skačica
|
hoj! Evo,jaz sem imela danes pregled in je z malo vse ok . Ocenjena teža je 2900g kar je čisto ok za 37 teden. baje še zelo uživa v trebuhu,ker je posteljica še dobro ohranjena,plodovnice je še dovolj,mala pa full živahna. Obrnjena je že dolgo časa na glavico s katero sicer pritiska že malo dol ampak samo toliko,da me bolijo kosti,da bi se kaj začelo dogajati pa ne. Ginekologinja je rekla,da misli da se še vidiva 14.3., ko imam zadnji pregled. Prej nič . Nobenega CTG ali kaj drugega. Šele 4 dni pred PDP naslednji pregled. Sem bila prav šokirana . Tudi mi imamo in sicer pravega velikana,bernardinca. Sicer je še mlad,star 10 mesecev in še raste,je pa vseeno že precej velik. Je pa zelo pameten in ubogljiv-presenetljivo za to pasmo. No,res pa je,da ko ga zagrabi trma,ne upošteva nobenega,sploh pa ne mene . Še najbolj uboga moža in tasta. Mene samo takrat,ko se mu to zahoče in ko mu kaj ponudim . Glede barvnih sten:tudi jaz sem imela dva meseca nazaj napad in sem hotela prebarvati celo stanovanje v žive barve,vsak prostor drugače pa se potem to ni zgodilo. Nimam pojma zakaj,mogoče sem se ustrašila čiščenja potem . Sva pa prebarvala otroško sobico na rumeno-bolj živo. Če bi znala,bi nalepila slikice v album(moram enkrat to naštudirat,ker se mi zdej ne da). Je kaka posebna umetnost ustvariti album . Jaz se res še nisem v to poglabljala. Glede nadaljevank: jaz sem gledala gospodinje,drugače pa gledam dosti dokumentarce na discoveryju in animalu. Sva pa tudi midva takšna: eden je za računalnikom,drug pa bulji v LCD, seveda pa ne ves čas. Kr_enamami,jaz tud nameravam letos na nove rolerje stopit,ampak zdejle si jih ne bom kupovala,ker je najmanj kar rabim,da se zvrnem sredi štacune,ko jih bom probovala. Bom raje počakala. Sem nazadnje enkrat lani spomladi stala na njih in je moje znenje postalo trhlo . Moj mož je pa včeraj šel na masažo,ker ima težave s hrbtenico(masaže mu pomagajo) in se je zvrnil na eni stopnici in zvil gleženj. No,križ ga ne boli več,ga pa boli noga in je otekla. Tako ga imam zdaj doma in namesto da bi on razvajal mene moram jaz skrbeti zanj. Saj veste kako je z moškimi. Upam,da bo kmalu bolje. No pa grem počasi spat,mož je že šel in me čaka. Lahko noč .
|