cutim nogice al rokice,ko lezim recimo na boku cutim na spodnji strani mislim da rokice,na zgornji pa premikanje user posted image nogic.
Danes ko sme se vstala se je lepo vidlo kako je lezal na levi strani,mi je trebuscek bil tam dvignjem desna stran pa nizje dol...Pa od tega zadnjega UZ ko vema priblizno kje je kaj,moj vsak vecer poslusa srcek od user posted image ...Prej ko ga je iskal je vedno blo iskanje na napacnem mestu pa ni naseluser posted image ...Pa ker je vecraj delal user posted image take kolobocije sem pol hitro dala user posted image da je preveril kje bije srcek malemu,da s eni slucjano obrniluser posted image ...

draja,slumpo,amy26 jaz se kar pridruzujem klubu,da pocakamo vsaj do sredine marca glede na anse pdp-jeuser posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
22.2.2007 9:51:08   
dskubin
same lepe novice user posted image . Magor, čestitke za princesko, pa čimprej domov k atiju!

user posted image , jaz se pridružujem vsem, ki bi počakale enkrat do sredine marca, se mi kar ne mudi. Sem si pa kar oddahnila, ko berem, da tudi nekatere druge še nimate pripravljenih torb za v porodnišnico (tudi ene par s PDP pred mojim), ker sem prej mislila, da sem edina lenoba. Jutri pa mogoče res user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
22.2.2007 10:04:04   
draja
Ok punce zmenjeno - čakamo sredino marca.

Amy26 lep datum si izbrala za najin porod. Evo, če greva res tisti dan obe roditi se odpovem Postojni in možnosti EA in bova skupaj trpeli user posted image user posted image .
Drugače pa greva s Slumpo v Postojno. Evo zmenjeno! Zdaj se morajo samo še naše pikice strinjati s tem. LeINA, Dskubin vidve pa se nam tudi pridružita sredi marca pa nas bo cela druščina.

Slumpo naša je obrnjena na glavo in večino časa mi tišči rito pod rebra malo bolj na levi strani, brca pa me predvsem na desni. Včasih pa se premika cel trebuh in tista bunka, za katero mislim da je rita, pride čisto na desno stran, tako da kdo bi vedel kje ima kaj user posted image . Rokice čutim spodaj, zadnje čase pa tudi pritisk ?glavice? na mehur - me vsake toliko tako zapeče mehur, da bi kar zacvilila in se polulala v hlače.

Tinaaja hvala za lepe želje glede službe. Se vidi, da se mi nič več ne da tukaj v službi, pa skoz na forumu visim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
22.2.2007 10:05:32   
dolgolaska
MAGOR user posted image  Č E S T I T K E user posted image  ZA MALO SONČICO!!!!

....a zdejle boste pa vse začele prehitevat????
Jaz nebi rada sama ostala do marca tuki.....
Kdaj je naslednja polna luna???
No...za takrat se kar midva prijaviva da greva v Rim user posted image  user posted image  user posted image ....da ne bo zopet kakega prehitevanja!!!

In katera je sedaj naslednja na vrsti???
SIBIL...ti???
Veliko sreče in da bi vse minilo brez najmanjšega zapleta in bolečine!  user posted image

No upam,da do naslednjič ko se javim ne bo zopet kakega presenečenja!!!

LP!user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
22.2.2007 10:15:47   
Anonimen
Dolgolaska, sej ni bila nobena polna luna (vsaj ne da bi jaz vedela). Ta je šele 3.3., ampak to je zelo prekmalu... vsaj zame in za moje plane, ki jih še imam pred porodom.

Amy26, draja, slumpo,... tudi jaz vas še ne bom zapustila, jaz sem že itak napovedala, da nimam it namena rodit do PDP-ja, to je 15.3.! In ne bom nič prehitevala kot ostale, ampak lepo uživala. Pa še to se mi zdi, da bomo čakali krepko čez PDP, ampak upam, da ujamemo ribice, ker ovni... jao, jih imam tri okoli sebe.
Bi se pa dalo zmenit s katero od vas, da bomo potem skupaj v porodnišnici v isti sobi, da nam ne bo dolgčas. user posted image

Me je pa že skrbelo, ko sem odpirala forum koliko vas bo še tu gor in koliko v porodnišnici...user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
22.2.2007 10:22:19   
dskubin
dolgolaska, lepo prosim, kar v vrsto. Taprva naslednja luna še ni tvoja user posted image , boš pa ja še malo počakala in nam delala družbo tu gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
   [Brisano sporočilo]
22.2.2007 10:39:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
22.2.2007 10:44:49   
Žabika
Punce, kar lepo počasi! Zdej moramo malo zadihati, počakat na porodne zgodbe (tudi URLA nam jo je obljubila!!!!), potem pa nova runda!

Je pa končno spet posijalo sonce, dvig pritiska in BOLJŠE POČUTJE!!!! Juhuhu, spet sem operativna! Včeraj me je res že kar malo skrbelo, da bo tako zdaj še 14 dni, pa je danes res bolje. Spet kot da ne bi bila noseča, razen brcike nogic in rokic me spomnijo na to, da imam trenutno dva srčka!

Nič grem spečt eno pecivo, pa se še kaj oglasim! Lepo, lepo se imejte!

Kr_enamami: čestitke za izpit - od sile si!

Ž.

< Sporočilo je popravil Žabika -- 22.2.2007 10:46:30 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?